roooot 29.05.05, 14:50 Stawiam na EGOISTĘ - czyli reklamę salonu optycznego. Jest przepyszna. Gratuluję autorom i życzyłbym sobie by inni obrali ten kierunek :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 29.05.05, 16:25 Mnie sie podoba reklama piwa, chyba DOG, nie wiem czy prawidlowa nazwa, nie wiem czy reklama nowa, bo bardzo malo ogladam tv, ale zwrócilam na nia uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 29.05.05, 17:46 to piwo to Dog in the Fog :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 29.05.05, 16:36 Reklama z egoistą podoba mi się, ale jednak wolę reklamy z fajną muzyczką. Dlatego dla mnie najlepszą ostatnio jest Knorr Pizza. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pudoszka Zdecydowanie Plus & Mumio 29.05.05, 17:01 Kopytko & Kubełek - kwiczę za każdym razem Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Zdecydowanie Plus & Mumio 29.05.05, 18:14 wszystkie z Mumio Żubr prawie jak Żywiec - bardzo zgrabna reklamka Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Zdecydowanie Plus & Mumio 29.05.05, 18:37 romana_polka napisała: > wszystkie z Mumio > Żubr > prawie jak Żywiec - bardzo zgrabna reklamka Podpisuję się obiema rękami. Chociaż Żubr był najlepszy ten co występuje w puszczy. podob ami się jeszcze Rexona for Men z facetem wyskakującym przez okno. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Zdecydowanie Plus & Mumio 30.05.05, 09:11 Kopytko & Kubełek - kwiczę za każdym razem ja też Odpowiedz Link Zgłoś
gorzatax Re: Zdecydowanie Plus & Mumio 12.06.05, 17:18 są fantastyczni!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beuben RACJA!!!REKLAMA PLUSA WYMIATA:D 13.06.05, 21:01 popieram ze reklama PLUSA żądzi!!!to reklama która już chyba zasłużyła na miano żywej legendy:D Odpowiedz Link Zgłoś
amorficzna Re: Zdecydowanie Plus & Mumio 18.06.05, 18:45 jakos ostatnio kopytko zniknelo z ekranu :( Odpowiedz Link Zgłoś
highway_star Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 30.05.05, 08:15 nie wiem,czy to akurat z ostatnich dni-chyba nie ale przy takich upałach od razu sie kojarzy AXE for MEN ...i te panienki w poczekalni <mlask nieukrywany> :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 30.05.05, 09:57 A ja widziałam wczoraj w kinie reklamę, przy której spłakałam się ze śmiechu - dosłownie! To była reklama jakiegoś wyjątkowo cienkiego kineskopu, Bóg wie, jakiej firmy, nie widziałam, bo mi łzy zalewały oczy :-))) W każdym razie była to niby-relacja z jakiegoś meczu i wszyscy uczestniczący mili rozpłaszczone twarze na monitorze - ale tego się nie da opisać, to trzeba zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_ze_wsi Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 30.05.05, 19:15 ee... kopytko :) Odpowiedz Link Zgłoś
majka102 Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 30.05.05, 19:41 a mi ostatnio bardzo podobał się ciąg zdjęć kobiet w ciąży z różnych momentów tego okresu, potem zdjęcie noworodka, potem biały napis na czarnym tle: kocham cie, mamo, a potem... rozczarowanie i zdziwienie: Mc Donald's I'm loving it! Odpowiedz Link Zgłoś
kubek36 Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 04.06.05, 15:22 najlepsze mi sie wydają te reklamy z PLUSA i jeszcze fajne jest DOG IN THE FOG czy jak to tam sie pisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 05.06.05, 14:38 SPRITE - "pragnienie nie ma szans". Odpowiedz Link Zgłoś
mock Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 07.06.05, 00:04 bardzo mi sie podoba Naleczowianka - ta kobieta na dworcu robi taka fajna mine, a potem zaczynaja jej tak majtac wlosy. Zabawne, choc z woda kojarzy mi sie srednio, lepiej jakby to byla reklama np. soku - czegos, co ma smak. Odpowiedz Link Zgłoś
atemlos1 Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 07.06.05, 00:22 a mi sie nawet podoba reklama Princessy, jak panny poszły na męskie show ;-) reklama: "nie, krokodyl odpada" (chyba TPSA) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 07.06.05, 00:45 > reklama: "nie, krokodyl odpada" (chyba TPSA) To jest Tele2. Dla mnie ta reklama odpada, ponieważ widać wyraźnie polski dubbing podłożony na szprechanie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 07.06.05, 00:47 Też mi się podoba ta reklama. Kobietka jest bardzo ładna. Koktajl minerałów - nawet kojarzy mi się to z wodą :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius beznadziejna :-( 08.06.05, 11:04 Moim zdaniem chała totalna. Strasznie mnie ta reklama irytuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
esssse Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 09.06.05, 20:47 Taaak! Nałęczowianka :) tak jej fajnie paluszki od nóg chodzą a potem kitek :) I ona jest taka naturalna, a nie taka lala jakaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
ab13 Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 12.06.05, 13:07 A ta pani ma tipsy na stopach, dowiedziałam się z innego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 07.06.05, 19:15 a mi sie bardzo podoba reklama Netii, z pusta trasa katowicka prosciutki pomysl, ale jaki fajny klimat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
greglis Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 08.06.05, 23:38 A za mną cały czas chodzi piosenka z reklamy kawy Ellit Pedros-Poludniowy typ:))) Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte_von_mahlsdorf Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 12.06.05, 22:02 ej a jaki to kawalek muzyczny w tej NETII? A eite pedros zenujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk11 Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 13.06.05, 21:24 Netia: "Ballada 07", fajny kawałek, rzeczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
wilk11 Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 13.06.05, 21:30 ....mruczany oczywiście przez Grzegorza Markowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
portugalia4 Netia i Hoopnoza 09.06.05, 06:46 Tak, mi tez sie podoba reklama Nett i worek foliowy w roli glownej. Podoba mi sie tez reklama Hoop (napoj) z serii Hoopnoza. Lubie ta muzyczke i w ogole lubie ta reklame. Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 09.06.05, 22:59 za muzykę podobają mi się: - reklama netii - piwo freeq - kamera sony (nagrywasz, wyjmujesz, ogladasz) Odpowiedz Link Zgłoś
maxpw1 Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 11.06.05, 19:02 dla mnie + oraz żywiec Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_79 Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 11.06.05, 19:48 Dla mnie Mumio, Dog in the Fog, Prawie jak Król (Żywiec), Heidi Klum i jej depilator (nietrafiona pod wzg marketingu, bo pamiętam modelkę a produktu nie). Najlepsze ponad wszystko - stoopki Nike. Za to do szłu doprowadza mnie piwo Freq. Czy panna przy barze to Ania Przybylska?? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Prawie jak ...., ..., ...., Żywiec 12.06.05, 11:18 Fajne wstawki np: z prawie kobietą ;o), no i super podkład muzyczny :D Reklamy przez Was polecane też są super np: Plusa i Doga :o) Odpowiedz Link Zgłoś
al-bundy Arla Apetina Feta 12.06.05, 13:22 Sama reklama nic takiego, ale pani tam występująca bardzo śliczna, mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Rexona for men 12.06.05, 17:07 nie wiem, czy to bywa w tv, bo ja widzialem dwa razy w kinie chodzi o spot o mezczyznach nie bojacych sie wyzwan i ryzyka :) cudenko :) Odpowiedz Link Zgłoś
gorzatax BPH z Januszem Weissem 12.06.05, 17:20 to powtarzanie to świetny chwyt reklamowy, od razu skojarzyłam reklamę z bankiem Odpowiedz Link Zgłoś
jollaa Piwo Karmi 12.06.05, 21:23 i Grace Jones - "I've Seen That Face Before (Libertango)" Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte_von_mahlsdorf Najlepsza Peugeot 1007! Ten Pan genialny i muzyka 12.06.05, 22:04 Odpowiedz Link Zgłoś
waldemarro84 Re: Najlepsza Peugeot 1007! Ten Pan genialny i mu 13.06.05, 01:58 no ta jak przy samochodach to uwielbiam tą żabe z citroena c1(muzyczke tez) a co do vission express-nie wiem jak wam ale ta lala co wymawia słowo kluczowe<egooista>strasznie kojarzy mi sie z kasią figurą heh,zwłaszcza ta intonacja Odpowiedz Link Zgłoś
photoart Plus 13.06.05, 12:20 ostatnio najbardziej podoba mi się Plus z kolesiem z lat 70., - wyraźna odpowiedź na zarzuty wykorzystywania kobiet w reklamie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia555 Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 19.06.05, 02:51 Ketchup Kotlin!!! Rozmowa 2 zapiekanek: -ciekawe gdzie on polazł?? -pewnie znowu dorwała go ta gruba parówka... 9 Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Najlepsza reklama ostatnich dni? 19.06.05, 09:46 Zdecydowanie zestaw Mumio - dla przypomnienia reklamy.plusgsm.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś