vwdoka 06.03.02, 11:13 Czy nie uważacie, iż ten cały BB3 jest żałosny, zebrano bandę popaprańców różnego autoramentu reprezentujących (GENERALNIE) poziom upośledzonego umysłowo szympansa? To już nawet nie jesr nawet dno...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
medea5 Re: TVN 06.03.02, 11:24 Witaj, Na razie to inni nie mieli okazji się wykazać, bo uprawianie sexu przez Kena i Frytę przyćmiło wszystkich. Poczekajmy może nie wszyscy są kretynami. Ja bym ich troszkę podzieliła na podgrupy: 1. Wojtek, Jędrek, Arek, Agnieszka, Magda, Katarzyna - tacy normalni jak wielu w naszym kraju, 2. Kasia, Karolina - dwie najmłodsze w grupie więc brak doświadczenia, gadanie głupot 3. Paweł, Piotrek - na razie znikneli w tłumie 4. Ania - nie wiem co o niej sądzić - wymalowana lala, ale może jest OK 5. I super para Ken i Fryta - dokąd jedno z nich nie wyleci będziemy mieć wstawki sexowne w programie. Poczekamy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: TVN 06.03.02, 11:33 Witaj, To fakt, iż są osoby, które polubiłem, jak Jędrek czy (wybacz nie pamiętam imion) Hydraulik. Także Wojtek i zołza mnie pozytywnie zaskoczyli. Reszty nie trawię lub mnie odrzuca do kibla w celach wymiotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
medea5 Re: TVN 06.03.02, 11:46 Na mnie też pozytywne wrażenie zrobili: - Hydraulik bo: szczerze się przyznał, że nie ma pracy, że zajmuje się domem, niczego nie udawał, nie dorabiał ideologi do swojego życia, przecież mógł powiedzieć, chwilowo jestem bez pracy, ale już coś mam na oku. - Góral też za szczerość. Martwi mnie tylko jego apatia, w srodowisku góralskim obracam się od dzieciństwa i znam ich od strony szczerych zachowań. Może ból barku tak na niego wpływa lub brak wódeczki. - Wojtek, na początku podszedł zbyt serio do walki na ringu, ale potem miał wyrzuty sumienia. Wydaje mi się, że jest to mięśniak, który ma zasady, moze nie tyle zasady, co ludzkie odruchy, ale może się myle. Zobaczymy co będzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś