Dodaj do ulubionych

gosia...fausz do kwadratu

IP: *.grott.silesianet.pl 17.04.01, 12:57
"jak chcecie wiedziec to ja nie glosowalam na sebastiana"...co za wredna
dziewczyna..falsz do kwadratu...szkoda ze nie wypadla w niedziele poza dom(ale
przy okazji ostal sie klaudiusz a tego lubie)
Obserwuj wątek
    • Gość: Robo Re: gosia...fausz do kwadratu IP: 212.160.106.* 17.04.01, 13:58
      Gosia zrobila to specjalnie - zeby wywalic Sebastiana - tzn.chciala sklocic DJ-
      ow i udalo jej sie to w 100% - doskonale wyczula przyglupiego Sebastiana, ktory
      zaufal nie swoim kumplom , a Malgosi i byl pewien ze ktorys z nich (Gulczas
      albo Klaudiusz ) glosowal na niego, przez co atmosfera niezle sie
      zwazyla...zreszta przyznal to sam po wyjsciu..Sebastian przyznal tez !!!! ze
      rozmawiali w trojke , zeby utrzymac sie razem, a potem podzielic nagrode miedzy
      siebie....i ja sie ciesze , ze DJ zostali rozwaleni i "siedza na dupie" -
      najbardziej wredna jest w BB MANUELA !!!!!
      • Gość: capulet Re: gosia...fausz do kwadratu IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 17.04.01, 14:07
        nie czepiaj się Manueli ty, ty, ty... a nie powim kto
      • Gość: kangoo Re: gosia...fausz do kwadratu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.04.01, 00:25
        Gość portalu: Robo napisał(a):

&#62 Gosia zrobila to specjalnie - zeby wywalic Sebastiana - tzn.chciala sklocic DJ-
        &#62 ow i udalo jej sie to w 100% - doskonale wyczula przyglupiego Sebastiana, ktory
        &#62
        &#62 zaufal nie swoim kumplom , a Malgosi i byl pewien ze ktorys z nich (Gulczas
        &#62 albo Klaudiusz ) glosowal na niego, przez co atmosfera niezle sie
        &#62 zwazyla...zreszta przyznal to sam po wyjsciu..Sebastian przyznal tez !!!! ze
        &#62 rozmawiali w trojke , zeby utrzymac sie razem, a potem podzielic nagrode miedzy
        &#62
        &#62 siebie....i ja sie ciesze , ze DJ zostali rozwaleni i "siedza na dupie" -
        &#62 najbardziej wredna jest w BB MANUELA !!!!!

Gosia moze i jest cwana, nie zaprzeczam, ale i tak ja lubie, natomiast nie
        zgadzam sie z tym co piszesz o Manueli. Uwazam, ze jest to osoba o bardzo dobrym
        sercu. Czyz nie swiadcza o tym lzy plynace z jej oczu, gdy prosila BB, aby Picia
        pozostal?
    • Gość: Koala Pomyśl IP: 157.25.198.* 17.04.01, 14:49
      Gość portalu: silesian napisał(a):

&#62 "jak chcecie wiedziec to ja nie glosowalam na sebastiana"...co za wredna
      &#62 dziewczyna..falsz do kwadratu...szkoda ze nie wypadla w niedziele poza dom(ale
      &#62 przy okazji ostal sie klaudiusz a tego lubie)

Czepiacie się Gośki a popatrzcie na zachowanie dj-jów. Ich teksty typu "teraz
      wyleci dziewczyna" są prymitywne i jak to w całej Polsce kierowane przeciwok
      kobietom chcącym coś osiągnąć. Dajmy równe szanse każdemu. A ona poprzez ten
      tekst zasiała niezły popłoch wśród dj-jów którzy zaczęli się nawzajem podejrzewać
      o zdradę. Dlaczego mieliby się zgadać i podzielić kasą o czym powiedział
      Sebastian. Są jeszcze gorsi niż Gośka. Ona chociaż wyraziła jakąś skruchę, a
      Klaudiusz? szedł w zaparte że niczego nie powoedział. Śmieszny, cała Polska
      przecież widziała. To nie kłamstwo????
      A tak apropo to jestem facetem i wolę się gapić w BB na kobiety, no ewentualnie
      na jakąś równowagę a nie na samych facetów, a szczegolnie na Gulczasa
      • Gość: nula Re: Pomyśl IP: *.de.deuba.com 18.04.01, 12:29
        Gulczas jest chamem.
        Goska jest falszywa.
        Sebastian nigdy publicznie nie powiedzial, ze z DJ-jami ustalili, ze podziela sie nagroda.
        Seba jest troche glupiutki, ale w niedziele z domu BB wyszedl z klasa, w przeciwienstwie do np: Moniki.
        • Gość: nICK Re: Pomyśl IP: 212.160.106.* 18.04.01, 12:55
          &#62 Gulczas jest chamem. ----------
          • Gość: nula Re: Pomyśl IP: *.de.deuba.com 18.04.01, 13:02
            nie jestem na biezaco. O co chodzi z tym wkopaniem Lato?
      • Gość: agaw Re: Pomyśl IP: *.cyfronet.krakow.pl 18.04.01, 21:42
        Jak mało potrzeba żeby się tak popodniecać!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka