Dodaj do ulubionych

Mocne ogniwo

IP: 62.233.188.* 16.07.04, 13:34
pozdro dla Pani Kazimiery, teleturniej nudny, ale wogle to Pani jest bardzo wporzo
Obserwuj wątek
    • Gość: minio Re: Mocne ogniwo IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 16.07.04, 13:42
      Ja pierdole, kobieto, moze wyjdz za maz, zaloz rodzine, nie wiem idz do
      klasztoru, zrob cokolwiek, tylko spierdalaj z telewizora - przeciez mozna sie
      zerzygac patrzac na Ciebie i sluchajac Twoich pieprzonych na sile wypowiedzi...
      • hennessy.williams Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 16:54
        Minio - polecam forum Kultura. Moze czegos sie nauczysz...
      • Gość: widz Re: Mocne ogniwo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.07.04, 00:24
        Moim zdaniem Kazia to najbardziej chamska osoba jakakolwiek pokazano w tv, jak
        mozna tak ublizac ludziom kiedy nie znaja odpowiedzi na pytanie?nikt nie jest
        doskonaly...Tylko Kazia o sobie chyba tak twierdzi...ps. polecam dobrego
        logopede, bo cos mi sie wydaje,ze tam niezle sepleni...
    • Gość: V SZCZUKA NIE MARNUJ SIĘ W TELETURNIEJU IP: 213.134.155.* 16.07.04, 13:57
      Szkoda a "Dobre ksiazki " były takie ciekawe ze Szczuką.Po co mam ogladać
      Dunoinową żebym widziała poprawnosć?
      Szczuka potrafi zachecić i zniechęcić do czytania w sposób kontrowersyjny i
      intrygujacy....
      Telewizja nie pokazuje że w tym karaju ktos mysli wszyscy się skłaniaja ku tzw.
      grzecznym interpretacjom. Czy telewizja zawsze każe nam udawać że "Słowacki
      wielkim poeta był " tylko dlatego że tak nas nauczono.
      Telewizja polska marnuje talenty i proponuję kulturę niskich lotów.
      Niech ktoś wreszcie stworzy kanał wart płacenia abonamentu.
    • Gość: Skrzypidlak Re: Mocne ogniwo IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 16.07.04, 14:17
      Szacunek dla pani Kazimiery!

Mam nadzieję, że niedługo znów pojawi się na ekranie w ambitniejszej roli od
      prowadzącej teleturniej.
    • Gość: Ania Re: Mocne ogniwo IP: *.tsi.net.pl / *.media-com.com.pl 16.07.04, 14:18
      SERDECZNIE POZDRAWIAM UWIELBIAM CIE KAZIU
      • Gość: anna Re: Mocne ogniwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:36
        A moim zdnaiem pani Kazimiera jest benadziejna, mając takie "referencje" nie
        powinna wysilać się na tak marne pogadanki ze "zwykłymi ludźmi" z programu,
        albo nie twierdzić, że się w nim spełnia. To śmieszne.
    • scandic Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 14:33
      Wolę zdecyd. słuchać wypowiedzi Kazi o świecie i książkach, aniżeli jak czyta
      pytania w teleturnieju. Gratuluję jej jednak postawy, tak trzymaj, nie daj się
      stłamsić sztywniakom. W końcu niewiele wyrazistych postaci w TV (i w życiu)!
      pozdro
      Andy
      • Gość: ewka Re: Mocne ogniwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:45
        tak nie daj sie telewizji ....
        i tak juz cie dyma jak chce
        • scandic Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 22:46
          dymanie dobra rzecz :)
    • ariwederczi Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 14:46
      Z niecierpliwością czekam na jesienną ramówkę TVN, w której najmocniejszym
      ogniwem będą nowe (w końcu!) odcinki najciekawszego teleturnieju prowadzonego
      przez Kazię Szczukę...
    • asci Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 14:52
      Ja rozumiem, że prowadząca ma być zołzą, rozumiem, że wytyka braki i niewiedzę,
      ale uważam za wysoce niewłaściwe to co obejrzałam podczas jednego z programów
      (a oglądałam ten teleturniej najwyżej 3 czy 4 razy - więc być może jest to
      norma dla niej). Otóż pani Szczuka komentowała w sposób zgryźliwy ubiór jednego
      z uczestników, a na wieść, że inny z graczy jest księgowym, westchnęła
      pogardliwie "ach, to fascynujący zawód".
      Nieładnie, pani kulturalna, nieładnie, a fe!
      • Gość: Przemo Kolejna "postepowa" pani IP: 195.205.44.* 16.07.04, 15:25
        Jakiez "glebokie" i "postepowe" tresci pani Kazimiera nam przekazala! Wg niej -
        rodzina to zniewolenie, matki niszcza psychicznie swoje corki, tradycja to
        koszmar, aborcja jest cool, kto nie popiera Zielonych,ten jest baranem, a kto
        nie zachwyca sie "tworczoscia" Nieznalskiej (fotografie penisa na planie
        krzyza),ten jest zacofanym ciemniakiem.
        GAZETO, prosze, przestan wreszcie promowac lewactwo,"postep" i osoby,ktore
        cierpia na jakas traume i ktore sycza z nienawisci wobec tradycyjnych wartosci.
    • stefaniakowa Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 15:21
      w ostatnim numerze WO wyszła bardzo korzystnie na zdjęciu (t-shirt 'mam okres)
      • lezka_z_posen Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 15:25
        Kałużyński w "mam spiralę" też był niezły.ale sklep do bani,większość koszulek
        w rozmiarze XXL z napisem "nie słucham Papieża",inne trzeba zamawiać.już
        miałam namierzony taki fajny napis,a tu totalne rozczarowanie;)
        • Gość: mocne ogniwo Re: Mocne ogniwo IP: *.eu.org 16.07.04, 15:57
          dajcie spokoj kolejna niedopieszczona humanistka feministka lol
    • l3pp4 Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 15:31
      Kogo to obchodzi, że Pani ma period?
      Oczywiście oprócz potencjalnego reproduktora.
      Super pomysł i gratulacje...
      Może jeszcze coś o innych czynnościach fizjologicznych, wplywających na ogolny
      nastrój i niedyskryminujące połowy ludzkości.
      • l3pp4 Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 15:35
        l3pp4 napisał:

> niedyskryminujących :)
    • Gość: ewacooper Re: Mocne ogniwo IP: *.thls.bbc.co.uk / *.thls.bbc.co.uk 16.07.04, 15:51
      prowadzaca jest - przykro mi - slaba, powinna byc ostrzejsza i bardziej
      zgryzliwa, bo o to w tym programie tez chodzi. poza tym rozwklekle prowadzi, to
      powinien byc rytm, szybkosc, a nie flaki z olejem. moze lepiej niech wroci do
      tych ksiazek, hm?
    • Gość: halo to ja ty nacpana lesbo i kretynko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 16:36
      przyprawiasz mnie o mdlosci. nie moge cie ogladac. chyba sama pisalas te
      pozytywne opinie bo nie poowinno byc ludzi, ktorzy cie lubia. no chyba, ze ta
      twoja kochanica, no jak ona sie nazywa
      • Gość: maax do halotoja - spadaj ty dewiancie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 18:54
    • hennessy.williams Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 16:57
      Kazia bardzo sie wyrobila. Na poczatku byla spieta, ale pozniej szlo juz super. Czekam na nowe
      odcinki.
    • Gość: bartekz1 Re: Mocne ogniwo IP: *.devs.futuro.pl 16.07.04, 17:36
      To doprawdy straszne, że pani Szczuka bywa zdołowana. Szkoda tylko, że aby
      poprawić sobie humor, musi upokarzać innych ludzi, drwić z nich na ekranie.
      Rozumiem, że za to płacą, ale tak właśnie człowiek przestaje być normalnym
      człowiekiem, a zaczyna zachowywać się tak, jak od niego się tego oczekuje. A
      tacy ludzie zasługują co najwyżej na splunięcie. Tak jak pani Szczuka.
    • patrycja21 Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 17:36
      Kazia jest super, szkoda ze jednak wole Dobre książki" bo nie mam jak jej
      ogladac. Głupowatych teleturniejów nie ogladam.
    • Gość: bogdan Re: Mocne ogniwo IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.07.04, 17:50
      Intelektualnie jest Pani w moim typie.OK
      • Gość: lola Re: Mocne ogniwo IP: 195.150.114.* 16.07.04, 18:05
        Kazia, tak trzymac, nie daj sie burakom, rob co chcesz! czekam na twoja nowa
        ksiazke!!!
    • Gość: devrandom Szczuka to wlasnie SLABE OGNIWO tego teleturnieju IP: .agb:* / 217.153.119.* 16.07.04, 18:23
      • Gość: maax Re: Kazia jest cool! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 18:52
    • Gość: drMengele Kazimiera Szczuka szczeka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 18:57
      Kazimiera Szczuka poniża uczestników programu uwagami pełnymi pychy i poczucia
      wyższości; pani(?) Szczuko: jeżeli poziom jest nie odpowiedni, to niech sie
      pani przeflancuje do TVP i razem z Jolą Fajkoską wazelinuje koryfeuszy sztuki
      wysokiej. łatwo śmiać się z maluczkich co kompromituja sie publicznie dla paru
      złotych (tzw. "pieniążków"), gorzej czynnie uczestniczyć w produkcji gówna, bo
      smród już trwale związał sie z pani(?) sepleniącą osobą.
      nie pozdrawiam
      • Gość: biala81 A JA TAM JĄ LUBIĘ..... IP: *.acn.pl 16.07.04, 21:48
        PRZYNAJMNIEJ ZMUSZA LUDZI DO MYŚLENIA...
    • Gość: gustaww Re: Mocne ogniwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 19:54
      kazia kto cie tak odlotowo nazwal chwala mu za to w dobie tych imennych
      wynalazkow to cos wprost niebywalego-gustaww
    • Gość: 1renegat Re: Mocne ogniwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 20:06
      Myślę że pani Kazimiera jest małą zakompleksioną dziewczynką która wyładowuje
      własne frustracje w programie. Robi to w sposób arogancki i mało inteligentny,
      tłumacząc się specyfiką teleturnieju. Jej feminizm jak sądzę wynika min. z
      braku poczucia własnej godności, oraz kumulujących się bolesnych doświadczeń,
      być może z okresu dzieciństwa. Są to trwałe jak się potocznie nazywa "rysy na
      psychice" z których najczęsciej owe dotknięte osoby nie zdaja sobie sprawy.
      Dlatego też będące tego następstwem zachowanie pani Szczuki jest obarczone
      piętnem mającym znamiona skrzywień charakteru. A więc !!? więcej
      wyrozumiałości.
    • Gość: okresa Re: Mocne ogniwo IP: *.crowley.pl 16.07.04, 20:20
      Kaźka trzymaj się,
      musisz walczyć i kruszyć tę chłopską skałę !
      ktoś musi doprowadzić ten kraj do zaczątków nowoczesności.
      na razie widzę że panuje tu jakieś średniowiecze dla kobiet;
      dociera to do mnie powoli (chociaż mam 33 lata) ...

teletrudniej rzeczywiście trochę za mało dynamiczny ...
    • Gość: adr. Re: Mocne ogniwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 20:48
      Nie lubię kobiet, które forują legalizację aborcji. Dlaczego Pani całą swoją
      wiedzę wykorzystuje do propagowania morderstwa?
    • Gość: tosi-tosi Re: Kazimiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 22:21
      brak Kazimierze poczucia humoru na wlasny temat, jak zreszta i pozostalym pannom
      walczacym o wzgledy Marii Janion. podpompowuja sobie ega na infantylnych
      manifach, bijac sobie nawzajem tosi-tosi. dzielne myszki, tylko wbrew temu, co
      same o sobie pisza i mowia, to nie za lotne.
    • Gość: malcolm s. a ta pani IP: *.betanet.pl 17.07.04, 01:29
      jest jakaś taka niesympatyczna - i czy ja mam się z tego powodu czuć winny? czy
      ją podziwiać?
    • mackie2311 Re: Mocne ogniwo 17.07.04, 01:35
      Kazia, jest ok,nie przejmuj sie tymi opiniami,zresszta pewnie sie z nimi
      liczylas,a zyc trzeba,stoczylem juz pare dyskusji w Twojej obronie, i nie ma
      problemu z uczestnictwiem w programie, jedyny problem to uczestnictwo w czyms
      mialkim, czyli marnowanie czasu ,wiedzy i intelektu na cos co tego od Ciebie nie
      wymaga,czyli poniekad sprzeniewierzenie sie etosowi inteligenckiemu;) to moze
      jest problem, ale tez nie tylko Twoj tylko spoleczenstwa, ktore nie jest w
      stanie stworzyc dla Ciebie sensowniejszego miejsca w strukturze..
      pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka