Dodaj do ulubionych

CHoRobA PapIEżA....

02.02.05, 10:50
Jak wam sie wydaje, która ze stacji telewizyjnych przygotowała najlepszy
program na wypadek śmierci papieża?? Z całą pewnością takowe leżą na półkach
szefów... BBC co pół roku cwiczy program specjalny w razie śmierci Królowej
ElżbietyII.
Obserwuj wątek
    • Gość: zelka Re: CHoRobA PapIEżA.... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 02.02.05, 11:15
      są takie rzeczy-myśli, ktore kazdemu przychodza do głowy ale ich nie wypowiada
      na glos

czego i tobie zycze;
      • modotv Re: CHoRobA PapIEżA.... 02.02.05, 11:27
        Jaaaaasne... Czemu nie rozmawia się otwarcie o pewnych sprawach tylko owija się
        je w płaszczyk zażenowania... Przecież to oczywiste, że wszyscy są od dawna
        przygotowani na taką ewentualność..
      • Gość: ja Re: CHoRobA PapIEżA.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:29
        a niby dlaczego nie ?????
      • konrad.boryczko Re: CHoRobA PapIEżA.... 02.02.05, 12:00
        Gdzies w internecie jakas powazna firma bukmaherska (oczywiscie zagraniczna) od
        dobrych kilku lat przyjmuje zaklady na te okolicznisc. I co w tym niestosownego?
        • Gość: kazzol Re: CHoRobA PapIEżA.... IP: *.netten.pl 02.02.05, 12:08
          jakiś czas temu w necie albo w jakimś magazynie przentowali gotowe witryny cnn
          na wypadek śmierci Papieża, Arafata, Elżbiety itd.
        • mameluch Re: CHoRobA PapIEżA.... 02.02.05, 12:09
          to moze my na forum zrobimy taka mila i niewinna zabawe i bedziemy obstawiac
          kiedy zejdziesz ty, twoja zona, matka, ojciec, brat, siostra czy kot... co w tym
          zlego i niestosownego?
          pie..ijcie sie niektorzy w leb...
          • modotv Re: CHoRobA PapIEżA.... 02.02.05, 12:16
            Spłycasz sprawę. Nie chodzi o zabawę, nie chodzi o obstawianie, bo nie pytam za
            ile... Stayr, takten świat skonstruowany, że nikt i nic nie trwa wiecznie.
            Chodzi o przecieki co kto zaoferuje...
            • Gość: Duncan Re: CHoRobA PapIEżA.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:19
              modotv napisał:

> Stayr, takten świat skonstruowany, że nikt i nic nie trwa wiecznie

Jednakowoż chciałbym zayważyć, iż:

"Nothing lasts forever but the Earth and sky" - Kerry Livgren
            • mameluch Re: CHoRobA PapIEżA.... 02.02.05, 12:23
              nie sadzisz ze samo spekulowanie smiercia jest strasznym splycaniem jej i zycia
              w ogole?
              • modotv Re: CHoRobA PapIEżA.... 02.02.05, 12:29
                Dalej nie rozumiesz... Jak nie spekuluje tylko P Y T A M. O co? Pisałem
                wcześniej. Pomijając wszystko śmierć to naturalna kolei rzeczy, ale podkreślam,
                że nie S P E K U L U J E niczyjej śmierci.
                • mameluch Re: CHoRobA PapIEżA.... 02.02.05, 12:41
                  wiem ze to forum tv, ale to wyglada tak ze w chwili smierci Papieza jednym okiem
                  powinnismy plakac (no wiem, moze nie wszyscy...) a drugim patrzec w tv i oceniac
                  czy lepsze jest bbc czy moze tvn albo publiczna... i to wydalo mi sie troche nie
                  na miejscu jednak. ale mozecie sie ze mna nie zgadzac, nie powiem co macie
                  myslec czy czuc.
                  • modotv Re: CHoRobA PapIEżA.... 02.02.05, 12:46
                    Chyba się bardzo nie zrozumieliśmy... Może jeszcze raz: czy wiecie co
                    przygotowały poszczególne stacje?? Wywiady? Filmy? Jakie mają plany na tą
                    ewentualnośc. Gwaranmtuje ci że każdy ma przygotowany taki special.
                    • mameluch Re: CHoRobA PapIEżA.... 02.02.05, 12:50
                      to ze wszystkie stacje przygotowaly jest pewne, ale jednak uderzylo mnie
                      pierwsze zdanie watku:
                      'Jak wam sie wydaje, która ze stacji telewizyjnych przygotowała najlepszy
                      program na wypadek śmierci papieża??'
                      moze tez miales troche co innego na mysli...
                      • modotv Re: CHoRobA PapIEżA.... 02.02.05, 12:52
                        Dokładnie oto mi chodziło i nie wycofuje się z żadnego słowa. Boli Cię że
                        nazwałem to po imieniu??
                        • mameluch Re: CHoRobA PapIEżA.... 02.02.05, 13:01
                          heh, nie wiem, wydawalo mi sie ze tu sie wycofujesz z tego 'najlepszego
                          programu' w strone zwyklego pytania z kategorii 'czy wiecie czy...?':
                          'czy wiecie co przygotowały poszczególne stacje?? Wywiady? Filmy? Jakie mają
                          plany na tą ewentualnośc.'
                          ale pewnie zle znow zrozumialem i niech tak juz zostanie. po prostu mam inne
                          zdanie i jednak patrzenie na jakakolwiek smierc pod katem programu telewizyjnego
                          mnie razi.
              • Gość: Duncan Re: CHoRobA PapIEżA.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:32
                mameluch napisał:

> nie sadzisz ze samo spekulowanie smiercia jest strasznym splycaniem jej i
                zycia
                > w ogole?

Racja. te spekulacje nie mają sensu. Dajcie temu tematowi spokój. Chociaż
                zauważyłem to - w dniu śmierci Jana Nowaka Jeziorańskiego wyemitowano film
                Ireneusza Englera "Świadek Historii" sprzed trzech lat (to świetny film nota
                bene). I naszło mnie skojarzenie, że autorowi przyświecała taka myśl "My o Panu
                zrobimy film, a jak Pan umrze to będzie świetny numer do programu"
          • konrad.boryczko Re: CHoRobA PapIEżA.... 02.02.05, 12:31
            mameluch napisał:
            > to moze my na forum zrobimy taka mila i niewinna zabawe i bedziemy obstawiac
            > kiedy zejdziesz ty, twoja zona, matka, ojciec, brat, siostra czy kot... co w
            ty> m zlego i niestosownego?

Prosze bardzo. Mnie to ma pewno w niczym przeszkadzac nie bedzie. Pod
            warunkiem, ze regulamin zakladow bedzie wykluczac wyplaty w razie zejscia na
            skutek czynu zabronionego.

Poza tym z tymi witrynami i okladkami gazet gotowymi do odpalenia to prawda.
            Niedawno (z rok temu) gdzies byl wydruk tegoz.
            • adam.michnig Re: CHoRobA PapIEżA.... 02.02.05, 15:32
              Jak umrze papież damy czarny prostokącik zamiast czerwonego.

Adam Michnig, red. naczelny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka