Gość: beata IP: *.chello.pl 23.06.02, 16:31 oto co znalazlam przypadkiem w sieci ( gdzie to czlowiek nie dotrze zeby kupic kasete z bajakami dla dziecka:-)) www.matador.pl szukajcie w filmach polskich fabularnych tytul wszystko rozowe beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nescu Re: Monika Brochacka aktorka? IP: *.lama.net.pl / *.lama.krakow.pl 23.06.02, 19:18 Że to kurew wiadomo było od początku, no ale teraz nie musi się szlajac po zapyziałych pokojach hotelowych ma.... Chemika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Monika Brochacka aktorka? IP: *.chello.pl 23.06.02, 21:26 wypowiedz jest tyendencyjna jak facet - to zalicza laski jak dziewczyna - to k.. smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amis Re: Monika Brochacka aktorka? IP: *.katowice.pik-net.pl 24.06.02, 09:34 Czyżby to miała być reklama stronki? Byłem tam przed chwilą. Może nie przejrzałem od deski do deski, ale nie znalazłem niczego, co mogłoby pozwolić na jednoznaczne wydanie wyroku. Owszem znalazłem jeden produkt, w którym aktorką jest jakas Monika Brochacka, ale na załączonych obrazkach nie rozpoznałem Moniki z BBB. Może to więc jakas inna Brochacka? Wprawdzie Brochacka to nie Kowalska, ale może być takich Monik w Polsce trochę, można też wpuscić do czołówki modne nazwisko na wabia. Z kurwami więc zaczekałbym trochę.. Pozdrawiam amis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chiara Re: Monika Brochacka aktorka? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.06.02, 21:46 Tam jest Monika BROCHOCKA a nie Brochacka!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zora Re: Monika Brochacka aktorka? IP: *.telia.com 25.06.02, 00:33 A kto to jest Monika Brochacka? Ktos od broszek? Odpowiedz Link Zgłoś