Dodaj do ulubionych

mazurek &dąbrowski- dobrzy:))!

IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 06.02.05, 22:57
wreszcie ciekawy i zabawny talk -show polityczny...
podobało mi się,chyba będę ich widzem....:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Znajomy Re: mazurek &dąbrowski- dobrzy:))! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.02.05, 23:00
      a ten Dąbrowski to ten piosenkarz z epoki Meca ? ;-)
      • Gość: wujekmarek55 Re: mazurek &dąbrowski- dobrzy:))! IP: 217.153.6.* 07.02.05, 09:35
        współczuje prof.relidze,że dał się namówić na udział w tym kretyńskiem
        programie.szczytem chamstwa było rzucanie zdjęciem redaktora
        naczelnego "rzeczpospolitej".PAJACE! może rzucajcie zdjęciem waszego
        naczelnego m.króla byłego sekretarza KC PZPR
        • Gość: Poll Re: mazurek &dąbrowski- dobrzy:))! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 11:21
          Panie wujekmarek55 myśle że program może i kretynski ale gdyby leciał na C+ na
          kanale nr. 5 byłby git , prawda????
    • Gość: ETAM Re: mazurek &dąbrowski- dobrzy:))! IP: *.itpp.pl 07.02.05, 08:13
      hała panie. Ten drugi zakrzykuje mazurka, a mazurek jest cały ściśnięty ze
      strachu. Ale nie to najgorsze: oni nie słuchają rozmówcy, przerywają sobie
      nawzajem i na dodatek za kija pana nie wiem o co chodziło z tym religą: że
      najpierw kabaret dorabiają mu włosy, marne zresztą a potem na poważnie o partie
      go pytają o program, ale jak religa paszczu otworzy to już ten drugi puentuje
      sobie i czort wie co ten religa chciał powiedziedzieć.
      nie nie nie
    • Gość: nikt Re: mazurek & zalewski dobrzy:))! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 09:52
      jasne bo do panów polityków to na klęczkach trzeba... a już zwłaszcza do
      szlachetnego religi. ludzie co wy homo sovieticus jesteście?! chcielibyście
      kolejnego lisa czy najsztub pyta po politykach trzeba czasem pojeździć to nie
      jest kwestia chamstwa tylko normalności wszędzie na świecie politycy są obiektem
      mniej lub bardziej wybrednych żartów i chętnie dają zapraszać się do programów w
      których prowadzący nabijają się z nich do woli. Tylko u nas do polityków przez
      bibułkę..
    • Gość: tores Re: mazurek &dąbrowski- dobrzy:))! IP: 217.153.131.* 07.02.05, 11:53
      A przepraszam - bo nie oglądałam - zdjęcie ich szefa tow.Króla, agenta SB, też
      rzucili? Fajne chłopaki
    • Gość: olga Re: mazurek &dąbrowski- dobrzy:))! IP: 195.94.196.* 07.02.05, 12:16
      wyjatkowo debilny program, kopiuje pomysly z innych talk-show... jednym slowem ZENADA!
    • Gość: etam Re: mazurek &dąbrowski- dobrzy:))! IP: *.itpp.pl 07.02.05, 12:27
      etam dorabiasz ideologię do gołej d. Chłopaki były słabe i lisa im nie potrzeba
      bo sami się wzajem zagryzali. Napadli na religę i dobrze ale czemu tak bez
      sensu ja się pytam? Czmu nie dali paszczu mu otworzyć? A nawet jak już coś tam
      zaczął mówić,że tylko cztery partie no to ludzie gdzie puenta i ciągnienie za
      jęzor. A tak to mu powiedzieliże miał jedna inicjatywe ustawodawczą on
      powiedział ok ale za to ważną a oni na to ok rzeczywiście ważna ale czemu
      jedna. To on jedna ale ważna bo o służbie zdrowia a oni ok! To ja się pytam
      gdzie puenta. bo jak chcieli mu wyciągnąć, że inicjatywa była jedna to dawaj
      nie wracać już do tego tematu bo clou mieści się w słowie jedna"! Jednym słowem
      dużo sie muszą uczyć chłopaki.
      dla mnie nie nie nie

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka