Dodaj do ulubionych

Ale ten Jerzey mnie wkurzaaaaa!!!!!!

IP: *.acn.waw.pl 16.09.01, 20:54
Co za dupek z niego jest!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: www Re: Ale ten Jerzey mnie wkurzaaaaa!!!!!! IP: *.nowiny.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 13:21
      Popieram. Nie dość tego to niezły cwaniak, wziął ze sobą papierosy, mimo ze nie
      pali, po to żeby zyskac uwielbienie palaczy. Szczyt cynizmu i kalkulacji. Poza
      tym nieźle się pastwił nad Wojtkiem, a niby taaaki dooobry.
      • Gość: retman Re: Ale ten Jerzey mnie wkurzaaaaa!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 17:23

on jest do kitu. nienawidzę Jurka.Choć sikawką sika to nic z tego nie wynika

• Gość: Drwal Re: Ale ten Jerzey mnie wkurzaaaaa!!!!!! IP: *.inchrosoft.com.pl 18.09.01, 14:59
      Jurek to Dupa i papuguje zachowanie Janusza jesli chodzi o fajki...
      • Gość: retman Re: nie mogę na niego patrzeć IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 17:27
        on jest wielką dup..... i h..... jak nominuje to widać jego cynizm i zawziętość
        Jurek to murek!!!!!
    • Gość: ken Re: Ale ten Jerzey mnie wkurzaaaaa!!!!!! IP: *.pg.com 18.09.01, 15:05
      Niestety małolaty no i tak będą dzwoniły na Jureczka ... takimi najłatwiej
      manipulować
      • margoo Re: Ale ten Jerzey mnie wkurzaaaaa!!!!!! 18.09.01, 17:20
        W porzedniej edycji Alicja lizała dupę Wielkiemu Bratu, w tej dla odmiany Jurek
        liże dupę współmieszkańcom.
        • Gość: kubeusz Re: Ale ten Jerzey mnie wkurzaaaaa!!!!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 18.09.01, 21:06
          margoo napisał(a):

> W porzedniej edycji Alicja lizała dupę Wielkiemu Bratu, w tej dla odmiany Jurek
          >
          > liże dupę współmieszkańcom.

aaaaaaaach

rozmarzylem sie
          skoro tak, to ja tez chcialbym byc w domu big brother

jurek jest taki meski i.... taki dobry. Na pewno by mnie nie skrzywdzil
          ;-)))

zartuje
          MAM GO DOSC!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: drwal Re: Ale ten Jerzey mnie wkurzaaaaa!!!!!! IP: *.inchrosoft.com.pl 19.09.01, 15:05
      Jurek! Las sie pali i wiec wyjdz z BB by gasic pozar...
      • Gość: Mozais Re: Ale ten Jerzey mnie wkurzaaaaa!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 19.09.01, 17:15
        Jest taki poprawny, szlachetny, uczciwy, pelen poswiecenia dla grupy, ma w
        sobie takiego ducha dzialania z grupa, tak mu zalezy na grupie, czuje sie dumny
        podejmujac decyzje za grupe, tak sie tlumaczy grupie ze swoich postepkow, taki
        czuje sie zwiazany z grupa odpowiedzialny za grupe, ze sie porzygac mozna.
        Acha i naduzywa slowa grupa :-)))
        Pozycjonuje sie zdecydowanie na "Szlachetnego Zwyciezce", ale marnym jest
        aktorem a jego swietojebliwosc jest goda pozalowania.
        • Gość: 8888 Re: Ale ten Jerzey mnie wkurzaaaaa!!!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 17:45
          A swoje wypowiedzi powinien kończyć - Niech żyje i zwycięża socjalizm !!
          - gdyż to co mówi to "jedynie słuszna prawda".
    • Gość: ja Re: Ale ten Jerzey mnie wkurzaaaaa!!!!!!PizduśAlicja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.01, 18:25
      jednym słowem PizduśAlicja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • hi-hi Hi-Hi - przypomina stare wątki , super ZABAWA ! 29.11.01, 00:37
      to kolejny stary wątek
      -przypomnijmy sobie jak to było

Już watedy Was Jurek wkurzał
      haa
      co za zabawa
      hi-hi
      pzdr
      • Gość: abc Re: Hi-Hi - przypomina stare wątki , super ZABAWA ! IP: 10.128.131.* 29.11.01, 00:45
        nadal wkurza
        i nadal nic z tego nie winika.
        Gorzej, że wkurza nie tylko on.
        Hej Hi-Hi ca z Ciebie dziś za archiwista?
        pzdr
        • hi-hi Re: Hi-Hi - przypomina stare wątki , super ZABAWA ! 29.11.01, 00:50
          a bo nudy są
          na forum
          to wracam do staroci ;-)
          pzdr
          hi-hi
    • Gość: Jakub Re: Nie tak ostro IP: *.zanet.pl 29.11.01, 20:44
      Gość portalu: Mares napisał(a):

> Co za dupek z niego jest!!!

No dupek to nie, ale straszny pozer!!!
      Oczywiście wygra, bo tvn kreuje jego postać.
      • Gość: kasek Re: Nie tak ostro IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 20:52
        Zasrańcy nie dorośliście mu do pięt.
        • Gość: dent Re: Nie tak ostro IP: *.net.autocom.pl 30.11.01, 12:50
          kasek swieta prawda.czego nie mowi sie przez zazdrosc.niestety nie kazdy moze
          pochwalic sie dobra prezencja i urokiem osobistym.
          • Gość: hhhhhh Re: Nie tak ostro IP: 217.97.161.* 30.11.01, 13:22
            i po co to ogladacie
            • Gość: pikus Re: Nie tak ostro IP: *.turboline.skynet.be 30.11.01, 17:27
              Gość portalu: hhhhhh napisał(a):

> i po co to ogladacie

i po co to czytasz ?

• Gość: Arntzen Re: Nie tak ostro IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 30.11.01, 18:28
                buhahha
            • hi-hi Czy wy wiecie że ten wątek ma 80 dni? 01.12.01, 00:13
              ja go dałem tylko do przypomnienia
              ale
              jesli nadal intryguje
              to ok

pzdr
              hi-hi
          • Gość: KWIATEK Re: Nie tak ostro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 01:52
            TY NIE MASZ ANI JEDNEGO ANI DRUGIEGO KUTASIE ZŁAMANY.
        • Gość: KWIATEK Re: Nie tak ostro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 01:51
          A TY POPIERDOLONY USZKODZONY PLEMNIKU NIE DOROSLEŚ MU DO TEGO MIEJSCA W KTÓRYM
          POWINIEN MIEĆ KUTASA CHUJU JEDEN.
          • Gość: edyts Re: Nie tak ostro IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 15:31
            Jurek to DNO !!!
            Kiedyś jak mieszkancy za to co zrobił poszli spać na ogród !!!
            to siedziałl z Arkiem i powiedział: Ilona nie miała tego co maja dziewczyny z
            BB.ale dziewczyny nie mają tego co Ilona !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka