Gość: Gaudenzi IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 16.09.01, 11:58 Ten lalkarz to jest niezły cwaniaczek, co? Niby taka cicha woda, udaje, że nie wygląda, a jak coś ten, to on pierwszy spadnie na cztery łapy. Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mariuszd Re: Lalkarz cwaniaczek IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 12:15 Mylisz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaudenzi Re: Lalkarz cwaniaczek IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 16.09.01, 12:29 No właśnie dlatego mówię, że nie wygląda. Ale popatrz na jego oczy, kiedy rozmawia z innymi. On może i mówi wszystko tak, żeby być jak najbardziej w porzo, ale te oczy. Ja trochę zajmowałem się psychologią i wiem, że jak oczy nie mówią tego samego co usta (np mrugają, albo się odrwracają, np, kolo mówi: ufam ci, wiem że mnie nie zawiedziesz - a oczy ma utkwione w podłogę, albo na wysokości szyi, albo mruga nimi - to wtedy znaczy, że on mu wcale nie ufa i nie mówi prawdy.) A jak patrzę na lalkarza, to te jego oczy są jakieś takie nie te. Mogę się oczywiście mylić, ale sądzę, że jeszcze wyjdzie szydło z worka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thommy Re: Lalkarz cwaniaczek IP: *.chello.pl 18.09.01, 01:23 No wlasnie wiedze psychologiczna czerpiesz chyba z "Pani Domu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drwal Re: Lalkarz cwaniaczek IP: *.inchrosoft.com.pl 18.09.01, 14:12 Lalkarz wcale nie jest cwaniaczkiem. On potrafi pokazac twarz a nie grupa pustych kapuscianych lbow z strazakiem na czele... Odpowiedz Link Zgłoś