Dodaj do ulubionych

CO SIE DZIEJE Z TYM FORUM?

IP: 62.233.168.* 31.03.02, 19:15
CO SIE Z WAMI DZIEJE LUDZISKA? JA ROZUMIEM, ZE SA SWIETA, ALE CZEMU TU NIKOGO
NIE MA... NIKT NIC NOWEGO NIE NAPISAL OD 1/2 GODZINY. A POZA TYM CO ZA DUPEK
WRZUCA TU POSTY Z POPRZEDNICH BB? O CO W OGOLE CHODZI?
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: CO SIE DZIEJE Z TYM FORUM? IP: 212.160.129.* 31.03.02, 19:47
      Ten palant zwraca na siebie uwage. Widocznie ma[mial]trudne dziecinstwo.Nie
      bede wiecej pisal bo zaraz bedzie riposta i wtedy dopiero rozpeta sie pieklo.
      • auala Re: CO SIE DZIEJE Z TYM FORUM? 31.03.02, 19:51
        Gość portalu: mm napisał(a):

> Ten (palant! - zanim zaczniesz kogos obrazac pomysl chwilke)
        zwraca na siebie uwage. Widocznie ma[mial]trudne dziecinstwo.
        Prosze prosze - jaki domorosly psycholog :)
        Nie
        > bede wiecej pisal bo zaraz bedzie riposta
        Otoż jest!
        i wtedy dopiero rozpeta sie pieklo.
        Piekło - masz wyrazna tendencje do przesadzania

• auala Re: CO SIE DZIEJE Z TYM FORUM? 31.03.02, 19:48
      Gość portalu: LAURA napisał(a):

> CO SIE Z WAMI DZIEJE LUDZISKA?
      Czesc z nas ma swoje rodziny i z nimi spedza Świeta.
      JA ROZUMIEM, ZE SA SWIETA, ALE CZEMU TU NIKOGO
      > NIE MA... NIKT NIC NOWEGO NIE NAPISAL OD 1/2 GODZINY. A POZA TYM CO ZA DUPEK
      Uwazaj kogo nazywasz dupkiem...
      > WRZUCA TU POSTY Z POPRZEDNICH BB? O CO W OGOLE CHODZI?
      Chodzi o to, zeby cos uswiadomic - zastanow sie co . MOze to Ci cos da. Wesołych
      Swiat

• Gość: A NUDA! IP: *.acn.waw.pl 31.03.02, 19:48
      kretyn sie bawi:(
      moze jak wroci stala brygada.... to nie bedzie mial szans?
      poki co... nie denerwuj sie! jeszcze chwilka a BBB w TV bedzie:)
      a potem ktos na 100% przyjdzie!:)
      Wesolych Swiat! bez nerwow!:)
      pozdrawiam:)
      • Gość: gonitwa Re: NUDA! IP: *.chello.pl 31.03.02, 19:55
        Hejka, A :)))))
        Witam świątecznie!
        Jak widzę nie tylko ja siedzę przy kompie nawet w święta. :)))
        pozdrawiam :)
        • Gość: A Re: NUDA! IP: *.acn.waw.pl 31.03.02, 20:09
          gonitwa:)
          sama powiedz ile mozna rodzinke ogladac?:)))
          ja dzisiaj spedzilam ponad 6 godzin w cudownym towarzystwie! rodzice, babcia i
          tesciowa!:)) wystarczy!:)
          P.S.
          wesolych swiat:) z rodzinka w umiarkowanym stezeniu!:)))))

• Gość: gonitwa Re: NUDA! IP: *.chello.pl 31.03.02, 20:14
            Moje święta sa tym razem zupełnie wyjątkowe - spędzam je w łóżku z grypą. :(
            Ale za to prawie bez rodzinki. :)))
            pozdrawiam :)))

PS. Nie moge się doczekać, kiedy znów usłyszę "big brawer" :)))
            • Gość: A Re: NUDA! IP: *.acn.waw.pl 31.03.02, 20:23
              wspolczuje!:)
              pociesze cie, ze my z mezem ostatniego sylwestra spedzilismy w lozku... ale z
              mega temeperaturkami i... angina:))))
              • Gość: gonitwa Re: NUDA! IP: *.chello.pl 31.03.02, 20:26
                Uch, to to też mieliście wesoło.:)

Ale co tam choroba - za chwilę nominacje! ;))))))))
                • Gość: A Re: NUDA! IP: *.acn.waw.pl 31.03.02, 20:30
                  nominacje ogladaj na lezaco! bo jak soltysika i jego "usmiech" zobaczysz mozesz
                  stracic przytomnosc!... grypa baaaaaaardzo oslabia... czlowiek nie umie wtedy
                  bronic sie przed stresem i innymi zagrozeniami zewnetrznymi... a takim wlasnie
                  zagrozeniem dla twego zdrowia bedzie za chwil kilka soltysik i jego "uroczy
                  usmiech":)
                  pozdrawiam goraco!:)
                  • Gość: gonitwa Re: NUDA! IP: *.chello.pl 31.03.02, 20:35
                    dzięki za troskę :))))))))))
                    idę się więc położyć i wrócę później, jeśli będę w stanie :)
      • hi-hi piekło nadchodzi ..........(stara brygada? ha ha ) 31.03.02, 21:26
        Gość portalu: A napisał(a):

> kretyn sie bawi:(
        > moze jak wroci stala brygada.... to nie bedzie mial szans?
        > poki co... nie denerwuj sie! jeszcze chwilka a BBB w TV bedzie:)
        > a potem ktos na 100% przyjdzie!:)
        > Wesolych Swiat! bez nerwow!:)
        > pozdrawiam:)

----------
        a więc dziecino kimkolwiek jesteś
        wiedz że nie jestem w tym wieku dziecięceym jak ty
        by zwracać na siebie przed jakimiś wirtualnym dzieciakami jak ty

przypominam stare posty by inni pośmiali się
        ze starych dziejów i by zobaczyli że
        nie warto się aż tak podnieceć BB3 gdyż
        za jakiś czas nie będzie to nikogo nie obchodziło (tak
        jak dziś nie obchodzą was wspominki o BB 1 i BB2)

po kolejne jestem na tym forum
        od samego początku
        byłem podczas bb2 i bb1 i w ogóle od
        samego początku gazety.pl więc
        nie mów mi tu o jakiejś "starej brygadzie"
        bo gadasz głupoty.

poza tym kto ci każe czytać stare wątki jak nie chcesz ? ja ?
        noo , to miłych świąt życzę

;-))

hi-hi
        pzdr

ps. teraz w forum BB3 juz nie pisuje za często bo
        to najnudniejsza edycja jaką widziałem
        jedynie "sex" w BB uratował TVN od klapy
        co pozwala mi sądzić że wszystko było ukartowane...
        • Gość: npojazd Re: piekło nadchodzi ..........(stara brygada? ha ha ) IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.03.02, 21:46
          Hi-hi to czekaj na pioruny na twoją głowę!!!!:)
          Gonitwa-jak to miło że nie tylko ja spędzam Święta na chorobowym:)
          Peace 4 all of U:)
          • Gość: gonitwa Re: piekło nadchodzi ..........(stara brygada? ha ha ) IP: *.chello.pl 31.03.02, 21:54
            npojazd, no to przybij piątkę :)))))

Hi-hi, tak się składa, że jesteś młodszy od A, więc nie gadaj głupot. :)))
            A poza tym - ja też przyłączam się do prośby, żebyś nie wyciągał na wierzch
            tych staroci. I nie obrażał ludzi.

pozdrawiam
            • hi-hi Re: piekło nadchodzi ..........(stara brygada? ha ha ) 31.03.02, 21:59
              Gość portalu: gonitwa napisał(a):

> npojazd, no to przybij piątkę :)))))
              >
              > Hi-hi, tak się składa, że jesteś młodszy od A, więc nie gadaj głupot. :)))
              > A poza tym - ja też przyłączam się do prośby, żebyś nie wyciągał na wierzch
              > tych staroci. I nie obrażał ludzi.
              >
              > pozdrawiam

-------------
              nie wiem ile ma lat A
              ale jego teksty i zaangażowanie w BBB
              sugerowały mi że ma około 12-15 lat

po drugie to mnie nazwali : palantem itp

więc kto tu kogo obraża ?

a może ja obrazam ludzi bo podnosze stare wątki ? hmmmmm

;-)

hi-hi
              pzdr
              • Gość: gonitwa Re: piekło nadchodzi ..........(stara brygada? ha ha ) IP: *.chello.pl 31.03.02, 23:01
                hi-hi
                mam gorączkę, nie chce mi się dyskutować.
                Proszę tylko, żebyś dał spokój starym postom. Ten kto ma ochotę sobie
                powspominać - poszpera w archiwum i będzie zadowolony.
                pozdr.
        • Gość: A Re: piekło nadchodzi ..........(stara brygada? ha ha ) IP: *.acn.waw.pl 31.03.02, 22:07
          hi hi!:)
          1) podnieca mnie tylko i wylacznie moj maz:)
          2) nie mow do mnie "dziecinko"... bo ani nia nie jestem:) ani nie zycze sobie
          byc tak nazywana przez kogokolwiek obcego:)
          3) jestem na forum od poczatku:) BB1 czytalam, BB2 czytalam i czasem pisalam
          (nick Aneczka... obecnie zahaslowany... wiec nie uzywam... nie chce komus w
          parade wchodzic), ta edycje "wyczulam" juz na poczatku jako najciekawsza (i
          sprobuj mnie przekonac ze taka nie jest!) wiec postanowilam "dac glos":)
          4) ciebie pamietam... jako nick... ale sorry slonko... twoje czasy chyba juz
          minely... podobnie jak pamietam juz chyba znudzonego BB krzelopa i paru innych:)
          5) argument, ze jestes tu "starym bywalcem" bo 'od poczatku forum" nie jest
          argumentem merytorycznym... gdyz w niczym nie tlumaczy twojego zachowania...
          robisz "burdel" w postach i tyle!
          6) badz mezczyzna! i przyznaj racje... i albo baw sie dobrze... albo daj
          spokoj... bo wracanie do historii moze jest mile i wzruszajace... ale nie
          zawsze i nie wszyscy chca do niej wracac:)
          mam nadzieje, ze w zaden sposob nie poczules sie urazony moja ostatnia
          wypowiedzia, przemyslisz ja i pokazesz sie z innej... byc moze duzo bardziej
          sympatycznej strony!:)
          wesolych swiat:)
          • hi-hi Re: piekło nadchodzi ..........(stara brygada? ha ha ) 31.03.02, 22:30

> hi hi!:)
            > 1) podnieca mnie tylko i wylacznie moj maz:)
            ----
            i dobrze ,tak trzymać !

> 2) nie mow do mnie "dziecinko"... bo ani nia nie jestem:) ani nie zycze sobie
            > byc tak nazywana przez kogokolwiek obcego:)
            -----
            mysle że nazwanie kogoś dzieciną jest ardziej kulturalne niż nazwanie kogoś
            kretynem !!!
            nie sądzisz ?

> 3) jestem na forum od poczatku:) BB1 czytalam, BB2 czytalam i czasem pisalam
            > (nick Aneczka... obecnie zahaslowany... wiec nie uzywam... nie chce komus w
            > parade wchodzic), ta edycje "wyczulam" juz na poczatku jako najciekawsza (i
            > sprobuj mnie przekonac ze taka nie jest!) wiec postanowilam "dac glos":)
            ------
            dla mnie to nudy ,nudy. Wszystko co tam ciekawe zostało zapoczątkowane przez sex
            kena z frytą. Życie seksualne innych i dalsze perypetie z tym związane nie
            obchodzą mnie tak bardzo jak ciebie...więc to BB3 mnie nudzi

> 4) ciebie pamietam... jako nick... ale sorry slonko... twoje czasy chyba juz
            > minely... podobnie jak pamietam juz chyba znudzonego BB krzelopa i paru innych:
            > )
            -----------
            jakie czasy ? i czemu mineły ? ale to powaznie traktujesz. myśle że mam prawo
            pisac kiedy chcę i nitk mi tego nie zabroni...!!

> 5) argument, ze jestes tu "starym bywalcem" bo 'od poczatku forum" nie jest
            > argumentem merytorycznym... gdyz w niczym nie tlumaczy twojego zachowania...
            > robisz "burdel" w postach i tyle!
            ------
            no przecież to ty wyciagasz jakąś starą gwardie ,więc dałem tobie tylko odpowiedź
            że ja jestem tu od samego początku. Wiec czemu teraz odwracasz kota ogonem ,
            hmmm ??
            I jaki burdel ? Gdzie jest napisane że nie można odpowiadac na stare wątki ?
            Korzystam tylko z wolnośći i prawa jakie daje gazeta.pl

> 6) badz mezczyzna! i przyznaj racje... i albo baw sie dobrze... albo daj
            > spokoj... bo wracanie do historii moze jest mile i wzruszajace... ale nie
            > zawsze i nie wszyscy chca do niej wracac:)
            > mam nadzieje, ze w zaden sposob nie poczules sie urazony moja ostatnia
            > wypowiedzia, przemyslisz ja i pokazesz sie z innej... byc moze duzo bardziej
            > sympatycznej strony!:)
            --------
            dałem tobie chyba wystarczające wyjaśnienia
            a jak chcesz mnie poznać z "milszej" strony to zapraszam na
            www.erodzinka.prv.pl lub na forum Towarzyskie na gazecie.pl

> wesolych swiat:)
            ---
            uśmiechu i luzu
            tobie zyczy hi-hi

;-)
            • Gość: A Re: piekło nadchodzi ..........(stara brygada? ha ha ) IP: *.acn.waw.pl 31.03.02, 22:52
              badz tak mily i przeczytaj raz jeszcze! STAŁA BRYGADA!:)

cos ci sie przekrecilo i tyle!:)

ja caly czas wyluzowana jestem... jak masz watpliwosci to chyba wynikaja one z
              twojego malo obiektywnego punktu widzenia:)

nazwalam cie kretynem...hmm... tu masz racje:) ale tez nie powiedzialam "hi hi
              ty kretynie", ale jakis kretyn... tu delikatna roznica... ale w mysl
              zasady "uderz w stol a nozyce sie odezwa..." dalej glos:)
              przepraszam jezeli az tak cie to zabolalo!:) (wiem ze faceci lubia byc
              przepraszani... wiec robie to z niemala przyjemnoscia:)))

a teraz argument merytoryczny do naszej dyskusji:

uwazasz sie za czlowieka myslacego, z poczuciem humoru... wrecz stworzonego do
              forum (wlasciwe podkresl), wyslales post "przypominajacy poprzednie edycje"...
              zero odzewu... poza oburzeniem... ruszylo cie... wyslales kolejne ( myle sie
              czy nie?)... chciales byc "bardziej dowcipny" czy tez przy kolejnych
              wysylaniach byles juz zlosliwy?:)
              moim zdaniem troszke nie przemyslales tego co robisz!:) a teraz znajdujac osobe
              chetna do dyskusji, a nie tylko i wylacznie do nazwania cie kretynem, odwracasz
              kota ogonem i robisz z siebie "cierpiacego luzaka":)

jak juz zauwazyles ... lubie miec ostatnie zdanie w dyskusji... (o ile czytales
              faktycznie moje posty... cos tam takiego sugerowalo!), wiec mam ugode dla nas (
              nie tylko mnie i ciebie, ale dla nas- forumowiczow i ciebie starego weterana)
              wszedles na forum BBB... nie na BB1 czy BB2... tylko na forum BBB... masz
              cos do powiedzenia? podejmij kolejny watek... jezeli dam rade z przyjemnoscia i
              ja go podejme:)

P.S.
              nie tak dawno pisalam o tym dlaczego tak chetnie tu przychodze i tak chetnie
              ogladam BBB:) powtorze ci zebys nie musial szukac... BBB jest nudne... forum
              jest nudne... ale BBB+forum:)))) to rozkosz dla umyslu :))))
              • hi-hi Re: piekło nadchodzi ..........(stara brygada? ha ha ) 31.03.02, 23:13

> badz tak mily i przeczytaj raz jeszcze! STAŁA BRYGADA!:)
                >
                > cos ci sie przekrecilo i tyle!:)
                >
                > ja caly czas wyluzowana jestem... jak masz watpliwosci to chyba wynikaja one z
                > twojego malo obiektywnego punktu widzenia:)
                >
                > nazwalam cie kretynem...hmm... tu masz racje:) ale tez nie powiedzialam "hi hi
                > ty kretynie", ale jakis kretyn... tu delikatna roznica... ale w mysl
                > zasady "uderz w stol a nozyce sie odezwa..." dalej glos:)
                > przepraszam jezeli az tak cie to zabolalo!:) (wiem ze faceci lubia byc
                > przepraszani... wiec robie to z niemala przyjemnoscia:)))
                ----------
                nie rób z siebie i mnie kretyna, wiesz równie dobrze jak ja
                że ten "jakiś" to "hi-hi" , więc nie próbuj teraz wpleść w to jakies subtelności
                i delikatności , ani to nie było subtelne ani kulturalne (a za taka mam wrażenie
                chcesz się uważać)

>
                > a teraz argument merytoryczny do naszej dyskusji:
                >
                > uwazasz sie za czlowieka myslacego, z poczuciem humoru... wrecz stworzonego do
                > forum (wlasciwe podkresl), wyslales post "przypominajacy poprzednie edycje"...
                > zero odzewu... poza oburzeniem... ruszylo cie... wyslales kolejne ( myle sie
                > czy nie?)... chciales byc "bardziej dowcipny" czy tez przy kolejnych
                > wysylaniach byles juz zlosliwy?:)
                -----
                błąd, wszystkie te posty wysłałem od razu w środku nocy gdy jadłem późną kolację
                i miałem chwilę by powspominac BB1 i BB2
                sprawdź to zamim zaczniesz snuc jakieś pseudo naukowe wywody z analizy ludzkich
                zachowań

> moim zdaniem troszke nie przemyslales tego co robisz!:) a teraz znajdujac osobe
                >
                > chetna do dyskusji, a nie tylko i wylacznie do nazwania cie kretynem, odwracasz
                >
                > kota ogonem i robisz z siebie "cierpiacego luzaka":)
                -------
                uwież mi na słowo że znajomych w realu i wirtualnie do gadania mam az za dużo !!
                właśnie gdy odnawiałem te posty wołali mnie na czata
                zapraszan na www.erodzinka.prv.pl
                więc kolejny raz się mylisz sadząc ze ja próbuje sobie szukac towarzyszy do
                dyskusji

>
                > jak juz zauwazyles ... lubie miec ostatnie zdanie w dyskusji... (o ile czytales
                >
                > faktycznie moje posty... cos tam takiego sugerowalo!), wiec mam ugode dla nas (
                >
                > nie tylko mnie i ciebie, ale dla nas- forumowiczow i ciebie starego weterana)
                > wszedles na forum BBB... nie na BB1 czy BB2... tylko na forum BBB... masz
                > cos do powiedzenia? podejmij kolejny watek... jezeli dam rade z przyjemnoscia i
                > ja go podejme:)
                ---------
                ha ha ha, a to dobre ?
                jak myślisz skąd ja wytrzasłem te stare wątki ?? hmm ?
                właśnie z tego forum
                i o ile się nie myle to nigdzie nie znalazłem zakazu zaglądania w głąb starszych
                wątków !!

>
                > P.S.
                > nie tak dawno pisalam o tym dlaczego tak chetnie tu przychodze i tak chetnie
                > ogladam BBB:) powtorze ci zebys nie musial szukac... BBB jest nudne... forum
                > jest nudne... ale BBB+forum:)))) to rozkosz dla umyslu :))))

--------
                ja tez juz w któryms z watków pisałem dlaczego je tu przytargałem

BBB=forum to rozkosz dla umysłu ?? właśnie się rozkoszuję ;-))

;-))

hi-hi
                pzdr

buziaki ;-)
                • Gość: A Re: piekło nadchodzi ..........(stara brygada? ha ha ) IP: *.acn.waw.pl 31.03.02, 23:27
                  a czemu "stalej brygady" "panie hi hi wspominajacy z sentymentem" nie
                  skomentowales?:) czyzby bylo to niewygodne?:)

przeprosin nie przyjales... bo aluzji nie pojales:) a szkoda:)

dlaczego oczekujesz... ze bedziemy wspominac z toba BB1 i BB2 skoro trwa BBB?:)
                  czemu? po co?:) dla porownania?:) przeciez jak sam napisales watki sa dostepne!
                  wiec kazdy jak ma potrzebe moze w kazdej chwili do nich zajrzec!

nie powiedzialam ze szukasz znajomych... tylko (pomylilam sie! i tu masz
                  racje!) ze chce w jakis sposob przekonac mnie co mialo na celu wywlekanie
                  staroci na to forum? odp. NUDA:) moja dopowiedz: CHEC ZWROCENIA NA SIEBIE
                  UWAGI:)

mysle ze czas skonczyc ten watek...

jestes nieprzekonywalny... uwazasz ze to co zrobiles bylo "bardzo smieszne" a
                  my jestesmy "kupa gruzu nie znajaca sie na zartach":)
                  ze o wrodzonym czy nabytym na forum debilizmie nie wspomne...
                  szkoda

• hi-hi Re: piekło nadchodzi ..........(stara brygada? ha ha ) 31.03.02, 23:47

> a czemu "stalej brygady" "panie hi hi wspominajacy z sentymentem" nie
                    > skomentowales?:) czyzby bylo to niewygodne?:)
                    --------
                    nie chciało mi sie o tym pisać, bo rzeczewiscie źle to odczytałem i to widać ;-)
                    ale przecież stała czy stara brygada to nie podstawa naszej wymiany zdań, no nie ?

>
                    > przeprosin nie przyjales... bo aluzji nie pojales:) a szkoda:)
                    -----
                    nikt w sieci nie jest w stanie mnie obrazic, wiec nie czułem się obrażony
                    poza tym co to za przeprosiny jak potem "pluje sie dalej"
                    nie uwazasz ?

>
                    > dlaczego oczekujesz... ze bedziemy wspominac z toba BB1 i BB2 skoro trwa BBB?:)
                    >
                    > czemu? po co?:) dla porownania?:) przeciez jak sam napisales watki sa dostepne!
                    >
                    > wiec kazdy jak ma potrzebe moze w kazdej chwili do nich zajrzec!
                    ---------
                    a kto powiedział że oczekuje ? twój problem polega na tym że starasz się myslec
                    za mnie ,zajmij się swoimi myslami i nie wciskaj mi czegoś czego nie ma...!
                    pytam sie jeszcze raz , co gorsze , 30 głupich wątkóe o seksie kena z frytką czy
                    10 wątków wspomnikowych ? hmm !! poza tym raz jeszcze przypominam że nie ma
                    zakazu by tam wchodzić i przypominac
                    "niestety mamy wolność słowa w polsce" ;-)

>
                    > nie powiedzialam ze szukasz znajomych... tylko (pomylilam sie! i tu masz
                    > racje!) ze chce w jakis sposob przekonac mnie co mialo na celu wywlekanie
                    > staroci na to forum? odp. NUDA:) moja dopowiedz: CHEC ZWROCENIA NA SIEBIE
                    > UWAGI:)
                    --------------
                    zwrócenie na siebie uwagi przed jakimiś anonimowymi tworami sieci
                    to zabawa dla dzieci, ja po prostu jadłem sobie kolacje w nocy przy starych
                    wątkach
                    i korzystałem ze swoich praw obywatelskich
                    poza tym masz troche racji. Chciałem zasiać mętlik w te głupie forum
                    gdzie podstawa dyskusji to dywagacje o seksie kenaz frytka i ich dalszymi losami

;-)

>
                    > mysle ze czas skonczyc ten watek...
                    -----
                    ja też ;-)

>
                    > jestes nieprzekonywalny... uwazasz ze to co zrobiles bylo "bardzo smieszne" a
                    > my jestesmy "kupa gruzu nie znajaca sie na zartach":)
                    > ze o wrodzonym czy nabytym na forum debilizmie nie wspomne...
                    > szkoda
                    -------------
                    pokaż mi gdzie napisałem ze to co zrobiłem uważam za śmieszne ?
                    to jest tragicznie głupie i dziwie się że az tak to was zdenerwowało, w końcu
                    "stała brygada" ignoruje głupie watki ? wiec po co tu piszesz ? hmm ?

>

---------
                    tez pozdrawiam

hi-hi
                    • Gość: A wiec?:) IP: *.acn.waw.pl 01.04.02, 02:25
                      • Gość: Metaxa Re: do A IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 14:04
                        A, daj sobie spokój z przekonywaniem kogoś, kto jest jak cerata..
                        nieprzemakalny na argumenty. Na poczatku też mnie wkurzało wyciąganie starych
                        edycji, ale skoro ktos czuje wewnętrzny imperatyw i korzysta z mozliwości
                        jakie daje gazeta, to na zdrowie! (psychiczne) >:)))
                        Na szczęście tematy ze starych edycji dają się bez problemu odróżnić, więc
                        można ich - przy odrobinie wprawy - w ogóle nie zauważyć :)

Pozdrawiam serdecznie :)
                        • hi-hi Re: do A 01.04.02, 15:07
                          Gość portalu: Metaxa napisał(a):

> A, daj sobie spokój z przekonywaniem kogoś, kto jest jak cerata..
                          > nieprzemakalny na argumenty. Na poczatku też mnie wkurzało wyciąganie starych
                          > edycji, ale skoro ktos czuje wewnętrzny imperatyw i korzysta z mozliwości
                          > jakie daje gazeta, to na zdrowie! (psychiczne) >:)))
                          > Na szczęście tematy ze starych edycji dają się bez problemu odróżnić, więc
                          > można ich - przy odrobinie wprawy - w ogóle nie zauważyć :)
                          >
                          > Pozdrawiam serdecznie :)

----------
                          co za argument
                          równie dobrze ja mógłbym powiedzieć że
                          wy jestescie jak cerata ... nieprzemaklane na ar.... itd itp

czy wy chce mi udowodnić że macie racje
                          bo ja nie mam prawa odpowiadac na stare wątki
                          a kto wam każe włazić w te stare ? ja ?
                          co to za argumenty
                          dajcie luz bo pekne ze śmiechu...

jednym sie podoba takie przypominanie
                          a innym nie
                          troche tolerancji !! w końcu przytargałem tu tylko
                          pare starych watków i cigle macie pod reką ze 40 nowych !!
                          ludzie , klękajcie narody....

;-)

hi-hi
                          pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka