loyezoo 03.01.23, 10:14 Jak ktoś nie wie, kto to był, to niech zmieni forum. www.youtube.com/watch?v=ZX2uXBMkO8U Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agios_pneumatos Re: Nie żyje Ken Block 10.01.23, 18:15 loyezoo napisał: > > Jak ktoś nie wie, kto to był, to niech zmieni forum. > > www.youtube.com/watch?v=ZX2uXBMkO8U > > Forum motoryzacyjne. Gentlemanskie, jak raczyl byl wspomniec jeden miernot intelektualny. Zadnego wpisu w takim watku. Zadnego komentarza. Ciekawe czy chociaz google poszlo w ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Nie żyje Ken Block 10.01.23, 18:19 A co tu Greku pisać? Można "świeczkę" postawić, ale to już się przeżyło. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Nie żyje Ken Block 10.01.23, 20:23 facet, ktory jezdzil najszybszymy samochodami rajdowymi - zginal pod pieprzonym snowmobilem??? WTF??? to tak samo jak ten idiota kubica ktory byl przekonany, ze jest bogiem na czterech kolkach. szkoda gadac. ale te impreze bym sprobowal... Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: Nie żyje Ken Block 10.01.23, 23:10 To tak jakby kolarz z Pro Touru zginal na hulajnodze! A facet byl niesamowity. Dzieki niemu wlasciwie zlapalem bakcyla Subarowego. Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Nie żyje Ken Block 10.01.23, 23:34 jackk3 napisał: > To tak jakby kolarz z Pro Touru zginal na hulajnodze! A facet byl niesamowity. > Dzieki niemu wlasciwie zlapalem bakcyla Subarowego. I o to chodzi! Ja w tym 'siedzę' od czasów Collina. Zaś Ken mial niestety tyle pecha co ten aktor przed paroma dniami. Zresztą Collin też nie zginął na odcinku. Z głośnych wypadków podczas rajdu przychodzi mi do głowy tylko Bublewicz. Dwa lata temu kupiłem samochody w miejscu, które znajduje się na jego dawnej posesji. Mial tam 30 lat temu swoje warsztaty, a potem rodzina salon samochodowy. Do tej pory mowi się 'koło Bubla'. Za 30 parę dni okrągła rocznica śmierci. Do dziś mam papierowe wydanie 'Gazety Olsztynskiej' z 'dnia po' z relacja z rajdu. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Nie żyje Ken Block 10.01.23, 23:58 agios_pneumatos napisał: > Zresztą Collin też nie zginął na odcinku. Jak byś Greku choć trochę szacunku miał dla Colina, to byś nie przeinaczał jego imienia. A tak jesteś wydmuszką, pozerem, zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Nie żyje Ken Block 11.01.23, 09:08 qqbek napisał: > agios_pneumatos napisał: > > > Zresztą Collin też nie zginął na odcinku. > > Jak byś Greku choć trochę szacunku miał dla Colina, to byś nie przeinaczał jego > imienia. > A tak jesteś wydmuszką, pozerem, zerem. A skąd masz pewność, że on pisał o osobie, którą masz na myśli? Może on pisał o kimś, czyje imię pisane jest właśnie tak jak je napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Nie żyje Ken Block 11.01.23, 09:11 tbernard napisał: > > A skąd masz pewność, że on pisał o osobie, którą masz na myśli? Może on pisał o > kimś, czyje imię pisane jest właśnie tak jak je napisał. Znam jednego kierowcę rajdowego o imieniu Colin, który zginął w ostatnich latach w katastrofie (inna sprawa, że lotniczej, a nie drogowej). Może ty znasz jakichś innych? Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Nie żyje Ken Block 11.01.23, 12:23 qqbek napisał: > Znam jednego kierowcę rajdowego o imieniu Colin, który zginął w ostatnich latac > h w katastrofie (inna sprawa, że lotniczej, a nie drogowej). > Może ty znasz jakichś innych? Nie znam ale czy on zna to nie wiem. Może jakiegoś zna. Jak się odezwie i napisze dokładniej o kogo mu chodziło lub przyzna do literówki, to sprawa się wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Nie żyje Ken Block 11.01.23, 15:03 Schumacher na nartach, Kulig na przejeździe Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Nie żyje Ken Block 12.01.23, 09:13 tiges_wiz napisał: > Schumacher na nartach, Kulig na przejeździe > Schumacher jeszcze żyje. Chyba. Swoją drogą jak podają, to miał wypadek przy małej prędkości i uderzenie poprzez kask. Dziwna to sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Nie żyje Ken Block 11.01.23, 13:57 qqbek napisał: > agios_pneumatos napisał: > > > Zresztą Collin też nie zginął na odcinku. > > Jak byś Greku choć trochę szacunku miał dla Colina, to byś nie przeinaczał jego > imienia. > A tak jesteś wydmuszką, pozerem, zerem. Faktem jest, że telefon przeinaczyl. Faktem jest, ze nieczęsto można spotkać kogoś tak maluczkiego, tak czepialska i mala gnide jak nasz forumowy misiu o malym rozumku. Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: Nie żyje Ken Block 11.01.23, 10:29 agios_pneumatos napisał: > > Z głośnych wypadków podczas rajdu przychodzi mi do głowy tylko Bublewicz. Dwa l > ata temu kupiłem samochody w miejscu, które znajduje się na jego dawnej posesji > . Mial tam 30 lat temu swoje warsztaty, a potem rodzina salon samochodowy. Do t > ej pory mowi się 'koło Bubla'. > Coś słabo siedzisz w tym temacie, bo po Bublewiczu było jeszcze kilka śmiertelnych wypadków podczas rajdów, w tym na mistrzostwach świata. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Nie żyje Ken Block 11.01.23, 10:54 only_the_godfather napisał: > w tym na mistrzostwach świata. Ale chyba w WRC nie zginął od dobrych 25-30 lat żaden kierowca. Tylko z pilotów/widzów robiono przy okazji zawodów WRC "mielonkę" przez ten czas. Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: Nie żyje Ken Block 11.01.23, 13:58 Faktycznie chyba żaden kierowca nie zginął, tylko pilot albo kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Nie żyje Ken Block 11.01.23, 14:02 only_the_godfather napisał: > Coś słabo siedzisz w tym temacie, bo po Bublewiczu było jeszcze kilka śmierteln > ych wypadków podczas rajdów, w tym na mistrzostwach świata. Tu nie chodzi o siedzenie. Piszemy o znanych rajdowcach. Owszem, w polowie I dekady XXI wieku byly dwa wypadki smiertelne w WRC, ale bez zagladania w google nie wiedzialbys o kogo chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Nie żyje Ken Block 11.01.23, 14:51 Wytrzyj buzię z jadu, zaplułeś się karzełku. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Nie żyje Ken Block 11.01.23, 15:34 Kurde - nie tu odpowiedziałem... miało być do Greka w odpowiedzi na to Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Nie żyje Ken Block 11.01.23, 15:48 qqbek napisał: > Kurde - nie tu odpowiedziałem... miało być do Greka w odpowiedzi na to > Wyyrzyj buzię z jadu, bo piszesz nie tam gdzie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Nie żyje Ken Block 11.01.23, 16:58 agios_pneumatos napisał: > Wyyrzyj buzię z jadu, bo piszesz nie tam gdzie trzeba. W zbiorkomie z komórki odpisywałem, nie podniecaj się Greku. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Nie żyje Ken Block 11.01.23, 07:09 marekggg napisał: > to tak samo jak ten idiota kubica ktory byl przekonany, ze jest bogiem na czter > ech kolkach. 🤦🤦🤦🤦🤦 Odpowiedz Link Zgłoś