Dodaj do ulubionych

dziewczyna Piotra

IP: *.ppp.get2net.dk 24.03.02, 23:38
nie bede komentowac jej urody ,ale wydaje mi sie ze to juz przeszlosc ta jego
dziewczyna.......
Obserwuj wątek
    • Gość: bela4 Re: dziewczyna Piotra IP: *.astercity.net / 10.129.136.* 25.03.02, 00:17
      Gość portalu: ivana napisał(a):

> nie bede komentowac jej urody ,ale wydaje mi sie ze to juz przeszlosc ta jego
      > dziewczyna.......

Może nigdy nie była jego dziewczyną, albo nadal nią jest, bo ten cały "romans" to
      jedna wielka mistyfikacja, a cała trójka wzieła za ten cyrk niezłą kasę?
    • ula_ Re: dziewczyna Piotra 25.03.02, 00:19

> dziewczyna.......

Chyba nie tylko o urodę w życiu chodzi, nie?
      • lena8 Re: dziewczyna Piotra 25.03.02, 00:32
        niby o urodę nie chodzi ale Piotruś bardzo szybko zapomniał o swojej
        dziewczynie i na nic się zdało jej zapewne dobre serduszko. Chuda i tak puści
        go kantem he he
        • Gość: milusia Re: dziewczyna Piotra IP: *.gazetaolsztynska.pl 25.03.02, 11:54
          lena8 napisał(a):

> niby o urodę nie chodzi ale Piotruś bardzo szybko zapomniał o swojej
          > dziewczynie i na nic się zdało jej zapewne dobre serduszko. Chuda i tak puści
          > go kantem he he

To, że Chemik szybko zapomniał o swojej dziewczynie (ładnej czy
          brzydkiej) świadczy o nim - małostkowość, nieodpowiedzialność itd.
          Jeżeli mu się nie podobała mógł w ogóle z nią nie zaczynać.
      • Gość: Alla Re: dziewczyna Piotra IP: *.a2000.nl 25.03.02, 00:32
        O urode, o kase i o sex.
      • Gość: steryd Re: dziewczyna Piotra IP: *.pl 25.03.02, 01:48
        ula_ napisał(a):

> Chyba nie tylko o urodę w życiu chodzi, nie?

owszem, uroda to nie wszystko ale jak ktoś wygląda jak Weronika to uroda
        przeszkadza nawet w dobrym poznaniu jej osoby....
        • Gość: gonitwa Re: dziewczyna Piotra IP: *.chello.pl 25.03.02, 01:59
          Jak ją zobaczyłam, to od razu przypomniała mi się Gosia Kuby z BB2...:)))
          • Gość: koko Re: dziewczyna Piotra IP: *.waw.cdp.pl 25.03.02, 07:40
            Gość portalu: gonitwa napisał(a):

> Jak ją zobaczyłam, to od razu przypomniała mi się Gosia Kuby z BB2...:)))

A ktory to Kuba???

• Gość: mars700 Re: dziewczyna Piotra IP: *.sgh.waw.pl 25.03.02, 09:40
              Ludzie , to już nawet nie chodzi o jej twarz. Jej zachowanie to była żenada.
              Próbowała z Chemika zrobić jakiegoś Casanovę , co to podrywa "niewinne
              dziewczęta" na tekst o pięknych oczach. Ten "troll" po prostu był zazdrosny i
              OCZERNIAŁ swojego chłopaka.
              • Gość: kubek Re: dziewczyna Piotra IP: 192.168.5.* 25.03.02, 09:53
                A ja myślałem , że to jakas Marzanna się nie dotopiła i ...brrr. Nie jestem z
                lękliwych , ale czarownica jak się patrzy, nie?
                kubek
                • zdzicha Re: dziewczyna Piotra 25.03.02, 10:10
                  Faktycznie, ja też się lekko przeraziłam, jak jej twarz wypełniła ekran mojego
                  TV, chociaz do strachliwych nie nalezę.
                  Ale twierdzę, że była podstawiona albo zapłacona, bo jakby jej faktycznie było
                  przykro, to by się poryczała na wizji albo w ogóle nie wpuściła TVN-owców do
                  mieszkania. A tak, widzieliśmy jej gadkę taką uładzona, bez żadnych ostrych
                  słów, jakby komentowała cudze życie, a nie swoje - miała napisane na kartce, co
                  ma mówić i po prostu to wydeklamowała.
                  Podobnie niektórzy z kolegów i rodzin mieszkańców występujacy w Ringu mówili
                  tektsem wczesniej przygotowanym - np. kolega Frytki (który, ze względu na
                  wielkośc nosa wyglądał jak jej brat), koledzy Pabla z Płeblo i siostra Chudej.

zdrv
                  zdzicha
                  • Gość: steryd Re: dziewczyna Piotra IP: *.pl 25.03.02, 11:07
                    zdzicha napisał(a):

> Podobnie niektórzy z kolegów i rodzin mieszkańców występujacy w Ringu mówili
                    > tektsem wczesniej przygotowanym - np. kolega Frytki (który, ze względu na
                    > wielkośc nosa wyglądał jak jej brat), koledzy Pabla z Płeblo i siostra Chudej.

jak kamera "patrzyła" na "kolegę Frytki" z daleka pomyślałem że może to ten jej
                    słwny ojczulo reżyser(miał nawet, nie wiem tą wstążkę Sony ale po co?)

później jak Sołtysik przedstawił go "kolega Frytki" pomyślałem... chyba BRAT, nie
                    kolega....

a poza tym że ta cała "impreza" pod tytułem BB jest reżyserowana to podejrzewałem
                    od pierwszej edycji...

pozdrawiam
        • Gość: milusia Re: dziewczyna Piotra IP: *.gazetaolsztynska.pl 25.03.02, 11:57
          Gość portalu: steryd napisał(a):

> ula_ napisał(a):
          >
          > > Chyba nie tylko o urodę w życiu chodzi, nie?
          >
          > owszem, uroda to nie wszystko ale jak ktoś wygląda jak Weronika to uroda
          > przeszkadza nawet w dobrym poznaniu jej osoby....

Eeee, Steryd.... może ty masz takie właśnie podejście do ludzi. Ja mam
          inne. Jak ona wygląda? Czy długi nos przeszkadzałby ci w rozmowie?
          Bo odbiega od lansowanych kanonów piękna (mały i lekko zadarty)?

Jeżeli ty by poznać kogoś zwracasz uwagę przede wszystkim na wygląd...
          to nie świadczy dobrze o tobie...
          • Gość: steryd Re: dziewczyna Piotra IP: *.pl 25.03.02, 22:22
            Gość portalu: milusia napisał(a):
            > Eeee, Steryd.... może ty masz takie właśnie podejście do ludzi. Ja mam
            > inne. Jak ona wygląda? Czy długi nos przeszkadzałby ci w rozmowie?
            > Bo odbiega od lansowanych kanonów piękna (mały i lekko zadarty)?
            >
            > Jeżeli ty by poznać kogoś zwracasz uwagę przede wszystkim na wygląd...
            > to nie świadczy dobrze o tobie...

to co powiedziałem wcześniej to było lekkie ironizowanie...jednak mówiąc zupełnie
            poważnie...ona mi się nie podoba, wydała mi się antypatyczna wiec jeśli nie na
            gruncie damsko-męskim i nie na gruncie towarzyskim(koleżeńskim) to...pytam jak i
            po co miałbym ją poznawać?

pozdrawiam

• Gość: Xionc Re: dziewczyna Piotra IP: *.waw.cdp.pl 25.03.02, 11:39
      Patrzyłem w ekran telewizora i jedyne mi przychodziło na myśl to było: "Boże
      jaki ona ma wielki nos, Boże jaki ona ma wielki nos..."
      • Gość: M Re: dziewczyna Piotra IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 25.03.02, 11:51
        Gość portalu: Xionc napisał(a):

> Patrzyłem w ekran telewizora i jedyne mi przychodziło na myśl to było: "Boże
        > jaki ona ma wielki nos, Boże jaki ona ma wielki nos..."
        --------------------------------
        Jak Piotruś zainteresował się Chudą ,to myślałam 'Boże jak on może z tą
        paskudą",ale gdy
        zobaczyłam to cudo Weronikę- to chyba go rozumiem.Przecież ta Weronika to
        maszkara jakich mało.Niegrzeczne dzieci można nią straszyć.I jeszcze mówi"że ona
        była tą jedyną,którą on musiał długo zdobywać".Ludzie, litości!
        • Gość: bakap Re: dziewczyna Piotra IP: *.bsb.com.pl 25.03.02, 13:45
          Gość portalu: M napisał(a):

> Gość portalu: Xionc napisał(a):
          >
          > > Patrzyłem w ekran telewizora i jedyne mi przychodziło na myśl to było: "Bo
          > że
          > > jaki ona ma wielki nos, Boże jaki ona ma wielki nos..."

Pustaki z was większe od Kena.
          > --------------------------------
          > Jak Piotruś zainteresował się Chudą ,to myślałam 'Boże jak on może z tą
          > paskudą",ale gdy
          > zobaczyłam to cudo Weronikę- to chyba go rozumiem.Przecież ta Weronika to
          > maszkara jakich mało.Niegrzeczne dzieci można nią straszyć.I jeszcze mówi"że on
          > a
          > była tą jedyną,którą on musiał długo zdobywać".Ludzie, litości!

Pustaki z was większe od Kena!
          Nie chciałabym was spotkać na żadnym szlaku.

• Gość: milusia Re: dziewczyna Piotra IP: *.gazetaolsztynska.pl 25.03.02, 11:51

> dziewczyna.......

Taak. Wiedziałam, że zanjdzie się ktoś tak "piękny", by skreślić
      niedbale kilka słów na temat urody Weroniki.
      Przecież tu nie chodzi o urodę.
      Mi tej dziewczyny było wczoraj szkoda. Na jej miejscu w życiu nie
      wystąpiłabym z żadnym komentarzem do tej całej sytuacji.
      • Gość: siano Re: dziewczyna Piotra IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 12:03

> Przecież tu nie chodzi o urodę.
        > Mi tej dziewczyny było wczoraj szkoda. Na jej miejscu w życiu nie
        > wystąpiłabym z żadnym komentarzem do tej całej sytuacji.

Witaj milusia! :)

Zgadzam się. Bo Weronika piękną nie jest, ale to świadczy tym lepiej o Chemiku,
        który widać docenia w kobietach piekno wewnętrzne, a nie zewnętrzne...

I dziwię się także, że Weronika wystąpiła przed kamerami. Może usłyszała albo
        POCZYTAŁA na swój temat wiele złego i chciała jakoś zareagować... ;)

pzodrawiam
        siano
        • Gość: milusia Re: dziewczyna Piotra IP: *.gazetaolsztynska.pl 25.03.02, 12:17
          Gość portalu: siano napisał(a):

> Gość portalu: milusia napisał(a):
          >
          > > Przecież tu nie chodzi o urodę.
          > > Mi tej dziewczyny było wczoraj szkoda. Na jej miejscu w życiu nie
          > > wystąpiłabym z żadnym komentarzem do tej całej sytuacji.
          >
          > Witaj milusia! :)
          >
          > Zgadzam się. Bo Weronika piękną nie jest, ale to świadczy tym lepiej o Chemiku,
          >
          > który widać docenia w kobietach piekno wewnętrzne, a nie zewnętrzne...
          >
          > I dziwię się także, że Weronika wystąpiła przed kamerami. Może usłyszała albo
          > POCZYTAŁA na swój temat wiele złego i chciała jakoś zareagować... ;)
          >
          > pzodrawiam
          > siano

A ja mam wrażenie, że TVN ją "urobił". pewnie wysłali do niej tą panią
          psycholog, która co Ring truje głodne kawałki....
          Przekonali ją. Stłamsili "Nie wytłumaczysz się Weroniko? Polska ma
          prawo wiedzieć, jak ty do tego podchodzisz..." itp.
          SZUJE. Rozdmuchali romansik Chemika i Kaśki. Ekscytują się nim.
          Żerują na cudzym nieszczęściu. SZUJE!!!!
          • Gość: siano Re: dziewczyna Piotra IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 12:25

> SZUJE. Rozdmuchali romansik Chemika i Kaśki. Ekscytują się nim.
            > Żerują na cudzym nieszczęściu. SZUJE!!!!

Tu również się zgadzam. Jest to bowiem element BB, który strasznie mnie irytuje i
            wprowadza w zażenowanie. Lubię oglądać program w tygodniu, ale Ring to
            wręcz "męka" właśnie ze względu na wygłaszane teorie, przemowy itp.
            Łokropieństwo... :))

I właściwie po co to? Ja rozumiem, że można rodzinie czy znajomym zarzucić parę
            OGÓLNYCh pytań, ale wiercenie dziury w brzuchu jest nie na miejscu (vide żona
            Wojtka).
    • Gość: A Re: dziewczyna Piotra IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 11:51
      jestescie okrutni!:)))
      cytuje meza: "...bleee... Pan Bog jak ja stworzyl... to pewnie 3 dni plakal!"

pozdrawiam:)
      P.S.
      moze ona tylko jest "niemedialna"? moze zle ujecie bylo? poczatkujacy
      kamerzysta? balagan w drugim koncu pokoju? cokolwiek! co kazalo filmowac ja
      wlasnie z TEGO ujecia!... przeca tak dlugie nosy to same nie rosna!!!!:)
      ... oooo.... wlasnie... czyzby PINOKIO?:)))))))
      • Gość: npojazd Re: dziewczyna Piotra IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.03.02, 12:40
        Może mam sklerozę, ale pamiętcie ten krótki film o Chemiku przed wejściem do
        BB? Weronika też tam była, tylko jakoś wtedy wyglądała o wiele lepiej, wiadomo
        że nieszczęście urody nie dodaje, ale żeby aż tak się zmienić? Może to nie była
        ona?
        • Gość: A Re: dziewczyna Piotra IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 13:48
          kobieta to kameleon:)
          wystarczy, ze zrobi dobra tapete, wlozy wlasciwe ciuszki a pan kamerzysta
          wykona dobrze swoja robote... i jest "labedziem":)
          a wczoraj nam "brzydkie kaczatko" zapodali:(
      • Gość: mysz Re: dziewczyna Piotra IP: *.kopernik.gliwice.pl 26.03.02, 17:05
        Masz bardzo inteligentnego meza ghe ghe gratuluje.Jak bedziesz stara to poewnie sobie znajdzie
        mlodsza bo Bog placze czesto nad starymio kobietami
    • valeria Re: dziewczyna Piotra 25.03.02, 14:33
      Pomijając urodę Weroniki, czy jej brak, to dziewczyna gadkę do kamery miała
      dość głupawą. Jej uwagi na temat Piotrka i kobiet, które za nim się uganiają,
      czy uganiały, były żenujące. Lepiej by chyba jednak zrobiła, dystansując się od
      całej sprawy. I tak media zrobiły z niej już ofiarę ("na ołtarzu miłości" - he,
      he, he), brak z jej strony osobistego i kąśliwego komentarza, pomógł by jej
      chyba zachować twarz w tej niefajnej sytuacji.
    • Gość: franko Re: dziewczyna Piotra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.02, 21:53
      A na moj gust gdyby nie ten nosek to Weronika bylaby bardzo podobna do tej
      blondyneczki(zapomnialem imienia) Chemika. Jedno maja dziewczyny ze soba
      wspolnego: oczy! No ale napewno roznia sie dziewczyny pod wzgledem czasu
      potrzebnego do ich zdobycia (5 lat vs kilka dni). Jasne jak slonce jest, ze
      nowa laska znudzi sie Chemikiem bardzo szybko i tym samym wykoluje go na cacy.
      Dlatego jako facet , za mi Chemika, bo kolejny raz baby beda gora.
      • Gość: Ika Re: dziewczyna Piotra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:21
        Czy beda gora, to sie okaze. Chemik najlepiej sie zemsci na chudej wygrywajac
        ten program. Byleby sie znow z ta zdzira zanadto nie pojednal, bo wyjdzie nie
        na romantycznego frajera, tylko na glupiego frajera.
        Pozdrawiam
    • Gość: Metaxa Re: dziewczyna Piotra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:09
      Weronika rzeczywiście wyglądała fatalnie, ale to jej odgryzanie się, że jest
      pierwszą panną, którą to Piotrek musiał zdobywać, a nie na odwrót i pogróżki,
      że jak on wyjdzie to nie będzie mowy o żadnej "przyjaźni" i zdradzanie
      tajemnic "alkowy" tekstem o hormonach... to dopiero było żenujące. Na jej
      miejscu nie otworzyłabym drzwi TVN-owcom i nie dałabym się namówić na żadne
      komentarze. Zresztą, najwyraźniej nie dała się skusić na udział w niedzielnym
      ringu. I tak powinno pozostać.

Jakoś nie współczuję jej. Może dlatego, że nie stawiam się w jej sytuacji, jak
      niektórzy, tylko staram się patrzeć obiektywnie? ;)
      • valeria Re: dziewczyna Piotra 26.03.02, 10:06
        Coś przegapiłam - o co chodziło z tymi hormonami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka