princessofbabylon 04.06.11, 22:44 Ktoś ogląda? Jakoś na kolana nie powalają te występy, no ale patrzę. I zastanawiam się co to było przed chwilą. Bałtroczyk nadal tam występuje, a ja reklamy muszę oglądać? Zgłupieli do reszty w tym polsacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzychu1000 Re: Kabareton 04.06.11, 23:07 napiszę tak : coraz marniejsze te kabaretony... Odpowiedz Link Zgłoś
marian_7 Re: Kabareton 05.06.11, 02:21 kabareton rekordowy pod wzgledem k*rew i ch*jow rzucanych ze sceny ku uciesze gawiedzi. widac wystarczy obecnie smialo rzucac miesem zeby byc dobrym artysta kabaretowym. drugi trend: skecze w duecie zadowolony z siebie kretyn contra wychodzacy z siebie interlokutor, podlane sosikiem z czeskiego filmu. ogolnie nuda totalna, zmarnowany wieczor potwierdzeniem rowni pochylej po ktorej zjezdza 'polska scena kabaretowa'. Odpowiedz Link Zgłoś
karola150119 Re: Kabareton 05.06.11, 11:46 Oj tam, już nie przesadzajcie! Spędzam teraz urlop w Sopocie i miałam okazję na żywo obejrzeć Kabareton. Niektóre skecze były słabe, ale moje ulubione kabarety m.in. Neonówka czy Łowcy.B nie zawiedli. Martwi mnie trochę spadek formy Ani Mru Mru. Kiedyś to był naprawdę fajny kabaret. A niezadowolonym polecam cofnięcie się do Kabaretu Starszych Panów, skoro dzisiejszy humor nie jest wystarczająco ambitny. Odpowiedz Link Zgłoś