Dodaj do ulubionych

ŻANETA z Na Wspólnej

28.06.04, 13:44
Fajna dupa, nie? hehehe! Ciekawe czy pojawi się w kolejnych odcinkach. Mógłby
jeszcze Przemas się pojawić - Żanety i Przemasa więcej, mniej tych bachorów i
szszszemu/dlaszszszego!
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: ŻANETA z Na Wspólnej 28.06.04, 14:09
      szemu i dlaszego razem z żoną Bruna to nudziarze pierwszej wody!!a Żaneta fajna-
      fajną kurtkę z rózwego plastiku ekologicznego miała;)
      • jerzy_dombczak Re: ŻANETA z Na Wspólnej 28.06.04, 14:12
        jaka żona Bruna? tego ze szpitala z Góry??
        dziś szszszemu pocałuje Wolszczakową - pokazywali w zajawkach! dlaszszszego -
        ona się zapyta, on odpowie - szszszemu nie?
        a Grzechu w dragsy uderzy podobno. Pewnie Przemasa dilerem zrobią, hehehe!
        • lezka_z_posen Re: ŻANETA z Na Wspólnej 28.06.04, 14:15
          no ta z Leśnej Góry właśnie!fajne spotkanko było na wystawie-szemu i Brunowa
          oraz "decyzja należy do ciebie"(bo to chyba ten gościu prowadził,nie?)i
          Wolszczakowa:)slina będzie serio??
          • jerzy_dombczak Re: ŻANETA z Na Wspólnej 28.06.04, 14:17
            ta, ten od zębów to 'decyzja'! obleśny typ! ślina to nie będzie, raczej taki
            kiss a'la 'końskie zaloty' z podstawówy, hehehe! cmoknie ją tylko!
            • lezka_z_posen Re: ŻANETA z Na Wspólnej 28.06.04, 14:18
              ale w czoło,w nos czy w usta??:)
              • jerzy_dombczak [...] 28.06.04, 14:18
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • cham_i_prostak [...] 28.06.04, 22:19
                  • jerzy_dombczak Re: ŻANETA z Na Wspólnej 29.06.04, 08:32
                    hehehe!
                    wczoraj Żanetka była miodzio! te kiełbaski pieczone w piekarniku... zjadłbym
                    teraz sobie takie śniadanko!
                    • lezka_z_posen Re: ŻANETA z Na Wspólnej 29.06.04, 08:35
                      ale Aniłowa strzegła swojego terrytoruium kuchenego jak lwica i trzeba byłi iść
                      do Maca;)Grzechu tak reklamoawał,że Żaneta jest fajna babka,że Żieba chyba już
                      to łyknął;)
                      • jerzy_dombczak [...] 29.06.04, 08:38
                        • lezka_z_posen Re: ŻANETA z Na Wspólnej 29.06.04, 08:43
                          mówiłeś juras,ze ino cmoknięcie było,a to ślina majstersztyk się odbyła!!
                          decyzja szybki Bill-od razu się za Brunową wziął,bo czuł że Graża przez szszemu
                          i dlaszszego moze zostac zaklepana.decyzja fuj,ale ten ptrogramik jego to
                          lubiłam nawet.można było sie pośmiać z tych wywodów gości,którzy oceniali
                          postępowanie bohaterów.no i ta zakręcona wiara na widowni fajna była.ktoś
                          wygłaszał swoje zdanie i okazywało się,z takim pogladem,to siedzi po
                          niewłaściwiej stronie barykady:)
                          • jerzy_dombczak Re: ŻANETA z Na Wspólnej 29.06.04, 08:47
                            bo cmoknięcie w zajawce pokazali, to nie wiedziałem, że z jęzorem jej w paszcze
                            wjedzie!!!
                            • lezka_z_posen Re: ŻANETA z Na Wspólnej 29.06.04, 08:49
                              a to cwane bestie!niby cmoknięcie mialo być,a tu french kiss jak sie patrzy:)
                              moze do bara-bara nawet Korka zaproszą??-jak sie godzić,to na maxa:)
                          • sonny_z_posen Re: ŻANETA z Na Wspólnej 29.06.04, 08:50
                            Decyzja Należy do Ciebie to swego czasu był mój ulubiony program!!!
                            łezka - masz najnowsze TI?? Liszewska na Kabatach mieszka!!!! Masz misję do
                            spełnienia!! :)
                            Spadam, bo tyrania dużo :)
                            A Żanetka faktycznie ciekawa osobowość. Czuję, że do famuły Ziębów tiket od
                            teścia już ma ;) Przemas Pudzian za świadka Grzecha pewnie będzie robił :)
                            • jerzy_dombczak [...] 29.06.04, 08:51
                              • lezka_z_posen Re: ŻANETA z Na Wspólnej 29.06.04, 08:54
                                TI-"Twoja Inicjatywa"-tygodnik społeczno-gospodarczy:)
                                • jerzy_dombczak Re: ŻANETA z Na Wspólnej 29.06.04, 08:56
                                  jakiś religijny zin???
                                  hehehe!
                            • lezka_z_posen Re: ŻANETA z Na Wspólnej 29.06.04, 08:52
                              oczywiście,ze mam:)właśnie chciałam Cię wkurzyć i zamailować,że to moja
                              sąsiedka,ale widzę,że już wiesz;)moge robić za paparazzi,spox:)
      • moniq_c Re: ŻANETA z Na Wspólnej 29.06.04, 09:36
        a ta Żanetka cała (wczoraj ją sobie dopiero obejrzałam) to nie była wcześniej
        taką dziołchą góralką w jakimś bzdurnym serialiku o babach w wojsku??
        • agnie_szka9 Re: ŻANETA z Na Wspólnej 29.06.04, 10:35
          była, w baobabie :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka