Dodaj do ulubionych

Najgłupszy tekst w serialu

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.04, 20:07
Agnes: Kasiu, zabiłam ci brata. (Samo Życie)
Obserwuj wątek
    • Gość: bibi Re: Najgłupszy tekst w serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 20:12
      klara: a ja myślałam , że dzieci nie lubią przyjaciół swoich rodziców.
      łukasz: beznadziejnych to może nie lubią. (MjM)
      • wieslawa-siemiankowska Re: Najgłupszy tekst w serialu 20.10.04, 21:21
        Rysio Lubicz do Grażynki - " A do jakiego kościoła będziesz tam chodziła "- to
        tak z rok temu jak Grejs planowała wyjazd za granicę.
        Krysia Lubicz - " Zatelefonujcie po pogotowie bo Pawełek ma torsje " zamiast
        powiedzieć " Dzwoń na pogotowie, bo Pawełek rzyga".
        • Gość: luks Re: Najgłupszy tekst w serialu IP: *.perfect.net.pl / *.perfect.net.pl 20.10.04, 21:31
          rerdek kiepski do waldka 'co tu zrobic aby zarobic a sie nie narobić"
          albo Krzysztof Kiersznowski w kiepskich " ja taki Winetu - wino tam,wino tu":)
          • Gość: tom2ek Re: Najgłupszy tekst w serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:10
            Rysio - a teraz dzieci wymyjcie rączki!!!no ale coż do dzieci patologicznych
            czeba się tak zwracać!!
        • Gość: P-77 Re: Najgłupszy tekst w serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 09:38
          > Krysia Lubicz - " Zatelefonujcie po pogotowie bo Pawełek ma torsje " zamiast
          > powiedzieć " Dzwoń na pogotowie, bo Pawełek rzyga".
          A nie lepiej - "wymiotuje"?
    • Gość: matti Re: Najgłupszy tekst w serialu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:15
      Mnie zawsze wkurza sytuacja, kiedy są dwie pokłócone osoby, jedna próbuje się
      pojednać, mówi: "możemy porozmawiać?", a druga odpowiada : "nie mamy o czym".
      Ten tekst powtarza się we wszystkich serialach, tak mówi Czesia do Darka w
      Klanie, Piotrek do Kingi (i vice versa) w Mjm, i wiele, wiele innych... Do mnie
      nikt w zyciu tak nie powiedział!
    • dafni Re: Najgłupszy tekst w serialu 20.10.04, 22:32
      Mnie powaliły ostatnio rozmowy znajomych Oli (Klan) ze studiów. "Jeśli z nami
      nie pójdziesz popełnisz monumentalny błąd"
    • Gość: Halszka Re: Najgłupszy tekst w serialu IP: *.gl.digi.pl 20.10.04, 22:56
      "kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje"
      Rzeczywiscie usmażenie jajeczni to taki wyczyn... ze 3 minuty na to trzeba. No
      chyba że Owad wyciaprał cały zapas jaj.

I nieśmiertelna odzywa żeniatego Chochoła. Łazi toto nabuzowane aż mu się w
      dupie gotuje, a gdy go ktoś zapyta po ludzku co mu dolega to zawsze w
      odpowiedzi walnie "NIEWAŻNE!"
      Jeszcze gdyby rzekł jak docent Furman w Alternatywy 4 : "Nieważne. Napijmy się"
      to co innego. A tak to tylko go młotkiem do gleby wbic.
      • Gość: andzia Re: Najgłupszy tekst w serialu IP: *.icpnet.pl 20.10.04, 23:11
        Gość portalu: Halszka napisał(a):
        > I nieśmiertelna odzywa żeniatego Chochoła. Łazi toto nabuzowane aż mu się w
        > dupie gotuje,

;))))))))))))))) wypuściłam kolację na monitor, niedobra Halszka ;)))))
        • dioddi Re: Najgłupszy tekst w serialu 20.10.04, 23:21
          Fatalne było: Pha-pha-phaweł (łzy) !!!!! w wykonaniu Terizy z MjM
    • Gość: nocny_marek Większość testów Rysia z Klanu :)))) IP: *.wrzos.wroc.pl 21.10.04, 09:00
      • Gość: P-77 Re: teksty słuchane dwa razy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 09:49
        Mnie te same teksty wkurzają, kiedy słyszę je więcej niż jeden raz (takie deja
        ecoute).
        Np. Gabrysia w "Na dobre i na złe" - "Nie zrozumie głodnego syty, bo ich różnią
        apetyty" - w obu przypadkach do matki Jakuba.
        Dzieci, kiedy są małe, to chce sie zjeść a potem się żałuje że się tego nie
        zrobiło" - to Paweł Lubicz, ale ten sam (no powiedzmy podobny) tekst T.
        Stockinger powiedział w serialu "Zespół adwokacki".
        I jeszcze jeden kwiatek z "Na dobre i na złe" - "Wdzięczna ci jestem" - Zosia
        do koleżanki lekarki granej przez Annę Radwan (nie pamiętam jak miała na imię) -
        w potocznym języku mówi sie raczej "jestem ci wdzięczna".
        A ostatnio wkurzył mnie Piotr Zduński, gdy ojciec powiedział mu coś
        takiego "dla mnie wystarczy, że wierzysz we mnie, w to, że jestm uczciwy"
        wybuchnął - "ja wierzę, ale Kinga też powinna" - podczas gdy Filarscy
        Krzysztofowi nie zarzucają Krzysztofowi nieuczciwości tylko nieudacznictwo.
    • ew.ka Re: Najgłupszy tekst w serialu 21.10.04, 12:00
      A mnie najbardziej rozśmieszył tekst z MJM, kiedy Tulipan i Marta spacerowali
      po parku i zauważyli Iwonę Majer czy Mejer. Pani Iwona w widocznej już ciąży,
      brzuch prawie pod brodą a ten: Czy ona przypadkiem nie jest w ciąży?
      Ale spostrzegawczy!
    • Gość: guy fawkes Re: Najgłupszy tekst w serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:00
      "Wiecie, co? Mam świetny pomysł. Przyjedziecie do mnie do Głoskowa i nagrabimy
      liści"
      (Klan, jakaś seniorka do młodych)
      • Gość: ewcia Re: Najgłupszy tekst w serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 13:13
        "Musimy porozmawiać..." i "Martwię się o ciebie..." w Modzie na sukces. Np.
        Stefka mowi do Ridza "Musimy porozmawiać" a ten patrzy się na nią krowięcym
        wzrokiem przez kolejne 2 odcinki. Napięcie urasta do sufitu! Następnie Ridzu
        mówi do Brukowej "musimy porozmawiać" a ta patrzy się na niego jak na kosmitę i
        tak przez 3 odcinki...
      • Gość: Halszka Re: Najgłupszy tekst w serialu IP: *.necik.pl 21.10.04, 14:20
        Gość portalu: guy fawkes napisał(a):

> "Wiecie, co? Mam świetny pomysł. Przyjedziecie do mnie do Głoskowa i
        nagrabimy
        > liści"
        > (Klan, jakaś seniorka do młodych)

No właśnie!
        Grabić to do Grabiny!!

• ulryk Re: Najgłupszy tekst w serialu 21.10.04, 16:17
      Bardzo głupie są "klimaty młodzieżowe" w serialach ,zwłaszcza w Klanie.Młodzież
      przedstawiona jest tam jak idioci.Nie mogę oglądać scenek z Olą i
      jej "paczką",muszę przełączyć na inny kanal.A starsi widzowie oraz gospodynie
      domowe oglądają i wzdychają "ech ta młodzież..." Albo temat:internet.Dla
      twórców serialu "młodzieżowy".Rodzice słusznie ostrzegali przez kilka odcinków
      Olę.Jak się skończyło?Prawie wpadła w ręce oszusta , jakiegoś
      naciągacza,pedofila pewnie.A ten mąz Czesi.Jak mu?Na koncerty jeżdził i co się
      dzieje na takich koncertach kazdy wie.Efekt,dzieciaka zmajstrował innej.
    • Gość: trin Re: Najgłupszy tekst w serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:19
      Dla mnie niekwestionowanym krolem glupich tekstow jest Rysio z Klanu. Do dzis
      placze niemal ze smiechu przypominajac sobie scene z serialu sprzed pewnie
      kilku lat. Chodzilo chyba o to ze Czesia miala pracowac w butiku u Moniki w
      niedziele, na co Rysiu wyrazil swoje koscielno-poprawne oburzenie.
      Czesia: Ale wujek przeciez tez pracuje w niedziele!
      Rysio: Ale taksowkarz to cos innego! A jakby jakas starsza, chora osoba chciala
      pojechac w niedziele do kosciola? To tylko taksowka!
    • Gość: cytrynka Re: Najgłupszy tekst w serialu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:45
      A mnie wkurza ciągłe pytanie się "czy coś się stało?". Niby normalne,
      a jednak...
      • Gość: pola Re: Najgłupszy tekst w serialu IP: *.gabo.pl 22.10.04, 00:08
        albo Grazynka jak ktos dzwoni do drzwi "o to pewnie Czesia" albo "o to pewnie
        xxx' a zawsze przychodzi ktos inny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka