vwdoka 21.03.02, 11:32 A może to laleczka nasza ukochana Keniusio? To by wiele tłumaczyło... Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdzicha Re: KEN TRANSSEKSUALSTĄ 21.03.02, 11:36 vwdoka napisał(a): > A może to laleczka nasza ukochana Keniusio? To by wiele tłumaczyło... Szczególnie małośc jego fiutka. zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: KEN TRANSSEKSUALSTĄ 21.03.02, 11:39 zdzicha napisał(a): > vwdoka napisał(a): > > > A może to laleczka nasza ukochana Keniusio? To by wiele tłumaczyło... > > Szczególnie małośc jego fiutka. > > zdrv > zdzicha Jak i problemy z orgazmem... ;-) Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siano Re: KEN TRANSSEKSUALSTĄ IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 11:47 Ken odpada, bo wg "Gali" na którą się wczesniej powoływałem, to ma być kobieta wcześniej będąca mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: KEN TRANSSEKSUALSTĄ 21.03.02, 11:49 Gość portalu: siano napisał(a): > Ken odpada, bo wg "Gali" na którą się wczesniej powoływałem, to ma być kobieta > wcześniej będąca mężczyzną. A może Keniątko ponownie się zoperowało? Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muma Re: KEN TRANSSEKSUALSTĄ IP: 62.89.77.* 21.03.02, 12:24 Jeżeli to mężczyzna, któru potem stał sie kobietą to Ken by pasował :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: KEN TRANSSEKSUALSTĄ IP: *.acn.waw.pl 21.03.02, 12:33 hahahahahhahhahahah:)))))))))))))))))))) dobrze powiedziane!:) szkoda ze to dopiero transformacja intelektualna (yeeeesuuu z jakim mi trudem przyszlo napisac to slowko! hahahahha:) ken i intelekt:)))))).... a potem na oczach "milionow" ken przejdzie operacje zmiany plci:)) :)))))))) z osob ktore by tego mogly sie podjac... hmm... stawiam na hydro:) on przynajmniej conieco na rurkach sie zna... moze nie na laczeniu... ale na odlaczaniu powinien:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś