Gość: lea IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 15:48 Twoje posty ubawiły mnie setnie,dawno sie tak nie usmiałam,chyba ze dweadziescia lat temu przy czytaniu "Paragraf 22".A na tego Kartezjusza uważaj ,szkoda byłoby.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Auala Re: do pana lagi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 19:18 Lea popieram w stu procentach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: do pana lagi IP: *.a2000.nl 14.03.02, 23:17 Panie lago!! kocham pana! Wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: do pana lagi 15.03.02, 02:26 A czym takim wyjątkowym ubawił Cię rzeczony pan laga? zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: do pana lagi IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 15.03.02, 09:40 ten post był niezły, to fakt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigma Re: do pana lagi IP: *.net.autocom.pl 15.03.02, 10:26 Co z Panem się dzieje?Gdzie się pan podziewa.Brakuje mi tych "soczystych" niekiedy postów...Oooo,jakie tu nudy-wiecznie temat główny Fryta,Ken jakby Oni tylko brali udział w tym programie. Pozdrawiam Panie Laga (pozostałych również)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pneuma Nieidealny IP: 158.75.35.* 15.03.02, 10:41 Uwaga, podaję komunikat; Laga nie jest idealny, stop, skądinąd wiadomo, stop, że Ladze, stop, podobał się, stop, film "Amelia", stop, francuski, stop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auala Re: Nieidealny IP: 217.99.1.* 15.03.02, 14:05 Ja tez lubie film Amelia. Widac ,ze facet ma kawal mogzu z glowie. Fibin my Cie rozumiemy... misiaczq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu Re: do pana lagi IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 11:25 laga jezd sóper, choc siostra oddzialowa ciongle powtaza zebym na wszystko nie klad lagi! Koham lage, jaro i cyste, to som moi pszyjaciele bo tesz nie lubiom fibbina niech w rzolnierskih slowach wypierdala do ksionzek! Twuj Misiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: do pana lagi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 00:04 to ja, trochę późno,ale dziękuję za kawałki dobrych słów. pragnę nadmienić, ze oglądałem też jeszcze jeden , prócz Amelii, film, który mi sie podobał. a moze nawet pare innych takoż.czy też jeszcze więcej. z aktualności, to dzień swira polecam. a jeśli chcecie się wprawić w zdumienie,to zerknijcie na yrek, kosmiczna nominacja. wierzyć się nie chce, iz jest dystrybutor i kina do tego czegos.................. kłaniam się damom, starcom i młodziezy amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: do pana lagi IP: 158.75.15.* 13.06.02, 07:53 Panie laga, czy coś Ci mówi adres róg Krasińskiego i Popiełuszki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: do pana lagi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 03:06 Gość portalu: jb napisał(a): > Panie laga, czy coś Ci mówi adres róg Krasińskiego i Popiełuszki? czy mi mówi ? no wiem, gdzie to jest. a co ? otwierasz tam karczmę piwną razem z wielkim bratem i tym panem co to kamerował alę walczak pod prysznicem? amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: do pana lagi IP: 158.75.8.* 14.06.02, 17:40 To radziłbym obejrzeć dokładnie ten budynek, zwłaszcza od ul. Popiełuszki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: do pana lagi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 20:12 Gość portalu: jb napisał(a): > To radziłbym obejrzeć dokładnie ten budynek, zwłaszcza od ul. Popiełuszki... chodzi o jakis napis ? bo ze dwie osoby mnie wysyłaly jakis czas temu, bym obejrzał jakis napis o ladze. o to chodzi ? bo jakos nie obejrzałem jeszcze.................................. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżasti Re: wyjasnienie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.06.02, 09:44 oki oki, dosyc tych podchodów - po prostu ktos nabazgrał na budynku KOCHAM PANA LAGE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: wyjasnienie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 00:27 Gość portalu: dżasti napisał(a): > oki oki, dosyc tych podchodów - po prostu ktos nabazgrał na budynku KOCHAM PANA > > LAGE. byłem dziś po bilety do komedii i widziałem. ale to już dawno ktoś mi wspominał.................... amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: wyjasnienie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 00:07 agnesss napisał(a): > może sam to napisał... moze ty jestes durnowata baba z wiecznie wypadającą górną szczeną ? amen' pan laga Odpowiedz Link Zgłoś