Dodaj do ulubionych

Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz

23.07.12, 12:23
Dziś w programie "Pytanie na śniadanie" był mąż Magdy, Bartek.Nie przyznał że przed śmiercią Magdy rozstał się z nią.Magda tuż przed śmiercią była w programie "Miasto Kobiet" i mówiła o rozstaniu.Dziś jeszcze raz obejrzałam ten program, Magda wyraźnie mówiła że nie sprostał i nie wytrzymał z jej chorobą.Lansuje się teraz jako zrozpaczony mąż.To smutne.

Obserwuj wątek
    • mamaaoli Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 23.07.12, 14:24
      Mnie też się to nie podoba!
    • kol.3 Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 23.07.12, 18:39
      Czytałam już jakieś dywagacje na ten temat i wynikało, że sytuacja nie jest czarno-biała. Pani podobno nie była łatwa w życiu łagodnie mówiąc. Nie wiemy jak dokładnie było więc nie nam oceniać.
      • m_arita Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 23.07.12, 18:49
        Nie było moim celem ocenianie.Program z Magdą w którym mówiła o rozstaniu był na początku czerwca czyli kilka lub kilkanaście dni przed jej śmiercią.Mimo choroby była pełna wiary w wyzdrowienie i wyglądała ślicznie.Trochę ze smutkiem powiedziała o rozstaniu.Dziś czyli miesiąc po jej śmierci Pan Bartek w telewizji wystąpił jako wierny mąż,będący przy niej do końca.Oglądając obydwa programy trochę mi było smutno.
        I jeszcze jedno,8 lat walki o życie może trochę charakter wypaczyć.
        • mamaaoli Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 23.07.12, 22:48
          Tak pięknie razem wyglądali w filmie dokumentalnym wyświetlanym w pr.2 (miłość jedna, wielka i na zawsze), że kiedy się dowiedziałam, że ją zostawił, byłam mocno zawiedziona... A teraz jak go widzę w programach śniadaniowych jestem zawiedziona jeszcze mocniej.
          • mamaaoli Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 23.07.12, 22:51
            A najmocniej to jestem zawiedziona dziennikarzami tvp2 i tvn, którzy pewnie wiedzą o całej sytuacji i dopuszczają do takich wywiadów. Przez pamięć o Pani Magdzie mogliby sobie darować.
            • bor-yse Laluś i tyle, Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 28.09.12, 16:25
              Smutne to życie na nikim nie można już polegać. Jak jest dobrze to jest dobrze a jak masz doły to cię wszyscy kopną w d......
      • bor-yse Widziały gały co brały a teraz niech jedzą choćby 28.09.12, 16:28
        wypaść miały, co za "ludzie".
    • sadosia75 Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 24.07.12, 16:50
      Smutne to jest czytanie takich wątków. Znam Magdę i jej rodzinę. Bardzo przykro czyta się takie bzdury jak to niby Bartek lansuje się na śmierci Magdy.
      Kiedyś ich synek będzie googlał o swojej Mamie i przeczyta coś takiego... koszmar.
    • gazeta_mi_placi Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 24.07.12, 17:02
      Gdzie można znaleźć program w którym Magda opowiada o rozstaniu z mężem?
      • m_arita Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 24.07.12, 20:36
        Program ten to "Miasto Kobiet"
        www.tvnstyle.pl/news/8802/view
        trzeba uzbroić się w cierpliwość gdyż w tym samym programie występuje Pani zgwałcona przez księdza.O rozstaniu Pani Magda mówi na samym końcu programu.
        • m_arita Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 24.07.12, 20:43
          tvnplayer.pl/programy-online/miasto-kobiet-odcinki,33/odcinek-9,S10E09,11668.html
    • zdzisnadzis Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 30.07.12, 17:45
      Pani Magda była przecudowna osobą, bardzo zaangazowana w fundacje i pomoc, zeby inne chore staneły na nogi. Mysle, ze w pewnym momencie to stalo sie dla niej wazniejsze. Nie sadze, zeby zostawil ja z powodu choroby, bo gdyby tak bylo zrobilby to juz dawno.
    • sumire Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 01.08.12, 10:15
      a uważasz, że jeśli z kimś się rozstało po wielu latach wspólnego życia, to już nie można boleśnie przeżywać tego, że ten ktoś umarł? w czarno-białym świecie eksmężowie nie mogą być zrozpaczeni po śmierci byłych żon ani odwrotnie, co?....
      • m_arita Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 01.08.12, 11:30
        sumire napisała:

> a uważasz, że jeśli z kimś się rozstało po wielu latach wspólnego życia, to już
        > nie można boleśnie przeżywać tego, że ten ktoś umarł? w czarno-białym świecie
        > eksmężowie nie mogą być zrozpaczeni po śmierci byłych żon ani odwrotnie, co?...

oczywiście że tak uważam,tylko po co przychodzić z tym do telewizji, w której jak napisałam, chwilę wcześniej zmarła żona powiedziała że odszedł i nie dał rady.Wtedy kiedy żyła był jej bardzo potrzebny,skoro zmarła jego telewizyjny żal służy zupełnie czemu innemu.
        • sumire Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 01.08.12, 14:00
          a skąd wiesz, czemu on służy?...
        • zdzisnadzis Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 01.08.12, 15:28
          m_arita napisała:

> sumire napisała:
          >
          > > a uważasz, że jeśli z kimś się rozstało po wielu latach wspólnego życia,
          > to już
          > > nie można boleśnie przeżywać tego, że ten ktoś umarł? w czarno-białym św
          > iecie
          > > eksmężowie nie mogą być zrozpaczeni po śmierci byłych żon ani odwrotnie,
          > co?...
          >
          > oczywiście że tak uważam,tylko po co przychodzić z tym do telewizji, w której j
          > ak napisałam, chwilę wcześniej zmarła żona powiedziała że odszedł i nie dał rad
          > y.Wtedy kiedy żyła był jej bardzo potrzebny,skoro zmarła jego telewizyjny żal s
          > łuży zupełnie czemu innemu.

Ale chrzanisz..Przestań oceniac człowieka , kiedy nie byłas bezposrednio swiadkiem ich zwiazku i tego co sie w nim działo!!!
    • vandikia Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 30.09.12, 21:41
      Twój post jest niesmaczny.
      Znałaś osobiście, czy przetwarzasz sobie medialną papkę i wypluwasz na jej podstawie taki osąd?
      • amanita_verna Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 03.10.12, 10:23
        Ale podobno Bartek już sie pociesza w ramionach Haliny Młynkowej...?
        • zdzisnadzis Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 03.10.12, 19:46
          amanita_verna napisała:

> Ale podobno Bartek już sie pociesza w ramionach Haliny Młynkowej...?

Boze ludzie skończcie już, bo jestescie żałosni :/ Pan Bartek i Śp Pani Magda byli od długiego czasu małżeństwem tylko na papierze, do czego Pani Magda przyznała sie już dobrych kilka miesięcy temu w programie tv.
        • vandikia Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 06.10.12, 23:49
          no i ?

• magdarb Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 16.10.12, 14:53
            Magda była piękną, mądrą kobietą silnie pokrzywdzoną przez los. Chorzy rodzice, jej choroba.....ale umiała żyć w pełni. Jej mąż żeniąc się z nią wiedział, że jest chora.....nie wytrzymał z jej chorobą. Nie należy go jednak oceniać, bo mało kto wie jak ciężko się "zyje" z os chora na raka.
    • bardu Re: Mąż zmarłej Magdy Prokopowicz 17.10.12, 00:08
      Jak to fajnie oceniać innych nie znając ich i nie mając pojęcia, co czują. Może ta rozmowa rozjaśni niektórym w głowach: monikajaruzelska.natemat.pl/35095,zycie-po-zyciu-czyli-o-smierci-bez-patosu?fb_comment_id=fbc_114645058690787_86222_115991511889475
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka