Dodaj do ulubionych

CHITRY PLAN

30.06.05, 14:28
se wymyśliłem prezent na urodziny..
www.mkn.krakow.pl/Kamera/

stanę tamoj i ...
i chciałbym zeby ktos mi zrobił...
za przeproszeniem PRINTSCREENA...
kiedy i o której dam znać!
Obserwuj wątek
    • invicta1 Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 14:30
      drzejms ja Cię widziałam na googlach:)))
      • gregorz Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 14:50
        A co nasz agent 007 tam robil, czyzby jakas akcja dywersyjna przejecie
        firmy?? :)
    • bogulo Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 14:30
      uffff, juz myslalem, ze chcesz mi sukiennice podwedzic
    • mnietka.kokietka dzejms nie sciemniaj! 30.06.05, 14:54
      dżejms allllllllllle ściemniasz!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29682&w=25472234&a=25497540
      to ja przeca wymyslilam ten patent dla patterka u czesien na forum!!!!!!!
      :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPp
    • romy_sznajder Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 15:05
      A kiedy masz urodziny?
      • invicta1 Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 15:10
        27.07 ma
        • invicta1 Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 15:10
          SORRY 29.07
          • romy_sznajder Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 15:28
            jak mój brat. lew!
            • drzejms-buond Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 15:47
              sie odpowiada...
              no wiem ,że u ceski..ale ze to opatentowane było to nie wiedziałem...
              to sorki..to co mam zmienić kolejny plan w życiu mem?

Te, Invicta! to ja ciebie wygooglałem nie ty mnie...!!!
              • xemxija Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 15:51
                drzejms-buond napisał:

> Te, Invicta! to ja ciebie wygooglałem nie ty mnie...!!!

Zboczence.;)
                • drzejms-buond Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 16:13
                  NU! aaa bo my lubimy sobie tak czasem zagooglać...

ZAZDROŚNICA!!!
                  • xemxija Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 16:16
                    Nie kcialam, zeby az tak bylo widac...;)
                    No ale cusz...zazdrosci i pchluw sie nie ukryje...czy jak to tam mowia:)))))
              • invicta1 Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 17:14
                niech to moj stary obaczy! nogi Ci z dupy wyrwie:)))
                • bogulo Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 17:26
                  w kwestyji formalnej, drzejms ma pelne prawo posluzyc sie owym planem (dobrze
                  ze jednak nie szlo o zaiwanienie sukiennic), gdyz plan zostal publicznie
                  ogloszony na innem forum (co oznacza brak praw patentowych) i opatentowc go nie
                  moze nikt inny niz microsoft (malym fiutkiem zwany)
                  • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 17:35
                    Daj znać Dżejms cobym serniczek upiekła i siem w Krakowie na czas zjawiła.
                    Bo ja tylko serniczek upiec potrafiem, a takie świento uczcić należy.
                    • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 17:49
                      A jako dekorację użyję czego? No jaaaaasne, czopków ! :))))
                      • romy_sznajder Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 17:56
                        czopy zamiast rodzynek!
                        • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 17:59
                          złote i srebrne na przemian !
                          • kolczatka Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 18:05
                            I zasmażka!!!
                            • romy_sznajder Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 18:12
                              o witamy serdecznie. leniwa baba to Ty?
                              • kolczatka Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 18:26
                                Matko niebiesko wszędzie we mnie leniwca od razu rozszyfrowujom, co ja na czole
                                mam napisane czy jak? Leniwa bardziej popularna niż ja, a to taki byt
                                pomocniczy miał być, ależ siem czasem człowiek może zdziwić.
                                • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 19:43
                                  Dżejmsiku, w Muszynie to swojom drogom, a wew urodziny swojom.
                            • drzejms-buond Re: CHITRY PLAN 30.06.05, 18:12
                              O! erałdzikowi panowie fkońcu drucik pociagneli?
                              jakto serniczek w krakowie? ja myślałem,że w muszynie bedzie na mnie czekał!?
                              i wodę z bombelkiem poproszę....
    • to.ya Re: CHITRY PLAN 03.07.05, 10:18
      Ci print mogie zrobić... Z Adasiem życzysz czy z Zygmuntem?
      • drzejms-buond Re: CHITRY PLAN 04.07.05, 09:19
        a to kamera z obu stron rynku jest???????????
        dziękuła!
        "Ci print mogie zrobić... " ale to nie będzie bolało..prawda?
        • bogulo Re: CHITRY PLAN 04.07.05, 09:32
          To.ya jest wrazliwa osoba, wiec krzywdy zrobic ni moze
          • to.ya Re: CHITRY PLAN 04.07.05, 09:57
            Oj, bogulo, co Ty wiesz o To.yi ... ;)))))))

Print podobno nie boli... ale reprint to... oj... Górale mówią, że cosik łyknąć
            wcześniej trzeba... ;)
            • to.ya Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 09:58
              Sorki, miało w treści być "B" a nie "b".
              • bogulo Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 10:37
                ale mnie nie przeszkadza, nie uraza itd. po prostu nie widze zadnej roznicy, a
                Wasze nicki pisze z duzych liter, tylko z sympatii (wyszlo mi tak jakos, ze
                sami piszecie je z duzej, to coby nie urazic nikogo).
                • to.ya Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 10:41
                  Ya też. Tylko jakoś tak dziwnie mię się kliknęło:(

Co do printa... Bogulo, a jakbysmy Kolegę ze Smokiem poznali?
                  • tw_muza Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 11:06
                    Nie zgadzam się na ofiarę z Drzejmsa!!!!
                    • around_the_sun Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 11:39
                      Ja też się nie zgadzam a nawet stanowczo protestuję !
                      • tw_muza Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 11:44
                        hi hi zaraz po śniadaniu mogę nawet przystapić do strajku głodowego :)
                    • to.ya Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 11:45
                      No a kto powiedział, że ofiarą Drzejms padnie, hę? ;))))
                      • around_the_sun Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 11:49
                        Bo chitry plan Dżejmsowy przecież jest.
                        • to.ya Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 11:55
                          Plan tak...
                          ;)))
                          • drzejms-buond Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 12:24
                            to prawda..siarki we mnie pełno...więc niby na ofiarę się nadaję...
                            ale czy opieka nad żwierzętami się zgodzi?
                            • to.ya Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 12:29
                              Opieka nad smokami? Pogadam, obaczę...

A duży % tej siarki masz?
                            • tw_muza Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 12:29
                              Na ofiarę to przypominam, że dziewica być musi.......

WIĘC MOŻE JA???!!! :p
                              • to.ya Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 12:54
                                Zapytam smoka czy dziewic on jeszcze jest...
                                • drzejms-buond Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 15:08
                                  a kto powiedział że ja nie?????????
                                  • around_the_sun Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 15:18
                                    Toż niedawno Noc Świętojańska była, a wianek nie puszczony?
                                    • drzejms-buond Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 15:24
                                      ja nie od puszczania a od łapania onego miałem być...
                                      taka karma..cóż robić...
                                      • tw_muza Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 15:39
                                        Ale wiesz, jakbys ty puścił we Warszawie na Wiśle, to Invicta by mogła złapać...
                                        • drzejms-buond Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 17:32
                                          pfpfp , no przeca mówie,że to ja miałem łapać!!!
                                          • to.ya Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 18:24
                                            Nie, Ty miałeś printa sobie robić.
                                            To ya miałam Ci smoka "ewętualnie" podrzucić.
                                            • drzejms-buond Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 19:16
                                              nie, to mnie mieli prina robić.ja miałem robić A KU KU!
                                              a po kiego mi smok?
                                              :)
                                              • to.ya Re: CHITRY PLAN / Bogulo 04.07.05, 19:49
                                                To siem umawiamy tak:
                                                Robisz "a Q Q" (BTW: dorabiasz jako zegarynka, czy co?), ja robię print (screen).

Jak po kiego smok? A jak udowodnisz, że w CK mieście byłeś?
                                              • around_the_sun Re: jeszcze chitrzejszy plan 04.07.05, 19:50
                                                To może zróbmy sobie łosz end goł, Twoje urodziny i moje imieniny. Toż to tylko
                                                kilka dni różnicy !
                                                • to.ya Re: jeszcze chitrzejszy plan 04.07.05, 20:00
                                                  no no no...
                                                  Się impreza w CK mieście szykuje...
                                                  Smok da radę? ;)
                                                  • around_the_sun Re: jeszcze chitrzejszy plan 04.07.05, 20:08
                                                    A gdzie tam w CK mieście. Ja miałam stertę desek na myśli. Do Krakowa z
                                                    serniczkiem nie pojadę bo mi się smogiem zaciągnie i czopki stracą na smaku.
                                                  • to.ya Re: jeszcze chitrzejszy plan 04.07.05, 20:11
                                                    W Krakowie serniczków dostatek.
                                                    Obwarzanków (zwanych przez warsiawiaków bajglami) takoż.

Czopki doustnie? O matulu...
                                                    ;)))))))
                                                  • drzejms-buond Re: jeszcze chitrzejszy plan 05.07.05, 14:26
                                                    Imieniny ? a kiedy są imieniny Eraundu w lypcu..nie zauważyłem w kalendarzu...?
                                                  • around_the_sun Re: jeszcze chitrzejszy plan 05.07.05, 15:04
                                                    To se kurna okulary ślepoto ubierz.
                                                  • drzejms-buond Re: jeszcze chitrzejszy plan 05.07.05, 15:05
                                                    a to ja przepraszam bardzo....
                                                  • to.ya Re: jeszcze chitrzejszy plan 05.07.05, 16:23
                                                    drzejms-buond napisał:

> a to ja przepraszam bardzo....

to.ya przyjmuje przeprosiny chociaż nie bardzo wie za co ;))))))
                                                  • around_the_sun Re: jeszcze chitrzejszy plan 05.07.05, 16:52
                                                    a ja twierdzę, że bryle potrzebne i juś.
                                                  • to.ya Re: jeszcze chitrzejszy plan 05.07.05, 16:58
                                                    Around- Tobie tak :))))) (BTW: Anna?)
                                                    Ale Drzejms napisał "to ja" ... ;))))))))))))
                                                  • drzejms-buond Re: jeszcze chitrzejszy plan 05.07.05, 17:12
                                                    "to yaaaa
                                                    to yaaaa
                                                    wołam ciebie
                                                    ...ja wiiisłaaaa"
                                                  • around_the_sun Re: jeszcze chitrzejszy plan 05.07.05, 17:17
                                                    ja brzoza, ja brzoza, odbiór.
                                                  • to.ya Re: jeszcze chitrzejszy plan 05.07.05, 18:56
                                                    Baco, a co siem tak drzez??????
                                                  • drzejms-buond Re: jeszcze chitrzejszy plan 06.07.05, 10:10
                                                    to nie drzes to forklor
                                                  • drzejms-buond CHITRY PLAN...akkomodejszyn 06.07.05, 12:33
                                                    mam byc w przyszłem tygodniu coś koło środy
                                                    ..znaki szczególne: czerwona koszulka z napisem..czarnym... rower..!
                                                    i oczywiście rewolwer i mielonik....
                                                    bliższych danych, mam nadzieję udzieli,her ERAUN DZIK...ze którą pozostaję w
                                                    końtakcie telegraficznym....
                                                    i jakby co??? licże na was...a moze skrobnę coś zesukiennic?
                                                  • tw_muza Re: CHITRY PLAN...akkomodejszyn 06.07.05, 12:43
                                                    Drzejms, WYSYŁAJ CHOCIAŻ PUSTE KOPERTY !!!!
                                                  • bogulo Re: CHITRY PLAN...akkomodejszyn 06.07.05, 12:52
                                                    chwila, chwila, zadnych kopert i innych zniszczen w sukiennicach robic nie
                                                    wolno!
                                                    smoka jednak jak widze ustawic trza dla dozoru jak mnie tu jakies przyjada i
                                                    sukiennice beda chcieli skrobac
                                                  • around_the_sun Re: CHITRY PLAN...akkomodejszyn 06.07.05, 13:15
                                                    Bliższych danych udzielę, a nawet swojego końpjutra! A co mi tam !
                                                  • drzejms-buond Re: CHITRY PLAN...akkomodejszyn 06.07.05, 14:33
                                                    będziesz musiała z koleżanko-córko nowy grafik na zajętość komputera zrobić...
                                                  • around_the_sun Re: CHITRY PLAN...akkomodejszyn 06.07.05, 15:31
                                                    O matkobusko ano faktycznie. Zrobiem rozpiskem na nas 3.
                                                  • drzejms-buond Re: CHITRY PLAN...akkomodejszyn 06.07.05, 16:11
                                                    a mensz nichfersztejen?
                                                  • around_the_sun Re: CHITRY PLAN...akkomodejszyn 06.07.05, 19:36
                                                    Na całe szczęście mensz się w grafik wpisywać nie każe.
                                                    Przecież ktoś w tym domu musi oglądać Planete, Discovery i całą resztę, nie?
                                                  • to.ya Re: CHITRY PLAN...akkomodejszyn 06.07.05, 20:12
                                                    A jak Was melonikowców będzie kilku?

Ci skrobnę ze z Sukiennic!!! Ci zaraz skrobnę!!!
                                                    BOGULO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smokiem Go!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • bogulo Re: CHITRY PLAN...akkomodejszyn 06.07.05, 20:59
                                                    to moze zacytuje "Mam smoka i nie zawaham się go użyć!"
                                                  • to.ya Re: CHITRY PLAN...akkomodejszyn 06.07.05, 21:14
                                                    Bogulo, ty nie cytuj, Ty używaj!!!
                                                    Sukiennice będą malowac, no! Świeżo malowane przecież...
    • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 12.07.05, 21:19
      Mówisz- masz.
      • drzejms-buond Re: CHITRY PLAN 13.07.05, 12:06
        co mam? nic nie mam...dzie mam?
        buuuuuuuuuuuuuuuuu
        • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 13.07.05, 12:35
          masz masz, spradzić cza dobrze.
          • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 13.07.05, 12:37
            O ile ta plama która mi rzekomo machała to Ty :)
            • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 13.07.05, 12:38
              O, telegrafuje, że siem znajszło. Mogiem pracować dalej.
              • drzejms-buond Re: CHITRY PLAN 15.07.05, 15:55
                jak sie ma taki monitor , prosze ja pani, to nie dziwota,że mię nie widać...
                POZDRAWIAM KRYNICKO-MUSZYŃSKO,
                JA NIE WIEM KTO TE GÓRY USYPAŁ? i PO CO? czy to po równym nie można jeździć?
                moszszsna...to nie, byle zmęczyć człowieka..
                szczęściem we zdrojach jestem to się podleczę..ale nie było łatwo nie było...
                ale to już wiecie z samych filmów....
                HELOŁ
                DŻEJMS alias WD40
                • sokowirufka Re: CHITRY PLAN 15.07.05, 17:43
                  pozdro pozdro :) baf sie dobrze w tych zdrojach!
                • forumowicz_pospolity Re: CHITRY PLAN 15.07.05, 18:59
                  Dzejmsior, to ty popylasz na bicyklu w okolicach Muszyna/Krynica??
                  Ja mam te tereny doszczętnie zjechane, jest się gdzie solidnie wymęczyć:)
                  • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 15.07.05, 22:12
                    Forumowiczu a co ja mam powiedzieć skoro tu mieszkam ?
                    Gdybyś się wybierał to daj znać, gościom specjalnym serwuję przypalone
                    naleśniki :)
                    • forumowicz_pospolity Re: CHITRY PLAN 15.07.05, 22:21
                      > Forumowiczu a co ja mam powiedzieć skoro tu mieszkam ?

> Gdybyś się wybierał to daj znać, gościom specjalnym serwuję przypalone
                      > naleśniki :)
                      to ja się jeszcze zastanowię;)
                      ale wracając, jeżdzisz po okolicy na rowerku??
                      pamiętam miny piechurów, jak mnie widzieli podjeżdzającego pod Jaworzynę
                      ech, łezka mi się w oku zakrenciła
                      • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 15.07.05, 22:27
                        Na Jaworzynę na rowerku nie wyjeżdżam, a w ogóle to dawno nie pedałowałam bo
                        mąż miał górala którego nie mogłam się tykać i objechał na nim wszystkie
                        możliwe góry i doliny. A dzisiaj kupił sobie nowego bicykla więc w końcu mam
                        swój osobisty rower i wypróbowałam go w bardzo sympatycznym towarzystwie
                        zresztą :) Jutro pedałujemy wew lasy i góry.
                        • forumowicz_pospolity Re: CHITRY PLAN 15.07.05, 22:31
                          A dzisiaj kupił sobie nowego bicykla więc w końcu mam
                          > swój osobisty rower i wypróbowałam go w bardzo sympatycznym towarzystwie
                          > zresztą :)

007 ??:)

Jutro pedałujemy wew lasy i góry.

miłego kręcenia
                          a jak pogoda??
                          leje się z nieba...żar:)??
                          • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 15.07.05, 22:35
                            z nieba to się leje ale deszcz. Zgadłeś :)
                            • forumowicz_pospolity Re: CHITRY PLAN 15.07.05, 22:41
                              a w stolycy przeciwnie - można ocipieć z tego upału

around,życze wam więcej, sun:) bo w deszczu to się średnio kręci!
                              • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 16.07.05, 16:19
                                Udało się zdążyć przed ulewą, tylko nie wiem kto kogo wyprowadził na manowce :)
                                • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 17.07.05, 15:05
                                  No i ujechał, praszczaj gałubczik !!!!!!!!!!!!!!!
                                  Na dodatek zabrał mojego chopa i nie wiem dzie som bo mi wew ich telefonach
                                  gadajom po słowacku co uny som niedostupne.
                                  • forumowicz_pospolity Re: CHITRY PLAN 17.07.05, 21:54
                                    around_the_sun napisała:

> No i ujechał, praszczaj gałubczik !!!!!!!!!!!!!!!
                                    > Na dodatek zabrał mojego chopa i nie wiem dzie som bo mi wew ich telefonach
                                    > gadajom po słowacku co uny som niedostupne.
                                    >

poczuli chłopaki wolność, easy riders, te klimaty:)

za jakies trzy dni odezwą się pewnie z Rumunii:)

>
                                    • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 17.07.05, 22:35
                                      Znajszli siem :) Ponoć ten słowacki język z powodu strefy przygranicznej ale
                                      kto ich tam wie ? :)
                                      • drzejms-buond Re: CHITRY PLAN 19.07.05, 17:57
                                        heloł uprzejmę....
                                        Znalazł się ten tfuj mensz????????????
                                        bożżżżżżżżżżż ale masakra!!!! DOJECHAŁEM DO Nidzicy z Krynicy...bez te góry...
                                        w połowie bez szlaku i to w dysc...z połamaną szprychą...
                                        a w tej NIDZICY JAK PIKNIE..NORRRRRRRRRRRRMALNIE PIKNIE TAK ,ŻE AŻ NIE WIEM JAK
                                        WAM TO OPOWIEDZIEĆ.....aż sie nie chciało jechać...ale na OBCEGO do CHORZOWA
                                        zdążyłem!!!! tyle że mnie wszystko boli....od tego rowerka i
                                        od...słońca...troszku mię spiekło...z piekło...

OCH..awansowałem na "przemiłe towarzystwo.."
                                        a stolycy gorunc? wracam! bo mimo spiekoty słońca u mnie zawsze mało....
                                        • sokowirufka Re: CHITRY PLAN 19.07.05, 19:25
                                          w stolycy to raczej chmurzyska, deszczyk/ulewa, a takze wilgotnosc powiecza
                                          oscylująca gdzies okolo 172% :/
                                          ogolnie nie polecam - jak mozesz to dla wlasnego dobra zostan tam,
                                          gdzies jest :)
                                          • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 20.07.05, 22:53
                                            A ja muszem wyrazić mój ogromny podziw dla Dżejmsa za te kilometry co
                                            przejechał wew trudzie i znoju, wew upale (chociaż upał to mu akurat nie
                                            przeszkadza) i w deszczu, w piorunach i źmotach na szlakach i bez szlaków.
                                            I za cierpliwość na Malniku i pod Jaworkami i na campingach które som lecz ich
                                            nie ma.
                                            Może to zakrawa na prywatę, sorry że na forum, ale naprawdę Dżejms podziwiam
                                            Cię za to wszystko.
                                            • forumowicz_pospolity Re: CHITRY PLAN 20.07.05, 23:08
                                              around_the_sun napisała:

> A ja muszem wyrazić mój ogromny podziw dla Dżejmsa za te kilometry co
                                              > przejechał wew trudzie i znoju, wew upale (chociaż upał to mu akurat nie
                                              > przeszkadza) i w deszczu, w piorunach i źmotach na szlakach i bez szlaków.
                                              > I za cierpliwość na Malniku i pod Jaworkami i na campingach które som lecz ich
                                              > nie ma.
                                              > Może to zakrawa na prywatę, sorry że na forum, ale naprawdę Dżejms podziwiam
                                              > Cię za to wszystko.

na Malnik wjechał na rowerze:), ło jezu mistrzu, full respect, pamiętam
                                              kiedyś wszedłem tam piechotą, metodą ekspresową, na szczycie kwalifikowałem
                                              się do reanimacji:)
                                              • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 21.07.05, 08:05
                                                Nie, na Malnik wchodził piechotą wlokąc zasapany balast w mojej postaci ze sobą.
                                                Ale wjechać by wjechał, dla mojego chopa na ten przykład to pikuś więc i
                                                Dżejms by poradził.
                                                Ty wiesz forumowiczu, że ja mieszkam na zboczu Malnika?
                                                No więc Dżejms chciał czy nie chciał musiał wejść na szczyt :)
                                                • forumowicz_pospolity Re: CHITRY PLAN 21.07.05, 13:23
                                                  around_the_sun napisała:

> Nie, na Malnik wchodził piechotą wlokąc zasapany balast w mojej postaci ze sobą
                                                  > .
                                                  > Ale wjechać by wjechał, dla mojego chopa na ten przykład to pikuś więc i
                                                  > Dżejms by poradził.

nie mam więcej pytań:), respect
                                                  ja pamiętam że właziłem na ten Malnik od strony Muszyny (nie wiem czy jest jakaś alternatywna droga? ) , lało rzęsiście i stromo było jak ta lala
                                                  pamiętam że mijałem jakąś taką stację transformatorową czy cos w tym stylu

ale żeby na rowerze, nono
                                                  ja wjechałem na Jaworzynę od strony Krynicy z czego jestem dotąd dumny
                                                  ale tak naprawdę większym wyczynem było zjechanie potem z tej Jaworzyny
                                                  przy akompanamencie piorunów i przy oberwaniu chmury, a po drodze całkiem
                                                  stromo jakieś głazy, głaziki...hardcore jednym słowem, ale nie powiem
                                                  chetnie bym to powtórzył:)

> Ty wiesz forumowiczu, że ja mieszkam na zboczu Malnika?

tego nie wiedziałem bo skąd, no ale tera to co innego
                                                  ładne okoliczności przyrody tam masz, to pewne

> No więc Dżejms chciał czy nie chciał musiał wejść na szczyt :)
                                                  • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 21.07.05, 13:48
                                                    Na Malnik jest kilka wejść o różnej trudności, kiedyś turyści pytali mnie o
                                                    asfaltową szosę którą mogliby się dostać na górę. Myślałam, że padnę ze śmiechu.

To na górze to był przekaźnik telewizyjny taki sam jak na Jaworzynie.

Pioruny i ulewa też były bo to tutaj normalka ale już schodziliśmy z góry i
                                                    tylko trochę nas zlało bo uciekliśmy do domu.

Dla mojego chopa wjazd na Jaworzynę to rozgrzewka przed niedzielną wyprawą
                                                    rowerową. Chodzi mi o wjazd na rowerze, a nie gondolą :)
                                                    Potem Wierchomla i dalej według fantazji.
                                                  • moniq_c a pyknę sobie tą setkę, a co??? :))) n/t 21.07.05, 14:00
                                                  • forumowicz_pospolity Re: CHITRY PLAN 21.07.05, 14:06
                                                    around_the_sun napisała:

> Na Malnik jest kilka wejść o różnej trudności, kiedyś turyści pytali mnie o
                                                    > asfaltową szosę którą mogliby się dostać na górę. Myślałam, że padnę ze śmiechu
                                                    :))))))))

> Dla mojego chopa wjazd na Jaworzynę to rozgrzewka przed niedzielną wyprawą
                                                    > rowerową. Chodzi mi o wjazd na rowerze, a nie gondolą :)
                                                    > Potem Wierchomla i dalej według fantazji.

o tak dojazd do bacówki to poezja i klasyka podjazdów rowerowych
                                                    spory odcinek "wyłożony" kamykami o bardzo słusznej średnicy

i ci ludzie po drodze, pukający się w czoło na widok roweru:)

• around_the_sun Re: CHITRY PLAN 21.07.05, 15:04
                                                    a w bacówce żentyca do wypicia... a potem... na kroplówkę do mnie do
                                                    przychodni :)))
                                                  • forumowicz_pospolity Re: CHITRY PLAN 21.07.05, 20:35
                                                    around_the_sun napisała:

> a w bacówce żentyca do wypicia... a potem... na kroplówkę do mnie do
                                                    > przychodni :))

aż tak wyniszcza ta żentyca:)
                                                  • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 21.07.05, 20:59
                                                    Ja nie próbowałam, bo się mleka nie tykam w ogóle a co dopiero takiego!!! fuj!!!
                                                    A jak turyści popiją to potem problemy żołądkowe mają ogromne.
                                                    A co za tym idzie odwodnienie i kroplówka.
                                                    Ale niektórzy zaprawieni w bojach mówią, że to bardzo smaczne jest, a fuj !!!
                                                  • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 21.07.05, 21:01
                                                    Sorry skłamałam, mleczko piję z kawą, ale takie z kartonika i wmówiłam sobie,
                                                    że ono nie jest od żadnej krowy tylko w fabryce zrobione :)
    • forumowicz_pospolity Re: CHITRY PLAN 21.07.05, 21:20
      to jeszcze mi powiedz co to jest zbyrcok? jakiś górolski
      wynalazek kulinarny,hej!:) ale tak bliżej
      • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 21.07.05, 21:59
        Muszę się przyznać, że pojęcia nie mam co to jest. Na Krupówkach jest taka
        knajpa Zbyrcok, ale co to za danie? Mieszkałam w Zakopanem, a mój chop jeszcze
        dłużej niż ja ale On też nie wie co to jest. Pewnie cusik nowego wymyślili. Tak
        jak topione oscypki. Oscypek to ma być oscypek w plastry krojony a nie takie
        rozmemłane cuś. Chociaż jak się widziało "produkcję" oscypków to ciężko zabrać
        się do jedzenia w jakiej by to nie było postaci.
        Kiedy ten górol tom łowcem doi to... lepiej nie mówić :)
        • forumowicz_pospolity Re: CHITRY PLAN 21.07.05, 22:15
          around_the_sun napisała:

> Muszę się przyznać, że pojęcia nie mam co to jest. Na Krupówkach jest taka
          > knajpa Zbyrcok, ale co to za danie? Mieszkałam w Zakopanem, a mój chop jeszcze
          > dłużej niż ja ale On też nie wie co to jest. Pewnie cusik nowego wymyślili

chodziło mi to po głowie, bo kiedyś podaczs wycieczki żeśmy przełazili
          przez private property jakiegoś górala i nasz przewodnik właśnie
          się spytał czy ten góral by mu zbyrcoka nie sprzedał, w odpowiedzi
          usłyszał wyrafinowaną wiązankę, bo góral był wpieniony że mu obcy
          przez teren przełażą

>
          > jak topione oscypki. Oscypek to ma być oscypek w plastry krojony a nie takie
          > rozmemłane cuś. Chociaż jak się widziało "produkcję" oscypków to ciężko zabrać
          > się do jedzenia w jakiej by to nie było postaci.

były próby ucywilzowania procesu produkcyjnjego płynące z UE ale góral, natura
          harda i konserwatywna, niewiele sobie z tego robił i raczej dalej
          trzaska te oscypki jak dawniej

> Kiedy ten górol tom łowcem doi to... lepiej nie mówić :)

no tak , jest przed 23 :)
          • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 21.07.05, 22:37
            a wiesz co ja przeżywałam kiedy ceperkom będąc wyjechałam do Zakopca?
            W pracy prawie wszyscy mówili gwarą.
            Oddziałowa prosiła żebym sobie przyniosła czupek a ja pojęcia nie miałam co to
            jest :) A Ona mi w KUBKU kawę chciała zrobić :)))
            • forumowicz_pospolity Re: CHITRY PLAN 21.07.05, 22:40
              around_the_sun napisała:

> a wiesz co ja przeżywałam kiedy ceperkom będąc wyjechałam do Zakopca?
              > W pracy prawie wszyscy mówili gwarą.
              > Oddziałowa prosiła żebym sobie przyniosła czupek a ja pojęcia nie miałam co to
              > jest :) A Ona mi w KUBKU kawę chciała zrobić :)))

to stąd te czopki;) forumowe
              • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 21.07.05, 22:45
                a wiesz, że moja koleżanka to i o czopkach wtedy myślała bo też nie wiedziała
                co to ten czupek :) Myślałyśmy, że to jakieś medyczne określenie. A teraz jak
                wchodzę do domu i widzę pełny zlew garów to się drę kto tyle czupów nabrudził.
                • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 22.07.05, 20:40
                  Wypytałam wszystkich w pracy, nikt nie wie co to zbyrcok. Ale ja wiem co
                  zrobię, zadzwonię do Zakopca do tej knajpy i się zapytam :)

Donoszę iż Dżejms zakończył pierwszą turę urlopu i sposobi się do drugiej.
                  Połamał szprychę, zgubił śrubkę od tego czegoś co nie wiem co to jest ale
                  przetrwał w dobrym zdrowiu czego i Wam życzę :)
                  • forumowicz_pospolity Re: CHITRY PLAN 22.07.05, 22:44
                    around_the_sun napisała:

> Wypytałam wszystkich w pracy, nikt nie wie co to zbyrcok. Ale ja wiem co
                    > zrobię, zadzwonię do Zakopca do tej knajpy i się zapytam :)
                    >

zaczynam powątpiewać w swoją pamięć, może to nie chodziło o zbyrcoka??
                    ale to skąd by mi to przyszło do głowy?? nie, to musi byc zbyrcok:)

jest jeszcze taki trop,że ten zbyrcok to nic do jedzenia,hmmmmmmmmm.....
                    • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 22.07.05, 22:50
                      a to nie od muzyki? Bo zespół góralski taki jest.
                      • forumowicz_pospolity Re: CHITRY PLAN 22.07.05, 23:10
                        to może też, ale mi mysli krążą wokół kulinariów
                        • drzejms-buond Re: CHITRY PLAN 27.07.05, 12:35
                          sie jedzie dalej..w górę....
                          sie zobaczy
                          sie pomyśli
                          wypocznie sie..
                          "bo ja muszę w końcu wypocząć...muszę..."
                          • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 27.07.05, 12:59
                            boszzzzzz 3 tygodnie se wypoczywa i jeszcze narzeka, szkandal!!!!!
                            • drzejms-buond Re: CHITRY PLAN 27.07.05, 14:25
                              a przerzuć 5 metrów sześciennych drewna...potem połowę tego w PRACY(bo remonty
                              i każą nosić kartony....)i wooooooooooooogóle...głodny jestem-idę sobie...
                              hej!
                              • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 27.07.05, 18:09
                                a kto ci każe łazić do pracy kiedyś na urlopie, hę?
                                a do drzewa mówiłam że co? krasnoludki zawołać trzeba. To by pomogły.
                                Ale trzeba zawołać jak? ładnie.
                                A jak nie to cza samemu przerzucać, ot co.
                        • moniq_c znalazłam zbyrcoka!!!!!!!!!!! 28.07.05, 14:29
                          na samym dole strony :)
                          tak żeście mi to do głowy wbili aż musiałam się dowiedzieć :)
                          no i okazuje się że z jedzeniem niewiele ma to wspólnego - no chyba że ktos ma
                          niedobór żelaza :P

www.ceti.pl/~stemple/nasze%20uslugi/dyplomy%20skora%20i%20drewno/dyplomy.htm

• around_the_sun Re: znalazłam zbyrcoka!!!!!!!!!!! 28.07.05, 16:32
                            Heh i od tego by się knajpa nazywała i kapela góralska?
                            • moniq_c Re: znalazłam zbyrcoka!!!!!!!!!!! 28.07.05, 16:41
                              a jednak....
                              a co Ci powiedział pan z Zakopanego?
                              • around_the_sun Re: znalazłam zbyrcoka!!!!!!!!!!! 28.07.05, 16:54
                                Nie zeszłam na sam dół, patrzyłam tylko na te obwoluty, to przez upał :)
    • around_the_sun Re: CHITRY PLAN 29.07.05, 21:34
      Plan wykonany, wprawdzie w inny dzień, ale liczy się to, że jest.
      • drzejms-buond Re: CHITRY PLAN 23.08.05, 12:43
        "home...home again...
        i like to be here when I can...."(KAMANDA PINKA FLOJDA)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka