Gość: tom18 IP: *.torun.mm.pl 23.01.05, 18:48 Orłoś czy POchanke ,a 3 msc Smoktunowicz czy Ziemiec P>S ciekawe czy tomek lis wygra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poll Re: Kto wygra telekamery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 18:54 Smoktunowicz wygrała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Kto wygra telekamery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 19:26 A masz jakieś przecieki??? Choć pewnie w tym przypadku z góry wszystko jest jasne. Liczy się tylko kto więcej sypnie kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom18 Re: Kto wygra telekamery? IP: *.torun.mm.pl 23.01.05, 20:16 a skąd wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Kto wygra telekamery? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.05, 20:31 A w innych kategoriach? Aktor? Aktorka itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonka Re: Kto wygra telekamery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:29 www.telekamery.pl/?action=nominacje ja lubie kulczyckiego i trybale drogi taki citroen c3 pluriel ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pam Re: Kto wygra telekamery? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:24 No jak kto znowu Torbicka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketcase Re: Kto wygra telekamery? IP: *.icpnet.pl 23.01.05, 21:39 Myslalem ze wygra Justynka Pochanke, ale skoro jutro bedzie prowadzila program wieczorem w TVN24 widocznie nie pojawi sie na Telekamerach bo nie ma po co. :( Mam wielka nadzieje ze nie wygra Smoktunowicz. to juz wole Ziemca albo Orlosia. Mam tez nadzieje ze wygra Monika Olejnik. Reszta kategorii mi wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frygija Re: Kto wygra telekamery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 01:05 serialowe - mam nadzieje ze Glina chociaz obawiam sie ze znowu zobacze MjM na pierwszym miejscu :( kto glosuje w tym plebiscycie tak w ogole? a i czy to te same nagrody w ktorych w zeszlym roku najlepszym serialem zagranicznym zostala moda na Sukces? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Kto wygra telekamery? IP: *.devs.futuro.pl 24.01.05, 01:08 Głosują widzowie, a tamto to były Tele Ekrany! Wygra M jak miłość, Kożuchowska i Pyrkosz. To wiem na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sęp.miłości Re: Kto wygra telekamery? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 01:18 tylko nie Smoktunowicz!!!! :/ Trzymam kciuki za Prześwietlików i Skowrońskiego reszta nie bardzo mnie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Kto wygra telekamery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:06 Też trzymam kciuki za Sekielskiego i Morozowskiego. No i oczywiście za Gline. Ale jestem przekonana że wygra znowu Mjm, Kożuchowska, Durczok i Lis!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Kiepskie Telekamery IP: *.chello.pl 24.01.05, 18:34 Jak widze nominacje to mnie ogarnia pusty smiech. Kto wybieral Kulczyckiego ?! Lub Ziemca. ktory jest w tvp od niedawna. Orlos ?! TVP jak zwykle lansuje swoich. A w rozrywce - Drozda ?!! Wsrod seriali widze tylko rywalizacje pomiedzy MjM i Glina, reszta to kiepkie produkcje. Nie ma NDiNZ ? Nie wygraloby ale chyba powinno byc. Wsrod aktorow : Artur Barciś (nowe Miodowe lata sa slabe),Witold Pyrkosz,Piotr Skarga,Paweł Wawrzecki,Maciej Zakościelny ???! A gdzie Radziwillowicz, ktory byl najlepszy ?!!! A gdzie inni ? Wsrod aktorow tez dziwny zestaw: Agnieszka Dygant,Dorota Kamińska,Małgorzata Kożuchowska,Anna Przybylska,Marzena Trybała ???!!! Same porazki....... Te Telekamery sa naprawde marne. Zupelnie niemiarodajne. Nawet nie warto ogladac.... Juz wole stary film w Pulsie: "Lekarstwo na milosc" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peen.doll OBSTAWIAM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:56 INFORMACJE: Pochanke PUBLICYSTYKA: Sekielski / Morozowski TALK SHOW: Lis MUZYKA: Wilki ROZRYWKA: Wojewódzki SERIAL: Glina AKTOR: Pyrkosz AKTORKA: Kożuchowska Odpowiedz Link Zgłoś