Dodaj do ulubionych

Kawa czy Herbata - ratunku

IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.05, 18:41
Wiele magazynow porannych w roznych telewizjach widzialem - lepszych i
gorszych.
To natomiast co prezentuje nam na przebudzenie TVP to jest po prostu szczyt
nieudacznictwa i wrecz bezczelnosci.
Prowadzacy, sami niezbyt rozbudzeni, zeby nie powiedziec wresz zaspani
faszeruja nas o bladego switu tematami, na ktore nawet po calkowitym
przebudzeniu nie mamy ochoty.
Czasami prezentuja do bolu przeambitniona muzyke - moze nawet nie taka zla -
ale panie i panowie na milsc boska nie o 6 rano!!!!
Jakies zalosne wiersze spiewane, ktore powoduja, ze chowam sie pod koldre i
nie chce wstawac.
Jedynym wyjsciem (z ktorego oczywiscie zawsze korzystam) jest klik w pilota
TV.
Slow mi brak, jestem za zdjeciem tego programu w trybie natychmiastowym.
Obserwuj wątek
    • tezurus Re: Kawa czy Herbata - ratunku 11.02.05, 18:43
      To włącz TVN24:) Tam zawsze coś ciekawego, nowatorstwo i szybkość. tYLKO
      REKALMY CO 4 MIN MOGĄ Z KOLEI ZNIECHĘCIĆ Lepeij spać, po o psuc zdrowie od
      samego rana, hehe
    • Gość: ja Re: Kawa czy Herbata - ratunku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.05, 19:02
      no co ty? gotowanie zupy pomidorowej o 6.15 to sam szyk , ach , albo zapiekana
      gęś o 6.45 ? cud, miód. albo leciwy profesor ściągnięty z Białegostoku aby
      mógł opowiedzieć o swojej pracy przez całe półtorej minuty. I jeszcze Irenka
      Jarocka made in Texas spiewająca z plejbeku, której właśnie wysiadł prąd, całe
      szczęście że był wtedy w studio Monty Roberts to przynajmniej mogli pogadac ,
      po prowadząca najwyraźniej straciła język w gębie.
      • Gość: ann Re: Kawa czy Herbata - ratunku IP: *.chello.pl 11.02.05, 19:07
        o raju, a tego akurat nie widzialam!!!
        • around_the_sun Re: Kawa czy Herbata - ratunku 11.02.05, 21:06
          Dzisiaj był Borkowski Jacek z jakimś gó..arzem na rękach też Jackiem i mię
          tosił jedną ręką jakieś mielone mięcho na klopsiki, na drugiej trzymał
          rzeczonego Jacka który coś przeżuwał i chyba mu polatywało z buzi do tej miski
          z tym mielonym, okropieństwo!! Ble!! Na efekt końcowy czyli klopsiki wolałam
          nie czekać.
    • habudzik Re: Kawa czy Herbata - ratunku 11.02.05, 22:55
      Gość portalu: Kamil napisał(a):

> Wiele magazynow porannych w roznych telewizjach widzialem - lepszych i
      > gorszych.
      > To natomiast co prezentuje nam na przebudzenie TVP to jest po prostu szczyt
      > nieudacznictwa i wrecz bezczelnosci.
      > Prowadzacy, sami niezbyt rozbudzeni, zeby nie powiedziec wresz zaspani
      > faszeruja nas o bladego switu tematami, na ktore nawet po calkowitym
      > przebudzeniu nie mamy ochoty.
      > Czasami prezentuja do bolu przeambitniona muzyke - moze nawet nie taka zla -
      > ale panie i panowie na milsc boska nie o 6 rano!!!!
      > Jakies zalosne wiersze spiewane, ktore powoduja, ze chowam sie pod koldre i
      > nie chce wstawac.
      > Jedynym wyjsciem (z ktorego oczywiscie zawsze korzystam) jest klik w pilota
      > TV.
      > Slow mi brak, jestem za zdjeciem tego programu w trybie natychmiastowym.

Było ogladać 'Poranek costam cośtam' to jest qrwa program dopiero
    • Gość: sikorka Re: Kawa czy Herbata - ratunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 23:15
      Kawa czy herbata? poproszę setkę na znieczulenie.!Rzygać mi się chce jak o 7.00
      słucham o martylorologii narodu czeczeńskiego,problemach azjatów w Europie
      Środkowej a na deser Schymalla omawia jedno z 10 przykazań Bożych.A to wszystko
      spowite smrodem gotującej się kapusty do której reżyser odaje rapacholinu, żeby
      mu dupska nie rozerwało.
      • Gość: ja Re: Kawa czy Herbata - ratunku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.05, 19:12
        wiesz, najgorsze jest to że te problemy narodu czczenskiego wcale nie sa mało
        wazne i dlatego nalezaloby im poświecic troche wiecej niz 3,5 minuty o 7.15
        rano. To jest po prostu lekceważenie tematu i zaproszonych gości.Tak jest ze
        wszystkim = leczenie hemoroidów przeplatane z pieczeniem sernika, a na osłodę
        piesni w języku sefardyjskim. Brrrr.....
        • Gość: Kamil Re: Kawa czy Herbata - ratunku IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.05, 02:14
          Widze, ze na szczescie nie jestem osamotniony w ocenie (negatywnej) "Kawy czy
          Herbaty".
          Moze zauwazy to ktos z TVP i odpowiednio zareaguje. Watpie jednak bo ta
          instytucja to towarzystwo wzajemnej adoracji i tak latwo nie zdejma tego co
          sami (na pewna z wielka duma - o zgrozo!!!)wymyslili.
          Ja w kazdym razie bede ten watek podnosil do gory bez zludzen na jakiekolwiek
          zmiany.

PS. Nie chce tutaj uchowaj Boze wydawac generalnego wyroku na TVP. Sa tam tez
          programy za ktorych zjeciem nie jestem ale niewiele ich, oj nie wiele.
          Przysluchajcie sie raz uwaznie polszczyznie uzywanej np. we "Wiadomosciach" -
          Miodek wystepujacy tez w TVP powinien wejsc na barykade i wyc ze zlosci.
      • slepyleon Re: Kawa czy Herbata - ratunku 14.02.05, 06:24
        Mam to samo odczucie co ty. Won z Iwonką Sch.Rzygam notorycznie na jej widok i
        na jej głosik - tak gada, że niby zatroskana jest. Szczególnie jeśli chodzi o
        zdrowie papieża.A ja nie wiem czy pani Iwona jest praktykująca?
        • Gość: ja Re: Kawa czy Herbata - ratunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:15
          a najśmieśniejsze jest to że PIerwsza Papieżyca TVP - Iwonka S. jeet prezesem
          fundacji , która ostatnio zajmuje sie zwalczaniem zaburzeń erekcji pod haslem
          Męskość to Zdrowie czy jakoś tak. Tu erekcja , tu pielgrzymka , i jakoś leci.
    • cenobite Re: Kawa czy Herbata - ratunku 14.02.05, 10:02
      mnie strasznie drażni wieczne przerywanie rozmówcom w połowie zdania przez
      prowadzących, rozumiem ze mają po kilka minut na rozmowe ale to strasznie
      wkurzające i chamskie. po drugie odpadłam pare dni temu jak szanowny pan
      redaktor Zimoch powiedział :fakty autentyczne"..i to jest program który promuje
      czesto czystośc jez polskiego etc
      • Gość: Marceli Re: Kawa czy Herbata - ratunku IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.05, 18:46
        Nic dodac nic ujac - precz z programem "Kawa czy Herbata"
        • Gość: baba Re: Kawa czy Herbata - ratunku IP: *.acn.waw.pl 14.02.05, 19:09

Mnie denerwuje nieporadnosc jezykowa (pelny naturalizm) oraz specjalisci tacy jak
          facio od feng szui za oknem (jesli zle sie czujesz, to po prostu kup sobie
          inna rezydencje) albo kobitka co to za skromne 200zl poradzi mi jak wyciagnac
          mojego pupila z depresji, albo tez sama to uczyni w cztery spotkania a 100 zl
          kazde.Niedlugo beda porady co zrobic z leniwa sluzaca lub niedystkretnym szoferem.

Bosh- i to w kraju, gdzie niemal jedna trzecia mieszkancow kreci sie wokol
          granicy niedostatku lub ja przekroczyla.Kto tu sie do cholery wzoruje na krajach
          Ameryki lacinskiej, gdzie telewizja to po prostu piekna bajka ?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka