Dodaj do ulubionych

Słoiczki i sikanie do nich

14.03.02, 12:42
A czy z tymi słoiczkami nie było czasem tak, że Barbie na noc przygotowała
słoik dla przegranych, gdyż oni po ogłoszeniu ciszy nocnej przez Wielkiego, nie
mogą wychodzić z sypialni. Chodzi o to, żeby - jeżeli jest taka konieczność -
nasiusiać do twista, a nie wychodzić z pokoju do toalety, co jest złamaniem
regulaminu i grozi karnym relegowaniem z domu BB. To taka profilaktyka, a nie
testy. Pokemonica, która była nieprzezorna, nie załatwiła sobie słoiczka i
potem siusiała do kubka od mycia zębów - tekst z rozmowy mieszkańców.
Obserwuj wątek
    • Gość: łezka Re: Słoiczki i sikanie do nich IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 14.03.02, 12:47
      Qrde, raz chciałam się wyspać, nie obejrzałam wyczynów nocnych na TVN7 i
      widzę,że mam zaległości nie do odrobienia...Dobrze,że jest forum...
      • Gość: milusia Re: Słoiczki i sikanie do nich IP: *.gazetaolsztynska.pl 14.03.02, 12:53
        Właśnie, o co chodzi z tymi słoiczkami moczu?????????
      • Gość: autor Re: Słoiczki i sikanie do nich IP: *.toya.net.pl 14.03.02, 14:21
        Gość portalu: łezka napisał(a):

> Qrde, raz chciałam się wyspać, nie obejrzałam wyczynów nocnych na TVN7 i
        > widzę,że mam zaległości nie do odrobienia...Dobrze,że jest forum...

To straszne. Naprawde nie widzialas tego? Potwornosc.
        LUDZIE, MOZE KTOS TO NAGRAL! KOLEZANKA ŁEZKA NIE WIDZIAŁA JAK SIKAJĄ DO SŁOIKÓW!
        POMÓŻCIE JEJ!!!!!!

a forum to naprawde COS EKSTRA. dobrze sie dowiedziec ze ktos sika do sloika.
        • Gość: łezka Re: Słoiczki i sikanie do nich IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 14.03.02, 14:25
          ..oj Panie Autor, żartów to nie chwytamy...Ale cóż, nie kazdy musi sie na nich
          znać...
    • Gość: A Re: Słoiczki i sikanie do nich IP: *.acn.waw.pl 14.03.02, 12:54
      teoretycznie twoja teoria jest legiczna i w pelni uzasadniona:) ale... sanepid
      jak to zaskoczy to zamknie BBB!... mysle ze w TVN o tym pomysleli... i dlatego
      sloiczki maja troche innych "wydzwiek" w tej sytuacji:)
      zwlaszcza, ze oni wszyscy wczoraj zachowywali sie "dziwnie":
      frytka ryczala i cwiczyla na zmiane... albo jednoczesnie;
      ken cwiczyl ( no staral sie cwiczyc);
      mlody pawelek odkleil sie od kena (to juz baaaaardzo dziwne);
      ruda (taka wstydliwa!) tanczyla z chuda w lazience w ostro przeswitujacaej
      bluzeczce;
      zolza i sambo gadali kodem... udajac czolowych kynologow RP;
      chuda ( to juz bylo ze tanczyla) ale byla siakas taka... opryskliwie dziwna;
      no i to co raczej nie jest takie dziwne..... ale bardzo kontrastuje z sytuacja
      czerwonych... niebiescy SWIETNIE sie bawili (czyzby mieli powody do radosci?)
      dziwne nie? no i te sloiczki??????:)
      pozdrawiam:)

• valeria Re: Słoiczki i sikanie do nich 14.03.02, 12:59
        Zgoda. Wszyscy zachowywali się co najmniej dziwnie ( Młoda w łazience tańczyła
        całkiem zgrabnie!!!). TVN, w co ciekawszych miejscach, przerywał przekaz co też
        jest znaczące, dało się również słyszeć ze strony mieszkańców bluzgi.
        Ale z tymi słoiczkami, to chyba mam rację. Nie spisek, tylko fizjologia.
    • Gość: Misiu Re: Słoiczki i sikanie do nich IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 12:55
      A ja lubie sikac do butelki, tylko potem czasem nnie moge wyjonc fujary! I
      musze czekac az zmienknie!
      Misiu
      • Gość: A Re: Słoiczki i sikanie do nich IP: *.acn.waw.pl 14.03.02, 13:01
        Misiu... sikasz "twarda" fujara??? czy ty masz nas za idiotki? misiuuuuuuu
        dorosnij... i wroc:) bo ten bajer to my! a nie nam!:)
        • Gość: maga Re: Słoiczki i sikanie do nich IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 13:06
          a ja miałam wrazenie, oglądając tvn7, że ćpali prawie wszyscy poza Wojtkiem i Zołzą Którzy posługując się
          gadką
          nt hodowli psów opracowywali plan wyjscia lub pozostania w zależnosci od rozwoju sytuacji i Barbie; Frytka
          biegała i ryczała, bo chciała wypocić jak najwiecej; najprawdopodobniej kazali im sikać w celach testu na branie,
          tym bardziej, ze Pawełek mówił cos o towarze z Holandii, a temat narkotyków i testów na ich obecnosć był
          niejednokrotnie poruszany w mniej lub bardziej zawoalowany sposób;
          • valeria Re: Słoiczki i sikanie do nich 14.03.02, 13:10
            A czy ktoś wie, z którego dnia pokazywali wczorajsze "na żywo"?
            • Gość: A Re: Słoiczki i sikanie do nich IP: *.acn.waw.pl 14.03.02, 13:28
              eeee (lekkie oslupienie) teoretycznie wczorajsze "na zywo" bylo wczorajszym na
              zywo... ale:
              1) TVN na zywo tylko soltysika tak na prawde pokazuje ( bo z nim i tak sie nic
              nie da zrobi, lepiej juz nie bedzie... gorzej tez chyba nie);
              2) na blogu bigbrother jest ponoc "pewna na 100%" informacja ze Irek wczoraj o
              polnocy wyszedl z domuWB, a byl pokazywany do 2 w nocy;
              wiec..... cos tu smierdzi !!! ( inie jest to soltysik bo jego wczoraj wyjatkowo
              nie bylo!)
        • fibin Re: Słoiczki i sikanie do nich 14.03.02, 17:19
          Siostra też muwi zę jezdem idiota, ale ja jak sikam do butelki (a uwielmiam to
          robic zwlascza po frugo bo pasuje) to mi fujara staje i nie mogem jej od razu
          wyciagnoc i przesuwam se butelkom tamispowrotem!
          sprubój, jest super!
          Misiu
          • Gość: A Re: Słoiczki i sikanie do nich IP: *.acn.waw.pl 14.03.02, 21:33
            misiu - jestes idiota:)
            ale powiedz... bo lekko zainteresowal mnie temat butelki frugo... kneblujesz
            sie w malej czy duzej butelce frugo? chociaz nie... nie odpowiadaj... kapsel
            pewnie ten sam... tak czy siak butelka frugo, ktora zakupilam specjalnie w celu
            ocenienia twojej meskosci... nie nastraja mnie nazbyt optymistycznie... piszac
            wprost... ta twoja meskosc raczej chyba imponujaca nie jest;-)))))
            • Gość: Misiu Re: Słoiczki i sikanie do nich IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 08:05
              Wiem żem idiota bo siostra ciongle mi to muwi! Butelki prubuje rużne ale z
              frugo jezd najlepsza i jak skoncze to jest prawie pełna! Bo dopuki nie skoncze
              to nie moge wyjonć!
              Co jest menskosć dla Ciebie? Bicepsy mam duże bo lubie pakowac na siłowni, dres
              pierwsza klasa Adidas, pałe lubie golic, a fójara jest jaka jezd ale w jednym
              serialu muwili ze liczy sie jakość i dobre chenci a nie dugosc fujary!
              Twuj Misiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka