liska5 01.10.04, 22:11 czy wiecie dlaczego seria 007 w piatki w tvp leci nie po kolei?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bondmaniak Re: james bond IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 23:00 Jakiś debil w TVP wpadł na pomysł że puszczą po pierwszym odcinku z każdym nowym odtwórcą (za tydzień pewnie Goldeneye z Brosnanem) a potem podobno szczyt głupoty-jakieś audiotele w którym będziemy (?) wybierać jaki odcinek chcemy... Tak słyszałem, mam nadzieję że to tylko plotka. Jeśli nie to kretyn mający takie "genialne" pomysły powinien złożyć wypowiedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: james bond IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 09:50 Gość portalu: bondmaniak napisał(a): > Jakiś debil w TVP wpadł na pomysł że puszczą po pierwszym odcinku z każdym > nowym odtwórcą (za tydzień pewnie Goldeneye z Brosnanem) a potem podobno szczyt > > głupoty-jakieś audiotele w którym będziemy (?) wybierać jaki odcinek chcemy... > Tak słyszałem, mam nadzieję że to tylko plotka. Jeśli nie to kretyn mający > takie "genialne" pomysły powinien złożyć wypowiedzenie. a reklamują że puszczą wszystkie odcinki :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: james bond IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 23:26 Czy ktoś zna tytuł piosenki lecącej na końcu dzisiajszego Bonda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macdor Re: james bond IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 23:37 Fajna stara muza:) Aha - The Living Daylights Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: james bond IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 23:53 Nie chodzi mi o początek filmu lecz o koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eciepecie piosenka na końcu IP: *.icpnet.pl 02.10.04, 00:33 The Pretenders - If there was a man. Odpowiedz Link Zgłoś
pan-kleks-w-kosmosie Re: james bond 02.10.04, 00:36 nie żaden james bond tylko Jerzy Bondov - przynajmniej w dzisiejszym odcinku! Odpowiedz Link Zgłoś
liska5 Re: james bond 05.10.04, 12:15 dzis tak jerzy bondov ale zazwyczaj to JamJest Bond... a tak do rzeczy tonie sadzilam ze w "nowej" tvp beda mialy miejsce takie bzdury a tak sie zarzekali ze bedzie zmaina i powiew nowych pradow i tym podobne bzdury.... az boli a tak czekalam na wszystkie odcinki poczatkowe z lat 60-70... oszukuja oszusci.... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
liska5 Re: james bond 05.10.04, 12:45 a i mam jeszcze fajny link dla fanatyków 007 www.jamesbond.com/mmpr/index.php?cat=missions&id=drno Odpowiedz Link Zgłoś
tuti mniam, 05.11.04, 21:58 stare bondy dołączam do klubu miłośników i mam nadzieje ze puszcza wszystkie stare piatkowy wieczor z bondem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelo1977 Re: mniam, IP: *.devs.futuro.pl 08.11.04, 00:16 tuti napisała: > stare bondy > dołączam do klubu miłośników > i mam nadzieje ze puszcza wszystkie stare > piatkowy wieczor z bondem :)) zgadzam się tych po moorze mogą nie puszczać zaoszczędzą trochę i tak nikt tego nie ogląda Odpowiedz Link Zgłoś