Gość: paweł IP: 62.233.188.* 16.07.04, 13:34 pozdro dla Pani Kazimiery, teleturniej nudny, ale wogle to Pani jest bardzo wporzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: minio Re: Mocne ogniwo IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 16.07.04, 13:42 Ja pierdole, kobieto, moze wyjdz za maz, zaloz rodzine, nie wiem idz do klasztoru, zrob cokolwiek, tylko spierdalaj z telewizora - przeciez mozna sie zerzygac patrzac na Ciebie i sluchajac Twoich pieprzonych na sile wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
hennessy.williams Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 16:54 Minio - polecam forum Kultura. Moze czegos sie nauczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Mocne ogniwo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.07.04, 00:24 Moim zdaniem Kazia to najbardziej chamska osoba jakakolwiek pokazano w tv, jak mozna tak ublizac ludziom kiedy nie znaja odpowiedzi na pytanie?nikt nie jest doskonaly...Tylko Kazia o sobie chyba tak twierdzi...ps. polecam dobrego logopede, bo cos mi sie wydaje,ze tam niezle sepleni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V SZCZUKA NIE MARNUJ SIĘ W TELETURNIEJU IP: 213.134.155.* 16.07.04, 13:57 Szkoda a "Dobre ksiazki " były takie ciekawe ze Szczuką.Po co mam ogladać Dunoinową żebym widziała poprawnosć? Szczuka potrafi zachecić i zniechęcić do czytania w sposób kontrowersyjny i intrygujacy.... Telewizja nie pokazuje że w tym karaju ktos mysli wszyscy się skłaniaja ku tzw. grzecznym interpretacjom. Czy telewizja zawsze każe nam udawać że "Słowacki wielkim poeta był " tylko dlatego że tak nas nauczono. Telewizja polska marnuje talenty i proponuję kulturę niskich lotów. Niech ktoś wreszcie stworzy kanał wart płacenia abonamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzypidlak Re: Mocne ogniwo IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 16.07.04, 14:17 Szacunek dla pani Kazimiery! Mam nadzieję, że niedługo znów pojawi się na ekranie w ambitniejszej roli od prowadzącej teleturniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mocne ogniwo IP: *.tsi.net.pl / *.media-com.com.pl 16.07.04, 14:18 SERDECZNIE POZDRAWIAM UWIELBIAM CIE KAZIU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Mocne ogniwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:36 A moim zdnaiem pani Kazimiera jest benadziejna, mając takie "referencje" nie powinna wysilać się na tak marne pogadanki ze "zwykłymi ludźmi" z programu, albo nie twierdzić, że się w nim spełnia. To śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
scandic Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 14:33 Wolę zdecyd. słuchać wypowiedzi Kazi o świecie i książkach, aniżeli jak czyta pytania w teleturnieju. Gratuluję jej jednak postawy, tak trzymaj, nie daj się stłamsić sztywniakom. W końcu niewiele wyrazistych postaci w TV (i w życiu)! pozdro Andy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Mocne ogniwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:45 tak nie daj sie telewizji .... i tak juz cie dyma jak chce Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 14:46 Z niecierpliwością czekam na jesienną ramówkę TVN, w której najmocniejszym ogniwem będą nowe (w końcu!) odcinki najciekawszego teleturnieju prowadzonego przez Kazię Szczukę... Odpowiedz Link Zgłoś
asci Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 14:52 Ja rozumiem, że prowadząca ma być zołzą, rozumiem, że wytyka braki i niewiedzę, ale uważam za wysoce niewłaściwe to co obejrzałam podczas jednego z programów (a oglądałam ten teleturniej najwyżej 3 czy 4 razy - więc być może jest to norma dla niej). Otóż pani Szczuka komentowała w sposób zgryźliwy ubiór jednego z uczestników, a na wieść, że inny z graczy jest księgowym, westchnęła pogardliwie "ach, to fascynujący zawód". Nieładnie, pani kulturalna, nieładnie, a fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Kolejna "postepowa" pani IP: 195.205.44.* 16.07.04, 15:25 Jakiez "glebokie" i "postepowe" tresci pani Kazimiera nam przekazala! Wg niej - rodzina to zniewolenie, matki niszcza psychicznie swoje corki, tradycja to koszmar, aborcja jest cool, kto nie popiera Zielonych,ten jest baranem, a kto nie zachwyca sie "tworczoscia" Nieznalskiej (fotografie penisa na planie krzyza),ten jest zacofanym ciemniakiem. GAZETO, prosze, przestan wreszcie promowac lewactwo,"postep" i osoby,ktore cierpia na jakas traume i ktore sycza z nienawisci wobec tradycyjnych wartosci. Odpowiedz Link Zgłoś
stefaniakowa Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 15:21 w ostatnim numerze WO wyszła bardzo korzystnie na zdjęciu (t-shirt 'mam okres) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 15:25 Kałużyński w "mam spiralę" też był niezły.ale sklep do bani,większość koszulek w rozmiarze XXL z napisem "nie słucham Papieża",inne trzeba zamawiać.już miałam namierzony taki fajny napis,a tu totalne rozczarowanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocne ogniwo Re: Mocne ogniwo IP: *.eu.org 16.07.04, 15:57 dajcie spokoj kolejna niedopieszczona humanistka feministka lol Odpowiedz Link Zgłoś
l3pp4 Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 15:31 Kogo to obchodzi, że Pani ma period? Oczywiście oprócz potencjalnego reproduktora. Super pomysł i gratulacje... Może jeszcze coś o innych czynnościach fizjologicznych, wplywających na ogolny nastrój i niedyskryminujące połowy ludzkości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewacooper Re: Mocne ogniwo IP: *.thls.bbc.co.uk / *.thls.bbc.co.uk 16.07.04, 15:51 prowadzaca jest - przykro mi - slaba, powinna byc ostrzejsza i bardziej zgryzliwa, bo o to w tym programie tez chodzi. poza tym rozwklekle prowadzi, to powinien byc rytm, szybkosc, a nie flaki z olejem. moze lepiej niech wroci do tych ksiazek, hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo to ja ty nacpana lesbo i kretynko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 16:36 przyprawiasz mnie o mdlosci. nie moge cie ogladac. chyba sama pisalas te pozytywne opinie bo nie poowinno byc ludzi, ktorzy cie lubia. no chyba, ze ta twoja kochanica, no jak ona sie nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maax do halotoja - spadaj ty dewiancie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 18:54 Odpowiedz Link Zgłoś
hennessy.williams Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 16:57 Kazia bardzo sie wyrobila. Na poczatku byla spieta, ale pozniej szlo juz super. Czekam na nowe odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartekz1 Re: Mocne ogniwo IP: *.devs.futuro.pl 16.07.04, 17:36 To doprawdy straszne, że pani Szczuka bywa zdołowana. Szkoda tylko, że aby poprawić sobie humor, musi upokarzać innych ludzi, drwić z nich na ekranie. Rozumiem, że za to płacą, ale tak właśnie człowiek przestaje być normalnym człowiekiem, a zaczyna zachowywać się tak, jak od niego się tego oczekuje. A tacy ludzie zasługują co najwyżej na splunięcie. Tak jak pani Szczuka. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: Mocne ogniwo 16.07.04, 17:36 Kazia jest super, szkoda ze jednak wole Dobre książki" bo nie mam jak jej ogladac. Głupowatych teleturniejów nie ogladam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Mocne ogniwo IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.07.04, 17:50 Intelektualnie jest Pani w moim typie.OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Mocne ogniwo IP: 195.150.114.* 16.07.04, 18:05 Kazia, tak trzymac, nie daj sie burakom, rob co chcesz! czekam na twoja nowa ksiazke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devrandom Szczuka to wlasnie SLABE OGNIWO tego teleturnieju IP: .agb:* / 217.153.119.* 16.07.04, 18:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drMengele Kazimiera Szczuka szczeka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 18:57 Kazimiera Szczuka poniża uczestników programu uwagami pełnymi pychy i poczucia wyższości; pani(?) Szczuko: jeżeli poziom jest nie odpowiedni, to niech sie pani przeflancuje do TVP i razem z Jolą Fajkoską wazelinuje koryfeuszy sztuki wysokiej. łatwo śmiać się z maluczkich co kompromituja sie publicznie dla paru złotych (tzw. "pieniążków"), gorzej czynnie uczestniczyć w produkcji gówna, bo smród już trwale związał sie z pani(?) sepleniącą osobą. nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biala81 A JA TAM JĄ LUBIĘ..... IP: *.acn.pl 16.07.04, 21:48 PRZYNAJMNIEJ ZMUSZA LUDZI DO MYŚLENIA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaww Re: Mocne ogniwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 19:54 kazia kto cie tak odlotowo nazwal chwala mu za to w dobie tych imennych wynalazkow to cos wprost niebywalego-gustaww Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1renegat Re: Mocne ogniwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 20:06 Myślę że pani Kazimiera jest małą zakompleksioną dziewczynką która wyładowuje własne frustracje w programie. Robi to w sposób arogancki i mało inteligentny, tłumacząc się specyfiką teleturnieju. Jej feminizm jak sądzę wynika min. z braku poczucia własnej godności, oraz kumulujących się bolesnych doświadczeń, być może z okresu dzieciństwa. Są to trwałe jak się potocznie nazywa "rysy na psychice" z których najczęsciej owe dotknięte osoby nie zdaja sobie sprawy. Dlatego też będące tego następstwem zachowanie pani Szczuki jest obarczone piętnem mającym znamiona skrzywień charakteru. A więc !!? więcej wyrozumiałości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okresa Re: Mocne ogniwo IP: *.crowley.pl 16.07.04, 20:20 Kaźka trzymaj się, musisz walczyć i kruszyć tę chłopską skałę ! ktoś musi doprowadzić ten kraj do zaczątków nowoczesności. na razie widzę że panuje tu jakieś średniowiecze dla kobiet; dociera to do mnie powoli (chociaż mam 33 lata) ... teletrudniej rzeczywiście trochę za mało dynamiczny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adr. Re: Mocne ogniwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 20:48 Nie lubię kobiet, które forują legalizację aborcji. Dlaczego Pani całą swoją wiedzę wykorzystuje do propagowania morderstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosi-tosi Re: Kazimiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 22:21 brak Kazimierze poczucia humoru na wlasny temat, jak zreszta i pozostalym pannom walczacym o wzgledy Marii Janion. podpompowuja sobie ega na infantylnych manifach, bijac sobie nawzajem tosi-tosi. dzielne myszki, tylko wbrew temu, co same o sobie pisza i mowia, to nie za lotne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malcolm s. a ta pani IP: *.betanet.pl 17.07.04, 01:29 jest jakaś taka niesympatyczna - i czy ja mam się z tego powodu czuć winny? czy ją podziwiać? Odpowiedz Link Zgłoś
mackie2311 Re: Mocne ogniwo 17.07.04, 01:35 Kazia, jest ok,nie przejmuj sie tymi opiniami,zresszta pewnie sie z nimi liczylas,a zyc trzeba,stoczylem juz pare dyskusji w Twojej obronie, i nie ma problemu z uczestnictwiem w programie, jedyny problem to uczestnictwo w czyms mialkim, czyli marnowanie czasu ,wiedzy i intelektu na cos co tego od Ciebie nie wymaga,czyli poniekad sprzeniewierzenie sie etosowi inteligenckiemu;) to moze jest problem, ale tez nie tylko Twoj tylko spoleczenstwa, ktore nie jest w stanie stworzyc dla Ciebie sensowniejszego miejsca w strukturze.. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś