Dodaj do ulubionych

REDAKCJA CHYBA SIE POGNIEWALA...

25.07.02, 18:06
tak mi to wyglada..
Obserwuj wątek
    • tiresias Re: REDAKCJA CHYBA SIE POGNIEWALA... 26.07.02, 13:50
      bo redakcja nie wie
      czy mallina to dziewczyna?
      :))()())(
      • Gość: wiesia Re: REDAKCJA CHYBA SIE POGNIEWALA... IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 27.07.02, 02:34
        Zbliza sie koniec lata. Czy bedzie IV edycja Wielkiego Brata?
        • Gość: Redakcja Re: REDAKCJA CHYBA SIE POGNIEWALA... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 13:51
          A na cóż to mialaby sie pogniewac Redakcja??????????
          Redakcja ma po prostu malo czasu na siedzenie przed komputerem,
          a w te "wakacje" szczegolnie malo:(((((

• mallina Re: REDAKCJA CHYBA SIE POGNIEWALA... 27.07.02, 17:14
            witam wiec Redakcje ponownie..to chyba dobrze ze w wakacje Redakcja ma czas
            poodpoczywac, az zazdroszcze tych wyjazdow na lono natury!
            moj wypoczynek dopiero we wrzesniu!
            • Gość: admin Korespondencja prywatna - proszę na pocztę. IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 27.07.02, 23:23

Mallino i Redakcjo, zaloty i korespondencję prywatną zapraszamy prowadzić w
              dziale pocztowym lub towarzyskim. Tu jest forum i ma być prowadzona dla
              wszystkich dostępna dyskusja , nie intymny dialog.

admin
              • mallina Re: Korespondencja prywatna - proszę na pocztę. 28.07.02, 01:04
                Redakcja nie ma skrzynki pocztowej:-)))
                poza tym admin to ma niezla wyobraznie...hohohohoho..czyzby wieksza niz moja???
                :-)
                • Gość: admin Re: Korespondencja prywatna - proszę na pocztę. IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 28.07.02, 07:58

Jaką tam wyobraźnię? Admin czuje te wibracje pomiędzy M a R...
                  Skrzynkę w każdej chwili R sobie może swobodnie zarejestrować bez żadnej
                  opłaty. Już minęły te czasy gdy się pary musiały po bramach chować.
                  • nucleus Nucleus do Malliny 28.07.02, 20:30
                    Nucleus (=Redakcja) nie widzi możliwości
                    dalszej korespondencji z Malliną...

Nucleus nie jest osobą głupią i ma antywirusa

Mallina okazała sie niebezpieczną istotą,
                    a takich nie potrzebuje (do pracy)

Redakcja (=Nucleus) pogniewała się naprawdę.

Cóż, mogło być tak dobrze :-(
                    • mallina Re: Nucleus do Malliny 28.07.02, 23:13
                      ???????????????????????????????????
                      dziwne doprawdy...
                      problemy z poczta z gazety to chyba obecnie maja wszyscy co posiadaja skrzynke,
                      obarczanie mnie za to wina jest naduzyciem i nadinterpretacja...

i szczerze mowiac nie rozumiem zachowania nucleusa..widac jest
                      mezczyzna..wowczas to calkiem zrozumiale..
                  • mallina Re: Korespondencja prywatna - proszę na pocztę. 28.07.02, 23:16
                    a admin zamiast doszukiwac sie tutaj jakichs sentymantalnych historyjek wzialby
                    sie do roboty i wytepil wirusa ktory dziennie przysyla mi maile( niektore nawet
                    sa ode mnie samej...:-(...) to wstyd aby taki duzy portal mogl dopuscic do
                    czegos takiego!!!
                    • Gość: admin Re: Korespondencja prywatna - proszę na pocztę. IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 29.07.02, 06:33
                      Admin jest adminem, lecz nie koniecznie w gazecie.pl :-)))
                      Nieraz ktos sobie przybiera tytul sugerujacy pewna moznosc.

hihihi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka