Dodaj do ulubionych

wojtek w Super Expressi

IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 09:23
www.se.pl/iso/dzisiaj/Wiadomosci/Kraj/kraj_1.shtml
A Wojtek uciekł
- To na razie, idę do domu - powiedział Wojtek Bernacki i opuścił dom Wielkiego
Brata. Za najlepszą drogę ewakuacji uznał dach.

Wczoraj przed południem Wojtek pożegnał się z kolegami, wskoczył na dach i tyle
go widzieli. Jego wyjście sfilmowały kamery, które akurat tego dnia zostały
umieszczone na dachu.
fot. STUDIO 69
SĘKOCIN
Ta edycja "Big Brothera" obfituje w skandale. Zaczęło się już drugiego dnia,
gdy dwójka zawodników uprawiała seks. Potem okazało się, że jednym z
uczestników jest człowiek oskarżony o kilka przestępstw. Przewodniczący
Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji uznał program za propagujący przemoc i
niemoralne zachowania i ukarał TVN karą w wysokości 300 tys. zł. Teraz mamy
ucieczkę.

Układ z Wielkim Bratem

Wojtek niemal od samego początku sprawiał problemy. Najpierw nie spodobały mu
się nowe zasady nominacji. W programie "Big Brother Bitwa" nominować można
tylko osoby z drużyny, która w danym tygodniu przegrała bitwę. Na znak protestu
Wojtek odmówił nominowania swoich kolegów. Przyłączyła się do niego Agnieszka
Koziołek. Obydwoje zostali nominowani, ale widzowie uznali, że mogą zostać.

W niedzielę był termin kolejnych nominacji. Wielki Brat zaproponował Wojtkowi i
Agnieszce, że jeśli zgodzą się być we dwójkę nominowani, to od tej pory
nominować będzie można wszystkich. Zgodzili się.

Skok na dach

W poniedziałek przed południem drużyny przygotowywały się do kolejnej bitwy -
tym razem miał być to pojedynek judo. Nagle Wojtek pożegnał się z kolegami,
wskoczył na dach i tyle go widzieli. Jego wyjście zostało sfilmowane przez
kamery, które akurat tego dnia zostały umieszczone na dachu (na co dzień ich
tam nie ma - red.). Zdaniem rzecznika TVN Andrzeja Sołtysika, operatorzy
przygotowywali sprzęt do sfilmowania kolejnego zadania. - Wojtek spotkał
przypadkowego operatora - zapewnia Sołtysik.

- Regulamin dopuszcza, że można w każdej chwili opuścić program - poinformowano
nas w Endemolu, firmie produkującej program. - Wojtek rzeczywiście zrobił to
bez żadnej zapowiedzi, ale zachowywał się bardzo spokojnie i pozostał na
terenie Sękocina aż do spotkania z żoną, która natychmiast została zawiadomiona
o zajściu.

To był impuls

- Nie uciekłem, tylko wyszedłem - powiedział nam Wojtek. - Nie miałem przed
czym uciekać. Nagle wpadło mi do głowy, że powinienem wyjść, a ja zawsze
kieruję się impulsem. A tę drogę wybrałem, bo nie lubię pożegnań - dodał.

Obecnie w domu Wielkiego Brata przebywa 11 osób. Kolejne nominacje będą w
niedzielę, na miejsce Wojtka nikt nie będzie wprowadzony do domu Wielkiego
Brata.

Nie podobało mu się towarzystwo
- Kilka wypowiedzi Wojtka nie przypadło mi do gustu, ale ogólnie mi się jego
zachowanie podobało - uważa Jurek Dębski, jego przyjaciel.

- Moim zdaniem opuścił program, bo po prostu nie podobało mu się towarzystwo.
Za krótko tam był, żeby innych uczestników gry uważać za swoich przyjaciół i
dla nich się poświęcać - dodaje Dębski.

- To cały Wojtek - twierdzi kolega Wojtka, Janusz Retecki. - Może uciekł, bo
doszedł do wniosku, że nie warto dalej brać udziału w tym programie. Może
zaczął się nudzić? Spodziewałem się czegoś takiego.

Wojtek z Poznania
Wojtek Bernacki ma 32 lata. Mieszka w Poznaniu. Ma żonę i troje dzieci. Jest
budowlańcem. Uważa się za osobę, która przez całe życie stara się realizować
nawet najbardziej oryginalne, egzotyczne i ekscentryczne plany. Przed programem
twierdził, że Wielki Brat to "cienki Bolek, rówieśnicy musieli go tłuc w
szkole".

Ucieczki z BB
W 2001 r. siedmiu uczestników duńskiej edycji "Big Brothera" uciekło z domu
Wielkiego Brata. Powód: za niewykonanie zadania na tydzień zostali pozbawieni
alkoholu i papierosów. Zanim zwiali, obrzucili wyzwiskami producentów programu.
Czwórkę uciekinierów udało się namówić do powrotu. Po krótkiej przerwie
wznowiono program.

Obserwuj wątek
    • Gość: siano Re: wojtek w Super Expressi IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 10:05
      Rozumiem, że o tym kto będzie nominowany w najbliższą niedzielę (Niebiescy czy
      Czerwoni) zadecyduje obecny tydzień. No to Blue Team: do dzieła! :)

siano
    • Gość: siano Re: wojtek w Super Expressi IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 10:07
      Zapomniałem ci Jolu podziękować za zamieszczenie tego artukułu. Przepraszam -
      robię to teraz: dzięki! :)))))

siano
      • Gość: jola Re: wojtek w Super Expressi IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 10:34
        Nie ma za co... Podziekowac to ja moge Tobie za relacje prawie on-line. Dzien
        w pracy zwykle zaczynam od Twojej relacji z domu BB, potem przerzucam sie na
        prase... A w Super E zawsze jest najwiecej sensacji...
      • Gość: milusia Re: wojtek w Super Expressi IP: *.gazetaolsztynska.pl 26.03.02, 12:20
        Gość portalu: siano napisał(a):

> Zapomniałem ci Jolu podziękować za zamieszczenie tego artukułu. Przepraszam -
        > robię to teraz: dzięki! :)))))
        >
        > siano

Ja też dziękuję :-)
        Kibicowałam Wojtkowi, ale jeżeli mu się nie podobało, to
        po co miał się zmuszać. Po prostu wyszedł.

• Gość: Asia Re: .........................wyszedl na idiote.... IP: 213.225.62.* 26.03.02, 11:09
      --------------------------------------------------------------------------------
      Durny bambaryla najpierw idzie do BB a potem spierdala jak tchurz...bo mu
      atmosfera nie pasi....zgrywa "super dzolka bolka" i bawi sie w "szklana
      pulapke" udaje twardego Bruce Willisa.....zachowuje sie jak swir...ojciec 3-ga
      dzieci by sie wstydzil....., wkur....a mnie to ze zolza i Wojtk zgywaja sie
      przed publicznascia......po co zawracali dupe....wiedzieli na co ida......to
      jest taki kicz wiejski ze cos okropnego to co oni pierdola i soba przedstawiaja
      to jest katastrofa prostota dedektywa za 3grosze i dmuchanego
      bambaryly.....bohaterowie......ha, ha,:)))
      i co wyszedl na idiote:))))))))))))))))))))))))))))
      pzd.
      • Gość: macios Re: .........................wyszedl na idiote.... IP: *.gazeta.pl 26.03.02, 12:22
        a Ty najpierw skocz do biblioteki zobaczyc jak sie
        pisze tchorz
        • Gość: Asia Re: ....upierdliwy ortografik macios............. IP: 213.225.62.* 26.03.02, 12:27
          A ty co taki madry ortografik .......co nie mozna sie pomylic.......cos taki
          upierdliwy....czep sie swojej dupy baranie lako.........piszesz nie na
          temat.....:)))))))))))))))))))
          • Gość: Asia Re: ....zapomnialam cos.......macios............. IP: 213.225.62.* 26.03.02, 12:30
            .....zapomnialam literki o ..........lepiej ci lizaku:))))))))))))))))))
            • zdzicha Re: 26.03.02, 12:36
              Asia, w Austrii na pewno mają dobrych lekarzy. Wybierz się do jednego z nich, w
              czymś ci pomoże.

zdrv
              zdzicha
              • Gość: Asia Re: Nie wiem ........... IP: 213.225.62.* 26.03.02, 12:45
                Nie bardzo wiem w czym mial by mi pomoc ......
                ten twoj dobry lekarz.............:)))))))))))))))))))))))))
                • Gość: A Asia....chcesz kena?:) IP: *.acn.waw.pl 26.03.02, 12:50
                  damy ci go!!!!
                  calego!
                  zdrowego!
                  ze swiezopomalowanymi paznokciami!
                  nawet zrzutke na lepsze ciuszki zrobimy!
                  tylko ZAMILKNIJ KOBIETO!
                  pozdrawiam:)
                  • Gość: Asia Re: Asia....chcesz kena?:) IP: 213.225.62.* 26.03.02, 12:56
                    Wyobraz sobie ze nie interesuja mnie "odpadki", zamilknac tez nie mam ochoty a
                    niby dla czego......jestem kobieta ale nie ryba:))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: fan? Re: .........................wyszedl na idiote.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 13:26
        Popieram, najwiekszy "bohater" a ucieka jak niespełna rozumu.Kto teraz będzie
        bronił biedna barbi przed strasznym Kenem? A zouza wielka psiapsiółka co
        robi ,jakos nie ucieka.Wielce pokali ,ale fige widzom raczej.
        • Gość: Asia Re: .........................Obronca Hydro.... IP: 213.225.62.* 26.03.02, 13:31
          Moze "Hydro" sie zlituje i bedzie bronil Barbi albo "Janosik":)))))))))))))))
          • Gość: fan? Re: .........................Obronca Hydro....żel IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 14:06
            Hydro chyba bedzie musiał bronić tej lalki sam przed sobą ,bo z tego co
            widziałem to mu slina z ust kapie. Nawet przestał chodzić w pidżamie i użelował
            włosy ( czyzby porady kenia? ).
            • Gość: Asia Re: ..............Obronca Hydro....żel.....cool IP: 213.225.62.* 26.03.02, 14:12
              No a jak Hydro tez chce byc cool:))))))))))))))
              pzd
              • Gość: fan? Re: ..............Obronca Hydro....żel.....cool IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 14:38
                cool tu ralny ?
                pozdr,
                • Gość: Asia Re: ..............Super...... IP: 213.225.62.* 26.03.02, 14:42
                  Super extra....ze ja na to nie wpadlam...ty masz "leb"....bravo:)))))))))
                  pzd
                  • Gość: fan? Re: ..............Super...... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 15:27
                    Przeczytaj koniecznie artykuł w przeglądzie www.przeglad-tygodnik.pl
                    znakomity artykuł o BB i manipulacji wokół tego całego "reality".
                    Po przeczytaniu nominuję bb do wylotu z telewizora.
                    pozdr,
                    • Gość: Asia Re: Dzieki za linke...... IP: 213.225.62.* 26.03.02, 15:57
                      Dzieki za linke...no ciekawe....ale to nic nowego w Mediach zawsze
                      cos "smierdzi" ja tez nominuje BB:)))))))))))))))))))
                      pzd
                      • Gość: fan? Re: Dzieki za linke...... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 16:06
                        Tu nie dosyć że śmierdzi co większośc czuje ale w dodatku jest nieprofesjonalne
                        i nieciekawe.Oglądałem 1 wszą edycję bo był to najciekawszy program w tv o tej
                        porze, w tej chwili mimo sexu ,ucieczek i "wyrazistych" postaci (indywidułów
                        jak powiedziałby jeden z polityków) są tylko nudy na pudy.Ciekawsze jest to
                        forum i zażartość niektórych jego uczestników ,)
                        Pozdr,
                        • Gość: Asia Re: No...... IP: 213.225.62.* 26.03.02, 16:11
                          No kurde "wyrwales/las" mi to z ust przybijam 5-taka:))))))))))))))))))
                          pzd
                          • Gość: fan? Re: No...... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 16:50
                            Przybijam piątkę ,fan? rodzaju męskiego
                            Pozdr.
                            • Gość: Asia Re: OK...... IP: *.15.vie.surfer.at 26.03.02, 18:51
                              Ok to juz wiem jestes.... rodzaj meski:)))))))))
      • alfalfa do Asia 26.03.02, 13:33
        Wal się na ryj. Nic nie wiesz o ludziach i nie waż się kogokolwiek oceniać.
        • Gość: Asia Re: A ty Omega................ IP: 213.225.62.* 26.03.02, 13:36
          A ty Omega czemu sie nie walisz tylko szukasz kozla ofiarnego sama/sam sie
          wal... a propo wall to taka duza rybka pipka:)))))))))))))))))))))))
    • Gość: Asia Re: Zdzicha......... IP: 213.225.62.* 26.03.02, 12:48
      Zdzicha..... skad wiesz ze jestem w Austrii .....poznalas po
      zapachu....:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • zdzicha Re: Zdzicha......... 26.03.02, 13:07
        Bo ja jestem Wielkim Bratem.
        A ty, dziecko, idź do lekarza, jakąś chorobę ci wynajdzie.
        A jak cie jeszcze raz tu zobaczę, to twoi rodzice się dowiedza, ze nie umyłas
        dzisiaj zebów.
        Tchuess
        • Gość: Asia Re: Zdzicha......... IP: 213.225.62.* 26.03.02, 13:14
          Oj Zdzicha nie ladnie szpiegowac w HTML-lu...... jak ty to ladnie napisalas
          powiesz moim rodzicom......oj bo pekne ze smiechu ha, ha, oh i na dodatek
          jestes WB nie wiedzialam ze WB jest pedalem super cool!!!!!
          pzd:))))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: maga Re: chamstwo IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 13:42
            dlaczego Asiu jestes aż taka wulgarna, przecież można równie źle, a bez koniecznosci uzywania tych
            wszystkich inwektyw, chamstwo naprawdę nie dodaje uroku, a poza tym ludzie przestaną odpisywać na Twoje
            posty, zignorują Cię tak, jak zignorowali np. misia i jemu podobnych;
            pozdrawaim (mimo wszystko)
    • Gość: Asia Re: Prawo do glosu................. IP: 213.225.62.* 26.03.02, 13:52
      Nie wiem o jakim chamstwie piszesz....moze nie czytales wszystkiego....te pare
      tekstow nie widze tu nic strasznego i nic chamskiego wasze wypowiedzi so
      czasami bardziej chamskie......kazdy ma prawo do swojej
      opini...:))))))))))))))))))
      pzd.
      • Gość: maga Re: Prawo do glosu................. IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 13:57
        piszę o Twoim poscie "wyszedł na idiotę" - to nagromadzenie wulgaryzmów jest tak wielkie, ze trudno wyłuskać
        tresc sposród nich; prawa do głosu Ci nie odbieram (niby z jakiej racji), ale przecież mozna inaczej, ja też często
        rzucam mięsem, ale są jakies granice, no i sprawy jakby bardziej powazne; a co do Wojtka , to dla mnie jego
        zachowanie też jest idiotyczne, nie rozumiem faceta i jakos nie chce mi się go rozumiec;
        pozdrowionka
        • Gość: Asia Re: Prawo do glosu................. IP: 213.225.62.* 26.03.02, 14:10
          W tym moim tekscie sa tylko "2-kawalki miesa" jezeli juz tak bardzo chcesz
          spie...la i wkur...ia.....reszte nie zaliczam do "grupy miesnej" to jest po
          prostu smieszne...tu chodzi o to ze obrazilam waszego Wojteczka wzor meszczyzny
          i to was tak boli.........:)))))))))))))
          pzd.
          • Gość: maga Re: Prawo do glosu................. IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 14:20
            jak bys uwaznie czytała mój post, to wiedziałabys, że nie chodzi mi o tresć (nie neguję innych poglądów - co
            najwyżej dyskutuję z nimi), ale o formę; poza tym akurat moim ideałem Wojtus nie jest (tez o tym pisałam), co
            więcej niezbyt go lubiłam jako mieszkańca domu WB; a przy okazji: pisze się: mężczyzna;
            • Gość: Asia Re: Prawo do glosu................. IP: 213.225.62.* 26.03.02, 14:26
              Aha.......no to zle przeczytalam.....
              no tak znowu sie pomylilam mezczyzna...masz racje....dzieki:))))))))))))))))))
              pzd
              • Gość: maga Re: Prawo do glosu................. IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 14:30
                nie ma za co; fajnie się z Tobą gada
                dzięki :)))
                • Gość: Asia Re: Prawo do glosu................. IP: 213.225.62.* 26.03.02, 14:40
                  Wychodzi na to ze tylko ty chcesz ze mna gadac jak do tej pory to dostalam po
                  dupsku, olala wszyscy na mnie "skoczyli",ojojoj ledwo dycham...nie...jest jakis
                  jeden rozmowca wierny/na "fan" no i ty ......super dzieki....:)))))))))))))
                  pzd
                  • Gość: 963c Re: Prawo do glosu................. IP: *.chello.pl 26.03.02, 15:41
                    Po dupsku to ty mozesz dostac i to jeszcze nie raz i to nie koniecznie po dupsku. I co chardš grasz?
                    • Gość: Asia Re: Prawo do glosu................. IP: 213.225.62.* 26.03.02, 15:53
                      Straszysz mnie ojej strasznie sie ciebie boje......
                      .........a to co za wyraz...chardš:)))))))))))))))))))))))))))
                      pzd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka