friedlein 01.12.05, 21:15 wiem , ze cyfrowy polsat ma Europe Europe, mam pytanie: jak wyglada sprawa nabycia zestawu do odbioru (antena, konwerter itp) ile musze zaplacic od razu oprocz abonamentu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ona22 Re: Wątpliwości polsat cyfrowy 03.12.05, 13:59 do du..y ten polsat cyfrowy ostatnio 2 miesiące temu zapłaciłam abonament i coś tam porobili (odsetki czy coś) ze brakło ok. 3 zł. wyłączyli sygnał w tym samym dniu dopłaciłam 10 zł zeby była nadwyżka i wysłałam faks. Mają na włączenie 48 godz. ale akrat wypadła sobota niedziela i jakoś tak Wszystkich Świętych ze telewizji nie odbierałam prawie 5 dni w tym miesiącu zapłaciłam specjalnie dzień przed terminiem a tu wyłączyli ... dzwonie ... a leża pieniąsze na koncie wolne środki bo nie wiedzieli czy mają dać na familijny czy na mix!!! czy ja kiedykolowiek chciałam mix?? NIE!! a do tego nie udostępniają mixa gdy nie ma familijnego. to było w czwartek. Dzis sobota nie ma sygnału i na pewno do poniedziałku nie będzie!!! szlag mnie trafia bo nic nie moge zrobić. Starciłam tylko kupe kasy na telefony do nich bo oczywiscie centrum obsługi klienta jest płatne. Dzwonisz i po 3 min mówią ci "jesteś 16 w kolejce" czekaj frajerze dalej!! Odpowiedz Link Zgłoś