czarna33 06.02.04, 07:59 Czy ktoś może wie co się stało z Marią Kiri?Mniej więcej od trzech tygodni,czyli od kiedty telewizyjna zmieniła ramówkę zniknęły felietony Gospodyni.A ja za nią tęsknię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KIRA Re: Pamiętnik Gosposi IP: *.crowley.pl 06.02.04, 10:07 Gosposia juz nie pisze w swoim ostatnim felietoniku napisała że to the end. Ja też za nia tesknię ale bardziej nie zniosłabym jakby wycieli Talków, to sa najlepsze felietony!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Pamiętnik Gosposi 06.02.04, 10:43 Nie ma Gosposi? a ja specjalnie trzymam kilka ostatnich dodatkow tv by poczytać ja i Talków... :( Co do Talków - lubie ich, ale kilka lat temu trzymali lepszy poziom, Nieco lepszy. Niemniej nadal bawią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Pamiętnik Gosposi IP: *.crowley.pl 06.02.04, 10:48 Dla mnie Talkowie zawsze sa the best może dlatego że mam juz jakiś sentyment do nich. Pamietam felieton o oddawaniu PIT-a, no wtedy to normalnie myslałam że spadnę z fotela czytając ich. Gosposia też zawsze była spoko i szkoda że już nie ma jej w GW, dobrze że nie zdjeli Ogórka Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Talkowie 06.02.04, 11:06 A od ilu lat ich czytasz? Pamiętasz dodatek w piątkowej GW "Na plażę" i ich felietony? Rewelacyjny był o kwaterach nad morzem - "15 min. do morza - chyba dla sprintera." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Talkowie IP: *.crowley.pl 06.02.04, 11:14 Wiesz co dokładnie nie pamiętam od Kiedy ich czytam ale jakoś tak od poczatku pojawienia się w GW,czasem to zwyczajnie padałam z tych felietonów bo rozwlali mnie. Najlepsza z żon, Roszkowie, Kazik, Edzio no cudni są, ale wiesz co masz racje ostatnio rzeczywiście moze są słabsi.... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Talkowie 06.02.04, 11:39 To pamiętasz "na plażę" bo "ostatnio" trwa dla mnie już dość długo... Może to tak jak z kawiorem? człowiek się przejada? Ostatnio znów ich zaczynam bardziej lubic, ale kryzys - dla mnie - mieli. Tak jak Broda - na poczatku wszystkie jego komiksowe rysunki były boskie, potem wywoływały tylko usmiech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Talkowie IP: *.crowley.pl 06.02.04, 11:44 nie no "na plaże" pamietam a jakże!!! A co dalszej częsci Twojej wypowiedzi to tak masz rację. Aha i gratulację za dzisiejsza GW, czytałam czytałam. no ja tez mam w swoim dorobku wydruk moich mysli nt seriali kriminalnych!!! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Wydruki 06.02.04, 11:49 A wierszówke dostałas? ;) "Na plażę" na poczatku było supe, potem też zjechali z poziomem. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Wydruki IP: *.crowley.pl 06.02.04, 11:53 tak oczywicha;) fakt też zjechali z poziomem "na plaże", może troche pomysłu brak... Nie wiem ale mysle ze wiesz to jest czasmi cos się wypala i leci na tym samym poziomie może się odbiją hmm? O lubie tez fabrykę opakowań szklanych, pamiętam jak kiedys ostrom pojechali z królewskim:) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Wydruki 06.02.04, 13:23 Wypalili sie, bo lato się skończyło. ;) Ale do dzis pamiętam felieton z kwaterami nad morzem i własnie jedna kwatera była okreslana jako: "15 min do plaży" a komentarz talków " 15 min - chyba dla sprintera albo maratończyka". ;) Fabrykę tez lubie mimozmieniającego się poziomu, ale często pomaga mi odkrywać inne spojrzenie na daną reklamę ;) Lubie tez Dududia Fąferskiego. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
syshda Talki w wielkim miescie 06.02.04, 16:04 A wiecie, ze Talki wydali zboir swoich felietonow pt. "Talki w wielkim miescie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Talki w wielkim miescie IP: *.crowley.pl 06.02.04, 16:08 Wiem wiem, i chyba zakupie niniejsze dzieło aby w chwili relasku sięgac po niego. Ale to chyba juz jakiś czas temu wydali, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
syshda Re: Talki w wielkim miescie 09.02.04, 16:27 Chyba to juz bedzie z rok temu. Ksiazka jest dosc cienka i niedroga (ok.20 pln). Wydalo ja wydawnictwo WAB. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
neeki Re: Pamiętnik Gosposi 06.02.04, 11:01 szkoda,ze juz nie ma pamietnika gosposi ;( ja najbardziej lubie Kazika Staszewskiego, a potem Talkow. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Pamiętnik Gosposi 06.02.04, 11:38 tez wpisuje sie na liste lamentujacych Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Pamiętnik Gosposi 06.02.04, 12:08 No to wszystko jasne :( Teraz będę lekturę zaczynać od Talków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Pamiętnik Gosposi IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 06.02.04, 12:25 a ja zawsze zaczynalam "telewizyjną" od gosposi. buuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: Pamiętnik Gosposi 06.02.04, 14:19 neeki napisała: > ja najbardziej lubie Kazika Staszewskiego Staszewski powoduje u mnie odruchy wymiotne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Pamiętnik Gosposi IP: *.icpnet.pl 07.02.04, 00:11 gosposiu ! profesorze ! powróćcie Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Pamiętnik Gosposi 07.02.04, 11:18 Hehe, ja jestem najlepsza, bo w Lublinie nie mam przecież telewizora, a piątkową wybiórczą kupuję żeby sobie właśnie program poczytać... Jakiś taki ersatz po prostu;) Odpowiedz Link Zgłoś