Dodaj do ulubionych

Lewy lokiec Smoktunowicz

15.10.04, 19:48
Nie wiem czy zauwazyliscie - ale jej LOKIEC (lewy) bez przerwy sie rusza!!!
Jeszcze takiego tiku nie widzialam - oczu nie mozna oderwac!
Prosba do ludzi z realizacji - przywiazcie jej ten lokiec do krzesla!!
jest gorszy od machania lbem Pohanke!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Realizacja Re: Lewy lokiec Smoktunowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:54
      Nie będziemy przywiązywać łokcia. Przywiązaliśmy prawego buta i wystarczy.
    • Gość: to jeszcze nic Re: Lewy lokiec Smoktunowicz IP: *.idzik.pl / 62.111.185.* 15.10.04, 20:11
      szkoda że nie zwróciłeś uwagi na to co w trakcie transmisji z Olimpiady
      wyprawiała p Paulina Chylewska. To dopiero kopalnia nerwicy natręctw.
      To że non stop łapami poprawiała kartki leżące przed nią na blacie to pestka.
      Co kilkadziesiąt sekund lewe ramię wedrowało do góry i ŁOKIEĆ zaraz za nim, po
      czym odginała ten łokiec w bok - powrót, tak bez przerwy.Ja nie rozumiem tego
      fenomenu, wszyscy to przeciez widzieli i realizatorzy i telewidzowie i
      właściwie poza dużą ilością uwag dotyczących przewracania kartek nikt nie
      zwrócił uwagi na o wiele poważniejsze natręctwo zwiazane z ciągłym ruchem
      lewego łokcia. To jest chyba jakaś postać nerwicy natręctw na która zapadło
      wiele osób pracujących na Woronicza. Oglądam programy telewizji niemieckich,
      anglojęzycznych, jedną rosyjską i takich przypadłości u nikogo nie zauważyłem a
      jestem na to uwrażliwiony gdyż uważam że takie osoby bezwzględnie nie powinny
      pracować na wizji.Nie ogladałem p Chylewskiej od Olimpiady więc nie wiem czy
      pracowała nad sobą i zgubiła to natręctwo, czy w dalszym ciągu wyprawia takie
      sztuczki?
    • Gość: Zuzka Re: Lewy lokiec Smoktunowicz IP: *.elpos.net 15.10.04, 21:44
      A zauważyliście że Smoktunowicz jak nikt inny z prezenterów bez przerwy mruga
      oczami
      • Gość: roman Re: Lewy lokiec Smoktunowicz IP: 194.63.132.* 15.10.04, 23:42
        lokiec jest niesamowity - oni tam chyba slepi sa, albo to jest jakas nowa moda
        z warszawki a my ciemniaki nie wiemy o co chodzi. A chodzi o to, zeby - jak sie
        czyta na glos to lewy lokiec ma sie podnosic i opadac bez przerwy oraz to, zeby
        sie jak najmocniej pochylic do przodu - no to jest re-we-la
      • Gość: M Re: Lewy lokiec Smoktunowicz IP: *.elk.mm.pl 16.10.04, 10:32
        Pani Agnieszki Górniakowskiej w mruganiu oczętami nikt nie przegoni:)))Ludzie,
        co z Wami i tym dzikimi napadami na pania Smokktunowicz? Mnie się podoba,jak
        prowadzi program,jest ładną i zadbana kobietą,a mówienie ciągle (patrz: inne
        posty),że głupia blondynka to zwykłe uleganie stereotypom.Z niektórych aż
        cieknie jad i zazdrość.
        • Gość: ciocia dobra rada Górniakowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 14:22
          Gorniakowska? Moze mi ktos powiedziec ile ona dotad miala fryzur? Chyba
          przesadza - codziennie ma cos innego na glowie ;-)
          • Gość: Andie Re: Górniakowska IP: *.chello.pl 17.10.04, 11:42
            no i co z tego? zazdrościsz jej bo Ty masz od 10 lat taką samą fryzure?
    • Gość: pokrybala Re: Lewy lokiec Smoktunowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 20:12
      Co się z wami dzieje? Nie macie nic do roboty? Liczycie, kto ma ile fryzur?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka