Dodaj do ulubionych

Monika B szuka taty dla swojego BĘKARTA!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 01:26
Monika źle się prowadziła przed wejściem do BB i w efekcie tego swojego
kurestwa został jej BĘKART. Teraz szuka dla niego taty. W domu BB idealnym
kandydatem wydał jej się miękko-ciotowaty Piotruś B.
Obserwuj wątek
    • Gość: lewa Re: Monika B szuka taty dla swojego BĘKARTA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 01:33
      Nie obrażaj dziecka takim epitetem, mówisz jak katolik z radia Maryja
      • Gość: Reno Bękart to BĘKART IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 02:50
        Syn brata matki to brat stryjeczny.
        Syn siostry ojca to brat cioteczny.
        Syn nie wiadomo kogo to BĘKART.
        Tak już świat jest ułożony.
        Kurwiła się i tyle, sucha ździra...
        • Gość: :) Re: Bękart to BĘKART IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 12:04
          Gość portalu: Reno napisał(a):

> Syn brata matki to brat stryjeczny.
          > Syn siostry ojca to brat cioteczny.
          > Syn nie wiadomo kogo to BĘKART.
          > Tak już świat jest ułożony.
          > Kurwiła się i tyle, sucha ździra...
          z autopsji do tego doszedłeś???

• Gość: holi Re: Monika B szuka taty dla swojego BĘKARTA!!! IP: *.solutions.net.pl / *.jasna.tarnow.pl 06.05.02, 12:20
        pozdrawiam sluchaczke RM...
        • Gość: Lewa Re: Monika B szuka taty dla swojego BĘKARTA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 23:10
          O 19-ej odmawiamy różaniec, przyłacz się do nas a nie pożałujesz...:-)Dla
          nowych członków kółka różańcowego, różaniec rozpięty na karcie bankomatowej
          gratis !!!
          • Gość: Le Pen Re: Monika B szuka taty dla swojego BĘKARTA!!! IP: *.solutions.net.pl / *.jasna.tarnow.pl 07.05.02, 10:15
            jak ja nie cierpie odmawiajacych rozaniec wrrrrr...
    • Gość: verte Re: Monika B szuka taty dla swojego BĘKARTA!!! IP: *.intech.pl 06.05.02, 01:34
      Jesteś chory.Żal mi ciebie.
    • Gość: Alla Re: Monika B szuka taty dla swojego BĘKARTA!!! IP: *.a2000.nl 06.05.02, 08:12
      Monika byla mezatka. Wiec jej dziecko to zaden bekart, tylko dziecko do ktorego
      przyznaje sie ojciec, bo inaczej by sie Monika nie ozenil.
      • Gość: deniz Re: Monika B szuka taty dla swojego BĘKARTA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 15:02
        Gość portalu: Alla napisał(a):

> Monika byla mezatka. Wiec jej dziecko to zaden bekart, tylko dziecko do ktorego
        >
        > przyznaje sie ojciec, bo inaczej by sie Monika nie ozenil.

Niestety, ale Reno ma rację. Monika była mężatką to prawda i myślała, że z ojcem
        swojego dziecka, tylko kolesia coś tknęło i zrobił testy. Okazało się, że to nie
        jego dziecko więc "pożegnał" Monisię, a biedaczka do dzisiaj pewnie nie wie kto
        jest ojcem.

• Gość: Reno A nie mówiłem? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 18:05
          A nie mówiłem?
          Się wie.
          Taka to już ona jest ta MAMA BĘKARTA niestety...
        • Gość: Misia Re: Monika B szuka taty dla swojego BĘKARTA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 22:54
          Takie dziecko to ma przepierdzielone, mama nawet nie może powiedzieć kim był
          biologiczny tata.
          Ja bym tak naprawdę nie chciała. Ciężkie jest życie takiego bękarta.
    • tommyboy Re: Monika B szuka taty dla swojego BĘKARTA!!! 06.05.02, 22:59
      Gość portalu: Reno napisał(a):

> Monika źle się prowadziła przed wejściem do BB i w efekcie tego swojego
      > kurestwa został jej BĘKART. Teraz szuka dla niego taty. W domu BB idealnym
      > kandydatem wydał jej się miękko-ciotowaty Piotruś B.

Lepiej spytaj sie swojej mamusi czy tatuś to napewno tatuś debilu.

• Gość: Reno Re: Monika B szuka taty dla swojego BĘKARTA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 23:34
        Ja nawet nie muszę pytać. Jestem do mojego Ojca bardziej podobny niż on sam do
        siebie. Moje dziecko do mnie tak samo. Jest taka genetyczna zbieżność. A tam
        chodzi o biednego BĘKARTA, który do usranej śmierci nie będzie pewien który z
        czterdziestu balangowych kolegów mamusi Monisi B. akurat wygrał w wyścigu
        plemników. Bo wpuścili zawodników z ogonkiem wszyscy...
        No i co to za życie???
        • Gość: Auala Re: Monika B szuka taty dla swojego BĘKARTA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 02:04
          Az zionie od Ciebie nienawiscia . Nawet jesli nie zna ojca swego dziecka ,to
          jeszcze nie powod ,zeby dyskredytowac ja jako matkę i jej dziecko nazywac
          bękartem. Moze nie zauwazyles ,ale nie dyskutujac o znaczeniu tego slowa ma ono
          wydzwiek wyraznie pejoratywny. Jesli masz dziecko ,to sie zmien i naucz je
          tego , czego Ci brak czyli tolerancji i poszanowania drugiego czlowieka. To co
          pisze nie jest zlosliwe . To tylko proba uzmyslowienia Ci ,ze popelniasz blad -
          byc moze wiekszy niz Monika...
          • Gość: Reno Mimo wszystko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 02:37
            Mimo wszystko to bękart, a jego mama to udostępniająca wszystkim pupę BLADŹ!!!
            • Gość: LEWA Re: Mimo wszystko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 02:43
              RENO, NIE NADAJESZ SIĘ DO RESOCJALIZACJI, POZOSTAŃ WIĘC PRZY SWOICH
              PRZEKONANIACH, ZA BARDZO ODDALILES SIĘ OD NOWOCZESNEGO SPOŁECZEŃSTWA KTÓRE
              ZMIERZA DO TOLERANCJI DLA WSZYSTKIEGO CO LUDZKIE..
              • Gość: Reno Re: Mimo wszystko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 10:51
                Nawet w "nowoczesnym" (śmieszna nazwa swoją drogą) społeczeństwie pewne
                zjawiska należy nazywać po imieniu.
                W tym przypadku kurestwo trzeba nazwać kurestwem...
                • tiresias Re: Mimo wszystko... 08.05.02, 10:57
                  albo 'wolną miłością', nespa?
          • vwdoka Re: Monika B szuka taty dla swojego BĘKARTA!!! 08.05.02, 15:47
            Gość portalu: Auala napisał(a):

> Az zionie od Ciebie nienawiscia . Nawet jesli nie zna ojca swego dziecka ,to
            > jeszcze nie powod ,zeby dyskredytowac ja jako matkę i jej dziecko nazywac
            > bękartem. Moze nie zauwazyles ,ale nie dyskutujac o znaczeniu tego slowa ma ono
            >
            > wydzwiek wyraznie pejoratywny. Jesli masz dziecko ,to sie zmien i naucz je
            > tego , czego Ci brak czyli tolerancji i poszanowania drugiego czlowieka. To co
            > pisze nie jest zlosliwe . To tylko proba uzmyslowienia Ci ,ze popelniasz blad -
            >
            > byc moze wiekszy niz Monika...
            Droga Aualo

Zastanów się chwilę, jak taki debil ma nauczyć swoje dziecko czegoś, czego mu nie
            wbili do tępego łba za młodu??? Niestety wyrośnie następny taki ćwok.

Pozdrawiam,
            vwdoka
        • Gość: Natasza Re: Monika B szuka taty dla swojego BĘKARTA!!! IP: *.rybnet.pl / 192.168.1.* 08.05.02, 11:25
          jednak kenio miał rację mówiąc że monika to zdzira
          • Gość: drun Re: Monika B szuka taty dla swojego BĘKARTA!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 19:00
            monika na pytanie swojej corki o moment jej poczecia powie: córciu ty sie ciesz
            ze nie szczekasz taka byla impreza :)))))))
            • Gość: Reno Re: Monika B szuka taty dla swojego BĘKARTA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 08:13
              Buehehehehe!!!!!!!!!!!!!!!
              Drun dostajesz Oscara ode mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Chyba że wolisz Nobla...
    • Gość: czapamc2 Re: Monika B szuka taty dla swojego BĘKARTA!!! IP: *.itpp.pl 09.05.02, 09:00
      Masz jakieś kompleksy? Szkoda mi tego dziecka, a bękartem to sam jesteś.
      • Gość: tryb Re: Monika B szuka taty dla swojego BĘKARTA!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.05.02, 09:27
        reno napisal:
        Nawet w "nowoczesnym" (śmieszna nazwa swoją drogą) społeczeństwie pewne
        zjawiska należy nazywać po imieniu.W tym przypadku kurestwo trzeba nazwać
        kurestwem...

A totalna durnote totalna durnota
      • Gość: Reno Re: Monika B szuka taty dla swojego BĘKARTA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 10:15
        Sie następni obrońcy znaleźli, durne czapy i inne takie śmiecie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka