Dodaj do ulubionych

Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem Jaki

08.03.04, 10:18
Jestem:
BAKUŁA: ktoś powinien dać mu w mordę
- Zwabili mnie w pułapkę, oszukali, zachowali się po chamsku - komentuje
występ w sobotnim programie "Jestem, jaki jestem" malarka Hanna Bakuła (50
l.).
Warszawa

Lider zespołu Ich Troje ma nową zabawkę. To przygotowany z rozmachem show w
TVN. Piosenkarz prezentuje w nim dokonania swojej grupy, solowe osiągnięcia i
poczucie humoru. Jest też w programie miejsce na pogawędkę Wiśniewskiego (33
l.) z gościem. Rozmowa z założenia ma być ostra.

Kubeł pomyj

Bakuła, która poszła na pierwszy ogień, nie została uprzedzona, że będzie to
jednostronna napaść. - Byłam przekonana, że mamy rozmawiać o kiczu, muzyce i
malarstwie - opowiada. - A on wszedł do studia z plikiem zapisanych kartek i
rozpoczął przesłuchanie. Jak to zobaczyłam, myślałam, że zemdleję! To jest
tak, jakby kogoś zaprosili na przyjęcie i na wstępie oblali kubłem pomyj.

Dama i prostak

Bakuła nie mogła wyjść ze studia, bo program emitowano na żywo. Teraz jednak
żałuje, że go nie przerwała.

Hanna Bakuła do końca programu zachowała zimną krew.

- Wyobrażałam sobie, co w tej sytuacji zrobiłaby Beata Tyszkiewicz - mówi. -
Nawet w chwili, gdy wręczył mi tę potworną prezerwatywę, byłam spokojna!
Jakiś dżentelmen powinien w tym momencie dać mu w mordę. Mogłam oddać mu tę
prezerwatywę twierdząc, że jemu bardziej się przyda. Ale jakiekolwiek
posunięcia w jego konwencji zniżyłyby mnie do jego poziomu.

Anna Janiak

www.se.pl/iso/Dzisiaj/Rozrywka/Newsy/newsy_1.shtml
Obserwuj wątek
    • lahliq Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 08.03.04, 10:24
      Po minie Bakuły było widać, że chyba sama nie wiem co tam robi.

Po uszach Bakuły z kolei było widać jak wygląda spieprzona operacja plastyczna.
      • ksywa Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 08.03.04, 10:31
        Dama, którą jakiś gentelmen miałby bronić przed chamem, nie powinna używać
        sformułowań "dać mu w mordę";P Albo jest się damą, albo nie... Trzeba się
        trzymać roli pani Haniu;))
        Babka ma z 50 lat i wciąż chce robić za pierwszą naiwną... Do lekarza poszła co
        nie ma uprawnień, do Wiśniewskiego poszła myśląc, ze to bądą co
        najmniej "Rozmowy na nowy wiek";P
        Ech, a gdyby jej nie wbił tych paru szpil, to by po programie ćwierkała
        zalotnie jak to jej było miło. Jedno jest pewne: nikt więcej tamój nie pójdzie
        na żadne odpytki;P
      • moniq_c Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 08.03.04, 11:20
        lahliq napisała:

Po uszach Bakuły z kolei było widać jak wygląda spieprzona operacja plastyczna.

dzizas!!!!!!! jak to obleśnie wyglądało!!!!! jakby je sobie chciała pod brodą
        na kokardkę zawiązać!!!!
        mogła chociaż jakieś klipsy sobie strzelić żeby to trochę przysłonić...
        a czemu nie przycięła sobie nosa????????????????
        • lahliq Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 08.03.04, 12:12
          moniq_c napisała:

> lahliq napisała:
          >
          > a czemu nie przycięła sobie nosa????????????????

A może to już był przycięty? ;)
          A zaczęło się od poprawy dziurki od nosa... ;)
        • franzmaurer Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 08.03.04, 15:56
          moniq_c napisała:

> dzizas!!!!!!! jak to obleśnie wyglądało!!!!! jakby je sobie chciała pod brodą
          > na kokardkę zawiązać!!!!
          > mogła chociaż jakieś klipsy sobie strzelić żeby to trochę przysłonić...
          > a czemu nie przycięła sobie nosa????????????????

Bo ona biedna nie wiedziała że ten chirurg to brał akurat udział w konkursie
          kulinarnym "Kto zrobi większy pasztet?"...
          A że gość lubił pasztet z szaraków to się był skupił na uszach...
          • mahoney Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 08.03.04, 16:18
            franzmaurer napisał:

> moniq_c napisała:
            >
            > > dzizas!!!!!!! jak to obleśnie wyglądało!!!!! jakby je sobie chciała pod br
            > odą
            > > na kokardkę zawiązać!!!!
            > > mogła chociaż jakieś klipsy sobie strzelić żeby to trochę przysłonić...
            > > a czemu nie przycięła sobie nosa????????????????
            >
            > Bo ona biedna nie wiedziała że ten chirurg to brał akurat udział w konkursie
            > kulinarnym "Kto zrobi większy pasztet?"...
            > A że gość lubił pasztet z szaraków to się był skupił na uszach...
            >

nie w " a kto cie tak urzadzil ? "
    • aguszak Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 08.03.04, 10:26
      A jakie M.W. zadawał pytania H.B?
      • lahliq Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 08.03.04, 10:45
        Rozmowa była krótka i cieniutka. Talentu do prowadzenia talk showu MW nie
        znajdzie w sobie...
        Z pytań paniętam: dlaczego pani chciała chirurgowi zapłacic za operację swoimi
        obrazami, czy dlatego, ze się nie sprzedają - coś w tym stylu.
        A poza tym strasznie się przyczepił do tego, co kiedys Bakuła napisała o
        dzieciach (że zachwouja się jak pijacy, bo rzygają, zataczaja się i mówią
        niewyraźnie... itp ;)). MW stwierdził, że na jej fundacje, którta wspomaga domy
        dziecka, nie dałby ani grosza i gdyby jego żona powiedziała cos takiego o
        dzieciach to... Bo na punkcie dzieci ma bzika.
        To tak w telegraficznym skrócie.
        • aguszak Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 08.03.04, 10:49
          Dzięki Lahliq :)
          Teraz rozumiem jej oburzenie... spodziewała się większego polotu i delikatności
          od Czerwonowłosego... ;-)))
          • lahliq Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 08.03.04, 11:05
            Mimo wszystko polecam powtórkę, gdyby jeszcze była, bo dno to było niesamowite.
            Ah! Może być skandal bo na pytanie Sołtysika co zrobił zaraz po zakończeniu
            poprzedniego "Jestem ..." MW powiedział: "Przeleciałem żonę".
            ;)
        • mike_mike Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 08.03.04, 14:25
          lahliq napisała:

> Rozmowa była krótka i cieniutka. Talentu do prowadzenia talk showu MW nie
          > znajdzie w sobie...
          > Z pytań paniętam: dlaczego pani chciała chirurgowi zapłacic za operację
          swoimi
          > obrazami, czy dlatego, ze się nie sprzedają - coś w tym stylu.
          > A poza tym strasznie się przyczepił do tego, co kiedys Bakuła napisała o
          > dzieciach (że zachwouja się jak pijacy, bo rzygają, zataczaja się i mówią
          > niewyraźnie... itp ;)). MW stwierdził, że na jej fundacje, którta wspomaga
          domy
          >
          > dziecka,

Ona [powiedziała co w stylu, że jej fundacja dzieciakom (oczywiscie takim już
          dużym....:-) prawa jazdy funduje...
    • Gość: onek Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem IP: *.opole.dialup.inetia.pl 08.03.04, 10:26
      Przecież zawsze można wyjść ze studia.
      Chociaż u nas się to rzadko praktykuje.
      Dość spektakularnie wyszła kiedyś
      A. Jakubowska. Choć czy SLD
      najlepiej na tym wyszło?
      Pamiętacie jakieś inne "wyjścia"?
      • aguszak Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 08.03.04, 10:28
        Wyjście K.Wojewódzkiego i R.Leszczyńskiego w II edycji Idola, kiedy odpadła
        Małgosia Kunc - tak mi się przypomniało...
        • lunatica Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 08.03.04, 10:29
          kiedys wyjśc też chciała Biedrzyńska od Ibisza w Ibisekcji... ale też jej rura
          zmiękła i zmieniła Krzysiowi konwencję programu...
          • lahliq Wyjścia 08.03.04, 10:48
            Kiedys jedna pani - gość, wyszła w trakcie programu Drzyzgi. ;) Nawet nie
            pamiętam jaki był temat, ani tym bardziej kim była ta pani. ;) Ale pokazano jak
            wychodzi. ;)
            • moniq_c Re: Wyjścia 08.03.04, 11:16
              no i rzecz jasna wyjście Wiśniewskiego z własnego programu (i z siebie) po
              obejrzeniu scen obściskiwania się małżonki z małolatem grającym Igora ;-))
              • lahliq Re: Wyjścia 08.03.04, 11:18
                :D
                Dobre. :)
                A ja mam jeszcze jedno: wyjście Maklakiewicza z kina. I to nie jedno. ;)
                • moniq_c Re: Wyjścia 08.03.04, 11:25
                  no to jeszcze coś: co prawda nie do końca takie wyjście jak te pozostałe- ale
                  też się liczy
                  nie pamiętam kto to był (jakiś facet), ale wstał od stołu, zakomunikował że
                  idzie do domu i wyszedł sobie z BB a konkretnie przeskoczył przez ten ich płot
                  czy tam mur czy co to tam było ;-)
                  • lahliq Re: Wyjścia 08.03.04, 12:08
                    Taki całkiem zbudowany? ;) Chyba pamiętam, bo z Poznania był. ;)
                    • moniq_c Re: Wyjścia 08.03.04, 12:41
                      lahliq napisała:

> Taki całkiem zbudowany? ;) Chyba pamiętam, bo z Poznania był. ;)

a tego to już nie wiem bo ja tak naprawdę pamiętam tylko ludzików z I edycjia
                      tak na marginesie to tych poznaniaków wszędzie pełno ;-))
                      nie żebym miała coś przeciwko- tak sobie mówię... ;-)
                      • Gość: ggg Re: Wyjścia IP: *.mpips.gov.pl 08.03.04, 12:58
                        o ile dobrze pamietam to był BRENAS i Kaśka od "motylków" też wyszła
                        • Gość: booboo Re: Wyjścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 10:30
                          Czyżby Hausner?
                      • lahliq Re: Wyjścia 08.03.04, 13:07
                        moniq_c napisała:

> tak na marginesie to tych poznaniaków wszędzie pełno ;-))
                        > nie żebym miała coś przeciwko- tak sobie mówię... ;-)

;)))
                        Ale nie aż tylu co łodzian i jak na razie nie musieliśmy za nikogo
                        przepraszać. ;)))))
                        • moniq_c Re: Wyjścia 08.03.04, 13:13
                          lahliq napisała:

> Ale nie aż tylu co łodzian i jak na razie nie musieliśmy za nikogo
                          > przepraszać. ;)))))
                          >
                          > no! i oby tak dalej ;-)
                          najwyrażniej coś musicie w sobie mieć - nawet kiedyś miałam kolegę, który jako
                          jedyny wiernie kibcował Lechowi Poznań, mimo, że u mnie wszyscy jak jeden byli
                          kibicami Legii... do tego stopnia był zaangażowany, że jedynym piwem jakie pił,
                          był oczywiście "Lech" ;-)))
                          • lahliq Re: Wyjścia 08.03.04, 13:15
                            "Był", "pił" - Legia wygrała czy mu przeszło? ;))))
                            • moniq_c Re: Wyjścia 08.03.04, 15:14
                              lahliq napisała:

> "Był", "pił" - Legia wygrała czy mu przeszło? ;))))

wiesz - po prostu kontakt nam się urwał ;-))
                              wyprowadziłam się do Wawki i nie mam już informacji na bieżąco
                              zresztą koledzy się postarzeli chyba bo jakoś tak nie wyłażą z domów - rzadko
                              kogoś się uda spotkać ze starych znajomych...
                              a on mi się akurat tak przypomniał bo go dziś z tramwaju widziałam ;-))))))
      • e.nigma Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 10.03.04, 09:41
        A mi się przypomniało wyjście Huberta Urbańskiego na koniec poprzedniej edycji
        JJJ...
        Pozdrawiam,
        E.Nigma
    • Gość: dzieńkobiet ? Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem IP: *.acn.waw.pl 08.03.04, 11:06
      A ja uważam, że jej dobrze przysolił. Pewność pani Hanny z salonów "warszawki"
      nagle dziwnie zbladła ! Ani riposty, ani postawy damy. "Ino" rekwizyt został w
      postaci "gustownego" ? czerwonego lisa. Równego "smakiem" wizerunkowi "idola"
      W.Zresztą czy dama powinna uczestniczyć w takim programie i z takim
      prowadzącym ? Hmm...swój ciągnie do swego najwyraźniej.
      Poza tym ta baba jest koszmarna i wulgarna w wyglądzie. Brakowało jej tylko
      pejcza. Zero kobiecości. Wy tak wszystkie macie w okolicach 50-ątki ?
      • lahliq Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 08.03.04, 11:23
        Z zaczekasz na Forum na odpowiedź z te 20-30 lat? ;) Wtedy odpowiemy. ;)

Co do przysalania: nikt nikomu nie przysolił. Nie wiem dlaczego Bakuła nie
        wybuchła, bo za damę jej nie mam, acz naprawde niegłupia z niej kobieta. A żeby
        umieć przysalać potrzebna inteligencja jest, której z kolei MW brakuje. Niech
        sobie będzie prostym chłopakiem, mistrzem kiczu i tandety, ale niech nie porywa
        się na robienie z siebie dziennikarza.
        Przypomina mi się Naturalna z tekstem "Mój mąż jest takin inteligentny, że
        mógłby nawet prawo studiować". MW, chyba pomyślał: "Jestem taki inteligentny,
        że mógłbym dziennikarzem zostać."
        • Gość: anmanika Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 11:37
          Nie zal mi Bakuly, aczkolwiek lubie czytac jej artytuly. Wiedzialy galy co
          braly. Nie nalezalo sie spodziewac ani inteligencji ani oglady ani poczucia
          humoru od czerwonowlosego. Kto na litosc boska lansuje taka miernote i po co?
          Chyba zeby sobie poprawic wlasna samoocene.
          • lahliq Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 08.03.04, 12:10
            Gość portalu: anmanika napisał(a):

> Nie zal mi Bakuly, aczkolwiek lubie czytac jej artytuly. Wiedzialy galy co
            > braly. Nie nalezalo sie spodziewac ani inteligencji ani oglady ani poczucia
            > humoru od czerwonowlosego. Kto na litosc boska lansuje taka miernote i po co?
            > Chyba zeby sobie poprawic wlasna samoocene.

A kto lansuje wszystkie miernoty z Baru czy BB? ;) I po co? Wiadomo po co... :)
            I pani za to płaci i pan, i ja... ;)
            • Gość: Mag Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem IP: *.chello.pl 11.03.04, 14:29
              ... wszyscy placimy! Spoleczenstwo placi! ;D
      • Gość: starucha Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 12:58
        Nie wszystkie w tym wieku tak mamy. Zestarzć się w dobrym stylu trzeba też
        umieć. Można dalej brylować po salonach, tryskać inteligencją i dowcipem.
        Nanomiast zbieranie hołdów za wdzięk i urodę należy pozostawić niestetyyyyy
        młodszym rocznikom.
        A co do Pana W. Nikodem Dyzma też był popularny.
        • Gość: eeee Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 06:08
          50 lat i starucha? Wam sie w glowach pokrecilo. Czy tu pisze same malolaty? I
          jak moze opiniowac o tym czy ktos jest dama czy nie osoba, ktora zamieszcza
          chamski w formie tekst o wygladzie innej osoby? Akurat za Bakula nie przepadam
          ale prostactwo zamieszczonych tu tekstow naprawde powala normalnego czlowieka.
          To jest forum o prgramach tv nie o modelkach.
          • Gość: starucha Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 18:44
            Nie rozumiem co takiego niestosownego napisałam. Zgadzam się, że teksty o
            urodzie pań w "pewnym wieku" i nie tylko, są nie na miejscu. Jetem w takim
            wieku do jakiego sie przyznaję i nie jestem smarkulą podszywającą się pod
            dojrzałą kobietę. Pani Bakuła powinna się liczyć z tym co może Ją spodkać.
            Jeśli ktoś wchodzi do zakazanej knajpy musi sie liczyć,że dostanie kuflem po
            głowie. Tak samo z programem Pana W. Jaki gospodarz takie traktowanie gości.
            • Gość: jot i tak jest ona tandetna kuchara IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 23:15
              i wylazi z niej cos prostackiego, chamskiego, niestety;
              tak, trafil swoj na swego, jak ktos napisal. Nie rozumiem, kto i dlaczego
              taka osobe lansuje (wylansowal), moze to byl w soim czasie Passent.
              A obrazy robi tez do niczego.
          • franzmaurer Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 10.03.04, 20:08
            Gość portalu: eeee napisał(a):

> 50 lat i starucha? Wam sie w glowach pokrecilo. Czy tu pisze same malolaty? I
            > jak moze opiniowac o tym czy ktos jest dama czy nie osoba, ktora zamieszcza
            > chamski w formie tekst o wygladzie innej osoby? Akurat za Bakula nie
            > przepadam ale prostactwo zamieszczonych tu tekstow naprawde powala normalnego
            > czlowieka.

I tak i nie...
            Chcącemu nie dzieje się krzywda - skoro ktoś dla nędznych paru tysiaków sam się
            podkłada to powinien liczyć się z tym że inni z niego sobie będą dworować w
            sposób mniej lub bardziej niesmaczny...
            Jak widać pchanie się z pokiereszowaną gębą na okładki tabloidów i do
            trzeciorzędnych programów dla McLudu jest metodą zarobkowania Lady Bakuły...
            IMHO niezaspokojony medialnie babiszon który włazi w niedzielę do programu
            prowadzonego przez małomiasteczkowego idola po to aby w poniedziałek sprzedać
            historyjkę w tabloidzie sam dla siebie nie ma chyba szacunku...
            Nie wymagaj go więc od widzów...
      • Gość: Fiolka Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem IP: 62.29.248.* 10.03.04, 10:04
        Nie pytaj nas czy wszystkie tak wygladamy ok 50, bo jeszcze nie wiemy.
        Przyjrzyj się może swojej mamie? może to Ci da odpowiedź...
    • Gość: mahoney Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem IP: 217.153.143.* 08.03.04, 11:48
      isc do programu prostaka
    • Gość: Mad Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.04, 12:09
      Szanowna Pani B: nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Zabrakło Pani tego
      słynnego polotu, smaku i inteligencji. Zdarza się...
      • kaprysia Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 08.03.04, 13:12
        No strrrasznie jestem rozczarowana, bo Wisnia az się prosił o ciętą odpowiedź,
        a Bakuła przecież wyszczekana. Jak jej dał tą prezerwatywę i rzucił ten swój
        ograny tekst, jak to on dzieci uwielbia, to przecież powinna mu odpalić "taaa,
        widać było w "Jestem jaki jestem". Dzieci pan kocha, a wychowuje je niańka, a
        cieżarną żonę żeś pan od k... wyzywał", hehe.
        Bakuła to antypatyczne babsko, paskudne zreszta wielce, ale Wiśnia straszliw
        prostak, wręcz niewyobrażalny, dno dno dno:)
    • bm_ka Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 08.03.04, 13:13
      Pani Bakuła liczyła na prawdziwy skandal z jej udziałem więc niech nie opowiada
      o zwabieniu w pułapkę! czego mogła spodziewać się kobieta, skądinąd,
      inteligentna po Michale Wisniewskim? Bon ton i faux pas i pardon..???! ;-)))
      Zresztą myślę że i tak jest zawiedziona tym co zaprezentował bo jak na siebie
      to nazbyt chamski nie był! A poza tym gdzie się podział jej rezon, gdzie celne
      i szybkie (czasami bezczelne) riposty?Po prostu bała się go spłoszyć i tym
      samym zapobiec skandalowi jaki sobie zaplanowała po programie. Prawda jest
      brutalna: pięćdziesiątka na brzydkim karku, talent nie okazał się być na miarę
      van Gogha, mężczyźni już nie lecą na jedyną zaletę i wyuzdaną pewność siebie,
      dzieci się nie miało bo szkoda czasu na ciążę i wychowywanie ..
      i co pozostało z życia? Pustka, samotność, smutek, brak zainteresowania
      toteż jakis skandalik od czasu do czasu obudzi 'trupa którym jest NIEPAMIĘĆ'
      i wydobędzie na wierzch z czeluści niebytu artystycznego, dobra jest choćby
      wielka prezerwatywa od śpiewaka z Bożej łaski, a co!! Byle ciągła do góry
      jak, sic!, balonik!!!! :-))
      I jeszcze to "dać w mordę" ... a fe pani Haniu, i te bzdury o jednostronnej
      napaści ..czy ktos pani zabronił atakować Wisniewskiego, nie brać prezerwatywy
      z jego rąk?
      A już brakiem instynktu samozachowawczego jest porównanie się z panią Beatą
      Tyszkiewicz, no na miłość boską ..
      Mogła pani wstać i wyjść, to nie byłoby zejście do poziomu M.Wiśniewskiego,
      pozostanie po prostu powaliło panią na ziemię.
      I tak oto, Hanna Bakuła uległa samozagładzie.
      • Gość: aśka Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem IP: *.acn.waw.pl 08.03.04, 13:48
        "Najwyraźniej mam rodzeństwo bliźniacze. To kurwy", powidziała beemka i wsiadła
        do beemki. Wcześniej napisała mail do kogoś, kto nie jest jej przyjacielem i
        pojechała. Mnie został bagaż: naczynia do pozmywania ze śniadania, obowiązki,
        telefon - mam nie odbierać.Rzuciła na odchodne, "zwroty francuskie zawierają
        błędy ale nie zajmuj się tym, po prostu nie odpowiadaj na posty, jak zwykle
        robisz to źle". Co z tym zrobić ?
        • bm_ka Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 08.03.04, 14:32
          Najwyraźniej, oprócz wymienionych wcześniej dolegliwości na które cierpi Twoja
          dusza, chorujesz również na głowę, droga H. ;-))

Gość portalu: aśka napisał(a):

> "Najwyraźniej mam rodzeństwo bliźniacze. To kurwy"

Należy zgłosić twój wpis do wycięcia, jest niezgodny z netykietą.
          Tylko Ty mogłaś użyc tego słowa bez zażenowania! :-)

, powidziała beemka i wsiadła
          > do beemki.
          Nie należy mówic "beemka" to prostackie nazwanie mojego samochodu.Możesz mówić
          BMW lub "biemdablju", OK kochanie? :-)

Wcześniej napisała mail do kogoś, kto nie jest jej przyjacielem i
          > pojechała.
          Nie wiem o kim mówisz w swych wizjach ale..
          Jesli o mnie chodzi to wyjaśniam ze nie używam owego konta jako poczty.
          NIGDY!! Więc .. chybiłaś raz, nastepnie wyjasniam: post umieszczony na forum
          NIE JEST e-mailem lecz postem! - chybiłaś po raz drugi.

Mnie został bagaż: naczynia do pozmywania ze śniadania, obowiązki,
          > telefon - mam nie odbierać.Rzuciła na odchodne, "zwroty francuskie zawierają
          > błędy
          wg mojego nauczyciela języka francuskiego są poprawne a kto ciebie uczył
          tego języka? To musiało być baaaaaaardzo dawno i może zapomniałaś jak nalezy
          je pisać bo nie sądzę aby Twój nauczyciel był tak niedouczony.

ale nie zajmuj się tym, po prostu nie odpowiadaj na posty
          Tak!! Tak! To słuszne, nie zajmuj się tym, to cie przerasta kochanie :-)
          > jak zwykle
          > robisz to źle".
          >Co z tym zrobić ?
          Wypij kawę, wyluzuj się.. czas leczy rany, jutro będzie lepsze od dzis.
          Bez odbioru, masz czas na relax! :-))
          • Gość: aśka Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem IP: *.acn.waw.pl 08.03.04, 16:10
            Nie powiem i nie pokażę tego postu. Nie podszywaj się za kogoś kim nie jesteś i
            nie będziesz a beem bawi się dobrze kiepska kurewko!
            • cala_ja Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 08.03.04, 17:08
              A o co chodzi?
      • Gość: Alla Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem IP: *.a2000.nl 08.03.04, 20:34
        Nie do konca tak. Bakula wcale nie pograza sie w niepamieci. Widac, ze nie
        jestes na biezaco. Jest bardzo aktywna osoba w zyciu publicznym , ma dwie
        fundacje, organizuje festiwale szubertowskie i przede wszystkim jest malarka
        nadworna Joli Kwasniewskiej pierwszej damy PR, przez co jest wzieta
        portrecistka w pewnych kregach, na brak pracy i kasy nie narzeka(majac takie
        koneksje). Jej sztuka do mnie nie trafia ale ma kobieta osiagniecia na forum
        miedzynarodowym, byla stypendystka Guggenheima w Nowym Yorku, wystawiala w
        roznych miejscach swiata, jej obrazy sprzedawane sa drogo.
        Po drugie pisze nie tylko felietony, ktore uwielbiam, bo sa bardzo
        ineteligentne, pod warunkie ze nie przechwala sie w nich biustem. Napisala
        kilka ksiazek, a w ubieglym roku opublikowala kolejna powiesc. Wiec nie masz
        racji z tym pograzaniem sie w niepamieci. Bakula malujac portrety wielu
        slawnych ludzi ze swiecznika ma swoje wejscia i koneksje. Poza tym ma nazwisko
        jako malarka.
        Zauwazylam ze obruszyles sie na wstawke Bakuly o Beacie Tyszkiewicz, ze niby
        nie na miejscu. Jak najbardziej na miejscu, bo Bakula przyjazni sie z Beata
        Tyszkiewicz, razem jezdza do roznych osrodkow odnowy biologicznej i zbieraja
        kase na fundacje pomocy dzieciom. Czytam feletony Bakuly, to wiem. Jej
        tworczosc dla Playboya byla rewelacyjna, przeczytalam 100 razy zarykujac sie ze
        smiechu.
        • Gość: Kama Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem IP: 149.156.213.* 09.03.04, 15:40
          Pani Bakula liczyla pewnie na to, ze uda sie jej po raz kolejny wspomniec o
          swojej fundacji, bo i po to roznego programy w telewizji sa. Szkoda, ze wybrala
          program buraka na zwrocenie uwagi na siebie i swoja dzialalnosc.
    • Gość: 3x Po co tam poszla? IP: 62.233.183.* 08.03.04, 19:35
      Po co tam poszla?
      Nie rozumiem jednego. Po co inteligentna, cieta, dobra felietonistka poszla do
      programu takiego faceta? NIe rozumiem tez dlaczego wystepowala kiedys s RwT w
      TVN.
      Przeciez to nie ta sama klasa.
      MOzna Bakuly nie lubic, ale trzeba przyznac, ze artykuly w Urodzie miala
      swietne. Jej przerozne obserwacje na temat zycia, dzieci, higieny i inne tematy
      byly ostre, ale w granicach dobrego smaku.
      A uwagi na temat wygladu Bakuly sa nie na miejscu. Jest zadbana kobieta, a ze
      klasycznej urody jej brak...
      • lilimarlene1 Re: Po co tam poszla? 08.03.04, 20:15
        Otóż to,po co tam poszła?
        Było to dla mnie zagadką i zaskoczeniem dlaczego inteligentna kobieta zgodziła
        się na udział w tym programie?
        Na co liczyła,na wspomożenie fundacji?
        Jak sobie wyobrażała rozmowę z takim prostakiem?przecież to inny świat.
        Zniżanie się do poziomu MW nie mogło się inaczej skończyć jak tylko niesmakiem.
        Być może zaskoczona jego chamstwem uległa zupełnemu osłupienie i nie mogła
        odnalezć się w tej sytuacji?
        • rollex Re: Po co tam poszla? 09.03.04, 02:25
          a moze cel osiagniety? o TYM sie mowi, o TYM sie pisze ,,,ogladalnosc wzrasta
          ze ohohoho ...wygasle gwiazdy lobbyngujonc (akcentowane)beda siem prosic o
          wejscie..zeby tylko znowu zaistniec ..no ktora bedzie next ? hehehe
      • Gość: baba Re: Po co tam poszla? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 12:06
        Może poszła ratować TVN, które schodzi na psy robiąc takie programy.
        Czego można sie spodziewać po facecie biegającym po scenie w szlafroku
        pożyczonym od Carycy Katarzyny i śpiewającym TAKIE piosenki.
        Pani Hanno powinna Pani jednak wyjść ze studia. Chyba nie liczyła Pani na to,
        że tego typu gościem możma rozmawiać o kulturze.
        • Gość: morgana Re: Po co tam poszla? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 13:24
          Jak "pani" Hanno, to i z "panem" gościem jak dla mnie. Przykro mi, ale nie
          widzę ani w "pani" Hannie, ani w "panu" gościu krztyny pańskości. Nie widzę
          też nic kulturotwórczego w programach typu "Show" Michała, Kuby, czy innych
          budzących tak żywe niestety emocje postaci. Wzięcie się za łby i danie sobie
          po mordzie, to byłoby najlepsze, co mogłoby zrobić tych dwoje.

A swoją drogą program widziałam, choć dużym słownym nadużyciem byłoby
          powiedzenie, że go oglądałam. I wniosek mam może daleko idący, ale coś mi się
          zdaje, że kampanię prezydencką za parę lat mamy szansę mieć ciekawszą niż
          mogłoby się wydawać. Obym była fałszywym prorokiem.

le Fay
      • franzmaurer Re: Po co tam poszla? 09.03.04, 19:57
        Gość portalu: 3x napisał(a):

> Po co tam poszla?
        > Nie rozumiem jednego. Po co inteligentna, cieta, dobra felietonistka poszla

Po 10 albo 15 tysięcy złotych polskich... tak trudno zrozumieć pazerną starą
        babę?
    • Gość: Romek Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.04, 07:18
      Nie widzialem tego "show", ale uwazam, ze wart pac palaca. Ktos tam wspominal
      iz Bakula miala stypendium Guggenheima. Ludzie, chyba we wlasnych snach. Wiem
      cos o jej pobycie w Ameryce, jej znajomosci jezyka i jej zagranicznych
      sukcesach. Jestem gotowy postawic wszystko co mam ze to stypendium powstalo w
      jej "pieknej" glowce. A ze Bakula to tupeciara i mistrzyni autopromocji to juz
      zupelnie inna sprawa. Poza wszystkim to wydaje mi sie, ze ta wizyta u
      Wisniewskiego miala byc czescia tej autopromocji.
      • bm_ka Re: Hanna Bakuła odsłania kulisy programu Jestem 11.03.04, 13:51
        Masz rację Romku, dokladnie tak samo myślę, wizyta u Wisniewskiego miała być
        autopromocją, a co najdziwniejsze, prawdopodobnie odbyła się z zamierzonym
        skutkiem. Teraz pobryluje w mediach opowiadając o "tym chamie Wiśniewskim"
        i jej zamiarom stanie się zadość.O stypendium również myślę tak jak Ty,
        z drobną różnicą. Ten pomysł nie zrodził się w jej "pięknej" główce
        ponieważ jej głowy nie można nazwać piękną nawet stosując niezwykle
        łagodne kryteria oceny urody kobiecej. ;-)
        pozdrawiam
        bm
    • lunatica strona www mistrzyni autokreacji 11.03.04, 11:46
      www.hanna.bakula.pl
      • Gość: koma Re: strona www mistrzyni autokreacji IP: *.v.INTELINK.pl / *.x.INTELINK.pl 12.03.04, 18:49
        Taka mądra, pewna siebie, wygadana,... Poszla, żeby dokopać Wisniewskiemu
        i.....nie udało się, niestety, pani Haniu :(( Zapomniała Pani jężyka w gębie.
        Na Pani nieszczęście program był na żywo, nie można było zmontować Pani
        wygranej. Po prostu zwyciestwo Wisniewskiego.. A myslalam, że Pani taka
        wygadana jest ;)
    • Gość: tyszkiewiczowa bakuła wyjawia że nie jest beatą tyszkiewicz !!! IP: *.idea.pl 13.03.04, 17:03
      niektorzy to juz wiedzieli wczesniej!
      bardziej przypomina Andrzeja Gołotę i podobnie jak on dostala wciry "na zywo"
      • rosko1 Re: A czy wogóle ona kimś jest???? 13.03.04, 21:16
        Niech już ta baba przestanie pieprzyć i robić sobie dobrą reklamę. Taki własnie
        jest M.Wiśniewski i dobrze wiedziała co robi.Pozatem ona tylko "bez" więc zna
        temat jak mało kto.A kondom jak to kondom guma i już.Ani to wstyd ani też
        zażenowanie. Babsko jest paskudne i tylko tyle jej zostało.Bez wszględu na to
        czy lubię M.W. czy nie skoro prowadzi jakiś tam program to niech prowadzi ale
        niech nie zaprasza słodkich naiwnych bab które potem czepiają się byle czego.
        Akurat 50 latka nie wie o co chodzi??? Ale w tym wypadku to jest tak, Bakuła
        nigdy nie wiedziałą o co chodzi.wystarczy przeanalizować jej wiele
        wcześniejszych wystąpień publicznych w tym telewizyjnych.No cóz starość u
        faceta to zanik pewnych czynnośći ale u baby takiej jak Bakułą to juz zanik i
        głupota. Skoro jest taka cwana to sama mogłą dać w pysk chłopakowi nie zaś
        szukać i powływać się na gentelmenów.Głupia i naiwna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka