Dodaj do ulubionych

once again-siano

IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.04.02, 09:49
siano, jesli jestes studentem to korzystaj ze studenckiego zycia, bo to
najlepszy okres w twoim zyciu. po co tracisz czas na ogladanie bb? po co
tracisz czas na komentowanie? za bardzo sie zafiksowales na tym programie.
wyjdz do ludzi wypij piwko, poderwij jakas dziewczyne, zabaw sie. zagraj w
tenisa, siatkowke albo pojezdzij na rowerze. nie wydawaj kasy na kody do bb.
jesli juz musisz ogladac bb, to zapros znajomych i ogladajcie razem,
pokomentujcie w realu i to wszystko. nie pisz tylko rozmawiaj. rozumiem, ze na
tym forum mozesz sie dowartosciowac, ale przeciez bb sie skonczy, a zycie
bedzie toczyc sie dalej...
ja w zasadzie nic do ciebie nie mam, ale zawsze żaluje jak ktos zamiast
korzystac z zycia, traci zbyt wiele czasu na niepotrzebne rzeczy...
Obserwuj wątek
    • Gość: jacko Re: once again-siano IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 09:55
      Jaro smutny typie,a co ty sie tak rozczulas nad tym złamasem.Nie potrzebnie
      chcesz sie wdawac z nim w dyskusje bo i tak racja bedzie po jego stronie a
      wyjdzie na to ze nie jestes na jego poziomie
    • Gość: siano Re: once again-siano IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 10:22
      Gość portalu: jaro napisał(a):

> siano, jesli jestes studentem to korzystaj ze studenckiego zycia, bo to
      > najlepszy okres w twoim zyciu. po co tracisz czas na ogladanie bb? po co
      > tracisz czas na komentowanie? za bardzo sie zafiksowales na tym programie.
      > wyjdz do ludzi wypij piwko, poderwij jakas dziewczyne, zabaw sie. zagraj w
      > tenisa, siatkowke albo pojezdzij na rowerze. nie wydawaj kasy na kody do bb.
      > jesli juz musisz ogladac bb, to zapros znajomych i ogladajcie razem,
      > pokomentujcie w realu i to wszystko. nie pisz tylko rozmawiaj. rozumiem, ze na
      > tym forum mozesz sie dowartosciowac, ale przeciez bb sie skonczy, a zycie
      > bedzie toczyc sie dalej...
      > ja w zasadzie nic do ciebie nie mam, ale zawsze żaluje jak ktos zamiast
      > korzystac z zycia, traci zbyt wiele czasu na niepotrzebne rzeczy...

Hejka jaro! :)

Masz zupełną słuszność. Student nie powinien spędzać całych dni przed komputerem
      udzielając się na forum - zamiast tego niech korzysta z życia! Jestem za! I przez
      pięć lat studiów tak właśnie robiłem. Ale przyszła kryska na matyska ;) Nic na to
      nie poradzę, że siedzę przykuty do komputera od dobrych kilku tygodni prawie od
      rana do wieczora ślęcząc nad pracą magisterską... Chociaż w sumie nie jest tak,
      że cały dzień, bo w ramach relaksu chodzę sobie pograć w kosza (zgodnie z tym co
      napisałeś) a od czasu do czasu muszę też popracować na działce, bo właśnie
      przymierzam się do rozpoczęcia budowy...... Na dziewczyny nie chodzę, bo od 5 lat
      jestem szczęsliwie zakochany ;) i to też dowód na to, że moim jedynym celem
      życiowym nie jest podglądanie BB.

Powstało jednak wrażenie, że siano nic innego nie robi, bo
      systematycznie "popełniam" jakiś post... Nic bardziej mylnego. Mam mnóstwo zajęć,
      a to, że lubię z Wami dyskutować... cóż na to poradzę? Chociaż skutecznie próbuje
      się mi to obrzydzić - ja się nie zrażę, bo uważam, że nawet z zaciekłymi
      przeciwnikami można rzeczowo porozmawiać - dowodem Twój post.

Serdecznie pozdrawia i..... carpe diem! ;)
      siano
      • sandra2 Re: once again-siano 19.04.02, 10:31
        Witaj Sianko !
        Czytam i oczom nie wierzę!!! Że też niektórym chce się pisać takie bzdety!
        Inna rzecz, że to wygląda na jakieś kompleksy! Ludziska nie mają nic ciekawego
        do powiedzenia, tematy się wyczerpały, więc "dawaj" na takich, z którymi można
        sensownie pogadać. Ale cóż! Nikt nie jest doskonały! :))) Kiedyś im się to
        znudzi.
        Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i gorąco. Sandra.

• Gość: mysz Re: once again-siano IP: *.kopernik.gliwice.pl 19.04.02, 10:43
          naprawdę nieźle się dzisiaj ubawiłam, do tego wyszły dobre wyniki badań więc
          humor mam kwitnący
          i w końcu siano przyparli cię do muru i musiałeś wyśpiewać co i jak, jak
          spędzasz dzień czy masz dziewczynę itd. buahahahahaha
          to jest naprawdę niezła komedia, teraz prosze wymyśl jakis ciekawy temacik do
          dyskusji
      • Gość: jaro Re: once again-siano IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.04.02, 11:08
        niezlego posta pr-owskiego skresliles,
        ale generalnie jak grasz i masz to git...
        tak trzymac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka