Dodaj do ulubionych

Wyprawa Robinson

IP: 194.146.248.* 07.09.04, 22:35
I jak się podobało ? Dlaczego nie zaznaczyli, że Wiktor to Włoch z "Europa da
się lubić" ?
Dziwi mnie, że na takie imprezy zgłaszają się ludzie, którzy są tak słabi
psychofizycznie. Przecież wiedzieli na co się piszą. A tu teksty że boję się
węży, żę nie będę pływałą żabką, ani na plechach, bo się będą na mnie gapić.
Instruktorka fitnesu nie potrafiła dopłynąć do brzegu..
Jak zawsze najfajniej ma się Hubert. Ile on się już najeździł z TVN !
Obserwuj wątek
    • Gość: trin Re: Wyprawa Robinson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 04:22
      Gość portalu: Bart napisał(a):
      > Dziwi mnie, że na takie imprezy zgłaszają się ludzie, którzy są tak słabi
      > psychofizycznie. Przecież wiedzieli na co się piszą. A tu teksty że boję się
      > węży, żę nie będę pływałą żabką, ani na plechach, bo się będą na mnie gapić.

Mysle ze ze zgloszonych osob spokojnie mozna by wybrac 18 swietnie fizycznie
      przygotowanych osob... ale to juz nie byloby takie show, jakby wszyscy dawali
      rady... a tak... beda czeste chwile slabosci, ciezkie wybory, pomoc
      silniejszego slabszemu... i przeciez o to chodzi!

> Instruktorka fitnesu nie potrafiła dopłynąć do brzegu..

Tez mnie to zastanowilo, ale niestety nie pokazali dokladnie co sie stalo.
      Nawet najlepszy plywak moze sie zachlusnac woda, itd. Pozatem jako smiertelny
      wrog kapokow wlasnie na nie zrzucilabym wine ;).

A ogolnie - podobalo sie, choc bardzo bardzo malo na razie. Czekam na wiecej.
      Hubert - jak zawsze klasa.
      • gregorz Re: Wyprawa Robinson 08.09.04, 09:07
        No i jedna panna juz szokowala nasza purytanska wrazliwosc chodzac w stringach
        z gola du.. . Pozniej sie chyba zreflektowala i przepasala sie jakas chustka.
        • mallina Re: Wyprawa Robinson 08.09.04, 19:33
          gregorz napisał:

> No i jedna panna juz szokowala nasza purytanska wrazliwosc chodzac w stringach
          > z gola du.. .

w stringach to raczej trudno nie miec golej dupy;-)))
      • madziara_pl Re: Wyprawa Robinson 08.09.04, 09:07
        no i Keniu z BB :)))) żenada
        ciekawe z która panną wyląduję w ... krzokach ;)
        stawiam na modelkę z Torunia! której cycuchy juz mielismy okazje zobaczyć ;)
        • Gość: KIRA Re: Wyprawa Robinson IP: *.crowley.pl 08.09.04, 09:11
          Mam nadzieje że spece od montazu nie beda nas raczyc coi chwila przydługimi
          ujeciami z lotu ptaka bądz co badz pieknych widoków....myslę że ten całkowity
          brak akcji spowodowany był ty ze to dopiero początek....no ale żeby nie było
          niewypału jak z Kawalerem.....
          Zobaczymy, zobaczymy, a Urbańskie to parwde mówiąć fuche ma niezłą
    • Gość: eciepecie Re: Wyprawa Robinson IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 08.09.04, 09:14

> Dziwi mnie, że na takie imprezy zgłaszają się ludzie, którzy są tak słabi
      > psychofizycznie. Przecież wiedzieli na co się piszą.

Zgłosić się mogli oczywiście wszyscy, ale juz nie każdy będzie brał udział -
      pierwszeństwo mają "starzy znajomi" z rijalityszołów i tokszołów (nawet tych z
      "konkurencji"). Predyspozycje psychofizyczne są tu drugorzędne.
    • moniq_c Re: Wyprawa Robinson 08.09.04, 09:33

> I jak się podobało ? Dlaczego nie zaznaczyli, że Wiktor to Włoch z "Europa da
      > się lubić" ?
      >
      bo on jest Witek czyli Witold :)))) może dlatego .... ;)
      • Gość: KIRA Re: Wyprawa Robinson IP: *.crowley.pl 08.09.04, 09:45
        Zadziwia mnie brak Frytki...................
        • Gość: lila Re: Wyprawa Robinson IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 09:49
          Może ja doślą z nowa porcją środków antykoncepcyjnych i podpasek jako "Gwiazdę".
          • Gość: KIRA Re: Wyprawa Robinson IP: *.crowley.pl 08.09.04, 09:53
            Kurcze nie pomyslałam, pewnie w srodku bedzie wejscie Vip-ów, chyba że Fryta ma
            kontrakt gwiazdoeski z Polsatem na wszsytkie Bary do końca świata
    • a_to_ja Re: Wyprawa Robinson 08.09.04, 10:04
      Największą żenadą jest i nie wiem, czy długo jeszcze pobędzie -
      wspomniany "Kawaler..".
      A Robinson?
      Ściema za duuże pieniądze ( wolałabym te cztery nowe edycje "Agenta", które za
      jednego Robinsona możnaby nakręcić. No, może dwie - ale za to jeszcze lepiej
      zrobione).
      Bezludna wyspa .. . Jakoś trudno mi ją sobie wyobrazić wiedząc, że na
      tej "bezludnej wyspie".. są ekipy z innych krajów, kręcące swoje wersje
      programu oraz cały sztab ludzi obsługujących program (ze Szwecji chyba).
      A tak wogóle - to jest już przecież PO PROGRAMIE. Zapytajcie kogoś z
      uczestników - jak było. Ile razy robiono dokrętki,kto wygrał,kto kogo... itp.
      Kolejny "pic na wodę, fotomontaż" ... . To telewizja właśnie.
      Acha!
      Chyba pojawił się - również na TVN-ie - program mający szansę zakasować nawet
      samego Kawalera. "W-11 - wydział śledczy". To jest dopiero pic na wodę!
      W filmach - aktorzy grają jak im reżyser powie ;), jak wymaga tego rola albo
      jak sami wyczują.Ale grają ... .
      W programach jak wyżej - udają, że nie grają . I to udawanie jest żenujące...
      Pozdrawiam
      • Gość: KIRA Re: W-11 IP: *.crowley.pl 08.09.04, 10:14
        Własnie jaką to coś ma mieć formułę to jest telenowela dokumentalna, czy
        aktorzy co? wie ktoś????????????????
        • Gość: olleek Re: W-11 IP: *.netten.pl 08.09.04, 10:41
          Ponoć są to prawdziwi policjanci odgrywający scenki które wydarzyły sie na serio
          • Gość: lila Re: W-11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 10:51
            ez patrzyłam na to w lekkim szoku z powodu maestrii wykonania i nie wiedziałam
            co to właściwie jest.
          • Gość: KIRA Re: W-11 IP: *.crowley.pl 08.09.04, 10:53
            Nie wiem czemu ale pachnie mi to chałą:(:(:(:(
      • tropiciel_blednego_aha Re: Wyprawa Robinson 09.09.04, 12:36
        a_to_ja napisała:

> Największą żenadą jest i nie wiem, czy długo jeszcze pobędzie -
        > wspomniany "Kawaler..".
        > A Robinson?
        > Ściema za duuże pieniądze ( wolałabym te cztery nowe edycje "Agenta", które za
        > jednego Robinsona możnaby nakręcić. No, może dwie - ale za to jeszcze lepiej
        > zrobione).
        > Bezludna wyspa .. . Jakoś trudno mi ją sobie wyobrazić wiedząc, że na
        > tej "bezludnej wyspie".. są ekipy z innych krajów, kręcące swoje wersje
        > programu oraz cały sztab ludzi obsługujących program (ze Szwecji chyba).
        > A tak wogóle - to jest już przecież PO PROGRAMIE. Zapytajcie kogoś z
        > uczestników - jak było. Ile razy robiono dokrętki,kto wygrał,kto kogo... itp.
        > Kolejny "pic na wodę, fotomontaż" ... . To telewizja właśnie.
        > Acha!
        > Chyba pojawił się - również na TVN-ie - program mający szansę zakasować nawet
        > samego Kawalera. "W-11 - wydział śledczy". To jest dopiero pic na wodę!
        > W filmach - aktorzy grają jak im reżyser powie ;), jak wymaga tego rola albo
        > jak sami wyczują.Ale grają ... .
        > W programach jak wyżej - udają, że nie grają . I to udawanie jest żenujące...
        > Pozdrawiam
        >

aha!! samo "h"!~~!
    • Gość: granat Re: Wyprawa Robinson IP: 213.25.22.* 08.09.04, 11:31
      A mnie się nawet podobało. Mam nadzieję, że będzie przypominać "ryzykantów",
      którzy byli kiedyś na dwójce. Lalunie w stringach szybko odpadną (oby) i może
      być ciekawie.
    • Gość: Miki Re: Wyprawa Robinson IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.09.04, 11:55
      Czy mi się wydaje czy ta modelka w stringach występowała kiedyś w Rozmowach w
      toku? zdaje się że jak był program o polskich chipanddalesach:).ona jako
      dziewczyna jednego z nich opowiadała takie różne dyrdymały.
      • gianni_vonsacze Re: Wyprawa Robinson 08.09.04, 12:00
        ej faktycznie - tez mi skądś ten fejs się znajomy wydawał. Pamiętam te RwT i
        ona tam była na bank - jeden z czipów był jej boy'em - taki blondas chyba...
        Ryzykuje z tymi stringami, bo jak jej jakiś wąż się w tyłek wwije to po
        zawodach i jako druga pod kroplówką w tyłku opuści program (a przecież jest
        fajnym mięskiem dla kenia dla milionów). Sam wczorajszy prolog trochę nudnawy,
        ale w next episode będzie już chyba bardziej hartkorowo, bo w zajawkach mieli
        na lunch jakieś fajne robaki :)
        • organza18 Re: Wyprawa Robinson 08.09.04, 12:13
          no ładnie, ładnie... macie rację, Gosia występowała w Rozmowach w Toku, ale te
          Wasze domniemywania odnośnie jej i Łukasza... bez sensu-zdziwicie się już w
          drugim odcinku... Łukaszem kierowały inne przesłanki,niż sex i fajna zabawa,
          kiedy zgłaszał się do Programu. Zresztą dowiecie się niebawem :)
          W programie bierze udział moja koleżanka-Magda Żak (dzielna dziewczynka,
          naprawdę wspaniała osóbka), która dostała się do programu zupełnie przypadkiem.
          Jedno jest pewne-poza konkursami nic tam nie jest reżyserowane (w 95%) a sama
          wyprawa była naprawdę trudna. Magda radziła sobie swietnie-do czasu :) Ale i
          tak jestem pełna podziwu i uznania, w tym małym ciałku, delikatnej i subtelnej
          dziewczyny jest naprawdę dużo siły fizycznej i psychicznej.
          pozdrawiam wszystkich.
        • Gość: KIRA Re: Wyprawa Robinson IP: *.crowley.pl 08.09.04, 12:13
          fajne robaki z grilla, które pewnie smakuja jak kurczak....kiedys na polsacie
          był taki program nieustraszeni i tam jedli lekko podgotowane jaja byka o to
          byłby czad, a ałwasnie rusa niedługa polska edycja nieustraszonych Polsko ex
          gromowiec będzie prowadził hihihi moz etam Fryta bedzie ale prędzej to ja
          zobaczymy chyba jako vipa w kolejnym, barze
    • Gość: P-77 Re: Wyprawa Robinson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 12:42
      Zdaje się, że jedną z uczestniczek jest siostra zwycięzczyni
      ubiegłorocznego "Idola" (czyżbym tylko ja to zauważył?)
    • Gość: lila Re: Wyprawa Robinson IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 12:51
      Moim zdaniem Fryta teraz nie ma czasu bo zaczyna niedługo rok akademicki na
      uczelni aktorskiej/6 tys.za semestr i jeszcze nie wie skad weźmie jak podał
      niezawodny "Fakt"/.No chyba,że poleci zarobić tę kase do Robinsonow.
      • gianni_vonsacze Re: Wyprawa Robinson 08.09.04, 12:54
        jak to nie wie skąd weźmie kasę?? To FUCKT jej tych studiów nie sponsoruje???
        Trochę dziwne, bo mając taką dziennikarską 'perłę' pownni ją dodatkowo
        oszlifować w szkółce aktorskiej.
        Zresztą, może Rutkowski rzuci kasą, bo w przyszłości - jakby co - Fryta zrobi o
        nim jakiś fabularny film a nie dokument...
        • Gość: KIRA Re: Wyprawa Robinson IP: *.crowley.pl 08.09.04, 13:03
          Fryta pewnie bedzie w Barze
    • Gość: berry Re: Wyprawa Robinson IP: 80.51.226.* 08.09.04, 13:30
      No fakt niezłe te modelki ale wg mnie jeszcze lepsza była Daria z "Ekspedycji".
      • gianni_vonsacze Re: Wyprawa Robinson 08.09.04, 13:42
        Gość portalu: berry napisał(a):

> No fakt niezłe te modelki ale wg mnie jeszcze lepsza była Daria
        z "Ekspedycji".

Daria z daleka wygladała ok, ale jak ja pokzali bez mejkapu itp, to cały czar
        prysł i była 'jedną z wielu', co nie znaczy, że tyłeczek miała fajny i była
        chyba prekursorką pokazywania stringów w Ekspedycji (Matka Chrzestna tego typu
        zachowania to niezapomniana Alicze Milano z BB).
        • Gość: KIRA Re: ALICZE IP: *.crowley.pl 08.09.04, 13:50
          ale tę Alę jakby dali tutaj to dopiero byłaby rewela jaka szkoda że jej nie ma
        • Gość: berry Re: Wyprawa Robinson IP: 80.51.226.* 08.09.04, 13:57
          No i Daria miała charakterek. Mówiło się o grupie Darii. Dzięki temu Ekspedycja
          była ciekawa. Zobaczymy czy któraś z pań w "Robinsonie" też będzie dzielić i
          rządzić czy podporządkują się mężczyznom.
          • organza18 Re: Wyprawa Robinson 08.09.04, 14:23
            Rządzić będzie Magik-Magda Żak :) Generalnie tutaj będą rządziły kobiety!
            Zresztą to one-dwie kobiety dojdą do finału...
            Pewnie za dużo powiedziałam :)
            • gianni_vonsacze Re: Wyprawa Robinson 08.09.04, 14:27
              organza18 napisała:

> Rządzić będzie Magik-Magda Żak :) Generalnie tutaj będą rządziły kobiety!
              > Zresztą to one-dwie kobiety dojdą do finału...
              > Pewnie za dużo powiedziałam :)

Urbański też była kobietą!!!
              :)
            • Gość: lola DO Administratora IP: 194.63.132.* 08.09.04, 22:02
              te organza! zamknij jape - bo juz widze, ze nie mozesz jezora w paszczece
              utrzymac...
              wiem ! wiem! wszystko wiem! i musze to powiedziec - bo jestem madrzejsza i wiem
              to co nie wiecie.
              gowno mnie obchodzi co ty wiesz - kto wygra, jak bedzie wygladal ten program.
              pogadaj se z babka, ciotka albo sasiadka na klatce schodowej

do administratora - wykasowac te babe
              • Gość: harcerz Re: DO Administratora IP: *.tpnets.com 09.09.04, 01:11
                to nie wygra ten w koszuli w krate?
                • Gość: kij Re: DO Administratora IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 09.09.04, 12:42
                  Program wygra górnik, nie pamiętam jak ma na imię.
                  Wiadomośc w stu procentach pewna.
                  • Gość: KIRA Re: DO Administratora IP: *.crowley.pl 09.09.04, 12:44
                    Przestancie....musi byc element zaskoczenia atak pupa blada:)
              • reniatoja Lola, aleś się uniosła :))) 22.09.04, 00:04
                Czym ty się tak denerwujesz Lola :)) Aż sie uśmiałam z Twojej reakcji na post
                Organzy. kobieto luzuj to, luzuj :)
    • Gość: Robinson BOJKOT Wyprawa Robinson BOJKOT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.04, 17:59
      Art.3.
      a) żadne zwierzę nie może być przedmiotem maltretowania i aktów okrucieństwa
      b) jeśli okaże się, że zwierzę musi być zabite, należy je uśmiercić szybko,
      nie narażając je na ból i trwogę.

Art.4.
      Każde zwierzę, które należy do gatunku dzikiego, ma prawo do życia na wolności
      w swym
      naturalnym otoczeniu, ziemskim, powietrznym lub wodnym oraz prawo do
      rozmnażania się.
      Każde pozbawienie wolności, choćby w celach edukacyjnych, jest z tym prawem
      sprzeczne.

Art.10.
      a) żadne zwierzę nie może służyć rozrywce człowieka,
      b) wystawianie zwierząt na pokaz oraz widowiska z udziałem zwierząt narażają na
      szwank
      godność zwierzęcia.

Art.11.
      Każdy akt prowadzący do zabicia zwierzęcia bez koniecznej przyczyny jest mordem,
      czyli zbrodnią przeciwko życiu.

Art.13.
      a) zwierzę martwe należy traktować z poszanowaniem,
      b) sceny przemocy, której ofiarą padają zwierzęta, nie powinny mieć wstępu na
      ekrany kin i telewizji,
      chyba, że mają inny cel poza samym tylko pokazywaniem, jak gwałci się prawa
      zwierząt.

"Światowa Deklaracja Praw Zwierząt"
      • Gość: y Re: Wyprawa Robinson BOJKOT IP: *.autocom.pl 22.09.04, 03:57
        a Ty co? jakas ciotka zyjaca woda od czasu do czasu wyprowadzana na pastwisko?

banda hipokrytow, ekologow od siedmiu bolesci...
        • Gość: z Re: Wyprawa Robinson BOJKOT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.09.04, 10:21
          ej ty, wypraszam sobie takich epitetów!!!
          Cytuje te artykuły, bys je sobie zestawił z tym,
          co widziales w tv. Sprzeciwiam sie takiemu traktowaniu
          zwierzat, konsekwentnie buntuje sie na codzien przeciw
          KAZDEMU takiemu objawowi, nie jadam miesa.
          I gdzie tu hipokryzja?
          Powiem ci, gdy wcinasz sobie karpia na swieta
          i zachwycasz sie swoimi rybkami w akwarium,
          wtedy własnie uprawiasz hipokryzje.
          Ale czy ty to zrozumiesz.. Przeciez doskonale potrafisz
          rozroznic szynke na kanapce od swini, ktora zostala zabita,
          bys mogl to jesc.
    • Gość: czako Re: Wyprawa Robinson IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 23:59
      I czym tu się ekscytować?
    • Gość: adamus Re: Wyprawa Robinson IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.09.04, 10:31
      czekam tylko jak zaczną ubijać sie i pozerac nawzajem.
      przeciez to tyle białka
      • Gość: Mark Re: Wyprawa Robinson IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.04, 13:57
        Urbański- ciekaw jestem do jakiego gówniarstwa posuniesz się jeszcze Ty i Twoja
        przygłupia stacja dla kasy?Sam wejdź do skrzyni, będzie pożytek jak cię stukną
        w łeb.Jednego palnta byłoby mniej.Żałosne gnoje, zaqbijać dla zabawy.Tych
        żałosnych prostaczek z programu, nawet nie oceniam, dno.Pozdrawiam dwóch
        prawdziwych facetów i przede wszystkim ludzi.
    • Gość: XXX Re: Wyprawa Robinson melodia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:18
      A mnie interesuje linia melodyczna (podklad muzyczny innymi słowy) w tym
      programie. Czy ktos moze mi pomoc i dac namiar na wykonawce , tytul tudziez
      link.
    • Gość: eryk Re: Wyprawa Robinson IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:28
      Atmosfera robi sie coraz bardziej gorąca.Jak tak dalej pójdzie to zaczną sie
      zjadać nawzajem z głodu.
    • Gość: TVmaniak Re: Wyprawa Robinson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:34
      A dla mnie to jest tak samo nudne jak jakieś Bary-srary. Nie wiem co w tym
      ciekawego?
      Lepiej książkę poczytać albo obejrzeć walkę bokserską na Eurosporcie.
      Dla mnie ten program jest jak losowanie lotto-pierdoły.
      Pardon, pierdoły, reklamy, pierdoły.
      Już ciekawszy był ten serial Camera Cafe po tym szicie.
      • ania_2000 Re: Wyprawa Robinson 28.09.04, 16:50
        no rzeczywiscie - jak na super produkcje nie jest to program najciekawszy.
        ciekawe na co oni wydali tyle kasy - bo utrzymanie uczestnikow to chyba
        kosztowalo przyslowiowa garste ryzu. Dekoracje tez robia we wlasnym zakresie -
        nie bardzo rozumiem wiec, na co poszla ta "najwieksza" w historii tvn kasa???

program tez nudnawy.. ogladam te odcinki - ale jakos coraz bardziej nudno..
        uczestnicy raczej irytujacy - grupa zielonych o wiele bardziej sympatyczna.

a te dwie zolte maloletnie idiotki to kto wyslal??? dzisusssss...
    • competer1 Re: Wyprawa Robinson 28.09.04, 19:43
      Wiem, że to może niesmaczne, ale gdzie są ich toalety? Mają Toytoye, czy może
      walą w dołek? Powinni pokazać jak tam z kapaniem, czy walą showera do oceanu,
      czy może mają takie hacerskie boksy? Kurcze, a może coś przeoczyłem? Wszystkich
      odcinków nie oglądałem.
      • Gość: mirka kibel na wyspach IP: 194.63.132.* 28.09.04, 22:32
        nie ogladasz uwaznie competer, w pierwszym odcinku bylo o toaletach - zolci
        sikaja do morza - tak jeszcze kenio zarzadzil, on widac lubi takie klimaty,
        gosc typu co sika do basenu.. ciekawe jak te kupska wala - no chyba ze sie to
        juz zmienilo - kenio w koncu w domu i lezy w solarium

zieloni w pierwszym dniu wybudowali kibel - pod kierownictwem wincentego

jezeli chodzi o kapanie - to pewnie myja sie w oceanie.

ale dzisiaj rzewnie bylo o wasiak..nieszczesliwa miss polonia..
        • competer1 Re: kibel na wyspach 28.09.04, 22:39
          Dzięki za odpowiedź. Ja nic nie poradzę, że jak nie Liga Mistrzów to inny mecz
          albo robótka. Nawet nie wiem czy jakies powtórki są. Dzisiaj też mnie ździwiło
          zachowanie byłej miski. Jakie to straszne, hlip, hlip. A przy rozmowach z
          Polską to chyba pół Polski płakało, hehe.
    • Gość: chippendales Re: Wyprawa Robinson IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 00:42
      a ja powiem jedno miło poczytac wasze wypowiedzi....! hi hi www.chippendales.com.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka