Dodaj do ulubionych

NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 15:53
DLA przeciwwagi lista najładniejszych:
-Dorota Naruszewicz,natura w najlepszym wydaniu,bardzo przyjemnie się Ją
ogląda,
-Agnieszka Wosińska-uroda ,cud klasyka,
-Grażyna SZApołowska-DLA MNIE nieustająco nr 1,im starsza ,tym ładniejsza,
-KArolina Gruszka- po prostu miodzio
-Agnieszka -grała żonę Nerona w Que Vadis
-MAgda mołek-musi popracować nad zmniejszeniem współczynnika nabzdyczenia
-Danuta Stenka -nic dodać nic ująć ,niech zdradzi nam nr do Swojego fryzjera
-JOANNA BRODZIK-uroda prima sort,a przy tym głowa do biznesu
Obserwuj wątek
    • mozambique Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE 15.03.05, 15:54
      Agnieszka Wagner - ta od Nerona
      • Gość: coco Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 16:06
        gdybys poznał Mołek ..szybko bys ją z listy wymazał, snobistyczna panna ktorej
        nie ma prawa pomalowac 'nie znana'wizazystka, JEDYNE co ją interesuje to: Jak
        wam sie podobam..tragedia, reszta jak najbardziej dobrze trafiona, asia brodzik
        jest przemiła i Gruszka przesoczysta, natomiast Mołek absolutnie im pod tym
        wzgledem do piet nie dorasta
        • Gość: kate Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 16:31
          Poza tym jak na swoje lata - przecież nie ma jeszcze trzydziestki - ma straszne
          zmarszczki, nie wiem, co robiła, że sobi takie wyhodowała.
          • Gość: coki Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:00
            no cos kiedys miała 20 kg wiecej, teraz je zrzuciła i skóra za duza została
        • Gość: VINCI Re:MAGDA MOŁEK IP: *.aster.pl 15.03.05, 19:01
          Z NIĄ wachałam się dość długo.MNIE się podoba jej uroda fiz.Ale skoro jest
          napompowana,zwłaszcza teraz po rozwodzie to chyba postawimy przy Jej nazwisku
          znak zapytania.
          • Gość: asia Re:MAGDA MOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:11
            waHałam (i tylko tak), bo myślałam, że może chodzi Ci o "wąchałam" i nawet
            przez chwilę poważnie się bałam i zastanawiałam, o co chodzi.
            Znak zapytania na pewno - z daleko Mołkowa może jest i ładna, ale zmarchy ma
            straszliwe, no i głupia i nadęta jest okrutnie, co potwierdzają liczne przekazy
            tych, co mieli z nią do czynienia.
            • michal_82 Re:MAGDA MOŁEK 16.03.05, 11:58
              > waHałam (i tylko tak), bo myślałam, że może chodzi Ci o "wąchałam" i nawet
              > przez chwilę poważnie się bałam i zastanawiałam, o co chodzi.

Zgadza się, też myślałem, że razem w dzieciństwie coś razem wąchały (i do tego
              dość długo) :)
    • Gość: anya Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 20:00
      Karolina Gruszka - przepiękna
      Anna Przybylska - śliczna buzia i świetna figura
      Jolanta Fraszyńska - filigranowa i pełna wdzięku
      Małgorzata Foremniak - kobiecośc w najczystszej postaci
      Anna Korcz - klasyczna i rasowa
      Ewa Gorzelak (Gabrysia z Na Wspólnej) - piękna w nieco niesforny sposób
      Joanna Jabłczyńska - bardzo subtelna uroda
      Marta Piechowiak (Quo Vadis) - bardzo zmysłowa
      Anna Samusionek - typ seksbomby, ale ostatnio czytałam wywiad z nią i wydaje
      się być nieco nawiedzona
      • egon.olsen Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE 15.03.05, 21:15
        Kamilla Baar
        • devojce Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE 15.03.05, 22:39
          Dorota Landowska - duża klasa, przzemiła osoba, czarujący uśmiech i
          utalentowana wielce
          • kraxa Kasia Herman 17.03.05, 13:06
            Czyli Ilona Majer z M jak Milosc. Ostatnio w ciazy troch eprzytyla, ale to
            babka z duza klasa...
            • kubissimo Re: Kasia Herman 17.03.05, 17:12
              nie wiedzialem, ze ona gra w MJM
              faktycznie przepiekna kobieta
            • Gość: Ania Re: Kasia Herman IP: *.future-net.pl 18.03.05, 09:20
              Kraxa, nie gadaj głupot! Iwonę Majer w Mjm gra Katarzyna Herman a Dorota
              Landowska /prywatnie żona Mariusza Bonaszewskiego/ to przeciez słynna
              morderczyni Radomska!
              • Gość: YANE Re: Kasia Herman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 09:28
                Coraz czesciej mam wrazenie, ze czytanie ze zrozumieniem zanika w narodzie :/
              • kraxa q...aw Ania skomentowano juz cie powyzej 18.03.05, 11:14
                Wiec pozwól, ze tego nie zrobie :-P
      • Gość: anya Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 23:08
        I jeszcze Agnieszka Grochowska - zawsze jak na nią patrzę, przychodzi mi do
        głowy, że powinna zagrać w polskiej wersji "Amelii".
        • Gość: zgadzam się Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.05, 10:06
          Agnieszka Grochowska - prawdziwy cud urody, subtelności, delikatności,
          skromności, kobieta - marzenie. Można patrzeć latami i nie odrywać wzroku, w
          jej twarzy jest geniusz Stwórcy.
      • Gość: kama Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: 217.11.141.* 17.03.05, 09:10
        Joanna Jablczynska - subtelna uroda !! o dobre!! najlepszy tekst roku
        w gronie pieknych kobiet ja umiescic - profanacja !
        przeciez to grubo ciosana twarz, szeroka jak kazachski step
        subtelna to moze w znaczeniu ledwo dostrzegalna !
        moze ma troche wdzieku w sobie ale urody to nic a nic
        • Gość: anya Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:13
          A ja uważam, że jest ładna i drugi raz napiszę, że ma subtelną urodę - ty
          chyba "grubo ciosanej" twarzy nie widziałaś.
          • Gość: VINCI Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.03.05, 16:53
            Ten spór pomiędzy anyą a Jej adwersarzem rozsądzi VINCI-JABłczyńska nie może
            znale,zc się na naszej liście BOgiń.OD tej decyzji nie można się odwołać.
    • kubissimo Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE 16.03.05, 00:02
      Danuta Stenka i Agnieszka Wagner są zjawiskowo piekne
      do tego Stenka (moim zdaniem) to jedna z najlepszych aktorek jakie sie nam w
      Polsce trafily
      • yagres Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE 16.03.05, 08:01
        Kiedy oglądam Teleexpress a prowadzącą jest Ada Niecko to nic nie pozostaje mi
        w pamięci z wiadomości. Bardzo ładna laska, mniam, mniam...
        • Gość: Aldona Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.future-net.pl 16.03.05, 10:59
          Najpiękniejsza, najmądrzejsza i mająca w sobie kopalnię wdzięku i klasy to
          AGNIESZKA WAGNER!
          • Gość: olaw Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: 81.210.22.* 16.03.05, 15:11
            Ma prawie 40., ale jest przepiękna - Anna Radwan.
    • nadja Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE 16.03.05, 15:41

Joasia Brodzik -zdecydowanie
      Danuta Stenka - piekna...
      Małgorzata Foremniak - to samo
      Agnieszka Grochowska

pozdr,
      n
    • Gość: VINCI Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.aster.pl 16.03.05, 17:19
      PIękna Grażyna Torbicka,choć nie lubię jej w wydaniu przaśno-humorystycznym,no
      ale cóż ta mamona.
      Piękna Hanna Smoktunowicz,dla mnie cudo,a ta główka i ambicha.
    • Gość: YANE Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 21:43
      Zdecydowanie Agnieszka Wagner, uroda, inteligencja i klasa. A potem dlugo nic i dopiero Stenka, znowu przepasc, a potem to juz calkiem zwykle dziewczyny, ktore po prostu maja wieksze mozliwosci, zeby stac sie ladniejsze niz przecietna Polka ;)
      I jakby obok tego wszystkiego i calkiem z innej planet P. Beata Tyszkiewicz, chcialabym tak wygladac za kilkadziesiat lat :)
      • kubissimo Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE 16.03.05, 22:56
        na jakiej podstawie mowisz, ze Agnieszka Wagner jest inteligentna?
        jakis fajny wywiad or what?
        • Gość: YANE Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:15
          Bo ma taki madre spojrzenie :P Ilekroc jej nie slucham lub nie czytam z nia wywiadu zawsze wypowiada sie w sposob, ktory znamionuje inteligencje, albo wypada tak korzystnie na tle swoich kolezanek po fachu ;)))
          • kubissimo Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE 17.03.05, 00:41
            to musze poszukac jakiegos wywiadu, bo nigdy nie mialem przyjemnosci
        • Gość: xyz Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:26
          Wiele wywiadów - w kobiecej prasie jest o niej ostatnio sporo. Nie bredzi o
          głupotach, nie sprzedaje prywatności, mówi sensownie i na temat - o pracy, o
          tym, jak jej niebanalny wygląd wpływa na to, jak jest postrzegana itp. Jest
          przepiękna.
    • Gość: widzka Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 23:30
      Tamara Arciuch jest najpiękniejszą polska aktorką-nie ma konkurencji.
      • Gość: w Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:18
        Agata Wróbel,podobno była w ciąży,cikeawe co zrobiła z dzieckiem
        • Gość: vita Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 09:26
          p.Stenka - urok, uroda, styl, klasa
          p.Gabriela Kownacka - prawdziwa KOBIECOŚĆ, bez uciekania się do tanich sztuczek
          a'la Szapołowska
        • Gość: ann Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.chello.pl 17.03.05, 22:48
          Anna Dymna, tak
      • Gość: elle Katarzyna J. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:33
        A co sądzicie o Katarzynie Jamróz - krakowskiej aktorce. To jest dopiero
        babka!!! Aż szkoda, że nie gra w jakichś sensownych filmach, ale w Polsce o
        takie trudno:(((
        • Gość: VINCI Re: Katarzyna Jamróz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.05, 09:17
          Właśnie wczoraj myślałam o pannie Jamróz-uroda ,że miło popatrzeć
          Dochodzę do wniosku,że lobby brzydul,których zwyczajnie jest więcej,nie pozwala
          przebić się naszym boginiom,z powodu zwyczajnej zazdrości.Teraz wszędzie dużo
          brzydoty,a ludziom wciąż ktoś wmawia,że brzydkie jest piękne.
          • Gość: VINCI Re:Hanna Smoktunowicz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.05, 14:45
            bardzo ładna
    • Gość: ART Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.artinfo.com.pl / 212.122.200.* 17.03.05, 15:49
      Przeglądam album ze zdjęciami aktorek z lat 70!!!
      Tam dopiero są piękne kobiety!
      Barbara Brylska
      Ewa Lemańska ( ukochana Janosika)
      Ewa Wiśniewska
      Pola Raksa
      Beata Tyszkiewicz
      Elżbieta Starostecka
      Kalina Jędrusik i najpiękniejsza ANNA DYMNA!!!!!
      • Gość: VINCI Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.03.05, 16:50
        ART.jesteś moją koleżanką ,zgadzam się i popieram,może wiesz co się stało z
        Janosikową.PZDR
        • Gość: ART Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.artinfo.com.pl / 212.122.200.* 18.03.05, 19:30
          Niestety nie wiem co się dzieje z Panią Lemańską!!! Zagrała po Janosiku w 2-3
          filmach i zniknęła, a szkoda! ART-ur(kolega)
          • Gość: nesca Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.block.alestra.net.mx 20.03.05, 18:06
            na stronie FilmPolski pisza, ze E.Lemanska mieszka obecnie w Seulu. Taka piekna wysoka kobieta
            wsrod niskich Koreanczykow ;-)
      • Gość: YANE Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 19:55
        O Brylska, jak bylam malym chlopczykiem i ogladalam "Przygody pana Michala", to sobie myslalam, ze bardzo chcialabym byc taka piekna jak juz wyrosne ;] Swoja droga to Brylska miala sliczna corke, ktora niestety juz nie zyje :/
        • kubissimo B. Brylska 17.03.05, 22:21
          tak tak
          jako Krzysia byla zachwycajaca
          ale potem zobaczylem Faraona i to byl doiero odlot :)
          • Gość: YANE Re: B. Brylska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 00:20
            No tak jej powloczyste spojrzenia i powloczyste szaty tez zrobily na mnie wrazenie ;)))
            Zreszta przezylam szok, kiedy sie okazalo, ze jest blondynka. Nie wiem czy naturalna, ale tak sie nosi, a to mi sie bardzo kloci z Krzysia i Kama ;]
            • kubissimo Re: B. Brylska 18.03.05, 14:27
              właśnie podrzucono mi pod drzwi jakąś gazetkę pt PORADNIK DLA RODZINY z Brylską
              na okładce
              oj
              oj oj :///
    • Gość: Maja Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:31
      Stenka, Olszowka, Brodzik!
      • Gość: VINCI Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.05, 11:01
        NIE mogę zgodzić się na wpisanie na Naszą listę panny Olszówki,nigdy w
        życiu.Panna Olszówka jest na drugiej liście i jest moją faworytką-te Jej smutne
        minki,cecha charakterystyczna -ubogość środków wyrazu.
    • moi_betti Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE 17.03.05, 22:06
      Segda, Stenka
      • Gość: VINCI Re: moi_betti IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.05, 11:03
        NIE zgadzamy się na panią Segdę
        • kraxa Re: moi_betti 18.03.05, 11:38
          Ja tez sie nie zgadzam na segde (koszmar), olszówke (wulgarny typ urody) i
          proponowana gdzies anne radwan (matka polka, pospolita)
    • kubissimo Agnieszka Wagner o swojej urodzie 17.03.05, 22:41
      Proszę spojrzeć: ja nie jestem typem kobiety, za którą wszyscy mężczyźni
      oglądają się na ulicy. Nie pozna się na mnie facet, dla którego kobiecość to
      mini plus dekolt. Więc też potrzebuję konesera. A dodatkowo niewielu przebije
      się do mnie bliżej. Od razu stwarzam dystans. Nigdy nie miałam wianuszka
      adoratorów.

Gdy słyszę komplementy, wręcz robię się podejrzliwa. Mam wrażenie, że to
      zakamuflowana szpila: ładna i nic więcej. Ja dojrzewam do tego, by się
      zaakceptować, uczę się żyć z tą swoją urodą.

Mam problem z moim typem urody. Jestem niedzisiejsza, niemodna. Prywatnie to
      lubię, ale zawodowo mnie to ogranicza. Reżyserzy nie widzą mnie jako kobiety
      współczesnej, choć nią jestem i dobrze sobie radzę. Pochodzę z bloku, ale
      kojarzę się z dworkiem. A na role kobiet z dworku nie ma zapotrzebowania.

www.gala.pl/gala2/index.jsp?place=Text01&news_id=3351&news_cat_id=39&layout=1&page=text
      • Gość: agni Re: Agnieszka Wagner o swojej urodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 00:35
        Nie tak dawno cytowała też opinię swoich znajomych o tym, że ze swoim typem
        urody do pracy powinna jeździć dorożką. Ładne i inteligentne.
        • Gość: remi Re: Agnieszka Wagner o swojej urodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 10:34
          Gabriela Kownacka - piękna, kobieca, z klasą.
    • Gość: agata Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: 81.21.195.* 18.03.05, 14:34
      A co sądzicie o Annie Cieślak? Gra w Egzaminie z życia, kochankę
      Królikowskiego. Moim zdaniem jest śliczna. Podobno przepadła w niegdysiejszym
      castingu na Zosię z PANA TADEUSZA-szkoda.
      • facecja Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE 19.03.05, 15:31
        o tak, ona by mi dużo lepiej do Zosi pasowała!
        ale jednak zdaje mi się, że już ją gdzieś widziałam - gdzie grała? (pytam, bo
        nie chce mi się googla włączać)

kogo by jeszcze dorzucić do pięknych?
        Może Kinga Rusin - choć już dawno jej nigdzie nie widziałam,
        może Małgorzata Kożuchowska, Dominika Ostałowska i Maja Ostaszewska, ale one
        mają urody niekonwencjonalne, więc może pod klasykę się nie podciągają,
        może pani, która grała Dziwę w Starej Baśni - ale ona z kolei chyba jest
        Rosjanka, a nie Polka. szkoda, bo ładna.
        • Gość: VINCI Re: facecja-ładne inaczej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.05, 09:12
          BArdzo mi przykro,ale Twoje faworyty są już na liście ,ale
          najbrzydszych.Wymienione nimfy są może i ładne ,ale tylko na bezludnej wyspie.
    • jedrzejs Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE 18.03.05, 14:40
      A moim zdaniem Katarzyna Ankudowicz - Sylwia Nowik z serialu "BulionerzY"!
    • oban Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE 18.03.05, 22:21
      co Wy wszyscy z ta Karolina Gruszka ?
      Ani odrobiny erotyzmu a buzia dosc pospolita, na dodatek tak ja fotografuja
      ze wygada jak poloczenie M.Molek, K.Paschalskiej i A.Corus-Bachledy -
      same "antytypy" Popatrzcie dokladnie.
      Nie przecze ze sa mezczyzni, ktorym sie podoba, ale do "miodzio" kompletnie nie
      po drodze
      • Gość: nesca Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.block.alestra.net.mx 20.03.05, 18:10
        Karolina jest bardzo ladna i bardzo dziewczeca!
    • Gość: leon Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 14:52
      Grazyna Wolszczak - super jest
      • Gość: malgosia Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE IP: *.udn.pl 20.03.05, 19:16
        Ze "starszych" aktorek - dla mnie kwintesencja kobiecosci i piekna jest Anna
        Nehrebecka. Na pewno nie jest klasycznie piekna, ale ma w sobie to "cos".
        Mysle, ze wymieniona juz tutaj Gabriela Kownacka to ten sam typ.
      • mayessa Re: NAJPIĘKNIEJSZE ,NIE NAPUSZONE 21.03.05, 14:37
        EEEEE Wolszczak???????????????????????????/
    • Gość: oomp A były takie?!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:35

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka