Gość: jwsi IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 06.02.05, 22:57 wreszcie ciekawy i zabawny talk -show polityczny... podobało mi się,chyba będę ich widzem....:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Znajomy Re: mazurek &dąbrowski- dobrzy:))! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.02.05, 23:00 a ten Dąbrowski to ten piosenkarz z epoki Meca ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujekmarek55 Re: mazurek &dąbrowski- dobrzy:))! IP: 217.153.6.* 07.02.05, 09:35 współczuje prof.relidze,że dał się namówić na udział w tym kretyńskiem programie.szczytem chamstwa było rzucanie zdjęciem redaktora naczelnego "rzeczpospolitej".PAJACE! może rzucajcie zdjęciem waszego naczelnego m.króla byłego sekretarza KC PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: mazurek &dąbrowski- dobrzy:))! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 11:21 Panie wujekmarek55 myśle że program może i kretynski ale gdyby leciał na C+ na kanale nr. 5 byłby git , prawda???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ETAM Re: mazurek &dąbrowski- dobrzy:))! IP: *.itpp.pl 07.02.05, 08:13 hała panie. Ten drugi zakrzykuje mazurka, a mazurek jest cały ściśnięty ze strachu. Ale nie to najgorsze: oni nie słuchają rozmówcy, przerywają sobie nawzajem i na dodatek za kija pana nie wiem o co chodziło z tym religą: że najpierw kabaret dorabiają mu włosy, marne zresztą a potem na poważnie o partie go pytają o program, ale jak religa paszczu otworzy to już ten drugi puentuje sobie i czort wie co ten religa chciał powiedziedzieć. nie nie nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: mazurek & zalewski dobrzy:))! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 09:52 jasne bo do panów polityków to na klęczkach trzeba... a już zwłaszcza do szlachetnego religi. ludzie co wy homo sovieticus jesteście?! chcielibyście kolejnego lisa czy najsztub pyta po politykach trzeba czasem pojeździć to nie jest kwestia chamstwa tylko normalności wszędzie na świecie politycy są obiektem mniej lub bardziej wybrednych żartów i chętnie dają zapraszać się do programów w których prowadzący nabijają się z nich do woli. Tylko u nas do polityków przez bibułkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tores Re: mazurek &dąbrowski- dobrzy:))! IP: 217.153.131.* 07.02.05, 11:53 A przepraszam - bo nie oglądałam - zdjęcie ich szefa tow.Króla, agenta SB, też rzucili? Fajne chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: mazurek &dąbrowski- dobrzy:))! IP: 195.94.196.* 07.02.05, 12:16 wyjatkowo debilny program, kopiuje pomysly z innych talk-show... jednym slowem ZENADA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: mazurek &dąbrowski- dobrzy:))! IP: *.itpp.pl 07.02.05, 12:27 etam dorabiasz ideologię do gołej d. Chłopaki były słabe i lisa im nie potrzeba bo sami się wzajem zagryzali. Napadli na religę i dobrze ale czemu tak bez sensu ja się pytam? Czmu nie dali paszczu mu otworzyć? A nawet jak już coś tam zaczął mówić,że tylko cztery partie no to ludzie gdzie puenta i ciągnienie za jęzor. A tak to mu powiedzieliże miał jedna inicjatywe ustawodawczą on powiedział ok ale za to ważną a oni na to ok rzeczywiście ważna ale czemu jedna. To on jedna ale ważna bo o służbie zdrowia a oni ok! To ja się pytam gdzie puenta. bo jak chcieli mu wyciągnąć, że inicjatywa była jedna to dawaj nie wracać już do tego tematu bo clou mieści się w słowie jedna"! Jednym słowem dużo sie muszą uczyć chłopaki. dla mnie nie nie nie Odpowiedz Link Zgłoś