Dodaj do ulubionych

NDiNZ dzis

IP: *.icpnet.pl 16.01.05, 16:57
To był jeden z najlepszych odcinków jakie pamiętam!! Juz nie mogę się
doczekać rowoju akcji za tydzień. :P
Obserwuj wątek
    • adams123 Re: NDiNZ dzis 16.01.05, 17:20
      chyba jeden z najgorszych !!!!
      1. do ochranianego pacjenta przez Policje wpuszcza się wszystkich , bo
      ordynator rozkazał przygłupim policjantom !
      2. jak już kogos wpuścili to oczywiście stoją tyłem do szyby i nie zauważają,
      że ktos zasuwa verticale i nie słysza jak ktos dusi pacjenta !
      3. a dyrektor generalnie prawie zrugał komisarza, że pacjent-przestępca ma
      tutaj leżeć !

paranoja !!!
      • piga79 Re: NDiNZ dzis 16.01.05, 17:27
        Był niewiarygodny,ale za to jaka dramaturgia(hehe).Gratulacje dla BiałejMamby,
        która już kilka tygodni temu przewidziała, że Doktor Samo Zło zostanie kolejnym
        nawróconym w Świętej Górze.
    • Gość: matti Re: NDiNZ dzis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 17:24
      Mnie rozbroiła scena, w której Edyta opłakuje faceta, który zmarł na jej
      rekach... Pokażcie mi takiego lekarza, który tak się przejmuje pacjentami.
      • Gość: okeciak Re: NDiNZ dzis IP: *.net 16.01.05, 17:54
        Jaki nawrocony????
        Toz mafiozy mu kazali sie nim zajac i on poprostu trzesie dupskiek stad jego
        pseudonawrocenie
    • Gość: aga Re: NDiNZ dzis IP: *.elpos.net 16.01.05, 19:03
      a czemu karetka do pacjenta w warszawie musiała jechać aż z Leśnej Gory? Chyba
      ze to w Lesnej gorze takie multiplexy...
      • hanatol Re: NDiNZ dzis 16.01.05, 19:55
        > a czemu karetka do pacjenta w warszawie musiała jechać aż z Leśnej Gory? Chyba
        > ze to w Lesnej gorze takie multiplexy...

ul. Kwiatowa 3 - tak powiedziała Edyta wzywając karetke.
        • Gość: pereszczako Re: NDiNZ dzis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:38
          Zauważyłem, że w tym serialu wszystko mieści się przy ulicy Kwiatowej.
          Pamiętam, że swego czasu akademik, w którym mieszkała Bachleda-Curuś mieścił
          się właśnie na Kwiatowej... To było wtedy, jak Igor się do niej dobierał.
          • Gość: P-77 Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:40
            W dzisiejszym odcinku dowiedzieliśmy się także, że ojcem Hani (córki Moniki)
            jednak jest Bruno Walicki, oraz że wyjechał on do Szwecji. Znaczy, że chyba
            już go w tym serialu nie zobaczymy.
            • Gość: Gosia Re: NDiNZ dzis IP: *.chello.pl 16.01.05, 21:45
              Wyglada na to ze szykuje sie zwiazek dr Majera i Moniki.
              • piga79 Re: NDiNZ dzis 16.01.05, 21:50
                Mejer to moja ulubiona postać.Natomiast trochę z tym pseudokryminałem
                przeginają.Rozumiem,że doktor samo zło musi mieć jakiś wątek, ale bez przesady.
                Czyżby kolejny skok przez rekina?
                • Gość: wronka Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:56
                  a zauwazyliscie, ze burki nie zdazyl zaplacic za kolacje z Edzia i.....zostawil
                  na stole portfel.....czas pokaze co z tego wyniknie
                  • Gość: zoe Re: NDiNZ dzis IP: *.chello.pl 16.01.05, 22:00
                    a Edyta to zabrala swoja torebke z pasazu? :|
                    • Gość: wronka Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 22:06
                      tego nie pokazali, ale tu istnieje prawdopodobienstwo, ze do karetki zaladowal
                      ja jakis sanitariusz, ale Bruski na bank zostawil na stole portfel
                      • Gość: Gosia Re: NDiNZ dzis IP: *.chello.pl 16.01.05, 22:10
                        E tam czepiacie sie....
                        Pewnie i tak tam nic juz nie mial ;)
                        Mialo byc szybko i dramatycznie, kto by w takich okolicznosciach myslal o
                        pustym portfelu ;)
                  • lunatica ti chyba nie był jeszcze portfel, 16.01.05, 23:51
                    Edyta chciała płacić,
                    Kuba powiedził, że on stawia,
                    ale nie wyjął portfela,
                    moim zdanie to była jeszcze karta.
            • Gość: iks Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 22:26
              Na 99,9% nie.Pieczyński nawt nie chce słyszeć o powrocie.
    • anastacia900 Re: NDiNZ dzis 16.01.05, 22:13
      Bardzo ciekawy byl dzis odcinek. I Kuba z zosią tak jakby cos sie
      przejasnialo...oby ;)
      • Gość: wronka Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 22:21
        ze wroce jeszcze do portfela.....jesli nie mialoby nic z tego wyniknac to albo
        by zabral go ze soba, albo ujecie zakonczylo sie na innym szczegole, a tu
        operator zakonczyl wyraznie ujecie na stole, na ktorym Byrski wlasnie polozyl
        portfel. pozyjemy zobaczymy, co z tego wyniknie. Robie w tej branzy, wiec wiem,
        w jaki sposob buduje sie dramaturgie
        pozdrawiam - wronka
        • Gość: Gosia Re: NDiNZ dzis IP: *.chello.pl 16.01.05, 22:28
          Gdyby wiedzial, ze wzbudzi to takie kontrowersje wsrod widzow, na pewno zabral
          by go ze soba ;)
          • Gość: iks Liszowska w Ndinz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 22:31
            Nie trawie tej dziewczyny.Nie mogli wybrać kogoś innego?
            • Gość: zeta Re: Liszowska w Ndinz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:20
              Liszowska była? Gdzie? kogo zgrała? nie zauważyłam... a też jej nie trawię.
              ta pseudożona to była ona?
              btw bardzo mi się podobali statyści pod kinem obserwujący akcję ratowniczą. 3/4
              to długowłose blondynki, rodem z jednej agencji i dwie "bardziej dojrzałe"
              panie odstawione jak na niedzielną mszę ;-))
              • Gość: iks Re: Liszowska w Ndinz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:28
                Brukowa gazeta podała,że będzie grała nową panią doktor na oddziale Doktora Zło.
                No nie..
                • Gość: zeta Re: Liszowska w Ndinz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:43
                  o nie!! przecież jej powinni wogóle zakazać publicznych występów. widziałam ją
                  w teatrze. położyła całą sztukę...
                  a przecież jest tyle fajnych aktorek, które mogliby postawić u boku dra Zło
                  • Gość: iks Re: Liszowska w Ndinz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:50
                    Musimy powiedzieć to specom, którzy decydują o obsadzie.Facetom się podoba,może
                    liczą, że przyciągnie męską widownie.Cholera ich tam wie.No i pasuje do Dr Zło
                    jak pięść do oka.
            • lunatica Liszowaks - jeśli faktycznie jej 16.01.05, 23:47
              tak nie trawisz to powinieneś wiedziać jak ona wygląda lub przynajmniej
              doczekać końcowych napisów, żeby się utwierdzić w swoich przekonaniach.
              domniemaną żonę rannego mafioza grała Sonia Bohosiewicz!
              www.stary-teatr.krakow.pl/bohosiewicz.htm
              • Gość: iksinska Lunatica... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:54
                wiem o kim mówię. Liszowskiej w serialu jeszcze nie było, a talent Bohosiewicz
                cenię.
                • lunatica W porządku, 17.01.05, 00:18
                  ale w dziejszym odcinku jej nie było - więc czemu wprowadzasz ludzi w błąd?
                  • Gość: iksińska Re: W porządku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 00:20
                    Nie napisałam w moim poście, że dzisiaj była.
                    • lunatica nie napisłaś, 17.01.05, 02:07
                      ale wątek dotyczył dzisiejszego oddcinka,
                      a ty w swoim poście nie napisałaś,
                      że J. Liszowska pojawi w Ndinz.
                      :-)
        • Gość: Poll Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:13
          Czy ten doktorek wsiadł do karetki , bo nie pamiętam???? Jeśli nie widzielismy
          jak odjezdzał to istnieje szansa na to ze powrócił do knajpy i zabrał ten
          pierd....ny portwelik.
          • Gość: sosna Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:35
            nie pokazali, zeby wsiadal, ale nie sadzisz chyba, ze tak bardzo zaangazowany
            doktor pomyslal w takiej chwili o portfeliku. Za minutke przeciez byl juz na
            sali operacyjnej, wiec na bank wskoczyl do karetki. I slusznie. szlag z
            portfelikiem.
          • lunatica pokazywali, 16.01.05, 23:49
            jak wsiadał,
            Edyta do jednej karetki,
            a Kuba do drugiej.
    • Gość: lilianka22 Re: NDiNZ dzis IP: *.autocom.pl 16.01.05, 23:55
      O Matko! Jezeli mafia w Polsce jest taka głupia jak ta z filmu to nie mamy sie
      czego obawiac! Tak fatalnej sceny duszenia w szpitalu poduszka w życiu nie
      widziałam. :(
      • Gość: papus Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 00:07
        i tak byl to cenny odcinek, bo nie bylo sepleniacej julki.... a baby zwykle
        dusza poduszka, czy sa w mafii czy nie.
        a co do Liszowkiej to nie bylo jej nan bank. I tak trzymac. a co niby w niej
        kreci facetow? sa fajniejsze laski w tym kraju-w tym fachu
        • Gość: iks Nie było, ale będzie w przyszłości.Niestety. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 00:09
          • Gość: papus Re: Nie było, ale będzie w przyszłości.Niestety. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 00:17
            a skad macie takie info? wolalbym, zeby pani L.zajela sie domem. Swoim.
            • Gość: iks Re: Nie było, ale będzie w przyszłości.Niestety. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 00:22
              Z prasy brukowej.
              • Gość: papus Re: Nie było, ale będzie w przyszłości.Niestety. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 00:32
                no to kiszka. Brukowa jest dobrze poinformowana. panstwo artysci bardzo sobie
                ja cenia, bo wiesci szybciutko sie rozchodza i reklama jak sie patrzy. No to
                sie panna L. wkrecila w stabilizacje zarobkow i bedzie dreczyc fanow NDiNZ.
                NIESTETY
                • Gość: iks Re: Nie było, ale będzie w przyszłości.Niestety. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 00:36
                  Amen.
    • zrudnicka Re: NDiNZ dzis 17.01.05, 17:18
      Jak to nie bylo Liszowskiej??!!! Oczywiscie, ze byla! Nie pamietacie , jak
      monika byla oskarzona o bład? I liszowska grala dziewczyne tego pacjenta.
      • Gość: P-77 Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 17:22
        > Jak to nie bylo Liszowskiej??!!! Oczywiscie, ze byla! Nie pamietacie , jak
        > monika byla oskarzona o bład? I liszowska grala dziewczyne tego pacjenta.
        To prawda, grała.
      • Gość: iks Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 17:25
        Była dziewczyną pacjenta, a teraz awansuje na dochtorową Samo Zło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka