feczka 14.10.05, 19:14 no wlasnie?co o niej myslicie?osobowisc tv czy przypadek jej obecnosc w mediach? autorytet w materii filmu czy zalosna dyletantka polecajaca filmy w vivie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tipp01 Re: a Torbicka... 14.10.05, 19:31 Odpowiem jako widz (pominę aspekty relacji personalnych). Tak ma osobowość, jest miłą, sypmatyczną osobą, obytą i znającą się na filmach. Jej rolą w prowadzeniu programów o filmie wydaję się być prowadznie dialogu z ekspertem. Wymaga to wiedzy na dany temat. Mogłaby swobodnie zająć stanowisko w ocenie filmu ale zostawia to specjaliście. Doskonały przykład na to, że można wyjśc z cienia sławnych rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: a Torbicka... 14.10.05, 19:34 ja sie zgadzam z przedmowca, Torbicka jest obecnie jedna z najlepszych dziennikarek w TVP, mila, sympatyczna, ladna, elegancka, bardzo lubie ja ogladac i jej sluchac Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery i ja się podpisuje pod tą opinią, aczkolwiek... 14.10.05, 19:42 wolałbym, żeby torchę staranniej dobierała sobie tzw. fuchy-i może niec oszczędniej, bo rozmienia swoją klasę na drobne stając się dyżurną konferansjerką od wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: dziennikarka czy prezenterka? nt. 14.10.05, 23:50 bardzo lubię jej pogawendki z ekspertami w 'kocham kino':) Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: a Torbicka... 15.10.05, 01:11 zdaje się, że kilka lat temu pełniła jakąś ważną funkcję podczas festiwalu w Wenecji. nie sądzę by zaangażowali przypadkową osobę "z układami"... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: a Torbicka... 15.10.05, 11:29 co do Torbickiej - - rzeczywiscie kilka lat temu prowadziła konferencje prasowa w Wenecji, natomiast jakis pajac gdzies napisał że była członkiem Jury. Sprawdziłam to , nie była. - nigdy nie akceptowałam jej timbre'u głosu,zgrzytająco-grzytliwy, dla mnei osobiscie jet on nie do zniesienia, powinna jakoś nad nim popracowac - prowadząc jakies Sopoty czy OPola miewala wpadki świadzcące o braku taktu , nawet kultury, z czasem sie wyrobiła. - nie uleag wątpliwosci ze w calej NONUśiowej stajnie ma najwytższy poziom, ale powoli jest jej już za dużo : kini, festiwlae , Szopeny, biesiady na rynku itp. Odpowiedz Link Zgłoś