Dodaj do ulubionych

Superfoty Pabla na tle kredensu

IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 12:17
Zapraszam na oficjalna stronę największej gwiazdy BB3.
Cóż, jak widać na fotach zycie Pawełka to nieprzerwane pasmo przygód i wojaży.
strony.wp.pl/wp/pawel_iwuc
Szczególnie urzekł mnie wysublimowany gust Pabla , jego posrebrzana marynarka
w stylu wczesne disco polo na tle mebli Art deco .Cóż za ekstremalne doznania
wzrokowe.Andy Warhol się chowa .
Piszcie o swoich przeżyciach
Obserwuj wątek
    • Gość: Margaret Re: Superfoty Pabla na tle kredensu IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 03.04.02, 12:20
      Gust PAbla nie podlega dyskusji. Jest esencją dobrego smaku o obecnych trendów
      mody i za to kocham tego intelktualistę- przystojniaka i prawdziwego mężczyznę
      ah
      :)
    • Gość: Grzesław Re: Superfoty Pabla na tle kredensu IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 12:39
      Czy ktoś zna adres tego sklepu meblowego . Czy to przypadkiem nie Ikea . A ten
      mundurek Pabla to chyba od Armaniego
      • Gość: bbp Re: Superfoty Pabla na tle kredensu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 13:03
        Strona rewelacyjna! Zachwyciło mnie szczególnie swobodne podejście autora do
        ortografii i gramatyki polskiej.Cóż za odwaga! Paweł ma świetnych kolegów i
        będzie im wdzięczny za reklamę.
      • Gość: mysza Re: Superfoty Pabla na tle kredensu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 15:58
        wszystko czym otacza sie Pawel musi byc najwyzszej jakosci,nie moga to byc
        meble i ubrania kupowane w sklepach.wszystko jest szyte na miare u znakomitego
        krawca ktorego nazwiska nie mozna ujawnic ,najznamienitsze osoby chcialyby
        ubierac sie u niego co mogloby rozpraszac mistrza tworzacego tylko dla
        PABLA.kazdy zas mebel jest jedynym egzemplarzem tak zadkim ze po prostu
        bezcennym.
    • Gość: nowyy Re: Superfoty Pabla na tle kredensu IP: *.bud.polsl.gliwice.pl 03.04.02, 17:56
      Foty są niesamowite.Kazda z nich mogła by startowac po nagrode Pulitzera.
      Bardzo ciekawe zdjęcie jest Pabla z facetem w narodowych barwach.Co za
      sugestywny obraz-Pablo wspierający swoim ramieniem narodowego ducha walki.Po
      prostu nie mam słów dla kochanego Pawełka.Nie dość ze przystojny,dowcipny silny
      to jeszcze patriota
      • Gość: npojazd Re: Superfoty Pabla na tle kredensu IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.04.02, 18:38
        Wszystki wasze wypowiedzi to istny miód na me skołatane serce:)
        Najgorsze jest to że nie obejrzę dziś przygód Pabla i spółki gdyż wychodzę na
        piwo.
        Liczę na to że członkowie i członkinie fanclubu nie zawiodą vice prezesa i
        opiszą barwnie co się przydarzyło. Dobrze nawet że tego nie zobaczę gdyż
        przypuszczam iż Pablo dziś będzie cierpiał z powodu braku Chudej.
        • Gość: mysza Re: Superfoty Pabla na tle kredensu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 18:48
          prezesie pamietaj pijac piwo pij je rowniez za zdrowie PABLA wszelkie
          materialy archiwizujemy i zawsze bedziemy sie nimi dzielic z
          potrzebujacymi.poniewaz boskie oblicze Pawla przeslania mi reszte swiata nie
          zauwazylam co z ta chuda ? czy naprawde wyszla ? nie wierze nie moglaby
          opuscic PABLA bedac przy nim tak blisko tego nie moglaby zrobic zadna kobieta.
          • Gość: mysza Re: Superfoty Pabla na tle kredensu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 19:56
            a jednak to zrobila jej zycie juz nigdy nie bedzie takie jak przed tym nie
            wiem czy bedzie sie w stanie otrzasnac bo coz to za zycie bez PAWLA.
            • Gość: Margaret Re: Chuda wyszła...bo.. IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.04.02, 00:11
              Tak, moi drodzy. PAblo ją zbył....owszem, czuł do niej przyjacielski pociąg.
              Tak jak magnes do lodówki.. Tworzyliby idealną pare-ale jedyne na zasadzie
              przyjazni braterskiej., zazyłości jaka się tworzy pomiędzy fryzjerem a jego
              klientką (stąd-te gladzenie po włosach...taki artysta jak PAblo na pewno ma
              wprawę w czesaniu...tapiranowanie..lakierowaniu..żelowaniu). Jednak jak donosi
              mi zaufany informator, PAblo poweidział Kasce, ze ta ma za mały biust jak dla
              niego....co po tym zrobiła..juz dobrze wiemy :(.
              • Gość: mysza przypadki PAWLA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 00:53
                PAWEL jak zwykle stanal na wysokosci zadania z wielka rycerskoscia przenoszac
                w swych muskularnych ramionach jedna z uczestniczek programu (nie wiem jak ma
                n a imie )z domu na powietrze swierze ktorego widocznie bidula
                potrzebowala.jego wielki gest odniosl niestety skutek odwrotny od zamierzonego
                poniewaz dziewczyna bedac tak blisko PAWLA zmienila sie w drzace cialo a jej
                waga wzrosla dwukrotni Pawel zniosl to bardzo meznie ukladajac zemdlona na
                trawie obdazyl ja usmiechem ktorego ona nigdy nie zapomni a jego ust korale
                zostana w jej sercu na zawsze.
                TAKI JEST PAWEL.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka