Dodaj do ulubionych

Czy faceci w Big Brother to pedały?

IP: 193.0.74.* 08.09.01, 12:51
Niestaety 3/4 facetów w Polsce jest zniewieściałych. Buty na koturnach, obcisłe
gacie, przepasani torebkami, nażelowani, podgoleni, kurwa stringi na plaży. To
są chłopy? To pedały czystej krwi (a raczej nieczystej).Tfu!!! Do kurwy nędzy.
Coś trzeba z tym zrobić. A Irek i Wojtek - Eustachy niech się trzymają i niech
hardcore''ują ile maja tylko sił. Życzę im żeby zostali do końca. A pedały,
dziwki, traumatyczki, lolitki i nawiedzone po trzykroć
WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: heh Re: Czy faceci w Big Brother to pedały? IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 13:07
      ten zlotnik i kuba maja zadatki
    • Gość: Paulo OSTRO DAJESZ ! ALE COŚ W TYM JEST..... IP: *.telkab.pl 08.09.01, 13:50
    • Gość: Paulo A WYSTARCZYŁO POPRZEĆ WOJTIEGO !!! IP: *.telkab.pl 08.09.01, 14:01
      Chłopaki są dosyć nieinwazyjni, a to dlatego bo żaden nie chce drugiemu
      podpaść, bo się lęka ,że go za tydzień wypier...lą!I to w pewnym sensie jest
      uległość i pedalstwo ( w dosyć szerokim, potocznym i niesprecyzowanym bliżej
      znaczeniu tego słowa ).Żaden teraz nie sypnie nic ostrzejszego, a wystarczyło
      poprzeć wtedy przy stole biednego, osamotnionego Wojtka kurwa!!!!!!!!!!!Ale
      żadna ciota się nie odezwała! To jest uległość!!! Teraz baby będą rządzić w tym
      pieprzonym domku! Zero jaj chłopcy!
      • Gość: Master P Re: A WYSTARCZYŁO POPRZEĆ WOJTIEGO !!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 09:03
        MAsz racje nikt go nie poparł wszyscy sie kurwa schowali a Wojtek i tak miał
        rację. ALe on jest inteligentniejszy niz ci wszyscy ludki razem wzieci!!!
        Cioty i tyle a Kuba to im przewodzi i Jurek kutas
      • Gość: kubeusz Re: A WYSTARCZYŁO POPRZEĆ WOJTIEGO !!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.09.01, 08:35
        Gość portalu: Paulo napisał(a):
        >To jest uległość!!! Teraz baby będą rządzić w tym pieprzonym domku! Zero jaj
        chłopcy!

A jak w poprzedniej edycji byly rzady pieprzonych DJow to bylo ok, prawda???
        Mi tam sie podoba taki obrot sprawy bo lubie silne osobowosci i jesli to kobiety
        sa silniejsze, to ok.
        Dla mnie bomba
    • Gość: YoYo Re: Czy faceci w Big Brother to pedały? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.09.01, 10:47
      DAVID na pewno jest gejem, a KUBA byłoby fajnie gdyby też był, WOJTEK to
      pojebany homofob i moralista.
      DAVID + KUBA nago pod prysznicem to byłoby cool i ... może coś by z tego
      wynikło ciekawego ??? DAVID + KUBA = bardzo wielka MIŁOŚĆ :-))))))))
      • Gość: Sean Re: Czy faceci w Big Brother to pedały? IP: *.acn.waw.pl 10.09.01, 20:25
        Jako pedał mogę prawie z pewnością potwierdzić, że z "branży" jest na
        99% .........Kuba. Mam taki swój gej-radar i wiem co mówię. Poza tym, zobaczcie
        na jego "kolegów" występujących w BB Ring. Świetnie ubrani, zrobieni,
        delikatni - geje. Tak jak i Kuba. Co do Dawida - mam wątpliwości. Co do Kuby-
        prawie żadnych!
        • Gość: kubeusz Re: Czy faceci w Big Brother to pedały? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.09.01, 08:44
          sean, zgadzam sie z Toba w 100%.
          moj gej-detektor wyje z cala moca kiedy widze Kube.
          Tylko jeszcze nie jestem pewien czy go lubie czy nie, ale jesli polubie, to
          moze przy jego wyjsciu wreszcie pojade do tego sekocina ;-)))

zajrzyj jeszcze kiedys do mojego bloga i podyskutuj ze mna o panach z BB ;-)))

pozdrawiam
      • Gość: Maciek Re: Czy faceci w Big Brother to pedały? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 12:58
        Kurde, piszesz jak moj facet. Co wy w nich widzicie? Mdle wymoczki i tyle.
    • Gość: MrM odczep się od żelu IP: 195.205.131.* 11.09.01, 06:04
      ty cwanay gapa !!!!!

pewnie masz tłuste długie włosy ociekające łojem, a się czepiasz żelu i
      stringów....
      .... a Irek i Wojtek oraz Słowo HARDCORE to napewno nie idą w parze...

chociarz do Irka nic niemam to bez przesady....
    • Gość: tassman faceci w Big Brother to pedały IP: *.pgnig.com.pl 11.09.01, 07:08
      Lolo,

Bez dwóch zdań, Lolo masz 100% racji !!!

PZDR
      tassman
    • Gość: Maciek Re: Czy faceci w Big Brother to pedały? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 13:00
      Chcialem jeszcze tylko powiedziec - ze nie wszystkie pedaly sa zniewiesciale -
      wiem bo sam jestem pedalem a zachowuje sie i wygladam bardziej "mesko i samczo"
      niz nie jeden hetero. Poza tym teraz jest taka popieprzona moda, ze duzo kolesi
      wyglada pedalkowato. A szkoda :(
    • Gość: Wizard TY TO MASZ REFLEX IP: *.unregistered.formus.pl 11.09.01, 22:18
      TO PEDAŁY a irek to eunuch 100% !!!!! i te jego pomatrańczowe kalesony
      poza tym co to za faceci jak beczą !
      • Gość: Dada Re: TY TO MASZ REFLEX IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 01:31
        Mam wrażenie, że Ci co tu piszą, są gorsi od wszystkich pedałów razem wziętych.
        Według nich i Glemp, i nawet Jan Paweł II jest gejem. Czy doszukiwanie sie w
        każdym uczestniku BB pedała nie jest lekko chore?
    • Gość: Elaf Re: Czy faceci w Big Brother to pedały? IP: *.access.nacamar.de 27.09.01, 02:16
      Z tym Kuba to jest cos na rzeczy, delikutasny taki. A ta biedna pinda Ania robi
      sobie jakies nadzieje ... he he.

Ale ale, widze tez pretendentki na lezbije - Agnieszka to ta z tych biernych i
      Marzenka jako aktywna. Moze sie zwachaja kto wie ?
      • Gość: Lela Re: Czy faceci w Big Brother to pedały? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 23:39
        Gość portalu: Elaf napisał(a):

> Z tym Kuba to jest cos na rzeczy, delikutasny taki. A ta biedna pinda Ania robi
        >
        > sobie jakies nadzieje ... he he.
        >
        > Ale ale, widze tez pretendentki na lezbije - Agnieszka to ta z tych biernych i
        > Marzenka jako aktywna. Moze sie zwachaja kto wie ?

Pamietaj, że chłopcy wychowywani bez ojców przez matki są najczęściej delikatni,
        o niczym to nie musi świadczyć.
    • Gość: DEA Re: CHŁOPCY .... IP: 156.17.61.* 28.09.01, 01:45
      SKĄD NAGLE WAS TYLU SIĘ WZIEŁO NA TEJ STRONIE , JESZCZE POMYŚLĘ ŻE CO DRUGI
      INTERNAUTA TO PEDAŁ ,
      • Gość: Dada Re: CHŁOPCY .... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 01:04
        Gość portalu: DEA napisał(a):

> SKĄD NAGLE WAS TYLU SIĘ WZIEŁO NA TEJ STRONIE , JESZCZE POMYŚLĘ ŻE CO DRUGI
        > INTERNAUTA TO PEDAŁ ,
        Nie, mylisz się. przecież tu nie piszą geje, tylko heterycy, którzy tropią gejów
        w BB. Myślę sobie, że w kraju, w którym podoba się janusz Dzięcioł, facet
        delikatniejszy jak chłopcy z BB2 (wreszcie łądni, zadbani, efektowni jak ludzie
        na Zachodzie), będzie postrzegany jako pedał. U ans albo wyglądasz jak Janusz z
        opuszczonymi kalesonami i rogniecionymi kapciami czy wyglądajacy na niedomytego
        Gulczas albo jesteś pedałem. To prymitywny kraj ludzi o mentalności wiejskiej i
        tylko taki podział istnieje.
        • Gość: lolo Re: CHŁOPCY .... IP: 193.0.74.* 29.09.01, 11:26
          Gość portalu: Dada napisał(a):

> Gość portalu: DEA napisał(a):
          >
          > > SKĄD NAGLE WAS TYLU SIĘ WZIEŁO NA TEJ STRONIE , JESZCZE POMYŚLĘ ŻE CO DRU
          > GI
          > > INTERNAUTA TO PEDAŁ ,
          > Nie, mylisz się. przecież tu nie piszą geje, tylko heterycy, którzy tropią gejó
          > w
          > w BB. Myślę sobie, że w kraju, w którym podoba się janusz Dzięcioł, facet
          > delikatniejszy jak chłopcy z BB2 (wreszcie łądni, zadbani, efektowni jak ludzie
          >
          > na Zachodzie), będzie postrzegany jako pedał. U ans albo wyglądasz jak Janusz z
          >
          > opuszczonymi kalesonami i rogniecionymi kapciami czy wyglądajacy na niedomytego
          >
          > Gulczas albo jesteś pedałem. To prymitywny kraj ludzi o mentalności wiejskiej i
          >
          > tylko taki podział istnieje.

Wiesz dada. Są takie rzeczy o których najwyraźniej nie masz pojęcia. Pooglądaj,
          poczytaj i zorientuj się. Coraz więcj facetów (nie obrażając normalnych mężczyzn)
          zachowuje się jak kobiety. Podobne stroje, zachowania, przesadna dbałość o
          wygląd. Nie bierze to się z nikad ale nie bdę ci tego tłumaczył. Oczywiście to
          nie musi oznaczać i najczęściej nie oznacza że tego typu laleczki to geje. Ale
          normalnym facetom, ba nawet kobietom nie podoba się taka zmaina obyczajów. Czy
          chcesz tego czy nie. A to że tam sobie coś biadolisz o wieśniackich poglądach, o
          tym chorym kraju to raczej przykład na to jak pojmujesz tolerancję. Oczywiście
          zgodnie z europejskim kierunkiem jesteś tolerancyjny/a aż do bólu. Wszystko jest
          w porzadku. Nie zauważasz nic dziwnego. Fajnie jest co nie? A potem wchodzisz na
          forum i sorry - pierdolisz takie głodne kawałki o wieśniactwie użalając się nad
          tymi zakompleksionymi polakami. Bo widzisz tak to już jest że jeżeli komuś
          wszystko się podoba to niestety jest nienormalny. Napisałem o pedałach bo ich nie
          toleruję i to wszystko. A że pedał kojarzy mi się lalusiowatym wyglądem i
          zachowaniem... Wiesz mam do tego prawo. Tak jak ty masz prawo do biadolenia i
          uzalania sie na forum nad zwieśniaczałym narodem.
          Ps. Napisałbym na koniec Pirdolić wszystkich gejów ale zostałoby to źle odebrane.
          Nie sądzisz?
          Pozdro
          • Gość: Dada Re: CHŁOPCY .... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 21:34
            Ale coś musi być na rzeczy, że w ogóle zajmujesz się tematem pedałów. Po prostu
            albo masz sam głęboko ukryte skrywane skłonności albo Cię kiedyś jakiś facet
            skrzywdził albo masz niuświadomiony uraz do ojca. Zrozum, każdy psycholog Ci to
            powie, że niechęć do pedałów MUSI się z czegoś brać, mieć jakieś podłoże. Nie
            możesz ich nie cierpieć ot, tak sobie. Nie ma takiego numeru.

Natomiast za wieśniactwo (nie mam na myśli wszystkich ludzi urodzonych na wsi,
            chodzi mi o sposób myślenia i zachowania się) uważam wytykanie tego komuś,
            szukanie, wyszukiwanie, podkreślanie, że ktoś jest gejem, tropienie,naśmiewanie
            się itd.
            A co do zniewieścienia mężczyzn są różne teorie: jedna z nich (amerykańska)
            mówi, że nadmiar hormonów żeńskich przyjmowanych od ok, 25 lat przez kobiety w
            krajach cywilizacji Zachodu powoduje, że pewne ich ilości dostają się od tylu
            lat do kanalizacji i wracają do nas - niestety - w wodzie i całe pokolenia je
            przyjmują w innej postaci.
            Co do zniewieścienia męzczyzn - jestem za! Popatrz, świat został doprowadzony
            przez silnych mężczyzn do okropnego punktu. Nie zrobili nic, aby ludziom żyło
            się lżej. 4/5 ludzkości musi spod siebie wyżerać własne gówno, bo nie ma co
            jeść. Zobacz do czego męska polityka doprowadziła nasz kraj. Jestem jak
            najbardziej za feminizacją.
            Ale to nie jest moim głownym tematem.
            Przede wszystkim w tej wypwoiedzi pozwalam sobie Ci uświadomić, że Ty masz
            problem z tym, że nie możesz znieść wokół siebie nażelowanych facetów.
            Pozdrawiam
            • Gość: Anka Re: CHŁOPCY .... IP: *.acn.waw.pl 30.09.01, 09:49
              Lolo! A moze lAlA? tylko sie do tego boisz przyznac? :-)
              Mam juz swojego meza, dziecko i kilka lat zycia na tzw."Zachodzie". Teraz z
              mezem mieszkamy w Polsce, bo Sean ma tu prace. Wielu naszych przyjaciol to
              geje. nikt bardziej sie nie myli w stosunku do nich , jak ty! Ok, nietolerancja
              swoja droga, bo nikt nie jest z nas tolerancyjny. Ja na przyklad nie toleruje
              plucia na ulicy, bekania, facetow ubranych w dresy a nie uprawiajacych zadnego
              sportu itp. I glupoty gadasz, ze kobietom nie podobaja sie "lalusie" . Facet!
              KOBIETY UWIELBIAJA ZADBANYCH FACETOW BO TO SWIADCZY O TYM, ZE I O NIE BEDA
              DBAC!!!! zadna z nas nie chcialaby byc z brudnym, smierdzacym czlowiekiem z
              opadajacymi spodniami i w rozpadajacych sie butach. Facet ma byc wysportowany,
              dobrze ubrany, dobrze pachnacy itp. I tacy sa faceci na calym swiecie!!!! A ze
              w Polsce ciagle pokutuja jakies chore stereotypy, swiadczy to niestety tylko o
              tym, ze jestesmy chorym narodem! I ty, niestety, jestes taki sam. I to mnie
              przeraza, bo nie chce , aby moje jeszcze male dzieci braly przyklad z innych
              zakompleksionych "Polaczkow" ,a le ze swojego taty, swietnie ubranego,
              uczesanego, pachnacego. Faceta nornalnego!! Dla calego swiata, tylko nie dla
              Ciebie!
              Wiec, jesli nastepnym razem na ulicy spotkasz takiego faceta, ze
              przechodzacym kobietom dech zaprze w piersiach, pomysl o sobie. Bo kazda by
              jego chciala. I kazdy gej. Sa oni najcudowniejszymi osobami na swiecie!
              Pozadrawiam
              Anka
              • Gość: lolo Re: CHŁOPCY .... IP: 193.0.74.* 13.10.01, 13:24
                No i mimo że to już ostro przedawnione to muszę odpowiedzić bo nie da się
                inaczej. Otóż droga Aniu gratuluję Ci męża, dzieci i przyjaciół pedałów (wybacz
                ale tak ich będę nazywał bo jestem niecywilizowanym, zezwierzęconym polaczkiem
                i sprawia mi to zwierzęcą przyjemność). Ja nie mówiłem nigdy że brudasy to
                rzeczywiście konkretny typ facetów oraz, że są okej bo śmierdzą. Ale widzę że
                dla Ciebie mężczyzna nieogolony, niewypachniony do granic możliwości i okien w
                autobusie, oraz niewysportowany (nie karateka, judoka, lekkotleta, skałkowiec,
                koszykarz, nurek itd) to po prostu brudas. Do takiego to byś się nigdy
                nieodezwała (choć rzmawiasz ze mną mimo iżjestem zabrudasiałym zakompleksionym
                polaczkiem). Fu!!!
                Skoro tak wielu facetów i ludzi w tym kraju cię tak mierzi to trzeba było
                zostać na tym złotym zachodzie wśród pedałów, lesbijek(chociaż do nich akurat
                nic nie mam) i sportowców. Tak, rzeczywiście takie muskulrne ciała to i mnie
                zaczynjąkręcić, wiesz? Tylko powiedz, męża to poznałaś na siłowni, w dyskotec
                czy w bibliotece? Bełkoczesz moja droga Aniu zapominając o tym, że nie jesteś
                jedyną kobietą na świecie(na szczęście) a jak się domyślam też i nie
                najpiękniejszą. Ale wisz jak żyć. Ciesz się. Może już niedługo w Polsce też
                będziee zachód.

Odpowiadam teraz do dady. Otóż tak! Twoi psychologowie mają rcję! Tata co dzień
                wykorzystywał mnnie seksulnie (analnie i oralnie)oraz dzień w dzień litrami
                zamist mleka wlewał mi spermę do gardła, co świadczy o tym, że rzeczywiście mam
                uraz z dzieciństwa, o który bym siebie nie podejrzewał a o którym ty
                wiedziałaś/łeś od początku. Mam pytanie. Co o poziomie twojej wiedzy mówią
                twoi psychologowie...
                • Gość: Kazio Re: CHŁOPCY .... IP: *.umcs.lublin.pl 15.10.01, 14:49
                  Kuba na pewno.Ale uwazam ze jest wspanialy!
                  • Gość: Ina Re: CHŁOPCY .... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 15.10.01, 15:50
                    Dawid akurat nie jest pedałem. Ale wam chłopcy pewnie przeszkadza to, że jest
                    nieszablonowy i dobrze wychowany. Za to moze Irek pedałem nie jest, ale chamem
                    i wiejskim głupkiem to z pewnością.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka