kinia1987 24.09.05, 21:11 ja czekam tylko na "shape of my heart" albo "fragile", mam nadzieje, ze sie doczekam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babka71 Re: Sting w TVP2 24.09.05, 21:14 Dzięki Ci Panie Dworak.... miód na moje zbolałe serce Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Sting w TVP2 24.09.05, 21:17 no to czekamy razem, bedzie razniej...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
surtout Re: Sting w TVP2 24.09.05, 21:19 Możecie się nie doczekać, bo na razie same kawałki POLICE'ów... Ale koncert - pyszności. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Sting w TVP2 24.09.05, 21:21 no ja mam nadzieje, ze solowe kawalki tez zaspiewa, jak to dobrze, ze TVP transmituje ten koncert, przynajmniej sie mozna troche ukulturalnic :) Odpowiedz Link Zgłoś
pago78 Re: Sting w TVP2 24.09.05, 21:50 No ja tez sie baaardzo ciesze ze TVP "transmituje" :> A teraz przerywamy transmisję i razem ze Stingiem na scenie oglądamy "SŁOWO NA NIEDZIELE" :D Odpowiedz Link Zgłoś
pani_dj Re: Sting w TVP2 24.09.05, 21:55 ta przerwa to jakas katastrofalna pomylka :| Odpowiedz Link Zgłoś
bumcyk3 Re: Sting w TVP2 24.09.05, 22:52 No własnie,czy z powodu bezpośredniej transmisji z koncertu Stinga nie można było "Słowa na niedzielę" i "Panoramy "przesunąć na póżniejszy czas po koncercie...teraz leci druga część-ciąg dalszy koncertu,ale już nie na żywca,tylko odtwarzany z poslizgiem z dysku...Idąc tym tropem myślenia TVP,to i chyba się doczekamy,że bezpośrednie transmisje meczów piłkarskich polskiej reprezentacji też będą przerywane na Słowo i Panoramę,a resztę meczu obejrzymy po tych programach i reklamach...Och TVP..szkoda,że transmisi nie ma na TVP1- przynajmniej nie byłoby przerwy na "sakramentalne" programy które ani rusz muszą byc o stałęj porze boby się chyba świat zawalił... Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Sting w TVP2 24.09.05, 22:58 rozsadnym posunieciem byla transmisja koncertu, a to ze strony Pana Prezesa Dworaka juz cos...drugi dobry uczynek w postaci przesuniecia wyzej wymienionych programow nie wchodzil w gre, bo to byloby juz za wiele, cos za cos...mam dziwne przeczucie, ze nie doczekamy sie "Fragile" ani "Shape..." :((, ale mam nadzieje, ze sie myle Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Sting w TVP2 24.09.05, 23:15 nie czepiaj się Dworaka za PRLU nie miałaś nic Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Sting w TVP2 24.09.05, 23:19 ale czasy PRLu juz sie skonczyly jakbys nie zauwazyla Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Sting w TVP2 24.09.05, 23:20 aaaaaaaa, jest "Fragile" !!!!!!!!!!!!!! hurrrrrra !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poboczny Re: Sting w TVP2 25.09.05, 10:36 Mr "Sting" ! dziękuję za "Fragile" .Tak, jak myślałem, że będzie na koniec koncertu. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Sting w TVP2 a ten na zywo 25.09.05, 18:25 Witam :0 Nie wiem, jak wypadl koncert w tvp, ale na zywo bylo dzwiekowo slabiutko. Nisko zawieszone telebimy, cicho. Organizacja sanego koncertu pod psem. Bezpieczenstwo.... dobrze,z e wszystko skonczylo sie bez jakiejs tragedii. Sting na zywo w Empiku wynagrodzil pozniejsze niedogodnosci. Cieply, spokojny i emanujacy facet. Odpowiedz Link Zgłoś
zajefajny1 Re: Sting w TVP2 a ten na zywo 26.09.05, 09:35 W TV też słabiutko, kiepsko wszystko było zmiksowane, muzycy grali na takim poziomie , jak pan Henio z domu kultury, Sting już prawie nie ma głosu. Ogólnie - koszmar !!! Panie Sting , czas na emeryturę . Odpowiedz Link Zgłoś
a_to_ja Re: Sting w TVP2 26.09.05, 23:33 Koncerty ogląda się na żywo. Na koncercie "się jest". Telewizja - nie wiem, jaka - nie przeskoczy pewnej bariery ... . Sting w TV? - dawka troszkę nużąca. Wszak to nie Jagger vel "sceniczne zwierzę" ;-)) Uwielbiam nastrojowość Stinga .. ale tym razem mnie nie porwał. I nie dotrwałam do "Fragile". Odpowiedz Link Zgłoś
mumiaczek Re: Sting w TVP2 27.09.05, 00:49 A ja jestem ciekawa, ile koncertu wycięto. Bo pamiętam przerwano chyba przy "Mad about you" (urwali po kilku dźwiękach), albo czymś w tym stylu, a po przerwie było już coś innnego. Zastanawiam się też, dlaczego Sting zagrał Policjantów - wprawdzie dla mnie koncert był rewelacyjny - sporadawka porządnego rocka, ale chyba jest świadom tego, że jego ostatnie albumy to niewypały. Dobrze, że nie uśpił wszystkich nudziarstwem z ostatnich kilku lat. Smutny natomiast jest fakt, iż jak się ma koncert za darmo to można zaniedbać organizację i nagłośnienie. Odpowiedz Link Zgłoś