Gość: tele 5 IP: *.zie.pg.gda.pl 25.03.02, 15:48 RUSZA NOWA TELEWIZJA TELE 5 !!!!!!!!!!!!!!!!! TELE 5 rusza 15 kwietnia źródło www.wirtualnemedia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farscapefan Re: RUSZA NOWA TELEWIZJA TELE 5 !!!!!!!!!!!!!!!!! 05.04.02, 15:15 ... przesunęli start na 19 kwietnia. Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
tommyboy Re: RUSZA NOWA TELEWIZJA TELE 5 !!!!!!!!!!!!!!!!! 05.04.02, 20:07 Najbardziej mnie cieszy, że będą pokazywać Jay'a Leno i Conana O'Brien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: georgeK Re: RUSZA NOWA TELEWIZJA TELE 5 !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.2.* 07.04.02, 14:07 Raczej nic ciekawego, zważywszy że powstanie z Poloni 1 i Super 1.Kolejne niewiadomo co. Chociaż chciałbym się miło rozczarować. Odpowiedz Link Zgłoś
farscapefan Re: RUSZA NOWA TELEWIZJA TELE 5 !!!!!!!!!!!!!!!!! 08.04.02, 15:07 Powstanie w miejsce SUPER 1, ale na pewno NIE z Polonii 1, z dotychczasową ramówką SUPER 1 też chyba nie będzie miała nic wspólnego. Polecam wywiad z szefem stacji Andrzejem Murasem w jednych z poprzednich (chyba 2 lub 3 tygodnie temu) numerów TO & OWO. Już sam fakt, że będą mieli dwa NAJLEPSZE NA ŚWIECIE programy rozrywkowe: Jay Leno Show i Conan O'Brien Show stawia ich bardzo wysoko. Dołóż do tego jeszcze teleturnieje prowadzone przez Wojtka Pijanowskiego... Nie pamiętam wszystkiego, ale wymianiali w wywiadach produkcje z BBC, Channel 4, ITN (czy ITV? nie jestem pewna, w każdym razie też brytyjski kanał), France 2, ZDF... może być naprawdę ciekawie i sympatycznie... Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: RUSZA NOWA TELEWIZJA TELE 5 !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 15:40 Szybko napisze bo zaraz zapomne - programy z p. Pijanowskim to obraza dla rodzaju ludzkiego. Ten czlowiek powinien przestac uzywac swojego nazwiska, bo to zniewaga dla jego ojca, wybitnego znawcy wszelkich gier - tych mniej powaznych i tych najpowazniejszych. A teraz wolniej, bo sie zadyszalem. Pewne kraje wypracowaly pewne kanony pokazywania obrazu w TV. Wiemy np. co niesie za soba marka BBC. Ja wiemy tez co niesie ze soba podpis wloskiego producenta. Mielismy juz w naszych okienkach (ci z kablem maja to nadal) polsko-wloska telewizje, mozemy sobie z talerza czy z kabla obejrzec to samo, co ogladaja Wlosi. Nie chce dyskutowac o waszych gustach, wiec skwituje tylko swoje o tym zdanie - wiekszego gowna w zyciu nie widzialem. I nie wierze za grosz w zapowiedzi pokazywania programow od solidnych producentow - chyba ze bedzie to obraz kontrolny. No to teraz mozecie sobie po mnie pojezdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: RUSZA NOWA TELEWIZJA TELE 5 !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 08.04.02, 17:30 I będą pokazywać "Hotel Zacisze"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul RUSZA. IP: 193.0.117.* 08.04.02, 17:55 Nie wszyscy wiedza, ze zalozycielem nowej TV jest firma rzeznicza, mozna sie wiec spodziewac spikerow w zakrwawionych fartuchach, reportazy z rzezni i reklam wieprzowiny. Odpowiedz Link Zgłoś