Dodaj do ulubionych

Złamany regulamin

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 15:44
Właśnie przed chwilą Wojtek wszedł na dach domu Wielkiego Buraka.Przekaz się
momentalnie urwał.
Obserwuj wątek
    • Gość: czarna Re: Złamany regulamin IP: 10.10.41.* 25.03.02, 15:46
      Czyzby jakis plan?:-)
      • Gość: A Re: Złamany regulamin IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 15:52
        fakt:)
        jest moj ulubiony widok domu z ogrodu:)) swiatelko tez im chyba wylaczyli:)))
        moze wojtek chcial zolzie pokazac jak ucieka sie z domu wielkiego Braka?:)
        hehehehhe:)
        a swoja droga... to mogli lepiej go zabezpieczyc:)
        pozdrawiam
        • Gość: siano Re: Złamany regulamin IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:01
          Poważnie Wojtas zrobił taki numer!? Hehe, może tylko sprawdzał jak to będize w
          przysżłą niedziele... :) Ale jaja!

siano
          • Gość: A Re: Złamany regulamin IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 16:06
            sianko:( chyba nie jaja:(
            ken powiedzial "ale po tej bandzie pojechal..." mial nieszczegolna przy tym
            mine:( i ucieli:(
            madzia plakala w lazience... ale jak ppodeszla do niej barbie... to ucieli:(
            teraz pokazuja cala grupe... bez wojtka:(
            nie wyglada to dobrze!
            pozdrawiam
            P.S.
            sianko... pisz jak cos podsluchasz, ja "biegne" do ortopedy:)
            aaa pytaja co z nominacjami??????????????
          • Gość: Ewa Re: Złamany regulamin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:06
            Wojtek wyszedł z domu WB.Zołza mówi że też dziś wychodzi
            • Gość: siano Re: Złamany regulamin IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:08
              Czy to znaczy że... Wojtek uciekł?!
    • Gość: Ewa Re: Złamany regulamin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:09
      Wojtek opuśccił dom WB.Zołza powiedziała że tym na górze nie zazdrości takiej
      sytuacji
      • Gość: siano Re: Złamany regulamin IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:11
        Wiesz co...... ja też im nie zazdroszcze :)
        • Gość: Ewa Re: Złamany regulamin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:12
          Napewno Wojtka nie ma, Barbi płacze a Zołza powiedziała że miało byc inaczeji
          ucieli dzwięk
          • Gość: siano Re: Złamany regulamin IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:14
            też już podglądam...
    • Gość: benek Re: Złamany regulamin IP: 192.168.10.* 25.03.02, 16:13
      to na co czeka zouza , niech wypierdala !!!
      • Gość: Ewa Re: Złamany regulamin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:15
        Wezwał ją WB do siebie.
        • ula_ Re: Złamany regulamin 25.03.02, 16:17
          Gość portalu: Ewa napisał(a):

> Wezwał ją WB do siebie.

Ciekawe, czy będzie potrafił ją zatrzymać w domu?
        • Gość: Metaxa Re: Złamany regulamin IP: 212.244.106.* 25.03.02, 16:18
          I co? i co? mowcie co dalej!!!
          • ula_ Re: Złamany regulamin 25.03.02, 16:20
            Gość portalu: Metaxa napisał(a):

> I co? i co? mowcie co dalej!!!
            I podwórko.

• Gość: Ewa Re: Złamany regulamin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:20
            Dalej to nie ma przekazu.Kamery są na podwórko i nie ma fonii
    • Gość: Ewa Re: Złamany regulamin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:25
      Widziałam moment jak Wojtek wchodził na dach domu,nastepnie urwali przekaz, po
      czym pokazali pładczącą Barbi i Zołzę która powtarzała że to nie miało być
      tak.Następnie WB ją wezwał do siebie i przekaz się urwał
      • ula_ Re: Złamany regulamin 25.03.02, 16:30
        Gość portalu: Ewa napisał(a):

Czy to nie Zołza z Piotrem są na podwórku? Ale fonii brak :(((
    • Gość: gonitwa Re: Złamany regulamin IP: *.chello.pl 25.03.02, 16:33
      Witam :)
      Właśnie przed chwilą włączyłam kompa - i co widzę??? Poważnie Wojtek wyszedł?
      :(((
      Już w nocy nieźle rozrabiał, chłopaki napili się specyfiku Próchenki i troszkę
      im odbiło. :) Wojtek nic sobie nie robił z ciszy nocnej, ani z zakazu
      wchodzenia do sypialni czerwonych...
      pozdr.
      • Gość: Ewa Re: Złamany regulamin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:38
        Burak wezwał do siebie całą drużyną niebieskich ale nie mogą mówić
        • valeria Re: Złamany regulamin 25.03.02, 16:51
          Co się dzieje?
          Na onecie pojawiło się:

Sensacja w Domu WB. Wojtek opuścił dom WB.
          Wczoraj wieczorem Wielki Brat zaproponował Wojtkowi i Zołzie pewien układ,
          jeżeli przyjmą automatyczną nominację i uszanują decyzję widzów Wielki Brat
          odstąpi od jednego z punktów regulaminu, który mówi o nominowaniu jedynie osób
          z drużyny przegranych. Wojtek i Agnieszka przystali na taki układ.

Nie mam niestety kodu, nie wiem co dalej?
          • natashaa Re: Złamany regulamin 25.03.02, 16:53
            odstąpi od jednego z punktów regulaminu, który mówi o nominowaniu jedynie osób
            z drużyny przegranych. Wojtek i Agnieszka przystali na taki układ.

Wydawało się, że Wojtek i Agnieszka są zadowoleni z takiego obrotu sprawy.
            Wiedzieli, że w niedzielę jedno z nich będzie musiało opuścić dom, jednak udało
            im się wywalczyć to, że nie będą musieli nominować swoich przyjaciół.
            Nic nie zapowiadało zbliżających się wydarzeń. Mieszkańcy spędzali kolejny
            dzień przygotowując się do bitwy. W pewnym momencie Wojtek od niechcenia
            powiedział: „To na razie, idę do domu" i...
            • natashaa Re: Złamany regulamin 25.03.02, 16:55
              i... na razie nic wiecej nie ma.
              • Gość: Ewa Re: Złamany regulamin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:59
                Zołza prawdopodobnie zostaje.Powiedziała "Jestem spokojna bo zrobił to co
                chciał" i przekaz się urwał.Wojtek nie wyszedł tylko zeskoczył z dachu na drugą
                strone domu.
          • Gość: mimi Re: Złamany regulamin IP: *.k68.webspeed.dk 25.03.02, 16:57
            valeria napisał(a):

> Co się dzieje?
            > Na onecie pojawiło się:
            >
            > Sensacja w Domu WB. Wojtek opuścił dom WB.
            > Wczoraj wieczorem Wielki Brat zaproponował Wojtkowi i Zołzie pewien układ,
            > jeżeli przyjmą automatyczną nominację i uszanują decyzję widzów Wielki Brat
            > odstąpi od jednego z punktów regulaminu, który mówi o nominowaniu jedynie osób
            > z drużyny przegranych. Wojtek i Agnieszka przystali na taki układ.
            >
            > Nie mam niestety kodu, nie wiem co dalej?

""Idę do domu!"

odstąpi od jednego z punktów regulaminu, który mówi o nominowaniu jedynie osób z
            drużyny przegranych. Wojtek i Agnieszka przystali na taki układ.

Wydawało się, że Wojtek i Agnieszka są zadowoleni z takiego obrotu sprawy.
            Wiedzieli, że w niedzielę jedno z nich będzie musiało opuścić dom, jednak udało
            im się wywalczyć to, że nie będą musieli nominować swoich przyjaciół.
            Nic nie zapowiadało zbliżających się wydarzeń. Mieszkańcy spędzali kolejny dzień
            przygotowując się do bitwy. W pewnym momencie Wojtek od niechcenia
            powiedział: „To na razie, idę do domu" i... "

...I nic nie wiadomo... ach Zolza jeszcze jest, mowi: kurcze spiprzyl... i
            cisza...

pozdrawiam

• ula_ Re: Złamany regulamin 25.03.02, 17:05
              Zołza gwiżdże na palcach na podwórku a WB zaprosił Barbi.
            • natashaa Re: Złamany regulamin 25.03.02, 17:16
              Gość portalu: mimi napisał(a):

> valeria napisał(a):
              >
              > > Co się dzieje?
              > > Na onecie pojawiło się:
              > >
              > > Sensacja w Domu WB. Wojtek opuścił dom WB.
              > > Wczoraj wieczorem Wielki Brat zaproponował Wojtkowi i Zołzie pewien układ,
              >
              > > jeżeli przyjmą automatyczną nominację i uszanują decyzję widzów Wielki Bra
              > t
              > > odstąpi od jednego z punktów regulaminu, który mówi o nominowaniu jedynie
              > osób
              > > z drużyny przegranych. Wojtek i Agnieszka przystali na taki układ.
              > >
              > > Nie mam niestety kodu, nie wiem co dalej?
              >
              > ""Idę do domu!"
              >
              > Wczoraj wieczorem Wielki Brat zaproponował Wojtkowi i Zołzie pewien układ,
              > jeżeli przyjmą automatyczną nominację i uszanują decyzję widzów Wielki Brat
              > odstąpi od jednego z punktów regulaminu, który mówi o nominowaniu jedynie osób
              > z
              > drużyny przegranych. Wojtek i Agnieszka przystali na taki układ.
              >
              >
              >
              >
              > Wydawało się, że Wojtek i Agnieszka są zadowoleni z takiego obrotu sprawy.
              > Wiedzieli, że w niedzielę jedno z nich będzie musiało opuścić dom, jednak udało
              >
              > im się wywalczyć to, że nie będą musieli nominować swoich przyjaciół.
              > Nic nie zapowiadało zbliżających się wydarzeń. Mieszkańcy spędzali kolejny dzie
              > ń
              > przygotowując się do bitwy. W pewnym momencie Wojtek od niechcenia
              > powiedział: „To na razie, idę do domu" i... "
              >
              > ...I nic nie wiadomo... ach Zolza jeszcze jest, mowi: kurcze spiprzyl... i
              > cisza...
              >
              > pozdrawiam
              >
              >

Fajnie ze napisalas to samo co ja przed chwilka :)
              • Gość: mimi Re: Złamany regulamin IP: *.k68.webspeed.dk 25.03.02, 17:53
                natashaa napisał(a):

> Fajnie ze napisalas to samo co ja przed chwilka :)

upss... przepraszam, nie zauwazylam

pozdrawiam
    • Gość: gonitwa Re: Złamany regulamin IP: *.chello.pl 25.03.02, 17:30
      Zołza i Barbi spacerują po podwórku. Są smutne. Reszta usiłuje zachować pozory
      normalności.
      Zołza: "Myślałam, że on wytrzyma tu ze mną do niedzieli. Ale to jest właśnie
      cały Wojtek. I za to go lubię, za to go cenię."
      Dziewczyny weszły do środka. Widząc resztę mieszkańców w przesadnie dobrych
      nastrojach komentują: "Ciekawe, dlaczego takie ożywienie się tu zrobiło, jak
      jego już nie ma?"
    • Gość: gonitwa Re: Złamany regulamin IP: *.chello.pl 25.03.02, 17:43
      Chemik i Hydro usiłują pocieszyć Barbie i Zołzę.
      "Dziewczyny, on nie umarł!"
      Zołza: "Ale strasznie ciężko mi się tu bez niego oddycha, rozumiesz? Strasznie
      ciężko..."

Nawet WB ma smutny i zatroskany głos. :))
      Wzywa wszystkich po kolei do pokoju zwierzeń. Już widzę, jak zadaje im pytania
      w stylu: "Jak myślisz, dlaczego Wojtek opuścił dom Wielkiego Brata?"
      Na pewno dziś, bądź jutro usłyszymy odpowiedzi w programie o 20.00...:)))
      • Gość: majkel Re: Złamany regulamin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:51
        Teraz pewno wejdzie do domu nowy mieszkaniec, no i muszą zorganizować
        nominacje - bo trzeba przecież zarobić kaskę.

Pozdrawiam,
        • Gość: z Re: Złamany regulamin IP: *.centrala.kbsa / 10.1.32.* 25.03.02, 17:56
          Gość portalu: majkel napisał(a):

> Teraz pewno wejdzie do domu nowy mieszkaniec, no i muszą zorganizować
          > nominacje - bo trzeba przecież zarobić kaskę.
          >
          albo przedstawią nam 2 nowe osoby i będziemy wysyłać sms-y, która z nich ma wejść
          jako nowy mieszkaniec.....i też będzie kaska

• valeria Re: Złamany regulamin 25.03.02, 17:53
      Na onecie już "zamazali" zdjęcie Wojtka na wejściowej stronie. Coś się dzieje
      nowego? Jakąś świeżą realację bardzo proszę!
    • Gość: gonitwa Re: Złamany regulamin IP: *.chello.pl 25.03.02, 18:00
      Ken wezwany po raz kolejny do pokoju zwierzeń.
      Po wyjściu oznajmia mieszkańcom: "Jeśli chodzi o Wojtka, to możemy juz sobie
      dyskutować, rozmawiać, analizować."
      Hydro: "Nie ma o czym dyskutować, co tu dyskutować?"
      Pablo: "To był prawdziwy hardkorowiec!" :)))
      Ktoś: "Gość był zaj*****y! Pier****ł wszystkie zasady!"
      Ktoś: "Jak bym się tu tak dusił jak on, też bym wyszedł!"
      • Gość: A Re: Złamany regulamin IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 18:07
        szkoda:(
        fajny facet byl:(
        niebiescy stracili wodza:(
        pozdrawiam:(
        • Gość: gonitwa Re: Złamany regulamin IP: *.chello.pl 25.03.02, 18:10
          hej A :)))
          Ja też żałuję.
          Wojtek był mi bliski, bo znam takich jak on i doskonale ich rozumiem. :(((
          Pozdrawiam! :)))
    • Gość: gonitwa Re: Złamany regulamin IP: *.chello.pl 25.03.02, 18:09
      Dyskusja o wyjściu Zołzy.
      Pablo: "Nie musisz przecież wychodzić, bo i tak nominacje zostaną anulowane."
      Zołza: "Ja i tak wyjdę, nie wiem jeszcze, czy dziś, czy jutro, czy w święta.
      Ale chciałabym być lojalna wobec jednego takiego faceta tam na górze. Wojtek
      pozwolił mi być lojalną wobec niego."

Mieszkańcy rozważają, co będzie, jak Zołza wyjdzie. Czy wtedy wejdzie ktoś nowy?
      Deklarują, że oni na miejscu tego nowego nie odważyliby się chyba wejść. Po
      trzech tygodniach są już tak zżyci, że nie wyobrażają sobie zaakceptowania
      kogoś nowego.
      Ken się wzruszył. :)))

WB puścił im muzykę.
      Barbie (chyba): "Trzeba być twardym, a nie "miętkim"!"
    • Gość: gonitwa Re: Złamany regulamin IP: *.chello.pl 25.03.02, 18:24
      Zołza rozmawia z Pablem.
      Zołza: "On (Wojtek) wiedział, jak ja się potwornie boję niedzieli - pożegnania.
      Wiedział, że pewnie będę wyć, wiedział, że on też być może się rozklei, i że
      oni z tego sobie zrobią pożywkę."

Ken i Pablo podziwiają Wojtka. :)))
      Rozmowa szybko jednak schodzi na sprawy prywatne Kena. Zaczyna opowiadać o
      swoim małżeństwie. Mówi, że rozstanie z żoną było jego bardzo męską
      decyzją. :))) Natomiast żałuje, że w ogóle wziął ślub, twierdzi, że powinien w
      kościele powiedzieć "nie" i wyjść. A wszystko to dlatego, że jego żona nakryła
      go w trakcie wieczoru kawalerskiego z jakąś panienką, którą postanowił
      poderwać "ostatni raz w życiu" - i była o nią zazdrosna, czyniła mu wyrzuty!
      :)))))))
      • Gość: mysz Re: Złamany regulamin IP: *.kopernik.gliwice.pl 25.03.02, 18:34
        Kenio jak zawsze totalny dupek.
        Wojtka nie ma ciekawe czy kogos nowego dadzą hmmmm, jakoś nie mamy wpływu specjalnie na to
        kto tam ma być hiehie, robia nas w konia nie ?:-)))
      • Gość: Metaxa Re: Złamany palant IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 21:24
        Oczywiście. Ten nigdy nie traci rezonu. Nawet, kiedy bohaterem dnia jest ktoś
        inny, Kenio potrafi mówić tylko o sobie :((( wrrr... niech no tylko dojdzie w
        końcu do pierwszych, normalnych nominacji... :(

Bez Wojtka będzie mi smutno.. ciekawam czy niebieskim uda się zachować takie
        zgranie drużyny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka