Dodaj do ulubionych

tekst Baru5

29.10.04, 18:17
rozpoczynam plebiscyt:

nominuje Jarosława M za "to jest misiek dla Ciebie i to ty spedzisz z nim
reszte zycia"
zabrzmialo jak klatwa ;)))) biedna karolinka...

nagroda jest żółty beret z antenką, ktory zostanie zwyciezcy przyspawany do
głowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: moi_betti Re: tekst Baru5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 18:26
      Ibisz do Anki R. na sobotnich gorących krzesłach:
      "Minęły już czasy kiedy Jagnę wywieśli na kupie gnoju" i błogi uśmiech
      • Gość: maciekk Re: tekst Baru5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 16:15
        Mocno wstawiony manager Cugowskich, na pożegnanie do Jarka:

- Jesteś dla mnie idiotą, zerem, ciotą, chamem i burakiem. Myślisz że jesteś
        pępkiem świata a nie jesteś nawet pępkiem własnej dupy.

Odpowiedz Jarka:

- A Ty jesteś gadającą dupą.
    • b_bb Re: tekst Baru5 29.10.04, 18:43
      1. "Monica Levinsky teraz pisze książki, więc Tobie też się ułoży." (czy jakoś
      tak)- Jarosław do Anny R. po aferze lodowej.
      2. "Jakby to ładnie powiedzieć: srają mi na głowę"- Ewelinka o kolegach z Baru
      • moi_betti Re: tekst Baru5 29.10.04, 22:13
        b_bb napisała:

> > 2. "Jakby to ładnie powiedzieć: srają mi na głowę"- Ewelinka o kolegach z
        Baru
        >

b_bb nie "srają mi na głowę", ale "srają mi w twarz"
        kurka tylko nie wiem jak oni to robią? z wystrzału?
        • b_bb Re: tekst Baru5 29.10.04, 22:21
          No sory, pomyłka! Ale hitem tego zdania jest jednak fragment: "jakby to ładnie
          powiedzieć" ;)
    • ruda_szczurka Re: tekst Baru5 29.10.04, 18:47
      ktoś juz w jakims inny watku pisał o tym cudzie jezykowym a brzmial on jakos
      tak:

u mężczyzny liczy sie wyglad wizualny

ktoś z was pamieta jak to dokladnie brzmialo i kto popelnil to przestepstwo
      slowne?
      ;)
      • b_bb Re: tekst Baru5 29.10.04, 18:50
        ...blondi Karolina, gdy mówiła o swoim ideale faceta. ;)
      • Gość: telewidzka Re: tekst Baru5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 19:00
        wyglad wizualny
        Autor: Gość: telewidzka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Data: 27.10.2004 20:34

cyt: "Meszczyzna musi miec wyglad wizualny a potem dopiero inteligencja"
        hahahahahahaah

Kasztanowa ty moja ulubiona, ja pisalam i chyba dokladnie to tak brzmialo bo
        lecialam smiejac sie od telewizora. A mowila to ta co dostala misia do naszej
        ewelinki kiedy wyjasnialy sobie jaki typ faceta wielbia:))

• Gość: bart Re: tekst Baru5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 19:15
      > nominuje Jarosława M za "to jest misiek dla Ciebie i to ty spedzisz z nim
      > reszte zycia"
      > zabrzmialo jak klatwa ;)))) biedna karolinka...

dokładnie to było: "sama wybierz sobie misia, w końcu to Ty spędzisz z nim
      resztę życia" :)
      • mallina1 Re: tekst Baru5 29.10.04, 23:22
        ja texciorów nie moge sobie przypomniec ani nigdy nie zapomne

"ja cie lubie"
        "zartuje przeciez"
        "jessuuu..nie no wiem."
        nie pamietam dokładnie-mieszkałem z ludźmi,każdy chodził nago i nikomu to nie
        przeszkadzalo,była taka wolność

"ania wygląda jak mały wykastrowany żołnierzyk"

jeszcze mówił chyba cos o rzyganiu jak na anke patrzy,ale nie pamietam dokładnie

glupi text Marty "Gombrowicz byłby z ciebie dumny"

"nie dźwigam tego"-podwójnie mi gniją ziemniory jak TO słysze w wykonaniu tej
        żmiji..
        "jeszcze kąsa resztami sił" :-)

• Gość: Kaz Re: do Mallliny1 -która ma lekki problem z mózgiem IP: *.zachod.pl 30.10.04, 00:08
          Malina jak przeczytasz kiedykolwiek jakąkolwiek książkę to możesz jeszcze raz
          się wypowiedzieć - na razie równasz do Jaro - macie podobną ilość lektur
          przeczytanych - dziewczyno poczytaj najpierw zanim sie wypowiesz - nie wszyscy
          mają mózg Eweliny
          • ruda_szczurka Re: do Mallliny1 -która ma lekki problem z mózgie 30.10.04, 13:36
            w tym watku sie nie obrazamy tylko cytujemy glupoty.
            Sio Kaz...
            • Gość: Autor Re: do Mallliny1 -która ma lekki problem z mózgie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 13:42
              Sio jak sio - ale niech się dziewczyna wytłumaczy - ciekawe czy Mallinka wie
              Kim był Gombrowicz ? A tekst przerósł ją podobnie jak Ewelinke.
              • ruda_szczurka Re: do Mallliny1 -która ma lekki problem z mózgie 30.10.04, 14:29
                zawsze możesz nominować malline1 ;)
                • mallina1 Re: do Mallliny1 -która ma lekki problem z mózgie 30.10.04, 15:08
                  Kaz a ty chyba w ogole nie masz mózgu,jeśli mnie obrażasz tutaj.
                  Wiem kto to jest Gombrowicz,jakbys chciał wiedzieć mature mam i to bardzo
                  dobrze znaną.
                  Marty nie cierpię i denerwuje mnie wszystko u niej,także to co mówi!

a to ze chce zeby Ewelina I jaro zostali? Oni nakręcają ten bar,i cyzmze byłby
                  bar bez nich?
                  Jaro to cham,ale przynajmniej mówi to co myśli,ma swoje zadnie objetie jakie by
                  ono nie było a marta?kombinatorka jedna
                  niedlugo skonczy sie ta ich laba i dopiero bedzie jak zaczną sie nawzajem
                  nominowac za włosy czy gacie
                  ;P
                  • Gość: telewidzka Re: do Mallliny1 -która ma lekki problem z mózgie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:00
                    mallina 1 ja tez powiem co mysle wszak lubisz szczerosc. Nie zachowuj sie po
                    prostacku! Jednak w jednym przyznam ci racje, znacznie znacznie wczesniej
                    pisalam o tym, ze tekst o Gombrowiczu byl ni pricziom, no bo byl:)) Autor
                    musisz mi uwierzyc na slowo, ze ja tez wiem kim byl Gombrowicz;))
                  • Gość: Autor Re: do Mallliny1 -która ma lekki problem z mózgie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:01
                    No i właśnie udowodniłaś co miałas udowodnić - cieszę się że wiesz kto to jest
                    Gombrowicz - a z głupiej nienawiści do Marty sama robisz z siebie kretynkę. To
                    był akurat jeden z lepszych tekstów w barze - oczywiście niekomunikatywny dla
                    90 % widzów Polsatu - w tym jak widać Ciebie. Nie ośmieszaj siebie.
                    • Gość: telewidzka Re: do Mallliny1 -która ma lekki problem z mózgie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 07:30
                      Gość portalu: Autor napisał(a):

> No i właśnie udowodniłaś co miałas udowodnić - cieszę się że wiesz kto to
                      jest
                      > Gombrowicz - a z głupiej nienawiści do Marty sama robisz z siebie kretynkę.

Przeczytaj moje posty potem mi stawiaj zarzut nienawisci do marty ok?

To
                      > był akurat jeden z lepszych tekstów w barze - oczywiście niekomunikatywny dla
                      > 90 % widzów Polsatu - w tym jak widać Ciebie. Nie ośmieszaj siebie.

Autor zanim zaczniesz tutaj ogdrywac wybitnego znawce Gombrowicza pomysl bo
                      moze wychowales sie na moich ksiazkach, o nim miedzy innymi,
                      a potem mi stawiaj zarzuty.

Nie uzywaj moze slow, ktorych znaczenia nie do konca
                      rozumiesz /niekomunikatywny/ bo wychodza dosc zabawne rzeczy.

Autor musze przyznac ze teraz poszedles po calosci. Kretynka, osmieszanie sie?
                      To jest wedlug ciebie wlasciwy poziom dyskusji? Czy mam napisac ze
                      skompromitowales wszystkich transow zeby sie utrzymac w twojej konwencji? Na
                      przyszlosc,zanim zaczniesz cos takiego pisac pomysl, ze mozesz kogos "lubic"
                      lub "nielubic" tu na forum ale tak naprawde nie wiesz do kogo piszesz. Na tym
                      forum, wbrew twemu i paru innych osob przekonaniu, nie siedza same malolaty po
                      podstawowce. Warto sie moze nad tym zastanowic zanim obrzucisz kogos
                      inwektywami, ze sie osmiesza, badz ze jest glupi czy niedouczony, bo sadze, ze
                      gdybys wielu z tych ludzi poznal w realu mocno bys sie zadziwil./tu bedzie
                      malutka prywata - uklony dla kasztanowej, edwarda, orzelsa, b_bb i paru innych
                      osob/
                      Wybaczcie, ze wyszlam poza temat reality ale czasem tacy ludzie jak Autor, bez
                      poczucia humoru, kazda wypowiedz przyjmujacy jak napasc wyzwalaja we mnie
                      agresje. Bowiem moja wypowiedz do ciebie autor zebys mi uwierzyl na slowo byla
                      z zalozenia zartobliwa a nie napastliwa No coz kazdy reakcje innych okresla po
                      wlasnych...
                      Powtorze to co powiedzialam wczesniej , tekst Marty o Gombrowiczu nijak mial
                      sie do sytuacji chociaz zabrzmial niezwykle "intelektualnie" a ty czuj sie
                      upupiony biedaku:))
                      • mallina1 Telewidzka to było do mnie:-) 31.10.04, 12:31
                        ale dziex super to ujęłas!
                    • mallina1 Re: do Mallliny1 -która ma lekki problem z mózgie 31.10.04, 12:29
                      Gość portalu: Autor napisał(a):

> No i właśnie udowodniłaś co miałas udowodnić - cieszę się że wiesz kto to
                      jest
                      > Gombrowicz - a z głupiej nienawiści do Marty sama robisz z siebie kretynkę.
                      To
                      > był akurat jeden z lepszych tekstów w barze - oczywiście niekomunikatywny dla
                      > 90 % widzów Polsatu - w tym jak widać Ciebie. Nie ośmieszaj siebie.

i po tym co napisałam ze akurat zapamiętałam akuret TEN text w Barze i ze
                      akurat powiedziala go marta ktorej nie cierpie oceniasz mnie tak?
                      to ty masz cos z mózgiem jak mozesz mnie oceniac jesli mnie nie znasz,co
                      najwyzej po dwoch zdaniach ktore napisałam
                      i jak smiesz mi mowic ze ja ksiązek nie czytam.jkjak to stwierdziłes w
                      poprzednim swoim watku
                      Nie wiem ile masz lat,ale załoze sie ze jak byłes w moim wieku przeczytałes ich
                      mniej niż ja!
                      po jednym texie,po jednej sytuacji człowieka sie nie ocenia wiesz?
                      POza tym,dla mnie nie jest wazne jaki byl najlepszy text w barze ale jaki
                      najsmieszniejszy,bo chyba o to chodzi-zeby sie posmiac,wkoncu po cos sie to
                      oglada
    • afro.ninja Re: tekst Baru5 30.10.04, 22:23
      Agata wstrzasnieta klotniami na zywcu.
      " Sa jak zwierzeta, ktore walcza ze soba i nie przebieraja w słowach."

Czy cos w tym stylu. Dobra, mogla byc zdenerwowana, ale zby palnac takie glupie
      porownanie?? Nie dziwie sie, ze nie zdazyla doniesc teczki na egzamin ASP...

Acha i tekst lektora
      "Czy doszlo do uzycia przemocy w DOMKU barowiczow?"

Te wszystkie domki, pokoiki, pieniazki, Krzysiu doprowadzaja mnie do szewskiej
      pasji. A dodam, ze pokoik i domek to najczesciej padalo z ust Jara i wszyscy
      (raze z polsatem) to szybko podchwycili. Czyli cale zlo pochodzi od Jarosława.
      Proste...
      • mallina1 Re: tekst Baru5 31.10.04, 12:35
        Jarek "Aga ma zryty beret" "smiech czarownicy"
        Jarek też zauwazył "elementy opętania" u Agi
        Ewelina "Jarek,obsrałeś swoje majtki,obsrałeś nam kibel"

"jak sie nie robi na środku kupy,tak sie nie robi z mordy(twarzy??) dupy" nie
        pamietam dokladnie jak to brzmiało:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka