the_dzidka 21.08.05, 19:54 Uważam, że aktualny blok reklamowy z Mumio jest już nudny. Nie ma w nim niczego nowego ani zaskakującego. To juz nie to co "bukiet" czy "globus", o "kopytku" nawet nie wspominając... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grrrg [...] 21.08.05, 20:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka [...] 21.08.05, 20:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 21.08.05, 21:23 perfekcja , same superlatywy Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 21.08.05, 21:45 > perfekcja , same superlatywy Tylko odpowiedź na płaską, tępą odpowiedź bez cienia odpowiedzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 21.08.05, 21:26 Chodzi o reklamy z wierszykiem i mixem? Przeciez obie są świetne! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 21.08.05, 21:48 No właśnie na moje oko nie ma w nich nic "świetnego". W porównaniu z tym, co prezentowali na początku, to straszne nic. Może powinni przestać po sukcesie "kopytka"?... Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 21.08.05, 23:06 Dzidka, ale serio nie śmieszy Cię tekst - "i o co tyle hałasu" i "dobre to jest?" - a potem mina tej pani? Mnie to bawi za każdym razem ;) Faktem jest, że "kopytko" i "mazy" i "trudne słowo" ustawiły wysoko poprzeczkę, ale te nowe reklamy na tle mizerii innych polskich shortów, też są ciągle oryginalne i zwyczajnie bawiące gawiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 23.08.05, 00:24 też uważam, że powinni poprzestać na kopytku Odpowiedz Link Zgłoś
miloszma Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 23.08.05, 13:19 > też uważam, że powinni poprzestać na kopytku to teatr... a w reklamach tylko dorabiaja... smeisyz Cie kopytko? obejrzyj Lutwnice, albo Mumio (oba spektakle po ok.50 min) i wtedy powiedz na czym powinni poprzestac Odpowiedz Link Zgłoś
al-bundy Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 21.08.05, 21:33 MYKS jest rewelacyjny, najlepszy po kopytku i kontroli Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 21.08.05, 21:49 Te reklamy już lecą od miesiąca i są świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 21.08.05, 21:50 michal_82 napisał: > Te reklamy już lecą od miesiąca i są świetne. Trudno, mnie się przejadły i przestałam dostrzegać w nich jakikolwiek dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 21.08.05, 23:11 może i deko zwietrzały dowcip w tych najnowszych spotach, ale to "[I o co tyle krzyku?] NIE WIEM!" rozwala mnie bardzo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 21.08.05, 23:41 A co ten konsultant mówi, bo jest niewyraźnie? Już, już służę pani swoją .... (radą, urodą :) )? Odpowiedz Link Zgłoś
okonn Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 22.08.05, 00:39 Już, już, służę panu swoją uwagą... Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 22.08.05, 09:55 Bardzo mi się podobają nowe reklamy Mumio. Pani ze swoją minką jest pierwszorzędna. Mix - super powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka_ra Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 22.08.05, 10:17 Przecież one są rewelacyjne nikt im nie dorównuje,zawsze serdecznie się uśmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 22.08.05, 10:21 Dzidka, zgadzam się z Tobą, mnie te ostatnie reklamy mumio już nie bawią tak jak poprzednie, no może troszkę ten spot z facetem w ciemnych okularach w swetrze jak mówi tak po cichu z przyczajki, ale to chyba za jego talent aktorski, a nie za sam pomysł skeczu. Może faktycznie się przejadły, a może ja po prostu nie chwytam komizmu, kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
butters77 Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 22.08.05, 14:40 Chyba po prostu sie przejadly - przeciez wszystkie te reklamy zostaly nakrecone w tym samym czasie, tylko ktos (czyt. agencja reklamowa, ktora to organizuje + Plus) ustalil taka a nie inna kolejnosc ich nadawania. To raczej przypadek, ze kopytko i mazy byly na poczatku, a teraz jest pani z minami:) Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 23.08.05, 01:40 a macie jakies linki do ich kabaretow? bo szukalam i nie moge znalesc.... Odpowiedz Link Zgłoś
deser_t Reklamy - link 23.08.05, 09:25 A proszę bardzo: reklamy.plusgsm.pl/mixplustv.html Odpowiedz Link Zgłoś
cherilyn Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 23.08.05, 13:30 z mixem, to według mnie wogóle żenada :/ ani to śmieszne, ani chwytliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
ronron Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 23.08.05, 16:40 Rozumiem, że wolisz humor z polskich seriali. Odpowiedz Link Zgłoś
onioni Re: Mumio - kolejne reklamy?.. ale gdybyyyyyyyyyy 23.08.05, 17:12 ale gdyby one były jako pierwsze, to tez by był szał. Wchodza jako kolejne więc się mogły ojeść. Ale i tak lepsze to niż reklamy proszków i teksty "poleje pani koszulę" ;)))))))))))))) pozdro a-tapety.xx.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stellastella Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 23.08.05, 21:01 i o co tyle hałasu?? Odpowiedz Link Zgłoś
joasia33 Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 23.08.05, 21:58 Hm... A ja sobie, widząc te dwie reklamy, myślę nieodmiennie, że gdbyby mnie jako klientkę tak traktowano, to bym wyszła i już nigdy nie wróciła. Jakas agresja we mnie narasta, słowo daję... Odpowiedz Link Zgłoś
borgia45 Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 24.08.05, 09:14 no i to jest najśmieszniejsze!Pracownicy tych wszystkich sieci komórkowych tak właśnie postrzegają takich zwykłych skołowanych klientów, którzy czegoś chcą nie bardzo wiedzą czego, przychodzą w nadzieji, że ktoś im rozjaśni w głowie.Zadają setki pytań, chcąc zdecydować jaki produkt wybrać, a dostają odpowiedzi,z których nic nie wynika. Kupują co im sprzedawca podsunie, wychodzą z salonu otumanieni, a po ich wyjściu sprzedawcy zaśmiewają się komentując: "co za baran! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 24.08.05, 14:11 > Hm... A ja sobie, widząc te dwie reklamy, myślę nieodmiennie, że gdbyby mnie > jako klientkę tak traktowano, to bym wyszła i już nigdy nie wróciła. mnie za to przychodzi do głowy artykuł "Zrobiony w kopytko" w Dużego Formatu GW... klient kupuje usługę, a po kilku miesiącach jest jak z Mumio tylko, że to już realne życie. Odpowiedz Link Zgłoś
t_u_l_a Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 23.08.05, 22:07 każda kolejna reklama z Mumio jest super! czekam z niecierpliwością na następne! Odpowiedz Link Zgłoś
ada80 Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 24.08.05, 13:19 rekalamy są zajebiste. Czy ktoś mógłby napisac mi ten wierszy, bo za nic nie moge zrozumieć co on tam mówi:( Odpowiedz Link Zgłoś
annag1 Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 24.08.05, 14:42 Ala to piękne imię, każdej przystoi dziewczynie. Andrzej to imię męskie. U nas darmowe weekendy w piątki od 18.00 :)) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 24.08.05, 15:44 > Ala to piękne imię popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 25.08.05, 00:23 sa swietne! :) i te stare i te nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_kluczyk CZY TYLKO MNIE ONE NIE SMIESZA? 25.08.05, 00:34 nie wiem... moze jestem jakims wyjatkiem na skale swiatowa ale uwazam ze reklamy za debilne... "kopytko" - ch** z tego?? :/ albo wierszyk o ali... ludzie zmilujcie sie... ze nie wspomne o reklamach sieci heyah... to to juz przegiecie... dla mnie debilizm i zupelnie nie smieszna miernota... ide spac,pa Odpowiedz Link Zgłoś
ag.n Re: CZY TYLKO MNIE ONE NIE SMIESZA? 25.08.05, 20:50 i właśnie ta - jak kto chce - prostota, głupota, jest tu śmieszna :) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 25.08.05, 09:21 a mnie kopytko nie za bardzo śmieszyło, zdecydowanie wolę te 2 nowe reklamy, obie miny tej pani są zabójcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
cc_2004 Re: Mumio - żenada, nuda, beznadzieja 25.08.05, 12:16 początek był ok, ale te obecne reklamy są powielaniem schematu bez pomysłu, nie śmieszą, a chwilami wyglądają na antyreklamę plusa ("i po co tyle krzyku?" - aluzja do chamskiej obsługi w salonach plusa, czy co?). Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Mumio - kolejne reklamy?.. 25.08.05, 12:52 A FAJNY TEN WĄTEK WOGÓLE JEST???? Odpowiedz Link Zgłoś