IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.07.04, 20:22
Czy jest możliwość płacenia ab-tu RTV przelewem? Czy muszę zawsze latać z tą
cholerną książeczką na pocztę? Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: telewidzka Re: ABONAMENT IP: 217.8.168.* 14.07.04, 09:32
      yhy. mają bank pocztowy w bydgoszczy. poczekaj na wezwanie do zapłaty, tam
      będzie numer telefonu, zadzwoń, to ci podadzą ten numer konta, na przelewie
      wpisuj numer swojej aktualnej książeczki. nie pytaj o numer konta na poczcie bo
      z doświadczenia wiem, że tylko wprawisz panią w okienku w stan silnego szoku,
      dla nich płacenie przelewem przez internet przez prywatną osobę to jak bajka o
      żelaznym wilku, no i w ogóle taka panienka z okienka nie wie, gdzie te
      pieniądze potem idą.
      • Gość: L.A.U. Re: ABONAMENT IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 14.07.04, 10:04
        Wielkie dzięki, musze zrobić porządek z tym cholerstwem. Czekam w takim razie
        na wezwanie. Pozdrawiam.
        PS. A jako szła ta historia o tym żelaznym wilku?
      • Gość: telewidzka nick telewidzka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 20:39
        chcialabym tylko zwrocic uwage na fakt droga telewidzko ze chociaz nie mam
        stalego nika od dawna podpisuje sie nickiem telewidzka na tym forum i nie tylko
        na tym. Bylabym zobowiazana gdybys wybrala sobie jakis inny. Pozdrawiam.
    • Gość: Pluszak Re: ABONAMENT IP: *.chello.pl 15.07.04, 20:09
      Płać, płać. Sławek Zieliński, Przemek Orcholski, Piotrek Sławiński, WItek
      Krasucki, Andrzej Kwiatkowski (nie mówiąc o Witku Laskowskim - dewastatorze
      radiowym) i jeszcze paru innych wielce zasłużonych ludzi mediów zasłużyło na
      sowite odprawy...
      • Gość: L.A.U. ABONAMENT - płacimy czy nie ? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 29.07.04, 14:56
        Czy ktoś wie na 100% czy abonament rtv płaci się za posiadanie odbiorników czy
        za korzystanie? Słyszałem, że co innego jest w przepisach, a co innego w tej
        cholernej książeczce (coś nie mogę jej znaleźć ostatnimi czasy).
        • tropiciel_blednego_aha Re: ABONAMENT - płacimy czy nie ? 29.07.04, 15:28
          Gość portalu: L.A.U. napisał(a):

> Czy ktoś wie na 100% czy abonament rtv płaci się za posiadanie odbiorników czy
          > za korzystanie? Słyszałem, że co innego jest w przepisach, a co innego w tej
          > cholernej książeczce (coś nie mogę jej znaleźć ostatnimi czasy).

za posiadanie i to jest wlasnie bez sensu!!
          • Gość: L.A.U. Re: ABONAMENT - płacimy czy nie ? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 29.07.04, 16:02
            Ku***, podatek za telewizor, dobre sobie, ciekawe kiedy Miejskie
            Przedsiębiorstwo Wodno-Kanalizacyjne opodatkuje kible i wanny:/.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka