Dodaj do ulubionych

JA TAM LUBIE ŁUKASZA

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 18:11
Czytam wasze posty i z niektórych naprawdę chce mi sie śmiać ale czasami to i
płakać, Jezeli Wy - osoby chyba średniointegentne ( serfujecie po necie,
zaglądacie na portal gazeta.pl ) macie takie poglady to ja sie chyba wypisuje z
takiego społeczeństwa, które chwilami jest tak zacofane i nietolerancyjne.
Ludzie!!!! Hitlerowcy byli by z Was dumni. Odgadywanie orientacji seksualnych
po wygladzie lub po zachowaniu???????????? Sredniowiecze.
Prawdopodobnie padna tutaj na mnie gromy i oskarzenia o inna niz wasza
orientacje seksualna ale sie nie przejmuje tym, jeżeli to beda głosy e-
andertalczyków to nie ma sie czym przejmować.
Łukasz jesteś super i masz naprawde chwilami dość zdrowe i pragmatyczne
poglądy. Cześć
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: JA TAM NIE LUBIE ŁUKASZA, ale... IP: *.acn.waw.pl 28.03.02, 18:45
      w jednym masz racje... nazywanie go gejem jest obraza dla gejow!:)
      i nie jest to argument merytoryczny w jakiejkolwiek dyskusji!:)

natomiast facet ktory kreuje sie na "maczo"... opowiada niestworzone historie o
      swoich podbojach... jednoczesnie ostro przesadzajac z dbaniem o swoj wyglad...
      jest klamczuchem:(
      jest egocentrykiem:(
      nie umie pracowac w grupie, a juz tym bardziej jej przewodzic:(
      no i prowadzi w sumie podwojna gre... w domu BB i w pokoju zwierzen...:(

nie sluchaj argumentow domoroslych psychologow... typu "pedal" o kenie
      czy "worek tluszczu" o zolzie... baw sie tak dobrze jak pare osob tutaj:)
      BBB i forum BBB... podgladamy mieszkancow i czytamy spostrzezenia innych... i
      nic wiecej:) tolerancji juz nie nauczysz... a wlosy rwac z glowy z powodu
      innych... hmm... wylysialbys szybciutko!:))))

pozdrawiam:)
      • Gość: IGGY Re: JA TAM NIE LUBIE ŁUKASZA, ale... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 12:26
        przykro nam że jesteśmy nazywani "pierwotniakami", przez RADORA, ale mam
        przypuszczenia że on chyba jest najlepszym kumplem KENA, cóz......pozostawiam
        to bez komentarza
    • Gość: RADOR Re: JA TAM LUBIE ŁUKASZA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 22:53
      Łukasz dzisiaj był bezbłędny!!! Siła spokoju, a ta dziewczyna która tak sie
      darła to naprawdę zachowuje sie dziwnie i najśmieszniejsze jest to, że
      denerwuję i prowokuje ja spokój łukasza. Trzeba mu przyznać, że w domu BB
      naprawdę wszyscy wszystkich obgaduja. Łukasz !!!!Siła spokoju.
      • Gość: gonitwa Re: JA TAM LUBIE ŁUKASZA IP: *.chello.pl 30.03.02, 00:09
        Chciałabym zauważyć, że to nie jest spokój, tylko arogancja i buta. Oraz
        megalomania do sześcianu. :(((
        pozdrawiam
        • Gość: RADOR Re: JA TAM LUBIE ŁUKASZA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 00:21
          Gość portalu: gonitwa napisał(a):

> Chciałabym zauważyć, że to nie jest spokój, tylko arogancja i buta. Oraz
          > megalomania do sześcianu. :(((
          > pozdrawiam

A mi sie wydaje, że mylisz pewność siebie z arogancja. A jezeli nawet, to czy
          musi być taki wspaniały jak inni??? Ci, którzy po tygodniu znaleźli sobie
          PRZYJACIÓŁ w domu BB??????????????
          pozdrawiam
          • virge Re: JA TAM LUBIE ŁUKASZA 30.03.02, 18:59
            Gość portalu: RADOR napisał(a):

> Gość portalu: gonitwa napisał(a):

> A mi sie wydaje, że mylisz pewność siebie z arogancja.

Kenio jest zakochany w sobie i uważa się za pępek świata, a Fryta powinna go
            najzupełniej olać...
    • Gość: kaziu Re: JA TAM LUBIE ŁUKASZA IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 30.03.02, 00:12
      wolno ci, w końcu różne są zboczenia.
      • Gość: RADOR Re: JA TAM LUBIE ŁUKASZA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 00:23
        Gość portalu: kaziu napisał(a):

> wolno ci, w końcu różne są zboczenia.

kaziu!!! Prosze abyś mi wytłumaczył w której książce mogę przeczytać o takim
        zboczeniu?? I jak sie to naukowo nazywa. Bo to co napisałeś w swoim poście to
        jest śmieszne.
        pozdrawiam
        • Gość: kaziu Re: JA TAM LUBIE ŁUKASZA IP: 195.114.189.* 31.03.02, 00:47
          Czy ty wierzysz tylko w to co jest napisane w książkach?
          Za zboczenie uważam fakt, jeśli ktos mówi o takiej "cizi" jak Ken,że jest
          super. Bo normalne to na pewno nie jest.
          Ale nie przejmuj się jak już powiedziałem wolno ci tak uwazać, przecież zawsze
          jest szansa, że kiedyś zmądzrzejesz.
          Acha i jeszcze jedno - możliwe, że kiedyś ktoś napisze o tym w książce wtedy
          będziesz miał podstawę aby mi uwierzysz. Trzymaj się tymczasem.
    • Gość: maa Re: JA TAM LUBIE ŁUKASZA IP: *.za-tp.digi.pl 30.03.02, 01:56
      spokojny, szczery, całkiem fajny chłopak, który w przeciwieństwie do innych
      (oprócz Harnasia) nie wdaje sie w głupie afery i plotkarstwo...
      Jestem za nim! A Zołza niech przypomni sobie o swoim honorze... i do domu!
      • Gość: RADOR Re: JA TAM LUBIE ŁUKASZA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 06:22
        Dziękuje za głos poparcia!!!!!
        Wesołych świąt
        • Gość: A chello Re: JA TAM LUBIE ŁUKASZA IP: *.chello.pl 30.03.02, 12:18
          Oczywiscie Rador ma racje. ken nie jest odpowiedzialny za to ze Fryta jest nim
          zauroczona. Jest przystojny wiec to wykorzystuje. Inne osoby sa po prostu
          zazdrosne. Taki dres Wojtas na przyklad. POwiedzial ze nie lubi jak ktos
          wpisuje swoje imie w serduszka. Nie jego kurwa interes. Przy takim dresie mozna
          umrzec z nudow, podobnie jak przy Zouzie, czy Barbi.
          Jedyne osoby, dla ktorych wartyo ogladac ten program to Ken i Fryta. Reszta
          jest nudna. Nudna jak BB2.
    • Gość: Marquez1 Re: JA TAM LUBIE ŁUKASZA IP: *.net.autocom.pl 30.03.02, 13:24
      Szkoda,że mu Fryta nie dała w dziób,może by się pustaczek rozpłakał.To dopiero
      byłby ubaw.A tym którzy lubią lalunię-Kenia radzę przemyć oczy.
      Wesołych Świąt
    • Gość: Coen Re: JA TAM LUBIE ŁUKASZA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 13:33
      I wlasnie takiemu oto Kenowi, chodzi zeby tak o Nim myslec. Mam tylko nadzieje,
      ze wyjasni sie, kto jest naprawde falszywy. Do tej pory w moich oczach
      przegrywa wlasnie Ken. Pozdrawiam.
      • Gość: LALA Re: JA TAM NIE LUBIE ŁUKASZA IP: 81.21.194.* 30.03.02, 14:47
        Postanowilam wlaczyc sie do dyskusji choc nie mialam na to ochoty. Osoba,ktora
        wymyslila ten temat do dyskusji jest z Olsztyna (widac to po adresie) tak jak i
        ja.Mam prosbe nie myslcie, ze wszyscy w Olsztynie sa tak walnieci i nie
        normalni,ze podoba im sie "Wiewiora". zdecydowana wiekszosc, (wlasciwie to
        wszystkie) moich kumpel ma to samo zdanie co ja. Lukaszek to debil, widac to na
        pierwszy rzut oka.Wspolczuje tym, ktorzy tego nie zauwazyli. Pozdrawiam

• Gość: RADOR Re: JA TAM NIE LUBIE ŁUKASZA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 19:29
          Gość portalu: LALA napisał(a):
          . Lukaszek to debil, widac to na
          >
          > pierwszy rzut oka.Wspolczuje tym, ktorzy tego nie zauwazyli. Pozdrawiam
          >

Odpowiadam na Twoje zarzuty Ty domorosły psychiatro. Czy Ty wiesz o czym Ty
          piszesz???? Znasz pojecie debil??? Podam Tobie ( wg. Encyklopedii PWN ).
          Debil - z łac. "debilis" - ktoś niedorozwinięty umysłowo, ułomny, słaby.
          debilizm - lekka forma niedorozwoju umysłowego umozliwiajaca nauke, pisanie,
          wykonywanie prostego zawodu oraz czynności.
          Po pierwsze: podejrzewam, że przed wejściem do domu BB wszyscy ochotnicy przeszli
          testy psychologiczne, tak więc psycholodzy i psychiatrzy wyłapaliby taka osobe,
          jezeli im sie to nieudało to ja Tobie gratuluje wiedzy medycznej.
          Po drugie : z ankiety wynika, że Łukasz jest kierownikiem w firmie(?!?) Ha!!! To
          chyba nie jest prosta czynność, no chyba że sie mylę.
          Po trzecie : niektóre z bitew wykazały, że Łukasz myśli i działa racjonalnie.
          Pozdrawiam.
          • Gość: Metaxa Re: JA TAM NIE LUBIE ŁUKASZA IP: 212.244.106.* 30.03.02, 19:59

> debilizm - lekka forma niedorozwoju umysłowego umozliwiajaca nauke, pisanie,
            > wykonywanie prostego zawodu oraz czynności.

Ooo, tototo.... wlasnie.. umie czytac i pisac, wykonuje proste czynnosci... i na
            tym koniec. >:)

> Po drugie : z ankiety wynika, że Łukasz jest kierownikiem w firmie(?!?) Ha!!! T
            > o
            > chyba nie jest prosta czynność, no chyba że sie mylę.

Mylisz sie. Kierownikiem nie zostaje osoba najmadrzejsza, tylko taka, ktora ma
            najlepszy uklad.

> Po trzecie : niektóre z bitew wykazały, że Łukasz myśli i działa racjonalnie.

Ktore?????

• Gość: RADOR Re: JA TAM NIE LUBIE ŁUKASZA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 20:18
              Gość portalu: Metaxa napisał(a):

> Gość portalu: RADOR napisał(a):
              >
              > >
              > Ooo, tototo.... wlasnie.. umie czytac i pisac, wykonuje proste czynnosci... i n
              > a
              > tym koniec. >:)
              >
              >
              > > Po drugie : z ankiety wynika, że Łukasz jest kierownikiem w firmie(?!?) Ha
              > !!! T
              > > o
              > > chyba nie jest prosta czynność, no chyba że sie mylę.
              >
              >
              > Mylisz sie. Kierownikiem nie zostaje osoba najmadrzejsza, tylko taka, ktora ma
              > najlepszy uklad.
              Wiesz! A mi jest ciebie żal, że pracujesz ( jezeli pracujesz ) w takiej firmie, w
              ktrej kierownikiem zostaje sie dzięki układom. A może po prostu z ciebie wychodza
              kompleksy??
              >
              >
              > > Po trzecie : niektóre z bitew wykazały, że Łukasz myśli i działa racjonaln
              > ie.
              >
              >
              > Ktore?????
              Przyznaje sie, że nie obserwuje dokładnie BBB, ale była taka bitwa w której
              Łukasz musiał tłumaczyc jak ustawić litery. To nie była bitwa, która wymagała
              siły fizycznej ale bystrości umysłu. Podejrzewa, że dla debila posługiwanie sie
              pojeciami abstrakcyjnymi ( dość szybko) takimi jak prawo, lewo, do przodu byłoby
              trudne.
              >
              >

• Gość: gonitwa Re: JA TAM NIE LUBIE ŁUKASZA IP: *.chello.pl 30.03.02, 20:32

> Przyznaje sie, że nie obserwuje dokładnie BBB, ale była taka bitwa w której
                > Łukasz musiał tłumaczyc jak ustawić litery. To nie była bitwa, która wymagała
                > siły fizycznej ale bystrości umysłu. Podejrzewa, że dla debila posługiwanie
                sie
                >
                > pojeciami abstrakcyjnymi ( dość szybko) takimi jak prawo, lewo, do przodu
                byłob
                > y
                > trudne.

Daj spokój, RADOR!
                To rzeczywiście było wyjątkowo skomplikowane zadanie.;))))) A mimo to czerwoni
                je przegrali, i to właśnie przez Kena, który myślał wolniej niż Hydro.:)))
                To dopiero obciach dla Keniusia, który przecież niedawno skarżył się w pokoju
                zwierzeń, że nie odpowiada mu poziom intelektualny Hydro. :)))
                pozdrawiam
    • Gość: Hadley Re: JA TAM LUBIE ŁUKASZA IP: *.katowice.msk.pl 30.03.02, 18:14
      Jeżeli popatrzę na Zouzę, Madzię albo Frytę to ...... rzeczywiście lubię Kena.
    • Gość: noname Re: JA TAM LUBIE ŁUKASZA IP: *.csk.pl 30.03.02, 20:27

> Czytam wasze posty i z niektórych naprawdę chce mi sie śmiać ale czasami to i
      > płakać,

taka hustawka nastrojow to sie moze wizyta u psychologa rodzinnego skonczyc - ja
      bym tam przestal czytac :)

> Jezeli Wy - osoby chyba średniointegentne ( serfujecie po necie,
      > zaglądacie na portal gazeta.pl )

a myslalem, ze do tego "serfowania i zagladania" nie trzeba inteligencji nawet
      sredniej...

> macie takie poglady to ja sie chyba wypisuje z
      > takiego społeczeństwa, które chwilami jest tak zacofane i nietolerancyjne.

no trudno. skoro musisz - wypisuj sie. bede tesknil :)

> Ludzie!!!! Hitlerowcy byli by z Was dumni. Odgadywanie orientacji seksualnych
      > po wygladzie lub po zachowaniu???????????? Sredniowiecze.

a po czym jeszcze rozpoznaje sie orientacje seksualna? gdyby Ken dosiadl Pawla
      zamiast Frytki to mozna miec juz stuprocentowa pewnosc? ;)

> Prawdopodobnie padna tutaj na mnie gromy i oskarzenia o inna niz wasza
      > orientacje seksualna ale sie nie przejmuje tym, jeżeli to beda głosy e-
      > andertalczyków to nie ma sie czym przejmować.

a ci "eandertalczycy" to kto? i jak ich rozpoznajesz po wygladze czy po
      zachowaniu? ;)

> Łukasz jesteś super i masz naprawde chwilami dość zdrowe i pragmatyczne
      > poglądy. Cześć

tak. i dzieki niemu wiem, ze cialo i muskuly to nie wszystko. liczy sie jeszcze
      makijaz :)
    • Gość: Big Bat Re: JA TAM LUBIE ŁUKASZA IP: *.swit.futuro.pl 30.03.02, 22:25
      Nie można osądzać ludzi po wyglądzie ? To dlaczego napisałaś że Łukasz jest
      super? Znasz go osobiście ?
    • Gość: anie Re: JA TAM LUBIE ŁUKASZA IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 13:45
      NR 1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka