Gość: Basketcase IP: *.icpnet.pl 16.01.05, 16:57 To był jeden z najlepszych odcinków jakie pamiętam!! Juz nie mogę się doczekać rowoju akcji za tydzień. :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adams123 Re: NDiNZ dzis 16.01.05, 17:20 chyba jeden z najgorszych !!!! 1. do ochranianego pacjenta przez Policje wpuszcza się wszystkich , bo ordynator rozkazał przygłupim policjantom ! 2. jak już kogos wpuścili to oczywiście stoją tyłem do szyby i nie zauważają, że ktos zasuwa verticale i nie słysza jak ktos dusi pacjenta ! 3. a dyrektor generalnie prawie zrugał komisarza, że pacjent-przestępca ma tutaj leżeć ! paranoja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
piga79 Re: NDiNZ dzis 16.01.05, 17:27 Był niewiarygodny,ale za to jaka dramaturgia(hehe).Gratulacje dla BiałejMamby, która już kilka tygodni temu przewidziała, że Doktor Samo Zło zostanie kolejnym nawróconym w Świętej Górze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: NDiNZ dzis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 17:24 Mnie rozbroiła scena, w której Edyta opłakuje faceta, który zmarł na jej rekach... Pokażcie mi takiego lekarza, który tak się przejmuje pacjentami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okeciak Re: NDiNZ dzis IP: *.net 16.01.05, 17:54 Jaki nawrocony???? Toz mafiozy mu kazali sie nim zajac i on poprostu trzesie dupskiek stad jego pseudonawrocenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: NDiNZ dzis IP: *.elpos.net 16.01.05, 19:03 a czemu karetka do pacjenta w warszawie musiała jechać aż z Leśnej Gory? Chyba ze to w Lesnej gorze takie multiplexy... Odpowiedz Link Zgłoś
hanatol Re: NDiNZ dzis 16.01.05, 19:55 > a czemu karetka do pacjenta w warszawie musiała jechać aż z Leśnej Gory? Chyba > ze to w Lesnej gorze takie multiplexy... ul. Kwiatowa 3 - tak powiedziała Edyta wzywając karetke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pereszczako Re: NDiNZ dzis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:38 Zauważyłem, że w tym serialu wszystko mieści się przy ulicy Kwiatowej. Pamiętam, że swego czasu akademik, w którym mieszkała Bachleda-Curuś mieścił się właśnie na Kwiatowej... To było wtedy, jak Igor się do niej dobierał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:40 W dzisiejszym odcinku dowiedzieliśmy się także, że ojcem Hani (córki Moniki) jednak jest Bruno Walicki, oraz że wyjechał on do Szwecji. Znaczy, że chyba już go w tym serialu nie zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: NDiNZ dzis IP: *.chello.pl 16.01.05, 21:45 Wyglada na to ze szykuje sie zwiazek dr Majera i Moniki. Odpowiedz Link Zgłoś
piga79 Re: NDiNZ dzis 16.01.05, 21:50 Mejer to moja ulubiona postać.Natomiast trochę z tym pseudokryminałem przeginają.Rozumiem,że doktor samo zło musi mieć jakiś wątek, ale bez przesady. Czyżby kolejny skok przez rekina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wronka Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:56 a zauwazyliscie, ze burki nie zdazyl zaplacic za kolacje z Edzia i.....zostawil na stole portfel.....czas pokaze co z tego wyniknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: NDiNZ dzis IP: *.chello.pl 16.01.05, 22:00 a Edyta to zabrala swoja torebke z pasazu? :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wronka Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 22:06 tego nie pokazali, ale tu istnieje prawdopodobienstwo, ze do karetki zaladowal ja jakis sanitariusz, ale Bruski na bank zostawil na stole portfel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: NDiNZ dzis IP: *.chello.pl 16.01.05, 22:10 E tam czepiacie sie.... Pewnie i tak tam nic juz nie mial ;) Mialo byc szybko i dramatycznie, kto by w takich okolicznosciach myslal o pustym portfelu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica ti chyba nie był jeszcze portfel, 16.01.05, 23:51 Edyta chciała płacić, Kuba powiedził, że on stawia, ale nie wyjął portfela, moim zdanie to była jeszcze karta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 22:26 Na 99,9% nie.Pieczyński nawt nie chce słyszeć o powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
anastacia900 Re: NDiNZ dzis 16.01.05, 22:13 Bardzo ciekawy byl dzis odcinek. I Kuba z zosią tak jakby cos sie przejasnialo...oby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wronka Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 22:21 ze wroce jeszcze do portfela.....jesli nie mialoby nic z tego wyniknac to albo by zabral go ze soba, albo ujecie zakonczylo sie na innym szczegole, a tu operator zakonczyl wyraznie ujecie na stole, na ktorym Byrski wlasnie polozyl portfel. pozyjemy zobaczymy, co z tego wyniknie. Robie w tej branzy, wiec wiem, w jaki sposob buduje sie dramaturgie pozdrawiam - wronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: NDiNZ dzis IP: *.chello.pl 16.01.05, 22:28 Gdyby wiedzial, ze wzbudzi to takie kontrowersje wsrod widzow, na pewno zabral by go ze soba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Liszowska w Ndinz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 22:31 Nie trawie tej dziewczyny.Nie mogli wybrać kogoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Liszowska w Ndinz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:20 Liszowska była? Gdzie? kogo zgrała? nie zauważyłam... a też jej nie trawię. ta pseudożona to była ona? btw bardzo mi się podobali statyści pod kinem obserwujący akcję ratowniczą. 3/4 to długowłose blondynki, rodem z jednej agencji i dwie "bardziej dojrzałe" panie odstawione jak na niedzielną mszę ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Liszowska w Ndinz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:28 Brukowa gazeta podała,że będzie grała nową panią doktor na oddziale Doktora Zło. No nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Liszowska w Ndinz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:43 o nie!! przecież jej powinni wogóle zakazać publicznych występów. widziałam ją w teatrze. położyła całą sztukę... a przecież jest tyle fajnych aktorek, które mogliby postawić u boku dra Zło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Liszowska w Ndinz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:50 Musimy powiedzieć to specom, którzy decydują o obsadzie.Facetom się podoba,może liczą, że przyciągnie męską widownie.Cholera ich tam wie.No i pasuje do Dr Zło jak pięść do oka. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Liszowaks - jeśli faktycznie jej 16.01.05, 23:47 tak nie trawisz to powinieneś wiedziać jak ona wygląda lub przynajmniej doczekać końcowych napisów, żeby się utwierdzić w swoich przekonaniach. domniemaną żonę rannego mafioza grała Sonia Bohosiewicz! www.stary-teatr.krakow.pl/bohosiewicz.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksinska Lunatica... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:54 wiem o kim mówię. Liszowskiej w serialu jeszcze nie było, a talent Bohosiewicz cenię. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica W porządku, 17.01.05, 00:18 ale w dziejszym odcinku jej nie było - więc czemu wprowadzasz ludzi w błąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksińska Re: W porządku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 00:20 Nie napisałam w moim poście, że dzisiaj była. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica nie napisłaś, 17.01.05, 02:07 ale wątek dotyczył dzisiejszego oddcinka, a ty w swoim poście nie napisałaś, że J. Liszowska pojawi w Ndinz. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:13 Czy ten doktorek wsiadł do karetki , bo nie pamiętam???? Jeśli nie widzielismy jak odjezdzał to istnieje szansa na to ze powrócił do knajpy i zabrał ten pierd....ny portwelik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosna Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:35 nie pokazali, zeby wsiadal, ale nie sadzisz chyba, ze tak bardzo zaangazowany doktor pomyslal w takiej chwili o portfeliku. Za minutke przeciez byl juz na sali operacyjnej, wiec na bank wskoczyl do karetki. I slusznie. szlag z portfelikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica pokazywali, 16.01.05, 23:49 jak wsiadał, Edyta do jednej karetki, a Kuba do drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilianka22 Re: NDiNZ dzis IP: *.autocom.pl 16.01.05, 23:55 O Matko! Jezeli mafia w Polsce jest taka głupia jak ta z filmu to nie mamy sie czego obawiac! Tak fatalnej sceny duszenia w szpitalu poduszka w życiu nie widziałam. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papus Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 00:07 i tak byl to cenny odcinek, bo nie bylo sepleniacej julki.... a baby zwykle dusza poduszka, czy sa w mafii czy nie. a co do Liszowkiej to nie bylo jej nan bank. I tak trzymac. a co niby w niej kreci facetow? sa fajniejsze laski w tym kraju-w tym fachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Nie było, ale będzie w przyszłości.Niestety. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 00:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papus Re: Nie było, ale będzie w przyszłości.Niestety. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 00:17 a skad macie takie info? wolalbym, zeby pani L.zajela sie domem. Swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Nie było, ale będzie w przyszłości.Niestety. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 00:22 Z prasy brukowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papus Re: Nie było, ale będzie w przyszłości.Niestety. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 00:32 no to kiszka. Brukowa jest dobrze poinformowana. panstwo artysci bardzo sobie ja cenia, bo wiesci szybciutko sie rozchodza i reklama jak sie patrzy. No to sie panna L. wkrecila w stabilizacje zarobkow i bedzie dreczyc fanow NDiNZ. NIESTETY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Nie było, ale będzie w przyszłości.Niestety. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 00:36 Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
zrudnicka Re: NDiNZ dzis 17.01.05, 17:18 Jak to nie bylo Liszowskiej??!!! Oczywiscie, ze byla! Nie pamietacie , jak monika byla oskarzona o bład? I liszowska grala dziewczyne tego pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 17:22 > Jak to nie bylo Liszowskiej??!!! Oczywiscie, ze byla! Nie pamietacie , jak > monika byla oskarzona o bład? I liszowska grala dziewczyne tego pacjenta. To prawda, grała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 17:25 Była dziewczyną pacjenta, a teraz awansuje na dochtorową Samo Zło. Odpowiedz Link Zgłoś