Dodaj do ulubionych

"Wszystko o Miriam"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:56
Sądziłem, że będzie zatrzęsienie wpisów nt. tego kontrowersyjnego reality
show (sześciu mężczyzn walczy o wdzięki meksykańskiej modelki nie wiedząc że
jest ona hermafrodytą) a tu cisza. Ciekaw jestem czy ktoś to oglądał wczoraj
o 23.15 na TVN.
Obserwuj wątek
    • Gość: alina1 Re: "Wszystko o Miriam" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 17:17
      Oglądałam i szczerze mówiąc też myślałam, że będzie mnóstwo komentarzy.
      Bo jakby nie było pomysł jest bardzo oryginalny, żeby nie rzec inaczej.
      Nie bardzo tylko rozumiem jedną rzecz. Jeśli ta/ten Miriam nie miała operacji (oprócz operacji biustu) to jak ona chodzi w bikini? Czy w takim przypadku te narządy są inne?
      Oj nie chciałabym być na miejscu tych panów. Co innego akceptacja czy tolerancja a co innego całowanie się. ;)
      • olany_klient Re: A co tu oglądać, po takich programach pierwsze 04.01.05, 10:31
        miejsce w badziewnych kanałach telewizyjnych zajmuje TVNszmat, już dawno
        zdetronizował Polsat z tej funkcji.
    • saavage Re: "Wszystko o Miriam" 03.01.05, 18:17
      Na Reality Shows piszą. A swoją drogą... Wyobrażacie sobie coś takiego w
      warunkach polskich? :DDD
    • Gość: AGNESS Re: "Wszystko o Miriam" IP: *.acn.waw.pl 03.01.05, 18:19
      Ja oglądałam i rzygac mi się chce.
      Tak chłopaków w konia robić. A jak który sie zakocha?
      Tylko poje..e angole mogą coś takiego wymyślić...

Ano faktycznie , gdzie ona chowa małego???
    • Gość: masia Re: "Wszystko o Miriam" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 18:33
      zajrzyj do słownika co oznacza hermafrodyta, albo lepiej nie używaj słów,
      których znaczenia nie rozumiesz...
    • Gość: mała Re: "Wszystko o Miriam" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 18:40
      To ona jest po operacji zmiany płci, czy nie? Bo jak reklamowali ten program w
      TVN to jak najbardziej kobieca buźka i ja się męskich cech nie dopatrzyłam.
      • Gość: iwka Re: "Wszystko o Miriam" IP: *.wroc.zigzag.pl 03.01.05, 19:32
        Nie miała tej operacji, lekarz w programie potwierdził , ze posiada narządy
        płciowe męskie. Tylko gdzie one są, bo Miriam występuje w obcisłych szortach i
        kostiumie kąpielowym i nic na to nie wskazuje. Może po tej kuracji hormonalnej
        sie jej ( jemu) tak pomniejszyły...
    • Gość: Madzia Re: "Wszystko o Miriam" IP: *.pl / 213.155.191.* 03.01.05, 19:43
      Miriam powiedziała, ze chciała byc dziewczyną i w wieku 11 lat zaczęła
      przyjmować odpowiednie hormony.Do gimnazjum poszła juz jako "kobieta". Jeśli
      chodzi o operacje ,to wg jej słów miała tylko operację piersi. Fakt, dziwią te
      jej "męskie genitalia", które jak stwierdził doktorek ona ma... ehmm może
      faktycznie ma jakies małe (w koncu po tych hormonach mogły nie urosnąć)..ale
      sama nie wiem..trzeba by się przyjzec.. ponoć chłopcy z programu zaczynają sie
      domyślac,jaką kryje tajemnicę..
      • Gość: P-77 Re: "Wszystko o Miriam" i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 21:05
        No tak, przyznaję się do błędu - obojnactwo jest wrodzone (nie na wszystkim się
        znam) ale Miriam w Polsce z prawnego punktu widzenia byłaby mężczyzną.
        Ponieważ jednak są na forum ludzie, którzy na medycynie znają się lepiej niż
        ja - czy nie zaniepokoiły was liczne pieprzyki u aktorki, która w "Dawson's
        Creek" grała dziewczynę Paceya? W odcinku, który był dzisiaj miała odsłonięte
        ramiona i sporo tego było.

• Gość: ja [...] IP: *.chello.pl 03.01.05, 21:36
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: P-77 Re: MIRIAM W AKCJI ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 21:43
            > www.shemale.freeservers.com/victoria.html

Prośba - daruj sobie takie linki.
            • Gość: w Re: MIRIAM W AKCJI ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 23:48
              czemu ma sobie darować?,to chyba najlepsze potwierdzenie co warte są tego typu
              programy
              • Gość: ju Re: MIRIAM W AKCJI ! IP: *.chello.pl 04.01.05, 01:53
                dokladnie
    • Gość: sorsha Re: "Wszystko o Miriam" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 08:15
      Czuję, że w następnych odcinkach będzie niezłe rzyganie.
      • dzidecka Re: "Wszystko o Miriam" 04.01.05, 16:04
        hmm ciekawe czy pokażą Miriam i kolesi w akcji ;)) obrzydlistwo.
    • Gość: ubu_roy Re: "Wszystko o Miriam" IP: *.nyc.rr.com 04.01.05, 16:42
      hermafrodyta trzeba sie urodzic. ten koles to transseksualista czyli "chick
      with dick". hermafrodyta posiada oba narzady a ten koles "Miriam" wlasnie
      chcialby miec jedem z tych ktory hermafrodyta posiada. a poza tym, kogo to
      obchodzi naprawde ?
      • piecziwo Re: "Wszystko o Miriam" 04.01.05, 17:57
        Gość portalu: ubu_roy napisał(a):

> a poza tym, kogo to
        > obchodzi naprawde ?

A spróbuj postawić się w ich sytuacji...
        Powiem Wam, że z kolegami próbowaliśmy "poprzypuszczać" co by było gdyby...
        i nie udało nam sie wyobrazić sobie siebie na miejscu tych kolesi.
        Zdania były podzielone: jeden by się "wyrzygał", drugi by zabił a trzeci
        powiedział, że "dałby rade - jest słodka" :)))

-------------------------------------------------------
        ...wezcie i zmierzcie sami, jesli nie wierzycie milicji!
        • Gość: P-77 Re: "Wszystko o Miriam" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 18:38
          > Powiem Wam, że z kolegami próbowaliśmy "poprzypuszczać" co by było gdyby...
          > i nie udało nam sie wyobrazić sobie siebie na miejscu tych kolesi.
          > Zdania były podzielone: jeden by się "wyrzygał", drugi by zabił a trzeci
          > powiedział, że "dałby rade - jest słodka" :)))
          W podróż jachtem możesz wybrać się i z kumplem, poza tym to chyba nie chodzi
          o " partnerkę na całe życie".
          Zgadzam się, że program jest niesmaczny, ale trudno też mówić o jakimś
          gigantycznym oszustwie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka