Dodaj do ulubionych

Bitwa o dom

23.06.13, 12:13
oglądacie? kto wg Was powinien wygrac? Ja bym chciała, zeby Pan glazurnik:)
Obserwuj wątek
    • cristinka Re: Bitwa o dom 23.06.13, 22:29
      o matko, pan glazurnik jest straszny...
      • madziulka1982 Re: Bitwa o dom 24.06.13, 07:36
        Podoba mi się to, że nie opowiada łzawych historii, nie bierze ludzi na litość a do tego sam to mieszkanie remontuje nie wyręcza się robotnikami.
        • celebrity Re: Bitwa o dom 24.06.13, 19:36
          pan glazurnik jest fajny, prawdziwy facet. Choc smutny pan z corka tez jest sympatyczny...
    • lilith76 Re: Bitwa o dom 24.06.13, 22:53
      Obojętne.
      Trochę szkoda mi tych ludzi - zapieprzasz dwa miesiące, robisz komuś mieszkanie i w końcu nie wygrywasz. No wiem, jedna rodzina wygra.
      A deweloper, znany od dwudziestu lat na rynku (można sobie w takim razie obejrzeć w jakim stanie są jego bloki...) sprzeda z większym przebiciem mieszkanie w lokalizacji pośrodku niczego (bo tak mniej więcej usytuowana jest ta VC). Bez tego programu, kto by tam kupił mieszkanie?
      • niuspejper Re: Bitwa o dom 03.07.13, 13:52
        Uważam, że Piotrek nie zasłużył sobie tak bardzo jak pozostałe rodziny na mieszkanie.
        Pan Inferno zdecydowanie rządził i cały czas się zastanawiam dlaczego oni nie znaleźli tego klucza w szkatułce.
        • lilith76 Re: Bitwa o dom 07.07.13, 17:46
          Zagranie taktyczne.
          Jeśli spełnią się obietnice prezesa, to ściągną sponsorów mieszkania dla dwóch pozostałych rodzin, a będzie to łatwiejsze jeśli rodziny będą - wielodzietne, z dzieckiem niepełnosprawnym. Nikt nie zafunduje chaty dla zdrowego chłopa z nastoletnią córką, to wygrał program.
    • velluto Re: Bitwa o dom 08.07.13, 22:01
      Ze wszystkich najbardziej obstawiałam Ritę, zdziwiłam się że odpadła. Dziewczyna ma niesamowity dryg do urządzania mieszkań, nawet z nieciekawychch rzeczy (bo niestety Obi nie grzeszy ani wyborem ani klasą) potrafi zrobić "coś".

Z pozostałych - Piotr miał najbardziej gustowne mieszkanie jako całość. Pozostałe były dość banalne.
      • niuspejper Re: Bitwa o dom 25.07.13, 13:53
        A ja uważam, że Piotr nie powinien wygrać... Jego mieszkanie jest piękne, ale dwójka pozostałych rodzin zasłużyli na to mieszkanie bardziej niż on.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka