narazka 27.06.04, 18:32 Czy tylko mnie się wydaje że gra on przez całe życie jedną jedyną rolę? Jego aktorstwo (?) jest tak wysublimowane, że każda postać nazywa się Buczkowski. Nara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lipa55 Re: Zbigniew Buczkowski 27.06.04, 19:23 co z tego, jeśli jest znakomity? np. w "Dziewczynach do wzięcia" - mistrzostwo świata albo w "Domu" Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Zbigniew Buczkowski 27.06.04, 19:32 Wysublimowane aktorstwo??! Lubię go.Dla mnie pozostanie naturszczykiem, z dobrym warsztatem. Odpowiedz Link Zgłoś
chromajaca_boleslawa_eulalia Re: Zbigniew Buczkowski 27.06.04, 21:04 nie ma sie co czepiac , fajny jest w swoich rolach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sffinx Re: Zbigniew Buczkowski IP: *.core.lanet.net.pl 27.06.04, 23:46 Masz rację, ale ilu jest na świecie! profesjonalnych aktorów, którzy mają taki warsztat, że nie są powtarzalni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Zbigniew Buczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 23:50 To prawda, nigdy nie widziałem go w roli inteligenta, ale jego postaci się różnią. Pamiętam go np. w okropnym i tendencyjnym filmie Piwowskiego "Uprowadzenie Agaty" jako zbuntowanego policjanta i był rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś