Dodaj do ulubionych

MIĘTKKI WYSZEDŁ BEKSA ZOSTAŁA

IP: 195.205.148.* 28.03.02, 09:04
Podobno miłośnik ruskich podkoszulków dał nogę z domu Wielkiego Brata. Powody
są mi nie znane, bo szczerze mówiąc nigdy nie udało mi się zrozumieć jego
bełkotu. Coś tam peplał o miętkim, czy o twardym. Dziwi mnie tylko, że opuścił
swoich najlepszych przyjaciół, których nie mógł nominować nawet w zabawie, jaką
jest Big Brawwwer. A zwłaszcza, że opuścił swoją "puszystą" przyjaciółkę. Teraz
dziewczynka-wykidajło i tak już słynąca z nieustających płaczów, będzie beczeć
jeszcze więcej. Mam jedynie nadzieję, że wysyłający sms-y skrócą jej
cierpienia. I moje cierpienia także , bo już nie mogę słuchać jej "życiowych
mądrości". Choć pocieszające jest to, że do programu dotała się ona, a nie jej
mamusia. Herr Got!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: MIĘTKKI WYSZEDŁ BEKSA ZOSTAŁA IP: 213.225.62.* 28.03.02, 09:14
      ha ha Wojtus maslaczek zzzzz mietk i wyszedl....olalewajac borowika
      szlachetnego i rozowa pantere:))))))))
      pzd
      • tassman spaśluch okrutny 28.03.02, 09:44
        Tia,

Teraz ten wór tłuszczu siedzi i beczy pokazujac swoją 'ostry charakter'.
        Zapomniała po co tu przyszła: aby sie bawić i próbować wygrać pół banki. Ale ona
        tego nie chwyciła (jak wszystkie mięśniate ochroniarze....ona ochroniarz
        hahahahahahaha - chyba pilnuje kurczaków w kuchni), gra śmierdzącego meczennika
        który swoim zenujacym "poswięceniem" ma niby uratować innych mieszkańców
        przed "okrutnymi" nominacjami....
        Jeszcze text grubej ze ktos na nią czeka na zewnątrz. Błahahahahahaha...Chyba pól
        tony schabowych:)))))
        Wiecie dlaczego Wojtus mientki Sambo wybył? Bo nie mógł znieśc tego
        ciągłego "honorowego" pi.erd.ole.nia tej życiowej malkontentki, która jak widac
        po wygladzie w.pie.przy.ła wszystkie swoje i innych rozumy.....
        Jak ona sie rusza, jakie ona ma 'kobiece' odzywki.....
        mamusia moze byc z niej dumna:)))
        A najlepszy moment jaki widziałem to jak gruba 'wspinała' sie po drabince
        sznurowej. Błahahahahahahahahahahaha...
        Ale utuczone prosię sapało, stekało......
        jakby była konkurencja kto pierwszy wciagnie np. 100 chlebów to z palcem w d***
        gruba by to zrobiła w 20 sekund:)))))

tassman:0
        ps.bardzo chce aby Wileki Brat jej nie wypuscił z domu. Sama przecież nie
        ucieknie:)) no bo jak? Nie wejdzie na dach (bo nie wciagnie dupska), nikt jej w
        tym nie pomoze (bo to automatyczny out z domu jest -a wszyscy oprócz tego
        hipopotama przyszli tam wygrac forsę), a jakby jakimś cudem wpełzła na ten dach i
        to i tak zarwie się on pod tą półtonową godzillą i spowrotem wyladuje ona w
        domu:)))
        Błahahahahahahahahahahhahahahahahahaha......
        I co zrobisz spasluchu???

tassman:)
        • tolba Re: spaśluch okrutny 28.03.02, 10:03
          Tass, rozwaliłeś mnie tymi schaboszczakami :)))
          • Gość: Asia Re: Czy klops sie ......... IP: 213.225.62.* 28.03.02, 10:16
            Czy klops sie kompal .....czy ktos ja widzial brodzaca w wannnie.... prosze
            powiedzcie....moze klops sie wody boi:))))))))))))))))))))))))))
            • Gość: A Re: Czy klops sie ......... IP: *.acn.waw.pl 28.03.02, 13:05
              nie klops tylko KOBIETA!
              nie kompal tylko kąpał!
              ja widzialam! tak w wannie, jak i nie raz pokazywali ja wchodzaca pod prysznic!
              watpie by bala sie wody!
              jezeli chcesz byc zlosliwa... to czepiaj sie jej charakteru! tego co mowi i co
              robi! ale zostaw jej wyglad w spokoju "panno NAJ"! bo nic mi innego do glowy
              nie przychodzi, jak zyczyc ci z caleego serca tuszy zolzy!
              pozdrawiam:)
              P.S.
              co ty bys bidulko zrobila, gdyby w BBB byli same "idealne" podobizny kena i
              chudej? co? musialabys chwalic ich pod niebiosa... az po ostatni stukot
              klawiaturki?:)
              • Gość: Asia Re: Chyba mie uwielbiasz ......... IP: 213.225.62.* 28.03.02, 13:22
                Chyba mie "uwielbiasz".........dziwne ze ci nie przeszkadza ze inni mowia na
                zolze grubas.....widze ze na moj "widok" wychodzisz ze skory....nie jestem az
                taka "straszna" jak mnie "maluja":))))))))))))))))))))
                pzd.
                • Gość: A Re: Chyba mie uwielbiasz ......... IP: *.acn.waw.pl 28.03.02, 15:49
                  ty masz jednoznaczny nick i styl... kobiety!:)
                  mierzi mnie ocenianie ludzi po wygladzie:(
                  a brzydzi... wyjatkowo brzydzi... gdy kobieta w ten sam ordynarny sposob ocenia
                  inna kobiete:(
                  nie bede sie wtracala do facetow, nie znam az tak dobrze ich psychiki...
                  natomiast umiem sie wczuc w sytuacje zolzy teraz... i potem gdy ktos jej te
                  wpisy pokaze! nie bedzie to dla niej pierwszy raz gdy uslyszy "pare milych
                  slow" na swoj temat... ale mysle ze wlasnie te slowa... padane z ust kobiety...
                  najbardziej ja zabola!
                  jestem szczupla, ale mam przyjaciol mniej lub bardziej puszystych... a nawet
                  potwornie puszystych... i gdyby ktokolwiek powiedzial choc jedno slowo z czesto
                  tu padajacych "klopsow", "wielorybow", "spaslakow"... mialby we mnie wroga nr 1.
                  zastanow sie, czy warto nasmiewac sie z wygladu! uroda to rzecz niezwykle
                  ulotna, wystarczy troszke czasu, troszke klopotow, jeden maly wypadek... i z
                  pieknej kobiety zostaje kaleka, z urodziwej nastolatki "zapasione monstrum"...
                  P.S.
                  licze na to, ze to przemyslisz...
                  a co do zachowania zolzy... coz... raz jest fantastyczna... raz ordynarna...
                  raz dziecinna:) i to jest chyba jej podstawowa wada, ktora mnie w niej
                  najbardziej denerwuje... zolza sama nie wie czego chce:)
                  • Gość: Asia Re: Chyba mie uwielbiasz ......... IP: 213.225.62.* 28.03.02, 16:08
                    Mysle ze troche za bardzo sie przejmujesz tym co inni pisza.... na pewno
                    znajdziesz nie 1-na kobietke ktora krytykuje:))))))))))
                    • Gość: A Re: Chyba mie uwielbiasz ......... IP: *.acn.waw.pl 28.03.02, 16:12
                      to nie jest pocieszenie:(
                      to dobicie konajacego
                      • Gość: Asia Re: Chyba mie uwielbiasz ......... IP: *.15.vie.surfer.at 28.03.02, 17:21
                        Dasz sobie rade nie "padniesz" na "polu bitwy".....a ja obiecuje ze nie bede
                        obrazac "twoich puszystych":)))))))))))
                        pzd
        • Gość: amis Re: spaśluch okrutny IP: *.katowice.pik-net.pl 28.03.02, 10:15
          W każdej z dotychczasowych edycji BB TVN funduje widzom tzw. grubą babę. Zastanawiałem się po
          co a terez chyba wiem. Po to by tacy jak tassman mogli dać upust swoim emocjom.
          • tolba Re: spaśluch okrutny 28.03.02, 11:00
            Nie, chodzi po prostu o ekstremę. W scenariuszu BB3 jest przewidziany seks
            Chemika z Grubą dla podniesienia atrakcyjności programu. TVN ma przesyłać do
            wszystkich skrzynek pocztowych w Polsce torebki na 'zwrotne' emocje :))))
        • Gość: adaś Re: spaśluch okrutny i dżwig. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 13:06
          Wiecie dlaczego gruba nie chciała wejść po drabince?
          Bo bała się, że urwie dźwig.
          Drabinka i tak dobrze się trzymała. Chociaż pewnie chciała już jęknąć!

• Gość: magdi Re: spaśluch okrutny IP: 217.17.32.* 28.03.02, 17:22
          wiesz co? przemawia przez Ciebie nienawiść do osób otyłych, nic więcej, założę
          się ze masz oblepiony tłuszczem mózg
    • Gość: zdzisio Re: MIĘTKKI WYSZEDŁ BEKSA ZOSTAŁA IP: 192.168.100.* 28.03.02, 11:09
      Beksa to stara cwaniara. Swoją bazarową gadką chce omamić resztę domowników.
      Obiecała, że wyjdzie i co ? Teraz odkręca wszystko. Wiadomo, chodzi o kasę.
      Tylko po co to całe zamieszanie, ten płacz rodem z Oscarów.
      I tak wiadomo, że po dobroci nie wyjdzie. Trzeba skombinować ten dźwig jak
      najszybciej żeby ją wreszcie wyciągnął stamtąd. Albo suwnice żeby ją raz a
      dobrze posunęła.
      • mawyr Re: MIĘTKKI WYSZEDŁ BEKSA ZOSTAŁA 28.03.02, 12:39
        A co Ci suwnica zawiniła ?
      • Gość: prew Re: MIĘTKKI WYSZEDŁ BEKSA ZOSTAŁA IP: *.chello.pl 29.03.02, 00:18
        ani madre ani dowcipne
    • Gość: KATO Re: MIĘTKKI WYSZEDŁ BEKSA ZOSTAŁA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.02, 16:57
      Ceterum censeo: Gruba go home!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka