Dodaj do ulubionych

Anita werner ma męża?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 11:17
na jednym z poniższych fotek na dole strony jest taki komentarz do fotki zobaczcie vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1014
Obserwuj wątek
    • Gość: sorry Re: Anita Werner ma męża? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 11:18
      za bład z małej litery napisałem nazwisko :-( a lubie bardzo Pania Anitke
      • Gość: myself Re: Anita Werner ma męża? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.04, 11:53
        Toś mnie, a właściwie ten podpis zaskoczył!!!!!!

Albo to pomówienie, albo Anita wyszła za mąż!!!!
        • Gość: Doduś Re: Anita Werner ma męża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:19
          Taka dziewczyna to najlepsza partia do zamążpójścia w Polsce.Myślę, że ona to
          wie i dokona odpowiedniego wyboru.
          • Gość: antymichos Re: Anita Werner ma męża? IP: *.aster.pl 16.09.04, 17:22
            Heheh Doduś chocbyś miał jeszcze z 1000 nicków i tak wszyscy wiedzą,żes ty
            popierdolony Michos.
        • Gość: OLO Re: Anita Werner ma męża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:27
          Nie wyszła za mąż i nie jest zaręczona. To pewne.To nie potrwa długo.
        • Gość: DRAB Re: Anita Werner ma męża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:03
          Za kogo? Przeciesz przy nim ciągle płacze.Przeczytajcie wywiad w " Twoim
          Stylu"z września.
    • Gość: terry Re: Anita werner ma męża? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.04, 11:59
      Ludzie, spoko!!! Dość już postów o Wernerowej, błagam!!! To obrzydliwe babsko,
      sztywne i przylizane psuje mi estetykę. Na szczęście teraz można w "Faktach"
      cieszyć oko urodą Pochanke, ale tu na forum to już jest porażka. Załóżcie sobie
      prywatne fora o tej paskudzie Werner i tam się nią podniecajcie. Ale tu już
      cisza ma być!
      • Gość: widz Re: Anita werner ma męża? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 12:51
        Panie Pieczyński urodą Pochanke to sam się ciesz a nie wypisuj tu peanów.
    • Gość: Pop Re: Anita werner ma męża? IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 16.09.04, 12:41
      jak dostawała Wiktora to jakoś inaczej wyglądał,a może mi sie tylko
      wydaje..Starszy chyba troszkę..
    • Gość: Fan Re: Anita werner ma męża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:24
      Anita Werner ma narzeczonego a nie męża. Nazywa się Eryk Mełgwa. Pod podpisem
      tego zdjęcia się pomylili. Zdjęcie zostaało umieszczone także w fakcie i jest
      tam napisane, że jest to jej narzeczony.
      Anita Werner jest najcudowniejszą kobietą na świecie.
      • Gość: terry Re: Anita werner ma męża? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.04, 16:37
        No i znowu jakiś niewidomy wypowiada się o tej gówniarze Wernerowej. A fuuu!
        Obleśna, rozlazła jakaś taka.. Nie jestem w stanie zrozumieć jak normalnemu,
        zdrowemu mężczyźnie taki paszczur może się podobać.
        • Gość: Fan Re: Anita werner ma męża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:05
          A ja nie rozumiem jak ci się może podobać ten potwór pochanke.
          Każdy ma swoje gusta i koniec.
          • Gość: Antymichos Re: Anita werner ma męża? IP: *.aster.pl 16.09.04, 17:11
            No nie mogę, znowu ten pojebany Michos, tylko nicka zmienił. Chłopie wywieś
            sobie zdjęcie tej szantrapy Anitki nad łóżkiem i wal se konia ile wlezie, a nam
            tutaj daj spokój.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka