Gość: ktoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 11:17 na jednym z poniższych fotek na dole strony jest taki komentarz do fotki zobaczcie vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1014 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sorry Re: Anita Werner ma męża? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 11:18 za bład z małej litery napisałem nazwisko :-( a lubie bardzo Pania Anitke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myself Re: Anita Werner ma męża? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.04, 11:53 Toś mnie, a właściwie ten podpis zaskoczył!!!!!! Albo to pomówienie, albo Anita wyszła za mąż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doduś Re: Anita Werner ma męża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:19 Taka dziewczyna to najlepsza partia do zamążpójścia w Polsce.Myślę, że ona to wie i dokona odpowiedniego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymichos Re: Anita Werner ma męża? IP: *.aster.pl 16.09.04, 17:22 Heheh Doduś chocbyś miał jeszcze z 1000 nicków i tak wszyscy wiedzą,żes ty popierdolony Michos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Anita Werner ma męża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:27 Nie wyszła za mąż i nie jest zaręczona. To pewne.To nie potrwa długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRAB Re: Anita Werner ma męża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:03 Za kogo? Przeciesz przy nim ciągle płacze.Przeczytajcie wywiad w " Twoim Stylu"z września. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: Anita werner ma męża? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.04, 11:59 Ludzie, spoko!!! Dość już postów o Wernerowej, błagam!!! To obrzydliwe babsko, sztywne i przylizane psuje mi estetykę. Na szczęście teraz można w "Faktach" cieszyć oko urodą Pochanke, ale tu na forum to już jest porażka. Załóżcie sobie prywatne fora o tej paskudzie Werner i tam się nią podniecajcie. Ale tu już cisza ma być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Anita werner ma męża? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 12:51 Panie Pieczyński urodą Pochanke to sam się ciesz a nie wypisuj tu peanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: Anita werner ma męża? IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 16.09.04, 12:41 jak dostawała Wiktora to jakoś inaczej wyglądał,a może mi sie tylko wydaje..Starszy chyba troszkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Anita werner ma męża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:24 Anita Werner ma narzeczonego a nie męża. Nazywa się Eryk Mełgwa. Pod podpisem tego zdjęcia się pomylili. Zdjęcie zostaało umieszczone także w fakcie i jest tam napisane, że jest to jej narzeczony. Anita Werner jest najcudowniejszą kobietą na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: Anita werner ma męża? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.04, 16:37 No i znowu jakiś niewidomy wypowiada się o tej gówniarze Wernerowej. A fuuu! Obleśna, rozlazła jakaś taka.. Nie jestem w stanie zrozumieć jak normalnemu, zdrowemu mężczyźnie taki paszczur może się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Anita werner ma męża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:05 A ja nie rozumiem jak ci się może podobać ten potwór pochanke. Każdy ma swoje gusta i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antymichos Re: Anita werner ma męża? IP: *.aster.pl 16.09.04, 17:11 No nie mogę, znowu ten pojebany Michos, tylko nicka zmienił. Chłopie wywieś sobie zdjęcie tej szantrapy Anitki nad łóżkiem i wal se konia ile wlezie, a nam tutaj daj spokój. Odpowiedz Link Zgłoś