kbjsht 31.05.12, 09:20 Szymon Hołownia do Prokopa : 'wąchasz śmietnik' na wizji. No kabaret w czwartkowy poranek.. :D miłego dnia wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wez_sie Re: no dzień dobry, tvn'ie 31.05.12, 09:36 no oni sa bossscy. i wellman jest jeszcze super i pienkowska. i molek i kamel. w ogole tv jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: no dzień dobry, tvn'ie 31.05.12, 09:41 nje ma to jak cienta riposta z rana,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: no dzień dobry, tvn'ie 31.05.12, 11:30 tak tato , cięta ripozta = wąhaj śmietnik :D Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Pieńkowska to robocop 31.05.12, 10:35 Ale i tak mnie najbardziej zawsze drażnił Oliwier Janiak. Coś takiego niemęskiego zawsze z niego biło Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: Pieńkowska to robocop 31.05.12, 10:48 w parze z Magdaleną Mołek i jej silikonowymi wargami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Pieńkowska to robocop 31.05.12, 10:58 Dawno Mołkowej nie widziałem, ale Pieńkowska to polski Michael Jackson Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: Pieńkowska to robocop 31.05.12, 11:31 co kto lubi, i taka sobie znajdzie faceta i resztę niezbędnych czynników do swego sielskiego życia;) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Pieńkowska to robocop 31.05.12, 11:32 Ja się dziwię, że ten miliarder Leszek Czarnecki chciał zostać mężem Pieńkowskiej. Ja bym wyżej mierzył jakbym był miliarderem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: Pieńkowska to robocop 31.05.12, 11:39 może i skubany miliarderem jest, ale co z tego, jak fejs nie taki. a ona wygląda na subtelną kobietę, co ze sobą zrobiła to zrobiła nieważne, ale myślę, że więcej to i tak on nie ma co oczekiwać :D Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Pieńkowska to robocop 02.06.12, 21:23 Jak dla mnie to on aż tak źle nie wygląda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Pieńkowska to robocop 31.05.12, 20:55 Ło matko, Janiak i ten jego gest jak zakłada włosy za ucho, nic z faceta z niego nie zostało. Nie mogę na to patrzeć i nie oglądam już go. A Pieńkowska i Mołek nie wymagają komentarza... Ale Hołownia, Prokop, Wellman, no uwielbiam :) Pozytywni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Pieńkowska to robocop 02.06.12, 21:24 Nie wierzę, że Janiaka Ci się nie podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Pieńkowska to robocop 02.06.12, 19:14 Widziałam Janiaka z bliska [lans lans ;-PPPPP]. Nie biło od niego nic niemęskiego, jedynie zwyczajna postawa typu "jestem celebrytą i nie zawaham się z tego skorzystać". Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: no dzień dobry, tvn'ie 31.05.12, 09:44 Kur#wa ty to masz przygody... kbjsht napisała: > Szymon Hołownia do Prokopa : 'wąchasz śmietnik' na wizji. No kabaret w c > zwartkowy poranek.. :D miłego dnia wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: no dzień dobry, tvn'ie 31.05.12, 09:46 przynajmniej pi#dą od samego rana nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś