Dodaj do ulubionych

do pana lagi

IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 15:48
Twoje posty ubawiły mnie setnie,dawno sie tak nie usmiałam,chyba ze
dweadziescia lat temu przy czytaniu "Paragraf 22".A na tego Kartezjusza
uważaj ,szkoda byłoby.pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Auala Re: do pana lagi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 19:18
      Lea popieram w stu procentach.
    • Gość: Alla Re: do pana lagi IP: *.a2000.nl 14.03.02, 23:17
      Panie lago!! kocham pana!
      Wszystko.
    • zdzicha Re: do pana lagi 15.03.02, 02:26
      A czym takim wyjątkowym ubawił Cię rzeczony pan laga?

zdrv
      zdzicha
    • Gość: jaro Re: do pana lagi IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 15.03.02, 09:40
      ten post był niezły, to fakt...
      • Gość: sigma Re: do pana lagi IP: *.net.autocom.pl 15.03.02, 10:26
        Co z Panem się dzieje?Gdzie się pan podziewa.Brakuje mi tych "soczystych"
        niekiedy postów...Oooo,jakie tu nudy-wiecznie temat główny Fryta,Ken jakby
        Oni tylko brali udział w tym programie.
        Pozdrawiam Panie Laga (pozostałych również)!
    • Gość: Pneuma Nieidealny IP: 158.75.35.* 15.03.02, 10:41
      Uwaga, podaję komunikat;

Laga nie jest idealny, stop, skądinąd wiadomo, stop, że Ladze, stop, podobał
      się, stop, film "Amelia", stop, francuski, stop.
      • Gość: Auala Re: Nieidealny IP: 217.99.1.* 15.03.02, 14:05
        Ja tez lubie film Amelia. Widac ,ze facet ma kawal mogzu z glowie. Fibin my Cie
        rozumiemy... misiaczq
    • Gość: Misiu Re: do pana lagi IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 11:25
      laga jezd sóper, choc siostra oddzialowa ciongle powtaza zebym na wszystko nie
      klad lagi! Koham lage, jaro i cyste, to som moi pszyjaciele bo tesz nie lubiom
      fibbina niech w rzolnierskih slowach wypierdala do ksionzek!
      Twuj Misiu
      • Gość: pan_laga Re: do pana lagi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 00:04
        to ja, trochę późno,ale dziękuję za kawałki dobrych słów. pragnę nadmienić, ze
        oglądałem też jeszcze jeden , prócz Amelii, film, który mi sie podobał. a moze
        nawet pare innych takoż.czy też jeszcze więcej. z aktualności, to dzień swira
        polecam. a jeśli chcecie się wprawić w zdumienie,to zerknijcie na yrek, kosmiczna
        nominacja. wierzyć się nie chce, iz jest dystrybutor i kina do tego
        czegos..................
        kłaniam się damom, starcom i młodziezy
        amen
        pan laga
        • Gość: jb Re: do pana lagi IP: 158.75.15.* 13.06.02, 07:53
          Panie laga, czy coś Ci mówi adres róg Krasińskiego i Popiełuszki?
          • Gość: pan_laga Re: do pana lagi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 03:06
            Gość portalu: jb napisał(a):

> Panie laga, czy coś Ci mówi adres róg Krasińskiego i Popiełuszki?

czy mi mówi ? no wiem, gdzie to jest. a co ? otwierasz tam karczmę piwną razem z
            wielkim bratem i tym panem co to kamerował alę walczak pod prysznicem?
            amen
            pan laga
            • Gość: jb Re: do pana lagi IP: 158.75.8.* 14.06.02, 17:40
              To radziłbym obejrzeć dokładnie ten budynek, zwłaszcza od ul. Popiełuszki...
              • Gość: pan_laga Re: do pana lagi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 20:12
                Gość portalu: jb napisał(a):

> To radziłbym obejrzeć dokładnie ten budynek, zwłaszcza od ul. Popiełuszki...

chodzi o jakis napis ? bo ze dwie osoby mnie wysyłaly jakis czas temu, bym
                obejrzał jakis napis o ladze. o to chodzi ? bo jakos nie obejrzałem
                jeszcze..................................
                amen
                pan laga
                • Gość: dżasti Re: wyjasnienie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.06.02, 09:44
                  oki oki, dosyc tych podchodów - po prostu ktos nabazgrał na budynku KOCHAM PANA
                  LAGE.
                  • Gość: pan_laga Re: wyjasnienie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 00:27
                    Gość portalu: dżasti napisał(a):

> oki oki, dosyc tych podchodów - po prostu ktos nabazgrał na budynku KOCHAM PANA
                    >
                    > LAGE.

byłem dziś po bilety do komedii i widziałem. ale to już dawno ktoś mi
                    wspominał....................
                    amen
                    pan laga
                    • agnesss Re: wyjasnienie 16.06.02, 18:53
                      może sam to napisał...
                      • Gość: pan_laga Re: wyjasnienie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 00:07
                        agnesss napisał(a):

> może sam to napisał...

moze ty jestes durnowata baba z wiecznie wypadającą górną szczeną ?
                        amen'
                        pan laga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka