Gość: L.A.U. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.07.04, 20:22 Czy jest możliwość płacenia ab-tu RTV przelewem? Czy muszę zawsze latać z tą cholerną książeczką na pocztę? Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: telewidzka Re: ABONAMENT IP: 217.8.168.* 14.07.04, 09:32 yhy. mają bank pocztowy w bydgoszczy. poczekaj na wezwanie do zapłaty, tam będzie numer telefonu, zadzwoń, to ci podadzą ten numer konta, na przelewie wpisuj numer swojej aktualnej książeczki. nie pytaj o numer konta na poczcie bo z doświadczenia wiem, że tylko wprawisz panią w okienku w stan silnego szoku, dla nich płacenie przelewem przez internet przez prywatną osobę to jak bajka o żelaznym wilku, no i w ogóle taka panienka z okienka nie wie, gdzie te pieniądze potem idą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.A.U. Re: ABONAMENT IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 14.07.04, 10:04 Wielkie dzięki, musze zrobić porządek z tym cholerstwem. Czekam w takim razie na wezwanie. Pozdrawiam. PS. A jako szła ta historia o tym żelaznym wilku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka nick telewidzka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 20:39 chcialabym tylko zwrocic uwage na fakt droga telewidzko ze chociaz nie mam stalego nika od dawna podpisuje sie nickiem telewidzka na tym forum i nie tylko na tym. Bylabym zobowiazana gdybys wybrala sobie jakis inny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Re: ABONAMENT IP: *.chello.pl 15.07.04, 20:09 Płać, płać. Sławek Zieliński, Przemek Orcholski, Piotrek Sławiński, WItek Krasucki, Andrzej Kwiatkowski (nie mówiąc o Witku Laskowskim - dewastatorze radiowym) i jeszcze paru innych wielce zasłużonych ludzi mediów zasłużyło na sowite odprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.A.U. ABONAMENT - płacimy czy nie ? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 29.07.04, 14:56 Czy ktoś wie na 100% czy abonament rtv płaci się za posiadanie odbiorników czy za korzystanie? Słyszałem, że co innego jest w przepisach, a co innego w tej cholernej książeczce (coś nie mogę jej znaleźć ostatnimi czasy). Odpowiedz Link Zgłoś
tropiciel_blednego_aha Re: ABONAMENT - płacimy czy nie ? 29.07.04, 15:28 Gość portalu: L.A.U. napisał(a): > Czy ktoś wie na 100% czy abonament rtv płaci się za posiadanie odbiorników czy > za korzystanie? Słyszałem, że co innego jest w przepisach, a co innego w tej > cholernej książeczce (coś nie mogę jej znaleźć ostatnimi czasy). za posiadanie i to jest wlasnie bez sensu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.A.U. Re: ABONAMENT - płacimy czy nie ? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 29.07.04, 16:02 Ku***, podatek za telewizor, dobre sobie, ciekawe kiedy Miejskie Przedsiębiorstwo Wodno-Kanalizacyjne opodatkuje kible i wanny:/. Odpowiedz Link Zgłoś